Mietin aikaisemmin miten oikein kutsuisin näitä kokemuksia, suurin osa sanoisi että olen epänormaali. Ei tarvitse kuin katsoa miten sekaisin maailma on niin tajuaa että nykymaailma se tässä on luonnotonta. Tämä henkinen, meille vielä vähän oudompi maailma on se jossa on järkeä ja lisäksi kaikki on niin superluonnollista.

Viestissä aikoinaan tuli toteamus jonka jokainen voi todeta itselleen: "Kuuntelen vain sellaista tarinaa joka soi sielussani. Sen sanoitin itse enkä voi muuttaa mitään niissä sanoissa."

Tälläkin viikolla totesin että henkinen kehitys on vain erittäin pienin askelin tapahtuvaa, yhdessä hetkessä sitä ymmärtää niin paljon lisää asioita että tuntee ihan valaistuneensa. Sitten seuraavana päivänä iskee suojamekanismi ja asiat on kuitenkin edelleen vähän sumuisia. On pettynyt. Mutta on vain jatkettava niistä oivalluksista sinnikkäästi eteenpäin, sillä ilman suojamekanismia etenisimme liian nopeasti ja on takuuvarmaa että seuraavakin valaistumisen hetki tulee.

 

Kirjoitin artikkelia jo vappupäivänä mutta en julkaissut koska tuntui että tämä on vajaa. Sitten alkoikin tapahtua, mutta töiden vuoksi en ehtinyt jäsennellä ajatuksia tänne.

Vappupäivänä siis selasin vihkoani johon olin kirjoittanut viimevuonna toiveeni asumisen suhteen, se on nyt toteutunut osittain. Huomasin etten olekaan aikoihin toivonut mitään erityisemmin joten esitin illalla toiveen että saisin viimeinkin olla oma, todellinen itseni, joukossa joka olisi samanhenkinen.

Sillä arki-pakkotyöelämässä olen kuollut, ilo on poissa. Ja se on niin kaukana siitä mitä todellisuudessa tunnen! Haluan siis yksinkertaisesti muutoksen tälle ilottomalle elämiselle.

 

Sitten alkoikin tapahtua. Aamuvarhain tuli ajatusviesti "Hakeudu tänään seuraan toisten niin korjaamme sitä tasoasi".

Sen perään tuli kuva jossa poliisin uniformuun puettu antaa toiselle tavallisen aikuisen ihmisen kädelle jotain, siis lähikuva näistä käsistä vain kyynärpäihin saakka. En nähnyt mitä "poliisi" antoi tälle toiselle kädelle tai oliko ele vain kättelyä, mielestäni ei. Kädessä oli jotain joka ehkä selviää myöhemmin, jokin valkoinen pieni esine/asia? Poliisi on tietenkin vain viitaus järjestyksenvalvojaan, oikeutta valvovaan voimaan.

Kuvan yhteydessä oli viesti: "On kaikki vain ponnistelua pienten lasten eteen." 

 

Tulevan päivän mittaan ymmärsin täysin kirkkaasti miksi olen sellainen kuin olen, luonteeni yksityiskohtia ja että en ole vääränlainen. En oikein tiennyt mitä tarkoitettiin toisten seuraan hakeutumisella, maallista vai tuonpuoleista... ryhmätyötä arkipäivään kyllä kuului normaalistikin. Illalla vanha tietokoneeni päätti vedellä viiruja näytölle joten päädyin tilaamaan, harvinaista kyllä, uuden koneen joka on helpompi ottaa myös mukaan. Helpottaa huomattavasti kirjoittamistyötä joka saattaa olla muiden seuraan hakeutumista tavallaan myös.

Oivalluksia tuli jatkuvalla syötöllä pari päivää ihan kuin olisi ladattu jokin pieni valaistumisen tason askel ylemmäs. Lukekaas mitä Cobra kirjoitti eilisessä artikkelissaan! Suomensin sen tämän artikkelin loppuun.

