SALAINEN ARVOKAS OMINAISUUS

 

Omistatte siis tavattoman arvokkaan olemuksen toisella puolella rajaa. Jos tahdotte sellaisen saavuttaa uudelleen, on oltava usein hyvin kaunis käytökseltään ja kuunneltava sisäistä ääntään. Vaan se saavutuksenne kerrataan sitten lopussa hyvin kauniisti että saatte pitää tämän mainitun esineenne että valaisette sen avulla kaikkea kauniimpaa ja rikkaampaa ominaisuutta elämässänne.

 

Esitätte vastaväitteitä usein miten sellaista ei saata olla lainkaan olemassa elämässänne, mutta kenties esitätte vastaväitteitä sitten vasta saatuanne sen haltuunne miten saatoittekaan olla niin väärässä.

 

Selitämme vastaavasti kerran sitten lisää saavutuksistanne, vaan se salaisuus kutittelee vielä jalkapohjissanne tavallaan että tiedätte jo jotain vaan saatteko, ette ole vielä varma. Estämme kaikkea vapautumasta liian nopeasti sillä arvostamme kuitenkin kaunista käytöstä enemmän kuin sellaista miten käyttäydytte sopimattomasti kun havaitsette jotain kiiluvan kaunista omistamista itsellenne.

 

EI ENÄÄ ORJUUTTA, EI ENÄÄ VELKAA

 

Sen tavan omistaa olette perineet heiltä hallitsijoiltanne jotka esittivät ainoastaan sellaista jaetta miten sallivat kaiken kummuta kauniin ainoastaan silloin jos olette alamaisia ja olette tyytyväisiä siihen alamaisuuteenne.

 

Sillä ei heillä ole sen kummempaa aarretta annettavaksi kuin mihin te itse pystytte vielä parempaankin olemukseen. Saattelette usein heidän näkemyksiään päivissänne miten kuljette vailla päämäärää siten toteuttaen heidän pyrkimyksiään orjuutetusta kansakunnasta.

 

Vaan sekin jää heillä yritykseksi että teitä omistaisivat, on se niin alhaista heidän tahtonsa mukaan kulkea. Vaan se sattuu meitäkin sieluumme kuunnella teidän valitustanne miten olette jälleen olleet orjia olevaisuutenne ilman vapaata tahtoanne toteuttaa kauniimpaa sanomaa elämästänne.

 

Selitämme usein teille uudistuksia miten voitte saavuttaa jalansijan sille kauniimmalle sanomalle joka lähtee juuri nyt tällähetkellä kulkemaan maailmassanne pikavauhtia eteenpäin. Olette saavuttaneet useankin henkilön voimin sellaisen vapauden takaisin, että olette selviytyneet suuresta koettelemusten ajasta ilman haavereita suurempia.

 

Vaan se aika ei koskaan enää saavu takaisin, ettekä ole kenellekään velkaa. Sen voimme taata yhdessä tuumin kaiken sellaisen puolesta minka takia olemme taistelleet puolestanne.

 

AUTTAJAT NOSTAVAT MEITÄ

 

Etsimme vapaita olentoja ruumiillistamaan sanomaa olevaisen taivaan, joka saapuu usein vain sellaisen taidon kera joka esittää miten ruumiillistatte useitakin uusia henkilöitä luoksenne auttajiksenne, maallisia olentoja. Sillä kaipaatte apua miten kukin sen kerrotte.

 

Olemme selvittäneet sen verran luonanne kertomianne asioita että suvaitsette nyt huolia heitä auttajia luoksenne enemmänkin saapumaan ettekä hyljeksi heidän tarjoamaansa kättä tavallaan että teitä nostavat uudelleen nousuun olevaisuudestanne, alhaudesta pois.

 

KEVEYS SAAPUU ELÄMÄÄMME

 

Estämme paljonkin kontakteja olemasta liian vapautettuja, vaan se jae on uusi kohtaus sellaisesta tapahtumasta joka kannattelee useitakin uusia kevyempiä olevaisuuksia onnen kuin tiedätte mahdolliseksi. Ettekä havaitse miten keveys saapuu elämäänne, vaan sen tunteen jaatte kuitenkin ystävienne kanssa ja vapautatte heitäkin yksi kerrallaan saapumaan samaan olevaisuuteen kanssanne.

 

Usein jätätte toisia kavereitanne taakse vaan se on tehtävä kuitenkin myös, jolloin saatatte nähdä miten ovat he toisia jäljessä eivätkä tahdo edistyä lainkaan. Ovat siinä voimakastahtoisia, vaan ovat vapaan tahtonsa mukaan ja voitte heitä rohkaista myöhemmin jos ovat silloin vielä voimakkaammin suuntautuneet uudistavaan näkemykseen kaikesta.

 

KATSOIMME SIVUSTA MIELETTÖMYYKSIÄ

 

Selitämme uudelleen kaikille useinkin miten saatoittekaan suvaita niin alhaisia olentoja luonanne. Mutta olette selvittäneet sen tragedian jo valmiiksi mielessänne että teitä istuisi ketään huomioimatta suuremmin niitä olentoja jotka sellaisen toteuttivat suunnitelman, miten saavuttivat teidän työnne avulla suuremman jalansijan ja lähtivät lopulta järjettömään matkaan suuntaan väärään ja sallitte vain kaiken tapahtua katsoen sivusta mielettömyyksiä joille ette mitään kyenneet tehdä.

 

Olitte vain sellaisia olentoja voimattomia, tietämättömänä uudesta olevaisuudestanne joka saapui juuri nyt luoksenne noutamaan kaikkia kyytiinsä ja saattelemaan uusia jäseniä uuteen nousuun.

 

(Syyskuu 2017)