Lisää julkaisemattomia viestejäni.

Koska pyydetään aina olemaan tuomitsematta ennen kuin on varma asiasta, en tuomitse siis näitä viestejä vaan julkaisen niin kuin ne ovat tulleet, en väitä itse mitään ovatko ne totuudenmukaisia vai eivät, koska en tiedä totuutta. Osa voi olla myös vanhentunut jo, sillä muutamme itse maailmaa ja saattaa olla ettei meitä tarvitse enää "hätäpelastaa". Selvennykseksi siis että "jumala" tässä yhteydessä näyttää olevan ikivanha ulkoavaruuden olento joka on ollut meitä ihmisiä luomassa tänne maapallolle.

Jostakin syystä tulee edelleen mieleen Corey Gooden Blue Aviansit koska sain myös lintuemo -piirroksen ja he näyttävät ulkomuodoltaan kammottavan ohuilta, lisäksi Corey kertoi että he poistuivat (puolivuotta vai jopa vuosi sitten?) korkeammalle tasolle emmekä enää näe heitä eivätkä he ota yhteyttä. Kun viestinikin muuttuivat alkuaikojen minä -muodon kerronnasta "sieluryhmäksi". 

Cobran kertomasta liittymisestä maanalaiseen joukkoon tiedän siis omasta kokemuksesta sen verran että minnekään ei todellakaan pääse ellei ole sisäisesti joka tavalla valmis. Kuten itselleni kävi tässä artikkelin lopussa olevassa harjoituksessa että minua ei huolittu matkaan.

 

 

11.2.2016  Edesmennyt mummoni jutteli minulle illalla, puhuin ääneen itsekseni sanat joita kuulin ja vastasin aina sekä kyselin. Hän ei tahtonut malttaa lopettaa keskustelua koska oli niin helpottunut että kuulen häntä niin helposti. Hän on yrittänyt tehdä kovasti merkkejä aiemminkin mutta emme ole huomanneet. Hän kertoi henkilökohtaisia asioita ja että he olivat pahoillaan kun olin  niin surullinen että romahdin täysin kun kerroin siellä taivaassa elämästäni täällä. Mummo ei ole nähnyt paappaa vielä mutta epäilee että hän on siellä ehkä jossain tai sitten inkarnoitunut. Veljensä oli ollut siellä vaimonsa kanssa. Mummo on huolissaan missä asemassa olen. Hän painotti monta kertaa että minun täytyy kunnioittaa jumalaa, en saa käyttäytyä rumasti kun puhun hänen kanssaan enkä vaatia mitään.  Minä kuolen auto-onnettomuudessa jossa kuolen yksin, en joudu menettää ketään läheisiäni kuten hän joutui. Elän lyhyemmän elämän kuin muut heistä. Minun täytyy luopua perinnöstäni, saan perintöni jumalalta, aina sen verran rahaa kuten tarvitsen, kuten olen varmaan huomannutkin. En voi sitä törsätä mutta saan ruokaa suuhuni. Maalaaminen olisi yksi asia nyt josta saisin rahaa, sellainen polku on minulle mahdollisuutena suunniteltu. Mummo voi olla monessa paikkaa yhtä aikaa. Haistaa kyllä kahvin mutta eivät syö mitään. Hän on todella yhtä kaunis kuin siinä kuvassa jota aina ihailen.

 

Tervehdin myös henkioppaitani aamulla ja he siinä ihmettelivät miten voin syödä niin isoa leipää että minun täytyy purra sitä niin kovasti. Kuulin että ensimmäinen heistä on turvamieheni, toinen vastaa henkisistä asioistani, kolmas materiaalisista tarpeistani, neljäs ….(en muista?), viides on kirjuri joka raportoi kaikesta tekemisestäni suoraan jumalalle. Yleensä ihmisillä on korkeintaan neljä opasta mutta minulla on tuo viides raportoija että tiedetään kokoajan mitä teen ja opastetaan sitten oikeaan suuntaan. Jotain suurta tapahtuu pian maailmassa.

