En ole kirjoittanut kuin lyhyesti, joko yhteys on katkennut tai itsellä on kaikenmaailman järjesteltävää tällähetkellä joka suuresti haittaa keskittymistä. Mutta eräänä iltana töiden jälkeen kun sai hengähtää ja tiesi että seuraava päiväkin on vapaa, oli voimakkaan synkronian hetki. Keskustelin mielessäni ja vastailin, kyse oli mm. nykymaailmasta, myönsin vastauksena miten tahdon tosiaankin olla vapaa enkä rahan perässä. Kirkas yhteyden hetki jolloin ajattelin että vau, tämä täytyy hyödyntää vaikka meditoimalla. Mutta yksi puhelinsoitto ja taas maalliset murheet olivat päällimmäisenä. Toki se puhelinsoitto avasi silmiä näkemään sen kyseisen maallisen asian selvästi.

 

En vain saa suoraa vastausta kysymykseen ketä omaan viestiryhmääni kuuluu. Samantyylistä salailua siis kuin Corey Gooden tapaamissa uusissa jäsenissä joista ei saanut paljastaa mitään, edes ulkomuotoa ettei heitä alettaisi palvomaan jumalina. Emme ehkä yksinkertaisesti vielä ymmärtäisi ja osaisi suhtautua oikein...

 

Kysyin tänään olenko minä aktivoitava Sphere allianssin kanava. Vastaus: "Et mahdollista sellaista osoitetta turvata."

Kysyin ketä oma sieluryhmäni on jolta saan viestejä. Vastaus: "Ehkäisemme vielä liikaa liikkumasta jalostuneen oivalluksen kyvyn, näennäisen arkoja olette vielä.

Ehkä lisäämme hieman vettä myllyysi kertomalla edistynyttä tilaa että sinä itse saat aikaan vuoria mainintojesi avulla, näkemiin aloita ensin yhteistyö pohjalta ole hyvä.

Vuoria? Sellainen opinkappale, läksy saapuu jollaista olette odottaneet.

(Vertauskuvallista, raamatullista vuorelle kiipeämistä on siis henkinen opiskelu).

 

No mitä kerron mistä saan omat viestini kun muut ilmoittavat aina lähteensä?

Ole hyvä voit aloittaa jäsentelysi siten muodollisesti kertoen että mitä tahansa tapahtuukin matkoillanne, olette hyvissä käsissä. Arvostakaa ensin jokaista maittavaa suupalaanne jonka jälkeen alatte maistelemaan kakkua perinpohjin.

 

Korostakaa ensin aloittavanne kysyväisinä vaikka ilman myönnytyksiä teille kuuluu kyllä kaikki tieto.

Ehkä korostamme vielä hieman lisää siitä asiasta että miten korostatte kuitenkin hieman liikaa artikkeleita muiden, kun täytyisi aloittaa omalta pohjalta oleillen itsessään.

Korostamme siis että miten kaukonäkyisesti hapuilettekaan, aloittakaa ensin omalta puoleltanne.

 

Te ette siis ole ainakaan pleiadilaisia? Ehkä emme, oletamme teidän lisääntyvän maussanne ja osaatte kysyä jatkossa lisää arveluja.

Korostamme lisää matkalaisia kysyneemme matkaan.

Näkemiin, aloita ensin itse saalistaen näennäisen vaivattomia lauseita ja jatkossa ohjaat yksin suurille vesille. Näkemiin, aloita siten maltillisesti miten tahdotkin aloittaa."

 

***

 

https://hidastaelamaa.fi/2018/02/tutkimuksissa-loydetty-kahden-ihmisen-samantahtisuus-ja-sen-positiivinen-vaikutus-suhteeseen/

 

***

 

Sivustolta The Liberating Truth. Oletteko muuten miettineet että myös jatkuvat kaupalliset juhlapyhät ovat mielenhallintaa. On käyttäydyttävä joka ikinen vuosi samalla tavoin ja ostettava, ostettava...

 

"Q on vahvistanut että archonit saavat voimaa ja hallitsevat oman ihmisenergiamme kautta."

Q: "Oliko sattumaa että Matrix -elokuvassa kasvatettiin ihmisiä laumana, heitä hyödynnettiin energiaksi ja kontrolloitiin heidän mieltään. Kuulostaako tutulta? Mistä saivat idean? Mitä syvemmälle mennään, sitä epärealistisemmaksi kaikki käy. Loppu ei ole kaikille. Se päätös, haluatko tietää, on omasi."