Esitätte varautunutta henkilöä vaikka olette kaikkea muuta kuin varovainen, sillä osaatte kyllä matkustaa ja säilyttää sen varovaisuutenne tarpeen tullen. Vaan sekin matka loppuu alkuunsa jos ette sysää ensin tavaraliikennettänne vauhtiin, että lähtisi se turhan olemuksen ihailu ensin matkaansa pois ja jäljelle jäisi vain tyhjä vaunu sitä tarviketta varten jonka vuoksi juuri lykkäsitte ne tavaranne ensin matkaan pois elämästänne kuormittamasta päiväänne.

 

Sillä kaikki se tavara liittyy siihen omistamiseen josta teidän täytyisi päästä eroon, ettekä valaise asiaa miksi vielä. Vaan selitätte että on se varmaan esillä liikaa elämässänne se materialistinen elämä.

 

Selitämme miksi luovutte ensin niistä turhista omistuksistanne sillä kaiketi arvaatte mitä saatte sen kaiken tyhjän tavaran tilalle, kysymme?

 

Selitämme ensin, vaan sen näette kyllä itsekin myöhemmin että on se kaikki tullut tilalle paljon enemmän tarviketta sisältävää omaisuutta kuin aiemmin ja sallitte kaiken kulkea kauttanne uudistaen ympäristöänne, siten poistaen ja vahvistaen kiinnikkeitänne ympärillenne.

 

Kerromme vielä kaiken uudelleen sisältävän sellaisen viestin erilaisen miten selvisivät he hengissä pelkän pyhän hengen omistajina eikä heillä ollut siinä valittamista mistään, sillä näimme senkin ajan miten lähtivät kuitenkin vielä etäämmäksi saalistamaan uutta pyyntivälinettä matkaansa.

 

Ehdotamme siis kaikille kerääville omaisuuksia rakastaville jäsenille että kuunnelkaa miten ovat he toiset kuunnelleet toisia lähteitä jotka kehottavat luopumaan kaikesta maallisesta taakastaan että matka olisi heillä helpompi taittaa, vaikka ovatkin jo kovasti luopuneet uskostaan ja sellaisesta henkisyydestä. Vaan on se heille paljon turmiollisempaa luopumista.

 

Esitämme että palaatte jäseniksi sellaisen taivaan ja maan yhdistelmän jossa kertaatte useitakin opinkappaleitanne uudelleen lukien rivi riviltä.

 

Sillä näette pian minkä muutoksen se taivaallinen väliintulo sattuu tuomaan eteenne lopulta päästyänne lukemisessanne loppumetreille, sillä kaiken näette itse silloin eikä ole heitä enää epäilijöitä jotka lähettäisivät useitakaan voimattomia pyrkyreitä tuhoamaan taivasten töitä. Sillä ovat he jo voimattomia eivätkä lainkaan osallistu enää yhteisiin tapaamisiimme taivaassa ja maassa, sillä vapautuivat juuri äsken otteestaan maallisesta ja lähtivät he vaeltamaan kohti määräämätöntä kohtaloa sellaista joka sallitaan ainoastaan nuhdelluille olennoille, ei koskaan sellaisille Luojan säätämille lapsille joita te olette itse.

 

Lähdimme matkaan mekin saapuessamme eilen vielä kohteeseemme, vaan sekin jae on vielä kerrottavana mitä juuri eilen siis tapahtui ja olette viisaita henkisesti ollen lukenut sen jakeemme jossa sen tapahtuman kerromme.

 

Esitämme pyynnön teille kaikille taata olennoille valon enkeleiden sellainen työrauha, että sallivat he palata luoksenne juuri tänään ettekä lähtisi enää karkuun valoaan. Vaan sallitte sen häikäistä kuten tekee silmillennne mutta lähdette kuitenkin saalistamaan heitä mietteissänne ettekä vapauta pelkoa luoksenne, olemme varmoja.

 

(lokakuu 2016)