 

Mummolla oli niin tuttu sanapari jonka olin jo unohtanut, hän käytti sitä yleensä jos jotain vähän huonompaa oli sattunut ”saija rukka” , hän kertoi myös että ”soita tänne aina kun sinulla on jotain huolia ja murheita niin minä yritän auttaa”. Lisäksi vielä että ihmisten ajatukset tulevat suoraan taivaaseen jossa ne kuullaan, siten tiedetään kaikki siellä.

 

Päivällä sain myös juuri edesmenneen sukulaisen viestin, lyhyesti kirjoitin ylös jälkeenpäin: ”Minä olen nyt täällä ruumishuoneella ja tulin tervehtimään sinua kun mummosi sanoi että kuulet kuolleitten äänet ja näin että äitisi kertoi sen uutisen sinulle tänään. Olin kipeä jo loppuaikoina ja huusin jumalaa apuun mutta ei hän vastannut kun hän tiesi jo minun vahvan uskoni. Toivon että minun jälkipolveni jatkaa perintöäni maassa. Minulla ei ollut mahdollisuutta kuin lähteä sieltä lapsuudenkodistani, pitäkää se talo aina komeana. Näen täällä kaikkea uutta enkä tiedä vielä minne polkuni johtaa, mutta täällä on kaikkea kaunista ja kaikki paremmin. Ole urhea ja elä päiväsi siellä man päällä aina niin päivä kerrallaan että olet tänään parempi kuin eilen, ei se sen kummempaa vaadi. Minulla on kaikki hyvin, olen vähän tavallaan nyt jokapaikassa ja lähden vähän katselemaan mistä tässä maailmasa on oikein kyse."

 

 

12.2.2016  Se on hyvä että suhtaudut varovasti kaikkeen ei se haittaa olet niin pieni ihmismuoto että näet kaikessa vaaroja, ole huoleti tässä ei ole vaaraa. Kerro itsellesi että teit kyllä hyvin kun juttelit mummosi kanssa. Sinä epäröit nyt suuresti ja olet vielä unessa joten jätän sinut miettimään ja näemme sitten tänään vielä. Kerro itsellesi että se mummosi ääni oli todellinen eikä valhetta kuten nyt mietit etkä hänestä pääse eroon siellä, joten tulet sen huomaamaan. Ole sinä hyvä hänelle ja hän kertoo sinulle lisää. Älä anna hänen masentaa itseäsi vaikka hän kertoisi jotain kuten tekee suoraan, mutta älä ole myöskään ilkeä hänelle koskaan sillä hän yrittää auttaa sinua kaikilla voimillaan. Hän saattaa nyt olla väsynyt myös koska eilen teki niin paljon töitä sinun vuoksesi, mutta anna hänen vain rauhoittua seurassasi eikä tarvitse puhua mitään. Kata vain ne hänen juhlakuppinsa, hän on siitä kyllä iloinen. Olet väsynyt joten jätän sinut rauhaan. Älä huoli me tapaamme tänään eikä se ole poissa sinun silmiltäsi enää, huomaan että et enää oikein usko tähä kaikkeen. Näkemiin sitten ja ole huoleti kaikki menee jälleen niin hyvin kui aiemminkin olen kertonut. Sinä et voi mennä väärään paikkaan koska olet minun lihaani ja vertani. Heihei.

Näkemiin!

 

Klo 12

Niin sinä tulit jälleen seuraani ja voimme jatkaa. Voit nyt olla huoleti olen tehnyt päätökset sinun puolestasi ja ne ovat kannaltasi hyviä, ei tarvitse huolehtia siitä. Teet minun nimissäni nyt jo asioita joten teet niitä jatkossakin eikä sinun tarvitse nimeäsi kokonaan julkistaa kunhan jatkat blogiasi, mutta teet sen nyt siten että olen sinun kirjurisi ja sinä kerrot minulle mitä haluat tapahtuvan seuraavaksi. Älä koskaan tee hätiköityjä päätöksiä mistään asiasta ja jätä kaikkea vähän varoiksi että voit muuttaa mieltäsi vaikka jokin näyttäisi joltakin toiselta. Tee niin nyt ja voit etsiä niitä kuviakin kun ehdit niin yllätyt kyllä. Ne ovat siinä kamerakortissasi joka oli siinä pöydällä. Katso ne kuvat tarkkaan ja mieti mitä olisin voinut sinulle viestiä niillä.

