Seppo Heinola Rajatieto TVn haastattelussa. Kannattaa kuunnella!

(Ja muistakaa Ultrapäivät Kuortaneella 5 - 8. heinäkuuta taas...)

https://www.youtube.com/watch?v=QgrcK2x1sss

 

💙

 

Osasuomennos, saatan suomentaa tarkemmin myöhemmin, tämä oli hyvä...

"Saatat pitää empatian kykyäsi kirouksena sillä se näyttää päinvastoin puskevan ihmisiä kauemmas sinusta. Kun on lapsuuden tunnehaavoja, ei kykene avautumaan helposti vaikka tahtoisi jakaa iloa toisten kanssa ja suojata heitä harmilta. Empaatit ovat korkealle kehittyneitä sieluja jotka ovat täällä valaistakseen. Empatia täytyy tunnistaa lahjana. 

Ihmiset eivät pidä seurastasi jos peilaat heidän huonoja puoliaan. Mutta he rakastavat seuraasi jos päätät peilata heidän potentiaaliaan, auta heitä tuomaan se tähän hetkeen. Nosta taajuuttasi toisten läsnäollessa ja nostat toisia heidän todelliseen potentiaaliinsa. Pysyttele niin autenttisena ja linjassasi kuin voit ja ihmiset ovat mielissään intensiivisestä energiastasi ja alat vetää heitä puoleesi. Mutta sitähän juuri pelkäät? 

Kykenet kommunikoimaan koko ihmiskunnan kanssa telepatian kautta. Vain nostamalla taajuuttasi kadulla kävellessäsi voit ottaa katsekontakteja ja "implantoida" toisiin sen taajuuden, rakkauden. Kuulostaako scifiltä? Erikoisherkkänä energioille tiedät miten tämä toimii.

Valotyön osa on olla yksinäinen ja väsynyt. Mutta elämä tahtoo sinun oppivan miten täydentää energiavarantoasi linjautumalla suoraan kokonaisuuteen, lähteeseen."

https://fractalenlightenment.com/41468/life/5-psychic-super-powers-highly-empathic-people

 

💙

 

Amerikan menestynein meedio Bill Phillips kertoo millaisia henkioppaita meillä on ja mitä edesmenneet tahtovat yleisimmin meille kertoa.

https://stillnessinthestorm.com/2018/06/the-four-types-of-spirit-guides-according-to-a-psychic-medium/

 

💙

 

Heräämisen merkkejä, värähtelyn muutoksen oireita ovat mm tunne oman identiteettinsä katoamisesta, aivosumu, muistin huonontuminen. Egon luoma identiteetti alkaa murentua emmekä enää ymmärrä ketä oikein olemme, ego tuntee sisäisen rauhan uhaksi ja taistelee sitä vastaan. Tämä voi tuntua jopa kuoleman läheisyydeltä. Kun alamme tottua uuteen olemukseemme, kaiken korvaa rauha, tyhjyys. Ego alkaa tuntea itsensä turvallisemmaksi edetessä hiljaisuuden tilaan. Seuraavaksi alamme tuntea aikakäsityksemme muuttuneen, saattaa tuntua kuluneen tunteja vaikka aikaa todellisuudessa kului vain viisi minuuttia. Emme voi määrätä itse heräämisprosessiamme, hoputtaa sitä. Käännymme mielikeskeisyydestä sydänkeskeiseksi tietoisuudeksi. Kehomme käy läpi paranemista solutasolla, saamme muistihäivähdyksiä menneistä tapahtumista tai entisistä elämistä. Kun muistot on parannettu ja olemme enemmän juurtuneet nykyhetkeen, saattaa olla vaikeuksia muistaa mitään. Saatamme tuntea väsymystä, sumuisuutta, tai olevamme kuin uusi ihminen. Tämä kaikki on normaalia.

https://fractalenlightenment.com/42568/life/exploring-confusion-memory-identity-loss-odd-symptoms-awakening

 

💙

 

Yksi "salaliittoteoria" todistettu, älypuhelin näyttää mainoksia joista se on kuullut sinun keskustelevan. Voi testata itse.

https://stillnessinthestorm.com/2018/06/conspiracy-theory-confirmed-researcher-shows-how-phone-shows-ads-based-on-conversations-it-hears/

 

💙

 

On tosiaankin ollut oivallus päivityksiä ym.

"Monilla olennoilla oli hyvin rankkaa tämän energia-aallon aina, ja monet olivat masentuneita ja hyvin ahdistuneita ennenkuulumattomasti. Meidän täytyy tiedostaa tämä ja valmistautua siihen, ennen kun näitä aaltoja tulee taas. Vaikka meillä oli tällaisia oireita aiemmin, ne eivät koskaan olleet näin voimakkaita. Kuulin monilla ihmisillä – asiakkailla ja ystävillä – olleen hyvin rankkaa tämän vuoksi. Jokainen joka on herkkä energialle, olisi tuntenut sen, ja hänellä olisi ollut vaikeaa.

Valtavia oivalluksia tuli myös läpi ja vastauksia kysymyksiin, joita ei ole koskaan esitetty."

http://www.luxonia.com/viestit/122-diane-canfield/6955-1062018-yloesnousemuspaeivitys