 

Osa viimeaikojen oivalluksista / omia hahmotelmiani:

- Jumalatar -mietiskelyharjoituksen aikana ymmärsin perus asioita... Miten suuri osa äitiydestä onkaan rakastavaa, sydämellistä antamista. Miten lapsettoman (ja ehkä äitinkin) voi olla vaikea oppia antamaan, auttamaan täydestä sydämestään vierasta henkilöä.

Harjoittelin samalla myös sieluperheen jäsenien hahmottamista kuin oman perheeni jäsenenä, veljenä tai siskona. Ymmärsin miten paljon he saattavat rakastaa meitä, kun näkevät perheyhteyden mutta me emme. Kävelemmekö me todella joku päivä tulevaisuudessa sen viimeisen polun yksin kuin "Kadonneen jäljillä" ohjelmassa tapaamaan kadottamaamme perheenjäsentä, täynnä toivoa ja odotusta ja epätietoa...

- Turun puukotus ja kaikki "sattumat" eivät olleet sattumaa. Ne olivat meille herätys. Niin raastavia kuin nämä ovatkin, ne on ennalta suunniteltu. Jos ymmärrettäisiin ettei kuolemaa ole, ne ehkä olisi helpompi ymmärtää opetuksina, nyt ne ovat tietenkin liian raakoja asioita käsiteltäväksi.

Puukottaja-muslimi joka on pettynyt äitisuhteeseensa vihaa kaikkia naisia (juuri nyt naisten heräämisen ja puolustautumisen aallon aikana) ja päätyy tappamaan heitä juuri Suomeen jossa saa päinvastoin kaikkia oletuksiaan oikeudenmukaisen käsittelyn joka oli hänelle se pahin vaihtoehto. Ei marttyyrikuolemaa. 

Ensihoitaja-muslimi joka oli pettynyt erittäin jyrkän muslimiuskon omaavaan isäänsä on päätynyt pelastamaan länsimaisten ihmishenkiä työkseen, sattuu kävelemään paikalla. Juuri kun puukottaja-muslimi on ostamassa jäätelöä ja jättääkin sen tiskille aloittaen kuin jonkin tahon käskystä tämän esityksensä. Kumpiako ajatuksia kuunteli, hyviä vai pahoja on helppo arvata.

 

- Suositun musiikkivaikuttaja Aviciin itsemurha järkytti nuoria. "Hän tahtoi rauhaan." - kertoivat omaiset. Aviciin herätteleviä kappaleita: 

 

"Tunnustellen tietäni pimeyden läpi. Sydämen ohjaamana. En tiedä mihin matka johtaa mutta tiedän mistä aloittaa. He sanovat että olen liian nuori ymmärtämään. Sanovat että olen jumissa unelmassa. Elämä kulkee ohitseni ellen avaa silmiäni. Se on ok. Joten herätä minut kun kaikki on ohi. Kun olen viisaampi ja vanhempi. Kaiken aikaa etsin itseäni enkä tiennyt olevani eksyksissä." (Wake me up)

"Eräänä päivänä isäni kertoi. Poika, älä anna sen kadota. Hän otti minut syliinsä ja kertoi. Kun vanhenet villi sydämesi elää nuorempia päiviä. Ajattele minua vaikka olisit peloissasi. Hän sanoi. Eräänä päivänä jätät tämän maailman taaksesi. Joten elä elämä jonka tulet muistamaan. Isäni kertoi kun olin vasta lapsi. Nämä ovat öitä jotka eivät koskaan kuole. Kun ukkospilvet alkavat sataa. Sytytä tuli jota he eivät voi sammuttaa. Kaiverra nimesi loistaviin tähtiin. Mene tutkimaan kauas rantojen taakse. Älä hylkää tätä elämääsi. Se ohjaa sinut kotiin huolimatta siitä missä olet." (The Nights)

"Hei veli. Uskotko vielä toiseen ihmiseen? Hei sisko. Uskotko vielä rakkauteen, mietin? Jos taivas putoaa niskaasi. Ei ole sellaista jota en tekisi vuoksesi." (Hey brother)