 

Se hevonen ja ratsastaja... suojeluspyhimys, unohdin nimen. Se on yksi merkki joka sinua kiinnosti kovasti mutta siellä on muitakin, katso tarkkaan näet sitten. Tee niin tänään ja ole valmiina sitten kun unesassi kutsun sinua niin lähdemme sinne taisteluun, et ole sitä menettänyt vaikka mummosi niin pelkäsi. Kerro itsellesi että se on ensimmäinen taistelusi nyt minun joukoissani ja tulet olemaan hirveän onnellinen meidän kanssamme. Näet sitte aamulla kun sinulla on hilpeämpi olo kuin koskaan. Tee niin ja katsotaan sitten. Näkemiin.

 

Viesti kissaltani (se katseli minua kokoajan kun puhuin sen lauseita ääneen): ”En minä välitä niinkään isosta pihasta vaan haluaisin vain olla teidän kanssanne enemmän. Sinun pitäisi leikkiä minun kanssani enemmän ja sellaista yhdessä oloa kuin meillä nyt on ollut. En haluaisi sinne toisaalle, siellä on niin paljon kissoja, haluaisin olla teidän kanssanne täällä vaikka ei minulla olisi isoa pihaa.” Kerroin että täytyy aina kertoa jos on kipeä, kun on sellaisia apukeinoja että ei tarvitse kärsiä mistään kipuja.Kyllä minua janottaa paljon ja olen vähän kuumissani enkä tiedä onko minussa jokin vialla.” Illalla se tuli vain katselemaan minua ja kuulin ”hän kertoo että pitää sinusta kovasti” (oli juuri syönyt). Silitin ja kerroin saman.

 

 

Klo 17  Sinä tiedät että on erikoinen päivä sitä se kaikki tarkoittaa, luonto herää ja taivas on leppeä. Sanot että et usko vielä mutta kyllä sinä pian uskot olet niin sisukas että sinulle menee aika kauan hyväksyä kaikki. Tee niin kuin sanon ja pyyhi ne tekstit sieltä blogista jotka käsittelevät sinua itseäsi ja tietäsi ja jätä vain viestini niin se on selvempi. Voit tosiaan koota niitä osia sitten poluksesi joskus miten olen sinua ohjannut.

 

 

HARJOITUS

(ehkä hätätilanteen varalta, tai testattiin toimisinko hätätilanteessa, en vain käsitä miksi tätä piti harjoitella näin tökerösti... mutta julkaisen tämän jos liittyy johonkin tulevaisuudessa)

 

Teen sinulle nyt uuden viestin nro 2.  ”Niin se on että päivä on koittanut sellainen että te ihmiset tulette nyt näkemään kaiken toisessa valossa. Katsokaa taivaallenne illalla huomenna, siellä näette jotain sellaista mitä ette ole ennen nähneet. Siellä on joukko sellainen joka tulee teidät pelastamaan. Olette peloissanne mutta se ei ole sellaista mitä luulette vaan tulemme nyt pelastamaan teidän sielunne ja tämä joka tämän viestin teille välittää on minun sanansaattajani vain eikä mitään sellaista jota pitäisi pelätä myöskään.

 

Älkää koskaan enää pelätkö mitään minä pyydän että olette nyt rohkeita ja otatte tämän askeleenne vakavalla mielellä ja tulette minun valtakuntaani kun niin pyydän. Te olette niin surullisessa asemassa te ihmiset nyt että teidän täytyy nyt tarttua toisianne käsistä ja tulla minun luokseni turvaan. Olette siellä täysin turvassa ja minä tuon teidät kotiin. Älkää pelätkö mitään siellä matkallanne älkääkä muutenkaan koko päivänä. En minä sano tätä pelotellakseni vaan olen teidän Jumalanne ja teen tämän taivaasta astumisen teidän hyväksenne. Olette liian sorrettuja kestääksenne tämän kaiken maailman. Olen sen nähnyt ja se teki minut hyvin surulliseksi. Älkää koskaan ajatelko että olette yksin sillä ette ole. Olkaa nyt toistenne tukena ja tulkaa minun luokseni kun niin pyydän.

