Ei ole tullut kirjoittamisen merkkiä eilen eikä tänään, joten odotan.

"Upporikas" tarkoittaa taas kai henkistä tai energistä laatua... en muista häivähdystäkään mistään unesta. Sekin on asia jossa on työsarkaa ilmeisesti koska näin varovaisesti nyt edetään. Omasta mielestäni olisin valmis, mutta olisihan se shokki tavallaan lopulta nähdä kaikki todellisena. Meditoin, tuumailen, opiskelen ja aika sitten näyttää. Tuntuu että nyt olisi tärkeää edetä...

 

12.3.  "Ole hyvä valaise vielä itsellesi mitä saattoi tarkoittaa se edellisiltainen näytelmä jossa kohtasit useita näennäisen upporikkaita asujia. Ehkä liitätte sen jonkinlaiseen ajatusleikkiin vielä, mutta pian valaiset miten kohtuudellakin ajateltuna kykenet uudistamaan näkemystäsi.

 

Edellisiltainen?  Ehkä liioittelemme jos kerromme sen juontavan alkunsa jostakin unenomaisuudesta, mutta ilmoita jos muistat siitä mitään.

En ainakaan vielä, mikä voisi olla jokin johtolanka?  Esitämme usein näennäisen upporikkaita asukkaita, vaikka ilman muotoa oleilemmekin. Lisäänny ymmärryksessäsi että siis oleilet itsekin sellaisessa tilassa.

 

Kohdistamme nyt huomiomme edellisiltaiseen tapahtumaan joten korvaat usein jotakin näennäisen tyylikästä asua joka nyt aloittaa kulkunsa. Ilmaisemme näin korjaavamme jotakin aiheutettua kamalaa asiaa, ehkä lisäisimme itse että se sellainen tasanne ohjaa kulkuanne. Olkaa siis hallitsemattomia, ettekä usein näe ketään lähellänne vaikka ilmoitatte kuitenkin nähneenne jotain mielestänne.

 

Ilman heikkouksia siellä matelette suorastaan ilman näennäisen vahvaa itsetuntoa vielä, mutta pian kohtaatte enemmän kansalaisia, olkaa valmiina hyväksymään se joukkue jota tunnutte kannattavan. Ilmaisemme lisää ajatuksiamme tätä kautta uudelleen monesti eikä ole pyyntöä kuultavissa kirjoittamiseen vaikka siltikin näette tekevänne sellaista. Kirjoittakaa ja ilmoittakaa itse miten tahdotte jatkaa, joten oleilette piankin itsevapaassa maailmassa.

Kertaamme pian annoksia ilmaisia joita tahdotte, odottakaa vielä hetkinen. Ole hyvä jatka sittten kun kuulet ajanmukaisen kutsun korvassasi."