Tämä ansaitsee oman artikkelinsa!

Atlantiksen vajoaminen, mestarit, kalevin alaiset, suo maalaiset, pohjalaiset, saamelaiset, ruut -kansa (ruotsalaiset), kansallishaltijat, jättiläiset, marsilaiset, maahanmuutto, media, Egypti, Kuthumi, Väinämöinen, Pekka Ervast, H.P. Blavatsky, Hitler, Putin...

Miksi Suomen niemi haluttiin asuttaa? Maapallon johtaminen tullaan keskittämään Venäjälle, suomalaisten on kehittyneellä henkisyydellään tarkoitus tukea tätä. Pohjolan valon tarkoitus on tukea siinä että seuraava sata vuotta kyetään nostamaan koko ihmiskunta ylösnousemukseen. Venäjä kasvaa lapsen asemassa tällähetkellä ja suomalaisten tulee tukea sitä.

Mikä suomen kansan itsetunnon on saanut alennustilaan, kun aiemmin oltiin vahvoja? Ruotsin vallan aika, kristinusko, löi meidät lyttyyn, olimme kääntyneet syvälle henkisyyteen ilman olemassaolevaa armeijaa. Kirkko toi tullessaan sodan ja hävityksen, on fakta että kirkko on verellä pystytetty, vatikaanin valta miekalla ja uhkailulla. On tulossa uusi näkemys uskonnosta, isot kirkot alkavat murenemaan ja tämä kaikki alkaa Suomesta. Mestarit inkarnoituvat innolla Suomeen tällähetkellä, heitä on jo 1900 -luvun lopulla syntyneissä ja 2000 luvulla syntyneissä.

Kansallishaltijat ovat myös mestareita ja jokaisella kansallishaltijalla on 12 olemassaolevan fyysisen henkilön kaarti jotka ilmentävät kansallishenkeä. (tällaisia henkilöitä olleet mm Artturi Ilmari Virtanen, Sibelius, Runeberg, Valtari, Pekka Ervast). Väinämöisen hengen ydin on ollut se, että olemme halunneet puolustaa, emme hyökätä. 

Ihmiset ovat konkurssissa, kapitalismi on jo loppunut. Maailmanopettajamme on tällähetkellä Kuthumi ja El Morya, he kävivät eri tähtikunnissa katselemassa mikä talousjärjestelmä sopisi meille tänne ja löysivätkin. Se alkaa kohta tulla esiin, mutta siihen tarvitaan fyysiset hahmot. Ensimmäisenä täytyy miettiä jokaisen pystyykö luopua jostakin eduistaan yhteiseksi hyväksi. Toinen askel uuteen valtiojärjestelmään on, että valuutta palautetaan kultakantaan. Kansalaispalkka -idea oli hyvä, senjälkeen voitaisiin huomata että kaikilla on kaikkea, ruoka voitaisiin hakea valintamyymälästä vaihtamatta rahaa. Se on tulevaisuus mihin olemme menossa. Kansalaispalkalla myös päästäisiin selviämisen pelosta joka on henkisen kehityksen este, sillä harva meistä ihmisistä voi elää pelkäämättä että riittääkö ruoka. Rikkauden ja köyhyyden harha on yksi ihmiskunnan oppiläksy, on vain mielen tuotosta että meillä olisi joku hätä. 

 

http://fontoradio.fi/juha-korhonen-osa-1/

http://www.nakijajuhakorhonen.com/