"Me olemme yksi, olemme yhdistetyt." (You make me)

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Wb5VOQexMBU

 

***

 

Cobra: (4.5.2018) Verkoston käynnistäminen. "Pleiadilaiset ovat ottaneet yhteyttä että tämä lyhyt viesti tulisi toimittaa maanpinnan ihmisille. Pleiadilainen laivasto hyödyntää nyt AN muunnosta aloittaakseen tiettyjen avainasemassa olevien maanpinnan henkilöiden henkisen ja energeettisen aktivoimisen täyteen linjaansa heidän sielunsa vapaaseen tahtoon. Tämän aktivoinnin tarkoitus on toistaiseksi salainen.

Tämä saattaa sisältää näkyjä, selkounia, kundalinin heräämistä ja omien uskomusten nopeaa muuttumista. Jos koet tällaista aktivointia, pysy rauhallisena, älä toimi impulsiivisesti etenkään läheisimmissä ihmissuhteissasi."

 

Cobra: "Chimera ryhmän puhdistaminen jatkuu ja jäljelläolevat plasmatoplet -pommit ovat yhä pääasiallinen este joka täytyy poistaa ennen Tapahtuman laukaisemista. Mjolnir iskee planeetan pintaan tavalla jota en voi tässä kuvailla. Ainoa mitä voin paljastaa, on että AN muunnos on lisätty viimeaikoina toimien lisä aallokkeena Mjolnir -teknologialle joka auttaa murtamaan panttivankitilanteen planeetan pinnalla.

Beta -aikalinjan aktivoimisen jälkeen 27.1.2018, kaikki tieto maanpinnan operaatioista on salaista, eikä juuri mitään luotettavaa tietoa löydy internetissä näistä, koska valojoukot eivät tahdo pettää uutta planetaarisen vapauttamisen mega strategiaansa.

Tapahtuman suunnitelmat jotkut osat ovat muuttuneet ja jotkut pysyneet samana. Varmaa on että saat tarvittaessa tiedon roolistasi Tapahtuman operaatioissa sen lähestyessä.

Sosiaalidynamiikka artikkelini (ihmissuhteisiin liittyvät) ovat hämmentäneet joitakin ihmisiä. Nämä artikkelit ovat kuitenkin täysin linjassa suunnitelman kanssa ja niitä tulee lisää."

***

 

Teresa Yanaros sai unessa kutsun tutustumaan maan sisäosiin.

https://stillnessinthestorm.com/2018/05/my-inner-earth-activation-cobra-called-it/

 

***

 

Lyhennelmä Kryon:in kanavoinnista.

 

"Joskus elämä näyttää mysteeriltä, ja se pysyy sellaisena, elleivät ihmiset tunnista ympärillään energioita joita ei ole opetettu ja jotka selittävät paljon. On suurempi lähde, joka on kirjaimellisesti edessänne. Tämä suuri lähde koputtaa nenäänne. Tietysti tämä on vertauskuva.

Nyt olisi hyvä aika nähdä, mitä ympärillänne on, jotta olisi enemmän ymmärrystä.

 

"Todellisuussipulin kuoriminen"

 

Osa siitä mitä kuoritte pois ja tutkitte, on, mitä teille on kerrottu syntymästä saakka monista asioista. Merkittävä kerros jonka kuoritte, on, mitä teille opetettiin Jumalasta. Toinen kerros on, mitä olette oppineet suhteestanne elämän osiin ympärillänne – muihin ihmisiin, yhteiskuntaan jossa olette, ja siihen toimintamalliin jota ajattelette elämänä.

Sen sijaan että sattumanvaraiset olosuhteet heittelevät teitä, olette itse asiassa sen kontrollissa.

 

Pimeään kulttuuriin valoa

 

Olette tänä päivänä energiassa, joka muuttaa yhteiskuntaa aivan silmienne edessä. Nytkin näette sitä uutisissanne joka päivä. Yhtäkkiä rehellisyys tietyissä tilanteissa nähdään eri tavalla. Melkein kuin verho olisi vedetty sivuun ja tilanteet, jotka eivät ole olleet rehellisiä vuosisatoihin, paljastetaan vasta nyt! Oletteko huomanneet?