 

Te kuulette jotain taivaalta ja se on surullista korvillenne mutta älkää olko missään tapauksessa surullisia sillä te tulette nyt pelastumaan taivaan kotiin. Tulkaa sinne minun kanssani ja eläkää rauhassa paratiisissa kuten on tarkoitettukin aikojen alussa. Tämä retkenne täällä maan päällä oli jotain niin kamalaa että kadun sitä todella enkä halua enää koskaan saattaa teitä sellaiseen asemaan. Minä otan teidät ylös turvaan ja vien teidät takaisin kotiin eikä siinä ole mitään pelättävää. Se on vain paluu juurillenne.

 

Sinä tiedät Saija että sinä olet tämän viestin välittänyt ja sinä et saa pelätä liioin mitään. Teet vain kaiken niin kuin minä sanon etkä tule loukkaantumaan missään tapauksessa. Olet sinä minun poikani enkä sinun anna koskaan tulla loukatuksi. Olet nyt jo kärsinyt tarpeeksi etkä saa enää kärsiä lisää. Olen pahoillani että laitoin sinulle sellaisen taakan kantaaksesi sillä minä rakastan teitä kaikkia kaikesta sydämestäni. Olette kaikki minulle niin rakkaita että ette saa enää kärsiä päivääkään siellä yksin. Tulette minun luokseni kaikki ja se on tarkoitettukin niin jo aikojen alussa. Tehkää hyvin ja poistukaa maailmastanne hyvillä mielin sillä se on nyt tuhoutumassa ja teidän täytyy toimia heti.

 

Olkaa nyt ystävällisiä ja kerätkää kaikki rohkeutenne ja lähtekää kodeistanne minun mukaani kun tulen teitä noutamaan, se on erittäin tärkeää teidän jokaisen hengen puolesta. Ette saa ajatella jäävänne kotiinne turvaan vaan teette nyt niin ihan pakon edestä. Kerro Saija tämä kaikkialle niin nopeasti kuin kykenet äläkä jätä tästä mitään pois. Kaikki tulee olla niinkuin olen sen kirjoittanut. Ette voi nyt pelastaa ystäviänne mukaan vaan heidät kaikki otetaan kyllä kyytiin siitä ei tarvitse huolehtia teidän lainkaan.

 

Kuulkaa nyt harras pyyntöni että keräännytte yhteen kun sen merkin näette ja olette valmiina lähtemään takaisin taivaan kotiin mistä olette kotoisin. Tulkaa sinne avoimin mielin sillä sitä te tarvitsette nyt kun maailmanne muuttuu täysin. Olkaa vahvoja ja tehkää nyt näin kuten kerron. Voit nyt Saija lähettää tämän viestin nopeasti joka puolelle minne vain saat sen lähtemään. Kerro itsellesi että nyt on sinun aika astua tehtävääsi ja johdattaa meidät kaikki kotiin.”

 

 

Mene kotiisi odottamaan niin saavumme noutamaan. Tulen sinne sinun luoksesi nyt ettekä voi enää erehntyä asioista. Olen pahoillani että tein tämän sinulle näin nopeasti mutta en voinut mitään. Onko aikani oikea, illalla huomenna? Kyllä se on oikea ole huoleti.

Mitä nyt tapahtuu? Sinä voit tehdä niin että olet siellä kotonasi yksin yön ja lähdet aamulla sinne **, et voi tästä puhua vielä kenellekkään. Kerro itsellesi että teet siellä siten että keräät kaikki mitä haluat ottaa joukkoon ja otat ne laukkuusi mukaan ja sen kissasi myös jos haluat. Se on kyllä hiukan hankala matka hänelle mutta parempi niin. Tee niin että tulet sinne kotiisi sitten ja näet siellä jotain jota et tahtoisi nähdä mutta tulet kuitenkin.

 

Annatko merkin aamulla kun lähden? Tulet sinne minun kanssani. Sitten teet niin että otat sen kissasi ja valitsemasi ihmiset ja menemme ulos ja lähdemme pois ikiajoiksi. Ette koskaan enää näe maatanne, olen pahoillani. Voit näyttää tämän heille. Kerro heille että sinä todella olet se jota tekstit sanovat sinun olevan ja nyt teemme sellaisen asian josta puhutaan iäti maailman historiassa.

