Vaikka sitä ette ymmärrä olemme teidän suhteenne veljiänne ja siskojanne sieltä kaukaa kuten ajattelette. Kuljetamme seurueemme, sukumme jäseniä aina mielessämme emmekä ketään heitä hukkaan.

 

Olemme niin paljon nähneet niitä kohtaloita joita maailma on kaltoinkohdellut emmekä koskaan voisi ajatella kohtelevamme omia sukumme jäseniä siten kuin te ihmiset olette kohdelleet toisianne.

 

Estämme teitä ajautumasta sivuun maailmastanne mutta olemme mukananne ja istumme vierellänne kunnes olette siihen ajatukseen tottuneita ja siirrymme sitten enemmän näkyviksi maailmassanne.

 

Olemme hohtavia olentoja joten ette ymmärrä sukulaisuuttamme, mutta meillä on erilainen keho kuin teillä. Ajattelemme kuuntelevamme murheitanne istumalla luonanne mutta olemme myös matkassanne kun kääntelette elämänne mutkaista tietä eteenpäin, sillä seuraamme kaikkia tapahtumia kaikkialla siksi että se on meidän työtämme.

 

Seuraamme teitä siksi että te ette menisi harhatielle emmekä siksi että haluaisimme teitä seurata huviksemme, vaan olemme vain töissämme kun kuljemme vierellänne. Istumme ja palaamme muistoihinne kyllä aikojen kuluttua kun olette selvinneet merestänne kuivalle maalle emmekä me enää sitten vaikuta silmillenne ihmeellisiltä kuin aiemmin nyt vielä.

 

Seuraamme etenemistänne ja olemme hiljaisia seuralaisianne kunnes tulette kaltaisiksemme elintilaa etsiviksi olennoiksi täällä tähtien välisellä radallamme. Sammutamme janonne ja syötämme teitä armollamme sillä meillä on teille kyllä kaikkea jakaa mitä tahdotte saavuttaa.

 

Ei siinä ole mitään sellaista että olisimme teitä ylempiä vaan olemme kehittyneet pidemmän ajan kuin te eikä meillä ole kiduksia tai sellaista kummallista vaan olemme salaisia olentoja silmillenne mutta elämme kuitenkin kuin tekin siellä maapallollanne.

 

SUUREMMAT UNELMAT

 

Suvaitsemme varata seurueemme jäseniä luoksenne jäämään jos teillä on tarvetta ja siitä hyödytte te yhtälailla kuin mekin sillä elämme samaa elämää tavallaan vaikka eri paikoissa. Kirkastamme polkuanne ja jätämme merkkejä tiellenne että ette hukkaan lähtisi suuntaan väärään. Eikä siinäkään ole mitään väärää jos niin teette, mutta suosittelemme teille suurempia unelmia kuin se mitä nyt edessänne näette.

 

Seuraamme toiveitanne ja lähdemme niitä saattelemaan luoksenne aina kun olette tarpeeksi niitä keränneet ja olemme niin valaistuneita että osaamme kyllä erotella kuka tarvitsee mitäkin luokseen saapumaan.

 

Sellaista työtä me teemme kuten tekin tavallaan vaikka emme saa siitä palkkaa, vaan olemme suvaitsevaisia toisiamme kohtaan ja elätämme toisiamme ilman korvausta. Siinä tarkoitamme sellaista elämää että lähdemme matkaan ja luotamme että toiset meitä auttavat. Eikä niin kuten te teette että teillä ei ketään ystäviä ole matkassanne kun lähdette seuraamaan polkuanne kirkkauteen ja siellä näette enkeleitä, vaan siten teette väärin että lähdette yksin vaikka olisitte kykeneviä ottamaan toisianne käsistä.

