https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2015/06/kesan-korkein-kohta

 

Tein tälläviikolla muutamia uusia videoita vanhoista viesteistä joita olen kerrannut itselleni, oli vaikea valikoida pätkiä joita äänittäisi mutta ehkä ne oikeat tulivat intuition avulla löydetyksi paksun kansion uumenista...

Löysin viesteistäni sanan "sieluomaiset", eli olen löytänyt yhteyden "kotiin" kun teen tätä "kanavointia" jolle voisi keksiä paremman sanan... sielukontaktointi? Ekassa videossa henkilökohtaista opastusta joka sopii kaikille ja jokainen saa tällaista opastusta itselleen jos onnistuu avamaan yhteyden.

https://youtu.be/HQZMjkNXRUQ

 

Tosiaankin etenin suuren hyppäyksen kun tuijotin "Neitsyt Marian" kuvaa mietteissäni, se ikäänkuin laukaisi jotain sisäistä etenemistä vaikken voinut mitenkään aavistaa sellaista, kunhan mietin miten mummo sen kuvan on itselleen valinnut, sillä näitä naisia on ainakin yksi lisää mummon lapsuudenkodin seinällä. Ei siis ehkä Maria lainkaan. Mietin millaista olisi elää ilman kenkiä, vaatimattomissa vaatteissa, esiliina laukkuna, jne.

Eli jos kanavointikyvyt avautuvat, ei ole "pyhimys", vaan ymmärtää miten jutellaan sielun/oman korkeamman itsen kautta. Ei sen kummempaa. Ei "meedioita" välissä.

 

Video "Ikkuna tuonpuoleiseen": https://youtu.be/RjSaYQL4PQ0

"Tavoite": https://youtu.be/0hUqvYnWqyw

Viestien kieliasu on siis hyvin... hmmm mietinnöllistä, kuten olette huomanneet, eli täytyy vähän käyttää omia aivojaan mitä jokin kuvaus merkitsee kun se ei ihan käänny meidän maalliselle käsitykselle.

 

*

 

Michael Love: "Kesäpäivänseisauksen portti avautuu. Pilvilaivueista jaetaan selviä kuvia tänä viikonloppuna sosiaalisessa mediassa ja hyvin pian tulee selväksi että Paljastus on tulossa. Supergalaktiseksi viikonlopuksi odotettavissa lisää voimakkaita DNA päivityksiä."

*** EARTH ALLIANCE UPDATE 62019 - OPERATION FREEDOM EARTH MOVES INTO ITS FINAL PHASE! ***

MAJOR PLEIADIAN LIGHT FORCES TRANSMISSION INBOUND AS THE GRAND SOLSTICE GATEWAY OPENS!
PLEIADIAN DELTA FORCES ARE CLEARING TONS OF OLD MATRIX DEBRIS FROM THE SKY TO THE GROUND AS THE NEW 5D-FREEDOM-LIGHT-MATRIX IS BEING FINALIZED!

MILLIONS OF BENEVOLENT PLEIADIAN RAINBOW LIGHT SHIPS ARE NOW PARKED IN EARTH'S ATMOSPHERE AS A MAJOR DECLOAKING PROTOCOL CONTINUES!
THESE DELTA FORCE PLJAREN SCOUT CRAFT ARE ARE MASSIVE AS THEY EMERGE OUT OF THE CLOUDS! LIGHT BEINGS HAVE BEEN FILMING AND PHOTOGRAPHING THEM ALL AROUND THE WORLD!
CLEAR NEW PHOTOS AND VIDEOS OF THESE MATERIALIZED CLOUD SHIPS WILL START SHOWING UP GLOBALLY THIS WEEKEND ON SOCIAL MEDIA AND VERY SOON THERE WILL BE NO DENYING THE DISCLOSURE THAT'S UNDERWAY!

BIG EVENTS AND GLOBAL NEWS EXPECTED THROUGH JULY 4TH, AS PLANETARY LIBERATION MISSION MOVES INTO HIGH GEAR!

MORE POWERFUL DNA UPGRADES SCHEDULED FOR AM UPCOMING SUPER-GALACTIC WEEKEND!

ASCENSION SYMPTOM REPORTS ARE ON THE RISE AS MILLIONS IF STARSEEDS BEGIN TO BREACH THE 40-HERTZ 5D BOUNDRY!

STANDBY FOR ETHERIC TRANSMISSION DECODING AND PLANETARY BROADCAST ON FRIDAY, 6-21 SUMMER SOLSTICE!

UNTIL THEN, LET US KNOW WHAT ASCENSION SYMPTOMS ANS MAJOR LIFE CHANGES YOU MAY BE EXPERIENCING IN THIS GREAT TIME!

5D FREEDOM ENERGY IS POURING INTO THE EARTH AND THE GRAND GOLDEN AGE OF HUMANITY IS AT HAND!

THANK YOU FOR COMING TO EARTH AT THIS TIME AND ASSISTING ON THIS AMAZING ASCENSION MISSION!

GOD-SPEED TO ALL GREAT BEINGS OF LIGHT!

MICHAEL AND THE PLEIADIANS!

 

*

 

Q: The plan to save the world

https://youtu.be/KVeDKuHPDK8