Siinä esitämme sinulle ristin ikkunasi sisällä joka on sinun unelmasi suuri maailmasta. Esitämme että sinä olet syntynyt siinä keskellä ja palaat siihen keskelle, sillä kaikki elämä tapahtuu siinä.

Ansaitsemme sinun tavallasi tulla aina kuulluksi asioissamme, sillä teillä on liikaa sinun maailmasi tapahtumia jotka teitä harhauttavat teillenne väärille. Uskomme teidän ottavan tämän ristin uskollisuutenne osoitukseksi siitä työstä jota olemme teille kohdistaneet, emmekä ole siitä työstä palkkaa vaatineet.

Siirrämme sinun katsettasi siitä rististä poispäin että tulisitte viisaammiksi siten katsellen myös muuta elämää mutta pysyen aina sielunne sisäpuolella että ette pakoon lähde omaa itseänne. Siinä on teillä useakin väärä polku kuljettuna mutta ette ole lähteneet kauaksi vaan palaatte aina takaisin samaan alkupisteeseen.

Olemme varoittaneet teitä aina jaloittelemasta liian kauaksi itsestänne, mutta olette sen kyllä useasti tehneet ymmärtämättömyyttänne, eikä se haittaa kulkuanne lainkaan ellette jää sille tiellenne. Istutamme aina tiellenne kukkasia tuomaan teille hellempiä ajatuksia elämästänne ja olette niitä uskaltaneet aina katsella ettekä karkottaneet unelmianne.

 

_IGP3456%20%283%29.jpg  Lähde: Saijankirjat

 

Siinä edistymme sinunkin suhteesi että olet nyt saanut näin paljon haltuusi etkä ole lainkaan epäileväinen etkä pahastunut onnestasi. Ehdimme vielä mainita että kyllä sinä saat sen kukkasi takaisin ja siinä on vielä reilusti muillekkin jakaa, etkä osaa sitä nähdä vielä mutta sinulla tulee olemaan paljon nuppuja avautumassa kunnes siirrämme teidät uuteen aikaanne jonka saatte pian.

Suunnittelemme sinun olevan se kukan haltija etkä osaa sitä vielä ymmärtää mutta sinä olet siinä yhtä varmasti kuin se kukka tulee hehkumaan sylissäsi, etkä näe koskaan erikoisempaa nuppua avautuvaa kuin mikä siinä sinun silmillesi on luotu.

Ajattelemme siten elämääsi juhlistaa ja palauttaa loistosi ajanmukaiseen asuunsa. Olet sitten valoisa henkilö etkä lainkaan pahoillasi mistään elämässäsi. Varaudumme loistoosi siten että siellä on sinulla uusia ystäviä vaalimassa kaikkea hoitamaasi tehtävää, kunnes olette läpikäyneet sen kummallisuuden että muututte valo olennoiksi joita olette. Siinä avustamme teitä aina ja siirrämme teidät onnellisempaan aikaan sujuvasti.

Ole hyvä tässä viestisi.

 

("sinä" tarkoittaa yhtälailla kaikkia ihmisiä)