Esitämme nyt sellaisen jakeen joka kertoisi toisista olennoista kuin te itse olette, vaan se jae on teille vaikea käsittää ja ymmärrämme sellaisen pilkan joka siitä saattaa seurata. Mutta emme ole turhaan täällä kertomassa uutisia kaikesta, vaan selitämme siksi että teillä on oikeus ja kohtuus kuulla kaikki tarinamme jotka koskettavat elämäänne siellä planeetalla.

 

Sellaista kerromme että omistatte kaksin kappalein aina suojelevia olentoja joilla on sellainen tavallaan höyhenpuku kuten meillä oli aiemmin, vaan sellaisen saatte aina syntyessänne mukaanne maailmaan ja olette heidän suojissaan niin pitkään kunnes itse kuoriudutte saadaksenne omat höyhenenne joilla lennätte vapauteen taakastanne.

 

Sellaisen olennon kerromme sijaitsevan aina lähellänne ja olettekin heitä usein nähneet eivätkä ole sellaisia uudenlaisia utuisia olentoja vaan pelkästään savuavia jäljitelmiä kertomastamme elintilaa etsivistä olennoista aikojenne alusta. Usein teitä verrataan heihin sanallisesti, vaan sellaisia olette myöskin itse, joten ovat he sellaisia omia veljiänne tavallaan että olette heille tärkeitä.

 

Omistatte myöskin kaksin kappalein eräänlaisia olentoja jotka kertovat olevansa usein järjestelemässä tapahtumianne ajallisia eivätkä palaa milloinkaan alkupisteeseen, kulkien suunnassaan ainoastaan eteenpäin avullanne jota tarjoatte siinä tapauksessa että kiitätte heitä olemassaolostanne.

 

Saattelemme usein heitä olentoja luoksenne lisää kunnes selitätte jälleen olevanne viisaampia olemuksessanne ja näemme miten selvisitte monestakin pulmallisesta elämäntilanteestanne kuiville, selville vesille tavallaan jolloin avustajanne palaavat toiseen maailmaan luotanne jättäen teille sijaisikseen jälleen uudenlaisia auttajia taivaallisia.

 

Sellaisia ovat myöskin enkeli serafit joita näitte maalauksissanne eikä heillä ole luomiskertomuksessanne sijaa lainkaan, vaan se osa teiltä on salattu täysin ettekä näe edes enää yhteyttä teidän ja heidän olemuksensa välillä, mutta sellainen on kyllä täysin toimiva olemuksen yhteys.

 

Sallimme teidän kuulla jälleen sellaisen kertomuksen jota ette ole kuulleet ja se kuuluu näin: esititte aikoinaan sellaista olentoryhmää joka saapui taivaasta luoksenne maahan eikä heillä ollut vaikeuksia kuunnella mitään ympärillään, vaan heillä oli sadoittain silmiä ja korvia eivätkä he kuunnelleet niillä syyttä suotta. Vaan sellaista jaetta esittivät elämässänne että saitte heidän ansiostaan tarkat aistit joilla kuunnella ja viestiä ympärillenne.

 

Usein kertoivat he alkuajoistaan että teillä oli paljon oikeuksia enemmän valittavananne kuin tällä hetkellä, vaan se ajanlaskunne alkoi häämöttää paljon nopeammin kuin olisimme sallineet ja palasitte takaisin ihmismuotoon kunnes teistä tehtiin jälleen sokeita ja kuuroja ihmismuotoja, joita ette todellakaan ole.

 

Sellaisen olennon saavutatte kuuntelemalla tarkasti iltaisin ajatuksianne ja sellaista kertovat he usein suuntaanne että kaikki on suurenmoisen kaunista ja vapautta saatte aina sitä pyytäessänne. Kaikki vaatii teiltä sisua että suoriudutte heidän kuuntelemisestaan tänä päivänä kun olette niin alas taantuneet, vaan se teiltä onnistuu täysin luonanne vapaasti ajatellen syntyjä syviä tavallaan jolloin pääsette siihen rauhan tilaan millä tasolla he oleilevat luonanne.

 

Sellainen tila on vaikea saavuttaa, sen ymmärrämme täysin maailmanne tilanteessa, mutta on se sellainen taso kuitenkin joka on olemassa ja saavutettavissa. Sellaisesta olettekin kuulleet ja palaatte niihin kertomuksiin usein yksinäisyydessänne luonnollisesti, joten ette ole kauas puustamme lähteneet voisimme tällaisen havainnon kertoa.

(elokuu 2016)

 

710acb4a55a056a08e1e6a70fadc5f0a--blesse  pinterest