Valo sytytetään pimeässä paikassa, eikä kyse ole henkisistä asioista. Kyse on monista piirteistä kulttuurissanne, ja se saa aikaan energioita ja reaktioita, joita ette odottaneet.

Tämä uusi energia vaikuttaa kaikkeen. Lopulta näette jollain tasolla tapahtuvan kaikkialla sitä. Yrityksissä, pankkitoiminnassa, hallitusohjelmissa, politiikassa. Näette ihmisten reagoivan täysin eri tavalla uusiin rehellisyys- ja myötätuntoenergioihin.

Se vauhti, miten nopeasti ihmiskunta alkaa luopua vanhoista ajattelumalleista, riippuu teistä. Tämä toimintatapamuutos vanhemmasta tavasta eri tapaan saattaa vaatia toistuvaa "kaksi askelta eteenpäin ja yksi taaksepäin" -tilannetta. On asioita, jotka saavat teidät itkemään, ja toiset asiat näyttävät paluulta synkempiin tapoihin. Se edustaa energioiden taistelua, mutta nyt valo on voimakkaampaa kuin koskaan ennen. Ihmiskunta on menossa hyvin vanhasta pimeydestä uuteen valoon.

 

Pimeys voitti aina aikaisemmin

 

Sanotaan, että shakkipelin vertauskuvassa on pimeän energian pelaajia ja valoenergian pelaajia. Jokainen on ollut hyvin kauan valon ja pimeyden palapelissä – kaksinaisuustaistelussa. Ajatelkaa tätä oman historianne shakkipelinä. Edustatte laudan valkoisia nappuloita, yrititte aina toimia tinkimättä, rehellisesti, myötätuntoisesti ja valon kera. Se ei kuitenkaan mennyt lainkaan hyvin. Hävisitte aina. Siirryitte sinne ja tänne, mutta tässä shakkipelissä pimeillä hahmoilla oli aina etulyöntiasema. Itse asiassa säännöt tuntuvat suosivan pimeyttä. Pimeä tietoisuus vangitsi pelaajan, sitten eteni ja lopulta päätti pelin.

Matala tietoisuus ei näe, mitä sen edessä on. Se ei pysty laskemaan, mitä edessä on, koska sillä ei ole valoa. "Hölmö ei tiedä olevansa hölmö". Sillä ei ole aavistustakaan. Se luulee saaneensa selvää maailmasta, mutta näkee vain sen, mitä pimeä tietoisuus sallii sen nähdä. Se ei myöskään näe, että jos se voittaa, se on ihmiskunnan kuolema.

 

Vuosisatoja sotaa

 

Valkoiset pelaajat tiesivät aina, että valo olisi piilossa ja näyttäytyisi voiton myötä. He tiesivät aina, että sota ei toimi. Kuitenkin sota voitti, uudestaan ja uudestaan. Jos sota olisi ratkaisu, olisi ollut vain yksi sota. Sen sijaan jokainen sota kylvi seuraavan välikohtauksen siemenen, ja tuli lisää sotaa.

Valkoiset pelaajat työnsivät nappuloitaan pelilaudalla aina rakkauden, myötätunnon, lahjomattomuuden ja rehellisyyden kera. Oli shamaaneja ja viisaita ihmisiä, jotka auttoivat  "antaa rakkauden tehdä tämän, antaa myötätunnon tehdä tämän." Kuitenkaan valo ei koskaan voittanut. Valo ei voittanut vuosisatoihin.

Sitten tapahtui jotain. Vanhemmassa shakkipelissä säännöt siitä, kuka voi liikkua minne ja milloin, olivat aina kallellaan pimeisiin pelaajiin päin. Ihmisluonto suosi pimeitä pelaajia, ja pelko oli työkalu, joka toimi aina.

