Usea ajattelee liian monimutkaisesti, ottamatta ensin pohjalle sitä ajatuksista yksinkertaisinta: olla väsynyt maailmaan.

Kannattelette liikaa painolastia jos otatte vain ohjelmointinne mukaisesti jotain tuskaa matkaanne, maallista kaipausta ja kunnioitusta salaisten voimien. Että siinä ohjelmanne on siis väsyä liikaa maisiin nähtävyyksiinne, jolloin osaatte yksin lähteä sille maiselle polullenne joka ohjelmoi taas toisella tapaa olemaan viisas ja vanhoillisen ajatuksia omaava.

 

Sellaista ehkä pienoista ajatusta herättelimme että osaisitte ohjata kunniaanne pohjattoman monisyisestä ajatusmallistaan ensin heleämmälle maaperälle, että ajattelisitte kaiken olevan vain jotain ennustamatonta pohjatonta syvyyttä ja sitten ponnistaisitte ulos luomakuntanne sysisestä kaivosta.

Ettei kukaan jäisi sinne pohjalle kuiskuttelemaan jotain turhia lauseitaan, ollen väsynyt entisenlaiseen maailmaan joka suorastaan tyhjiin ammentaa aina sen lastinne arvokkaan.

 

Ollen viisastuttanut vain lauseissa jotka osuvat liikaa kaikkia syvälle sisimpään, että kaipaisitte kyllä jo kovasti lisää alokkaita uuden maisen aloituksen. Kaipauksen mukaisesti se ajatuksenne saalistaa jäseniänne, ollen viisastuttanut vain muutamia mutta siitä se ponnistaa ulos lähteäkseen ulos pois luomakunnastanne.

 

Sillä ensin hän osaa valmistella kaikkea saapuville vaan sitten jos onnistuu on vailla epätoivoa ja jokaiselle tahtoisimme lauseitamme vahvistaa ettei kukaan onnistu hukkaamaan niitä lahjojaan onnistuneita joiden avulla osaisi helposti lahjoittaa itselleen juuri sen arvoisen lahjakeitaan levätäkseen jollaisen tahtoisikin.

 

Vaan siten mahdollisesti olettekin ansionne mukaisesti estyneet maallisen polkunne matkassa toimimasta oikein että siinä ajatuksenne mukaisesti ehkäisette itse sitä onneanne saapumasta, ollen se väsynyt juuri siten mahdollisesti pysäyttäen kaiken muunkin kehityskulun jatkuvasti.

 

Siinä istutte yksin kallistellen sankoanne janoten lauseita ja sitten kuitenkin jätätte sen liukenemaan liiaksi, jolloin istuttekin yksin lauseitanne katsellen ja sitten lähdette ulos kertomaan toisille miten ammoisina aikoina kaikki oli paremmin. Niin katselette liikaa taaksepäin.

Ollen väsynyt jokaiseen aloitukseen vaan sitten jatkoitte uudestaan jolloin osuitte enemmän oikeaan jatkaen edelleen ja sitten vain aloititte sananne määrän alkamaan.

Kerran niin jaloittelette huomionne arvoisessa luomakunnassa, joten ottakaa vain suoja yllenne ja pysytelkää kuvailunne mukaisesti arvokkaina olemuksina kartoittaen entisiä ajatuksia luotanne pois jos otatte niitä liikaa ohjeeksenne.

 

Kerratkaa aina puuttuvia jakeitanne jolloin osaatte mahdollistaa sen oppimisen prosessin ettekä turhaan kuluta aikaanne entisissä mainingeissa pyörähdellen.

 

(Syyskuu 2017)