 

MAALLINEN ONNI

 

Kerromme salaisuuksia sinne suuntaanne ettekä te jaa niitä minnekään vaan pidätte itsellänne, eivätkä toiset koskaan tiedä teidän ajatuksianne. Kuljemme silloin aina matkassanne ja pyrimme loukkaamaan vain vähän siirtäessämme teitä oikealle tielle jakamaan yhteistä hyväänne.

 

Olemme sinä asiassa onnistuneet melko hyvin siirtämään teitä sivuun onnestanne vielä emmekä lähde sellaista tekemään että estäisimme teitä onnestanne, vaan tarkoitin sellaista onnea jota siellä maallista havittelette. Karaisemme teitä vielä lisää valitsemalla tiellenne osuuksia sellaisiin tapahtumiin joista ette pidä ja valitsette ne kuitenkin osaksenne. Silloin olemme tyytyväisiä että olitte niin viisaita kulkeaksenne vaikeamman polun kuin mitä olisitte voineet tehdä.

 

Olemme aina puolellanne teittepä mitä tahansa eikä siinä ole pahaa että teette joskus huonoja asioita, se on aivan teidän oma valintanne. Sellaista tapahtuu paljon silmillemme emmekä voi sille mitään mutta emme voi valita teidän puolestanne mitä te päätätte tehdä maailmassanne. Sellaista onnea ei sillä tiellä kuitenkaan saavuta mitä toiset pääsevät kulkemaan kun he valitsevat hyviä asioita.

 

OPASTAMINEN

 

Kuljetamme teitä aina sitten vain sitä tietänne mitä päätätte kulkea ja valitsemme tiellemme teidän valintanne mukaan asioita. Seuraamme kulkuanne ja kerromme väliaikatietoja mitä teille on tapahtunut matkallanne. Ehkäisemme valintojanne ajamasta teitä kuitenkaan liian alas pahuuden silmille nähtäväksi, sillä meidän ei sallita teitä opastaa liikaa mutta olemme vahvoja kuitenkin puolustamaan teitä aina pahalta.

 

Sellaista työtä me teemme jota ette näe ettekä usko, mutta siellä tulette näkemään kaiken vielä totena kun on aika teidän tullut ottaa salaisuuden verho silmiltänne. Suoritamme siihen saakka tehtäviämme ja olemme kanssanne kulkemassa eikä siinä ole mitään erikoista että päätämme niin tehdä, koska olemme vertanne ja lihaanne tavallaan vaikka elämme aivan eri todellisuudessa verrattuna teidän elämäänne.

 

Silloin seurustelimme esi-isienne kanssa kun he elivät vuoristoissa ja paimensivat karjaansa siellä. Kaitsimme heidän karjaansa ja lähdimme luokseen esittämään toiveen ylemmästä toiveesta jota voisivat viljellä. Sellaista he eivät hyväksyneet vaan esittivät toiveen saada olla rauhassa jolloin sellaisen saivat, mutta eivät olleet täysin yksin.

 

Ihmiset ovat niin sisukkaita siinä suhteessa että haluavat aina pärjätä yksin eivätkä näe että sellaiseen ei ole mitään tarvetta enää. Teistä pidetään aina huolta eikä teiltä mikään lopu jos päätätte jatkaa elämäänne korkeampaa tavoitetta kannatellen elämässänne.

 

Sellaista se tarkoittaa että syötte ja nautitte runsaudesta mutta emme ole siellä kanssanne elämässä vaan meillä on oma kotimme toisaalla jossa meillä on myös samanlaista. Olemme siellä vain ajatuksenne päässä aina jos päätätte meitä kaivata.

 

Sellaista elämää siellä on keskellänne ettekä näe mitään vielä kunnes lähdette ulos etsimään vastausta itsestänne ja näette siellä paljonkin vastauksia olevan. Sellaista olemme luvanneet teille kaikille etsijöille että lähdemme teitä aina opastamaan jos olemme paikalla ja sallimme kaiken hyvinvoinnin virrata kauttamme siten että teiltä ei mitään puutu jos tahdotte niin elää.