Nykytapahtumien valossa (2023), vallan keskittyminen Venäjälle kuulostaa mielenkiintoiselta...

Atlantiksen vajoaminen, mestarit, kalevin alaiset, suo maalaiset, pohjalaiset, saamelaiset, ruut -kansa (ruotsalaiset), kansallishaltijat, jättiläiset, marsilaiset, maahanmuutto, media, Egypti, Kuthumi, Väinämöinen, Pekka Ervast, H.P. Blavatsky, Hitler, Putin...

https://www.korhonenjuha.com/

(Teksti on lyhennelmä radio-ohjelmasta jonka linkki alla, mutta linkki ei enää toimi.)

"Miksi Suomen niemi haluttiin asuttaa? Maapallon johtaminen tullaan keskittämään Venäjälle, suomalaisten on kehittyneellä henkisyydellään tarkoitus tukea tätä. Pohjolan valon tarkoitus on tukea siinä että seuraava sata vuotta kyetään nostamaan koko ihmiskunta ylösnousemukseen. Venäjä kasvaa lapsen asemassa tällähetkellä ja suomalaisten tulee tukea sitä.

Mikä suomen kansan itsetunnon on saanut alennustilaan, kun aiemmin oltiin vahvoja? Ruotsin vallan aika, kristinusko, löi meidät lyttyyn, olimme kääntyneet syvälle henkisyyteen ilman olemassaolevaa armeijaa. Kirkko toi tullessaan sodan ja hävityksen, on fakta että kirkko on verellä pystytetty, vatikaanin valta miekalla ja uhkailulla. On tulossa uusi näkemys uskonnosta, isot kirkot alkavat murenemaan ja tämä kaikki alkaa Suomesta. Mestarit inkarnoituvat innolla Suomeen tällähetkellä, heitä on jo 1900 -luvun lopulla syntyneissä ja 2000 luvulla syntyneissä.

Kansallishaltijat ovat myös mestareita ja jokaisella kansallishaltijalla on 12 olemassaolevan fyysisen henkilön kaarti jotka ilmentävät kansallishenkeä. (tällaisia henkilöitä olleet mm Artturi Ilmari Virtanen, Sibelius, Runeberg, Valtari, Pekka Ervast). Väinämöisen hengen ydin on ollut se, että olemme halunneet puolustaa, emme hyökätä. 

Ihmiset ovat konkurssissa, kapitalismi on jo loppunut. Maailmanopettajamme on tällähetkellä Kuthumi ja El Morya, he kävivät eri tähtikunnissa katselemassa mikä talousjärjestelmä sopisi meille tänne ja löysivätkin. Se alkaa kohta tulla esiin, mutta siihen tarvitaan fyysiset hahmot. Ensimmäisenä täytyy miettiä jokaisen pystyykö luopua jostakin eduistaan yhteiseksi hyväksi. Toinen askel uuteen valtiojärjestelmään on, että valuutta palautetaan kultakantaan. Kansalaispalkka -idea oli hyvä, senjälkeen voitaisiin huomata että kaikilla on kaikkea, ruoka voitaisiin hakea valintamyymälästä vaihtamatta rahaa. Se on tulevaisuus mihin olemme menossa. Kansalaispalkalla myös päästäisiin selviämisen pelosta joka on henkisen kehityksen este, sillä harva meistä ihmisistä voi elää pelkäämättä että riittääkö ruoka.

Rikkauden ja köyhyyden harha on yksi ihmiskunnan oppiläksy, on vain mielen tuotosta että meillä olisi joku hätä."

Lähde: http://fontoradio.fi/juha-korhonen-osa-1/

http://www.nakijajuhakorhonen.com/

"Elämämme uudella korkeampivärähteisellä maapallolla tulee muuttumaan monella tavalla. Esimerkiksi vastavoiman yhä vähetessä, negatiivisten olentojen määrä putoaa radikaalisti ja lopulta ne häviävät. Vastavoimaan liittyviä olentoja ollaan juuri paraikaa siirtämässä Karhun tähdistöön. Toiseksi tietoisuutemme kasvaessa valaistuneiden määrä alkaa monikertaistua. Nyt tässä kirjoittaessani heitä on jo liki 290 miljoonaa, mikä on aivan huikea osa 7,5 miljardista ihmisestä.

Aivan lähellä on se hetki, kun mediassa aletaan puhua avoimemmin valaistuneista ja vihityistä henkilöistä, jotka tulevat julkisuuteen omasta tahdostaan. Aivan lähitulevaisuudessa älyllisten asioiden ja tieteen arvostus vähenee ja rakkauden ja sydämen asioiden arvostus puolestaan kasvaa. Tästä eteenpäin maapallolla alkaa rakkauden ohjaus toimia paljon vahvemmin kuin koskaan historiassamme.

Seuraavilla vuosikymmenillä astuu esiin monia ylösnousseita mestareita, jotka alkavat ihmisen hahmossa ohjata meitä kohti yhä korkeampia tietoisuuden tasoja. Näkijät ja tietoisuuden tulkitsijat tulevat lisääntymään radikaalisti  ja heidän arvostuksensa tulee nousemaan muinaiselle tasolleen. Tämä on seurausta miljoonista ihmisistä, jotka eivät enää saa riittävästi apua ja selityksiä monimutkaistuville kokemuksilleen ja sairauksilleen. Tämäkin ajaa meitä etsimään vastausta sekä uusista hoitomuodoista että sisältämme. Samalla opimme kuuntelemaan kehoamme aivan erilailla kuin aiemmin.

Kaikki uudet kokemuksemme johtavat meitä omalta osaltaan itseoivallukseemme ja yhä useammalla alkaa aueta selvänäkökyky ja intuitio. Monilla alkaa herätä myös kyky vaikuttaa fyysisiin tapahtumiin. Lisäksi meille kaikille tulee avautumaan kyky parantaa ihmisiä ja eläimiä. Seurauksena siitä, että maapallon painovoima tulee pienenemään, monet meistä kykenevät levitoimaan entistä vaivattomammin. Moni asia, josta emme ole osanneet unelmoidakaan, muuttuu yhtäkkiä mahdolliseksi.

Älä siis pelkää tätä muutosta vaan ota se vastaan luottavaisin mielin. Ne ihmiset, jotka tahtovat muuttua ja avata sydämensä tälle muutokselle, tulevat nauttimaan maapallon upeista rakastavista energioista, jotka voimme kaikki yhdessä tänne luoda. Tahdo siis olla mukana ja päästä kokemaan aivan uusi upea maapallomme ja sen energiat!"