Kutsutaan nyt näitä lauluiksi sitten :D Jokainen voi itse säveltää nuotit fiiliksen mukaan. Kertaan lyhyitä viestipätkiä ehkä jatkossa, jospa ne siten on vähän helpompi ymmärtää pala kerrallaan.

Eka, joka ehkä selittää miksi on hieman poissaoleva fiilis välillä:

 

"Teillä on kyllä kaikkea maallista mutta sitä taivaallista osaanne enää hyvin vähän, ettekä edes osaa sellaista pyytää enää vaan tyydytte ainoastaan sellaiseen maalliseen pyhään joka on kyllä hyvin laiha versio taivaallisesta pyhyydestä.

Usein kuulemme teidän huokaavan murheissanne ettei teillä tahdo aikanne riittää enää kuuntelemaan itseänne kaiken maallisen hulinanne jälkeen. Vaan se aika on otettu teiltä pois meidän puoleltamme että siirtyisitte nopeammin luoksemme, eikä teillä ole siis aikaa hukattavananne vaan on nopeasti yritettävä saavuttaa se pisteenne josta voisitte ponnistaa uusiksi olevaisiksi olennoiksi.

Kerromme että se aika on varattu nyt täysin uudistumisellenne joten ette välillä kuule mitään ympärillänne tapahtuvaa, vaan se saattaa tuntua teistä unenomaiselta nykymaailmanne ja uppoudutte syntyihin syviin jälleen.

Osaamme valaista teille sellaisen taidon uuden syntyneen että sallitte meidän olla osa elämäänne ja sallimme mekin myös sitten valaista teidän suuntaanne että tulette kiitollisiksi olemassaolostanne päivä päivältä, juuri sen vuoksi että teitä on kuultu ja ymmärretty paremmin.

Valaisemme usein polkujanne päivittäin että seisoisitte tukevammin maaperällänne, vaan se taito teillä on itsellännekin ottaen tukea ystävistänne saman arvoisista. Eikä teillä ole heistä tulevaisuudessa puutetta eikä heillä teidän suhteensa ole mitään pyyntöjä, vaan jaatte ainoastaan ilolla kaikkia kokemuksianne ja vertaatte unen omaisia viestejänne toisiin.

Usein selviydytte tehtävistänne kuin ihmeen kaupalla nopeasti ja vaivattomasti siksi, että teillä on nyt uusia apulaisia joukossanne jotka esittävät ratkaisuja nopeampia."
- elokuu 2016

 

Omia kokemuksia:

 

- Olen saanut viimein puhtaaksikirjoitettua kaikki viestini ilmaiseksi luettavaksi. En aina ymmärrä kirjoittaneeni niitä ja joudun opiskella kuten muutkin yhä uudelleen ja uudelleen lukien. Uskon että se on tarkoituksellista että osaisi suhtautua oikein ja hitaasti ymmärtäen tähän kaikkeen.

- Minun ei tarvitse kirjoittaa tiiliskivimäistä kirjaa, ei julkistaa itsestäni tämän enempää. En kaipaa mitään sellaista vanhan maailman tyyliä. Tykkään kovasti Bracon vaatimattomasta tyylistä, ei tarvitse tehdä itsestään numeroa.

- Tuli mieleen se kun on ihan toisissa ajatuksissa ja tekee hassuja arkipäivän mokia. Ihan sama tunne kuin olisi rakastunut ja laittaa voin kuppiin ja kahvin leivälle. Mutta rakkauttahan tämä onkin. Vaikea laji jotenkin käsittää ilman näkyvää kohdehenkilöä.

- Olen huomannut jälleen uuden käyttäytymismallin itselläni viimeaikoina jos morkkaan mielessäni toisia tyyliin "et nyt kyllä aja siitä idiootti..." jne. Olen heti pyytänyt anteeksi sanoja. Morkkaamiseen on niin helppo lähteä väsyneenä tai kiireisenä, ihan kuin se helpottaisi jotain kun siirtää syyn toisille.

Eräänä iltana tuskailin ajatuksissani jotain käyttäytymismallia ja kun tajusin sen taas ja korjasin sanani, silmissä välähti kuin iso aurinko. Siis valkoinen iso pallo, sillätavalla pienesti mutta selvästi. Eli ajatuksia ohjataan vähän parempaan ja osoitetaan koska on toiminut oikein. Ehkä joskus onnistuu olemaan täysin tuomitsematta.

Ei ole meidän tehtävä etsiä vikoja, puutteita tai moitittavaa toisista. Siihen on toki pyrkinytkin jo aiemmin mutta jotkut tavat istuvat sitkeässä, kuten joku toivottomuuskohtaus: "Ei tästä nyt varmaan tule ikinä mitään kun ne muut..." jne.

Poista, delete. Uusi parempi ajatus tilalle.