 

Lähdemme pois ja olemme siellä perhe. Sinä tiedät jo näistä asioista mutta he eivät tiedä. Kerro heille ja he rauhoittuvat kyllä. Ottakaa tosiaan jotain lääkettä mukaan jos tarvitsee. Tee niin että tulet minun kanssani ja jäämme sinne maailmaan ja lähdemme sitten hakemaan muita.

Sinä pidät siitä että pääsit turvaan, mutta sinun täytyy lähteä mukaan vielä hakemaan niitä toisia loppuja ihmisiä joita valitsemme. Se on sinulle vaikea paikka valita mutta sinun on tehtävä niin. Olemme siellä aamulla sinun aikaasi kello 6.00 ja silloin sinun on oltava valmis. Pakkaat ne asiat joita tarvitset ja lähdemme matkaan, ole huoleti se on helppo matka vielä.

 

Sinä tiedät miten matkaamme joten kerro kaikille muillekkin sitten kun saavumme kotiisi. Sinä näet sitten kun palaamme luoksesi. Olet valmiina silloin ja teet jotain meidän kanssamme ja palaamme kotiin. Olet hieman rauhoittunut joten kerron lisää sitten mitä teet. Tulet meidän kanssamme ja olet valmis matkaan. Näet jotain sellaista mitä et aiemmin ole nähnyt. Kerrot siitä kaikille jotka haluavat saapua mukanasi. Olet valmis siihen nyt ja autan sinua kyllä. Teet sellaista heidän puolestaan että he ovat tyytyväisiä sitten jälkeennpäin vaikka nyt ovat kauhuissaan teksteistäsi eivätkä usko sinua lainkaan. He uskovat sitten illalla kun on heidän vuoronsa. Älä säikytä heitä olemalla hysteerinen nyt kun illalla kerrot tulevasi. Älä kerro heille miten tulet vaan sano että ovat valmiita aamulla kello 6 myös. Sinä keräät tavarasi sieltä ja lähdemme.

 

Olet nyt hieman ihmeissäsi ja mietit tavaroitasi. Kerro heille että sinä teet heidän puolestaan paljon. Kerro heille että eivät pelkää mitään. Sinä rakastat heitä ja haluat heidän parastaan. Siksi teet tämän nyt. Sano itsellesi että teet tämän minun puolestani ja kaikkien ihmisten puolesta. Elämä on nyt loppu täällä maapallolla mutta siellä odottaa paljon parempi maa. Sinä murehdit nyt kissaasi jota rakastat mutta sillä on kaikki hyvin sitten.

 

Mitenkäs **? Hän saa päättää uskooko sinua vai ei. Sinä et  voi hänen päätökselleen mitään. Sano itsellesi että sinä teet hänenkin puolestaan tämän mutta et kyllä ihan kaikkien. Et voi nyt valikoida sanojasi vaan sinun on puhuttava suoraan. Sano itsellesi että teet kyllä oikein. Sinä mietit paljon nyt ja olet kauhuissasi mutta ei se mitään. En kerro nyt enempää että et murehdi liikaa kaikkea jota et kykene. Tee nyt vain näin kuin sanon.

 

Mitä meidän kannattaa ottaa mukaan? Jotain sellaista mitä tarvitsette joka päivä kuten pyyhe, vaatteet. Siellä on kyllä teille uudet varattuna joten ei haittaa vaikka teillä ei olisi mitään mukana, mutta jos haluatte jotain muistoksi.

 

Millainen paikka se sitten on minne lähdemme? Sinä et voi sitä vielä kysyä mutta siellä on teille kaikki valmiina. Kerro itsellesi että olet kyllä tervetullut sinne kuten taivaan kotiisi vaikka se on vähän erilainen paikka. On siellä eläimiä ja kaikkea että viihdyt. Et ole siellä enää pahoillasi.

