20.4   Olisimme kertoneet vapauttavan laatuisen ajatuskerronnan jos lisäät sen sivuillesi, oletko valmis? Olkaa hyvä, kiitos.

Ole hyvä. Saavumme näittäin (sana on ehkä nimittäin mutta tämä kuvastaa hyvin kanavointien omaperäistä kielityyliä, joten en korjaa tätä hauskempaa sanaa...) juuri siten kohdistaen jotakin uudenlaista ajatelmaa.

Kuvaile mielestäsi paras mahdollinen ratkaisu maailmasi ongelmiin, kirjoita miten kohdistaisit jotakin parantavaa jaetta ole hyvä.

 

1. Rahatalouden ja sitä kautta eliitin ja vallankäyttäjien poistuminen.

2. Sotateollisuuden pysäyttäminen, aseistariisunta. (Ei käsitystä miten tämä onnistuisi ja oikeastaan tämä ehkä täytyisi tehdä ensimmäisenä koska rahatalouden poistumisesta seuraa sekasortoa...)

3. Uudet teknologiat ympäristön puhdistamiseen ja ihmisten henkisen tilan vakauttamiseen.

4. Kosmisten ja muiden totuuksien paljastaminen pikkuhiljaa.

5. Yhteisöt joissa vapaus harjoittaa itselleen luontaisinta toimintaa. (Jätin tämän viimeiseksi koska ajattelin että kaiken ylläolevan jälkeen ihmisillä olisi enemmän samanhenkinen asenne jolloin yhteisöjen muodostaminen olisi helpompaa.)

 

Esimerkiksi se juuri se yhteisöjen luominen tulisi kartoittaa matkalaisten jäsenneltäväksi juuri tälläkin hetkellä, ole hyvä valaise miten voisit toimia kartoittaaksesi tämän tilanteen saapumisen. Että siinä kohdeltaisiin toisia oikeudenmukaisesti eikä kannateltaisi mitään oikukasta keskustelujäsenyyttä että siis katselisitte vain vaatimuksia täyttää.

Ole hyvä miten tarkkaan osallistuisit jos aloittaisimme juuri siten tahdittaen ensiaskeleitanne kuulevaisia että jos todellakin kohdistaisit energiasi nyt yhteisön laatimiseen. Ehkä kuluu aikaa sen perustamiseen mutta kirjoita millaisen toiveikkaan yhteisön ottaisit hallintaasi.

 

Kunhan olisi samanhenkisiä ihmisiä, enkä halua kokea itseäni johtajaksi vaan tekisimme yhdessä.

 

Eli tahtoisit siis aloittaa jonkunlaisen sellaisen piirin että sinä johtaisit aluksi mutta myöhemmin vastuu siirtyisi kaikille. Aloita vain miten tahdot, eli kestävän perustan luominen teille jokaiselle tulee loihtia ensin.

Aloita sinä ensin kuulemisesi että siinä tahdossasi korostat yhteisöllisyyden merkitystä ja korostat vielä miten sellainen tapahtuma ohjaa jokaista muutakin. Keskitä mielenkiintosi ensin valveille tulevaan asiaan, eli kohtaat monia vaihtoehtoja mutta osaat katsastaa toisia enemmän eli valitset sopivimman.

Kiitos!

 

Eli ansaitse oppimiskurssisi materiaali siten tahdonmukaisesti että siinä ajassasi tulet kirjoittaneeksi lukuisia ajatuksia ilmoille miettien kaikkea monelta kantilta. Epäile ajatuksia toisinaan ja kirjoita lisää. Korjaa toisinaan siis jos tahdot. Epäile lisää kuitenkin vasta senjälkeen kun olet ottanut selvää kaikesta muusta.

Korjaa että siinä tahdontilassasi tulet häirinneeksi toisia asukkaita mutta ilmoita vain toimivasi nyt toisen olevaisuuden mitan verran toisaalla.

Kerro toisille kansalaisille miten korjaavat hekin tahdontilaansa ottaen jakeita lukuisia ilmoille lisää tilaten niitä suorastaan ylitsevuotavan tarkasti. Korosta muille ettei ketään ilmoiteta katuvaiseksi suorastaan vaan jotakin uudenlaista tarinaa tapahtuu jokaiselle kuka ottaa osaa.

Ohjaa toisia siten tarkasti vain kertoen uutta ajatusta mutta ilman käsiohjausta tehden.

(ei ohjata siis "kädestä pitäen" fyysisesti vaan suunnataan ajatuksia enemmänkin...)

 

Korjaa toisille lauseitaan ja kerro lisää heille sellaisesta tarinasta jollaista toivotte tapahtuvan. Ehkä lisäät omaa jatkoasi korostaen liikkellelähtöäsi että jonotat suorastaan ansaita lisäjakeitasi. Kerro se heille suoraan kiertelemättä mitä ilmoitat pohtineesi viimeaikoina aina, eli kerro toisille lohduttaako ajatuksesi kerronta vai kerrotko lisää ohjaavasi heitä samanlaiseen kerrontaan.

Lisää ajatuksia siis ilmoille ja katsele usein suoraan eteenpäin äläkä taaksepäin, sillä jotakin suurenmoista tapahtuu joka odottaa vain pian kulman taustalla.

Näkemiin, ajoita lauseesi tänään siten että ohjaat heitä toisia vasta illalla töistä palattuasi näkemiin. Kiitos.

(olin illalla liian väsynyt...)

 

21.4 klo 9 Huomenta! (kirjoitin vaikka korvassa ei soinut) Ole hyvä, jatkaaksesi yritelmääsi tänään tulee sallia erilainen lähestymistyyli. Ota kerrontasi mukaan kun ajelet yksin tielläsi, ole hyvä näkemiin. Ansaitse siis jotakin uudenlaista tavoitetta kuunneltuasi hieman erikoisempaa laatua jakeiden että hän toinen osakas kunnostaa katsettaan suuntaasi. Ole hyvä näkemiin, aloita silloin kun tunnet sen voimakkaasti.

--

Tänä aamuna taas vain lyhyt viesti. Ehkä meditointi olisi "ajelua yksin", suunnittelin kyllä tavanomaista kauppareissua myös. Odottelen tunnenko jotain...