- Edelleen mietin miten hautajaisia voisi uudistaa. Voisi olla vaikka esihyvästit. Oiva tapa parantumattomasti sairaalle hyvästellä lähipiiri ja pitää viralliset hautajaiset sitten myöhemmin vain siunaustilaisuutena... kun kaikki on jo tullut sanottua ja kuultua ihan face-to-face.

Suomessa näistä tulisi varmaan Vain Elämää -hautajaiset. Laulettaisiin ja itkettäisiin, syötäisiin ja kippisteltäisiin. Olisihan se nyt mukavempi että saisi olla vielä mukana, eikä katselemassa kuvana muistopöydällä toisten syömistä. Joku olisi kuitenkin valinnut ihan väärän kuvankin.

 

***

 

Vanhat tavat takaisin? Ruokailua edeltävät positiiviset ja kiittävät ajatukset. "Ajatuksemme ja aikomuksemme ilmentyvät todellisuuteemme, vaikuttavat veteen ja ympäristöömme. Ruoka jota on valmisteltu rakkaudella ja positiivisilla ajatuksilla, maistuukin paremmalta."

https://fractalenlightenment.com/791/spirituality/positive-effect-of-prayers-before-meals

 

***

 

"Käyn puhumassa 40 yliopistossa joka vuosi. Tapaan siellä nuoria, jotka eivät kykene kyseenalaistamaan asioita. Sellainenhan on valtaapitäville ihannekansalainen, sairaalapelle Hunter Adams puuskahtaa.

Syynä kykenemättömyyteen ovat televisio ja älypuhelimet. Adams sanoo painokkaasti, että älylaitteet tyhmentävät ja että hän ei ole koskaan tavannut opettajaa, joka ei olisi samaa mieltä hänen kanssaan.

– Kukaan ei enää kiipeile puissa. Yhdysvalloissa on helppo löytää lapsi, joka ei ole koskaan lukenut yhtäkään kirjaa, Adams sanoo.

Lapsista ja erityisesti koululaitoksesta Adams kantaa syvää huolta. Adamsia kiusattiin koulussa, ja hän yritti itsemurhaa kolme kertaa. Sellaiset kokemukset panevat miettimään kouluja myöhemmälläkin iällä.

Adams saarnaa välittämisen tärkeydestä terveydenhuollossa. Hänen mukaansa huumori ja leikki ovat tärkeä osa ihmisen fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Tätä hän on käynyt opettamassa myös tuleville yhdysvaltalaislääkäreille.

– Yksikään lääketieteellinen ei opeta myötätuntoa, hän huomauttaa.

Adamsin mielestä mies on ongelmien ydin. Hän siteeraa karmaisevia lukuja, joiden mukaan joka päivä miljoonat miehet käyttävät hyväkseen lapsia.

– Haluan luoda sellaisen miehen, jolle ei tulisi mieleen tehdä mitään sellaista, hän sanoo.

Nytkin vallassa ovat hyvin miehiset miehet, Trump Yhdysvalloissa, Putin Venäjällä ja Kim Jong-un Pohjois-Koreassa.

– Miehet tykkäävät konflikteista ja hierarkioista, hän selventää.

Jos Adams voisi päättää, hän laittaisi naiset valtaan seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi.

Naiset ymmärtävät välittämisen tärkeyden, ja ensimmäisiä asioita välittämisessä ovat hoivan ja ravinnon varmistaminen.

Koska kaikki alkaa koulunpenkiltä, lapsille pitäisi opettaa alusta alkaen Patchin suosikkiteemaa eli välittämistä. Ja siitä voisivat olla vastuussa ihmiset, jotka todella tietävät mitä tekevät.

Joten klovnin resepti parempaan maailmaan olisi seuraavanlainen:

– Kolminkertaistaisin opettajien palkat. Opettaisin välittämisen tietoutta tunnin päivässä, viisi kertaa viikossa kolmentoista vuoden ajan. Sen jälkeen me emme tunnistaisi lapsia, jotka päättävät koulunsa."

 

https://yle.fi/uutiset/3-9961615

 

***

 

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.222490

 

"Yksinäisyys on myrkkyä paitsi mielelle, myös keholle. Viime vuosina aihetta koskien on julkaistu useita tutkimuksia. Sosiaalinen eristäytyneisyys on terveydelle yhtä haitallista kuin lihavuus, tupakointi ja liikunnan puute. Yksinäisyys saa myös esimerkiksi tavalliset perussairaudet tuntumaan pahemmalta.

Yksinäisyys näyttää saavan kehomme immuunipuolustuksen samaan tilaan kuin valmistautuessamme taisteluun.

"Yksinäisyys aktivoi kehomme puolustusjärjestelmän siten, kuin se olisi valmis vastaanottamaan fyysisiä vammoja", Cole kertoo.

Evolutiivisesti reaktio on Colen mukaan ymmärrettävä: Olihan ihmisen historiassa yksinäisyys yleensä merkki siitä, että yksilö on altis petojen tai vihollisten hyökkäyksille."