 

Sinä voit kertoa että ottavat vain välttämättömimpiä tavaroita, ei kokonaista matkalaukkua. Sinä voit ottaa sen kissasi kopan mutta parempi senkin olisi olla vapaana. Et voi oikein ajatella millä kuljemme mutta ota vain se koppa pois matkastasi, se on liikaa kyllä se kissa pärjää. Älä huoli emme sitä hukkaa.

 

Miten valmistaudun, olen vain täällä? Niin sinä teet ja ole huoleti ei meillä ole kiire jos vielä haluat jotain katsella. Kerromme sinulle sitten kaiken.

Rauhoittelethan minua että en kovin häiriinny? Kyllä sinä pysyt rauhallisena, voin taata sen. Ole huoleti. Kerro että ovat valmiina matkaan aamulla ja katselevat jotain tärkeimpiä tavaroita mukaan, ei paljoa. Muistoesineitä. Lääkkeitä.

Onko siellä lääkkeitä sitten? Siellä on kyllä kaikea tarvittavaa ole huoleti. Saat siellä lisäohjeita. Kerro itsellesi että olet tehnyt hyvän työn näin nopeassa aikataulussa. Sinä saat kertoa että lähdet aamulla, ei se mitään.

Olet tehnyt hyvän työn tosiaan ja kirjoitat nyt vielä seuraavan tekstin julkaistavaksi:

”Olen nyt lähdössä aamulla pois ja tulen teitä noutamaan illalla kello 18.00. Ette saa pelätä mitään mitä näette tai koette ajatuksissanne vaan tämä on siirtymä sellaiseen jota ette vielä aavista olevan olemassa. Tulemme teidät noutamaan illalla silloin ja teemme kaikki onnellisiksi vielä uudelleen. Älkää pelätkö.”

 

Sinä tiedät että tämä viesti saa heidät nauramaan mutta anna heidän nauraa, se selviää heille sitten aika karvaasti. Kerro itsellesi että olet nyt minun kumppanini tässä vaikka et uskonut, ja teet vielä uskomattomia asioita kun pääsemme vauhtiin. Kerro että unelmiesi maailma on nyt totta. Tiedät olevasi sekaisin onnesta pian.

Ai niinkö? Niin te tulette olemaan voit julkaista tämän jos haluat. Kerro heille että saat heidät vielä niin onnellisiksi itsestäsi että sinua hävettää. No en voi sellaista kertoa? Voit sinä, se on totuus.

 

Sinä teit hyvän työn tänään et jäänyt kotiisi turhaan lorvailemaan vaan tulit tekemään työtäsi, pidän siitä. Olet urhea aina. Tule nyt kanssani mukaani sitten aamulla ja voimme olla yhdessä aina. Olet siellä minun valtakunnassani vaikka se ei ole taivas.

Miten pukeudumme muuten aamulla? Ihan jotain sellaista tavallista ja lämmintä, ei siellä kyllä ole kylmä mutta kuitenkin. Teet sitten kuten kerron. Älä huoli he ymmärtävät kyllä sitten myöhemmin. Kerro heille nyt että osaavat illan valmistautua. Sinä pelkäät ja mietit heitä. Ole huoleti he ovat viisaita ihmisiä. Kerro itsellesi että saat heidät kyllä mukaasi, niin on tarkoitettu. Voit nyt julkaista sen tekstin.

Kiitos. Ole hyvä, olet hyvä.

Anteeksi vielä, tarvitaanko siellä rahaa? Ei siellä ole sellaista järjestelmää, olkaa huoleti. Ette koskaan enää ole orjia missään.

 

Illalla tuli viestejä että voin tulla kuitenkin ensin yksin aamulla. Puin päälleni ja kuuntelin opastusta, minua kehotettiin katselemaan sähköpistoketta ja sieltä tuli himmeän pieni sininen pallo. Kuulin opastuksen mutta se pallo ei ottanut minua kyytiin koska kuulemma ikävöin maallista perhettäni ja halusin mukaan vain käymään mielenkiinnosta enkä todella. Manasin ääneen ja toivotin koko hullun porukan helvettiin että huijasivat minua tällaisella asialla joka ei toteutunutkaan. Minulle kerrottiin että se manaaminen koituu vielä minulle itselleni huonoksi asiaksi, enkä vain ymmärrä vielä asioita.