 

Uuden luominen

Tämän valtavan energiamuutoksen myötä shakkipeliin tuli sääntömuutos. Sen sijaan, että mustilla nappuloilla on etulyöntiasema, nyt se on valkoisilla nappuloilla, ja pelkän valon ja pimeyden sijasta valkoisiin nappuloihin sovelletaan tietoisuutta, jota ei ole ennen ollut. Siis kuka kontrolloi shakkipeliä? Te kontrolloitte!

Nyt shakkipelin jokainen valkoinen nappula voi monistaa itsensä! Sen sijaan, että menetetään pelaajia, kun pimeys työntää pois laudalta, ne joilla on korkeampi tietoisuus, luovat lisää pelaajia ja lopulta voittavat toisen puolen. Pimeät nappulat voisivat tehdä saman, mutta koska ne eivät näe pimeässä, niillä ei ole aavistustakaan. Uudet säännöt ovat täällä, ja ne suosivat niitä, jotka tuntevat kyvyn luoda uusi itse.Ne jotka luovat uusia pelaajia ja toimintamalleja tällä hetkellä, ovat uutisissanne! Näettekö, mitä tapahtuu, kun lahjomattomuutta alkaa näkyä eivätkä pimeät ajatukset ja teot pysty enää ryömimään näkymättä pimeässä? Sen sijaan uusi valo loistaa niihin, ja kaikki näkevät ne!

Tulee aika, jolloin ajatusta toisten ihmisten tappamisesta ratkaisuna mihinkään pidetään toimimattomimpana ja barbaarisimpana asiana, minkä kukaan ihminen voisi koskaan tehdä.

 

Voima tuli tähdistä

 

Kun heräätte ja kuoritte vanhojen sääntöjen ja vanhan todellisuuden sipulia, näette sen hämmästyttävän voiman, joka teillä on sisällä. Tuo voima tuli kirjaimellisesti tähdistä.

 

Sairaus ei selviydy valaistuneessa kehossa

 

Kun oivallatte, mitä tietoisuutenne pystyy tekemään, oivallatte, että sairaus ei voi selviytyä valaistuneessa kehossa. Tietoisuus voi muuttaa kehon kemiaa. Monet planeetan alkuperäisasukkaat ovat tehneet tämän ja tekin teette. Parantaja on tietoisuusvalmentaja! Sen sijaan, että autetaan sairauden poistamisessa, opetus on, miten luodaan kehokemia, joka ei päästä sitä koskaan sisään!

Tämä ei tapahdu huomenna, on edelleen vaikeaa, eikä kukaan pidä muutoksesta.

Pääasiassa tämä muutos on mielestänne hyvin vaikea, koska se on kaiken tuntemanne muokkaamista. Aina on vaikeaa, kun muutetaan toimintamallia, järjestelmää, asioiden tapaa toimia tai asioiden tapaa olla.

 

Miksi täytyy muuttua?

 

Voidaksenne mennä paikkaan, johon olette aina halunneet mennä elämien ajan – paikkaan jossa olette elämänne ja oman kulttuurinne ja sivilisaationne kontrollissa. Voitte rakastaa toisianne meren yli ja teillä on "yhdistynyt ihmiskunta". Kaikki tunnette naapurinne. Tämä on mahdollisuus – uudistuminen.

Tämän olemistavan voisitte luoda ajan kuluessa vapailla valinnoilla. Tervetuloa tähän uuteen juhlaan, rakkaat ystävät. Olette matkalla ymmärtämään, mitä on seuraavaksi.

Lisää on tulossa. Tulossa on asioita, joita ette odota, eivätkä ne ole välttämättä negatiivisia tai positiivisia. Ne ovat vain erilaisia, kuin odotitte.

Miten reagoitte nähdessänne jotain, mitä olette odottaneet innolla elämien ajan? Kyyristyttekö pelosta ja sanotte: "En pysty tekemään sitä! Minua pelottaa!"

Vai sanotteko sen sijaan: "Olen odottanut juuri tätä epävarmuutta ja kasvua."Tämä on se vapaa valinta, josta puhumme."

 

 MissionIgnition.jpg   portal.blogspot