https://youtu.be/uXYXT3t10Gk

Robin Sharman videolta suomensin: "Monet yritysten perustajat ja urheilijat ajattelevat elämän perusohjeen olevan "Työskentele kovemmin saavuttaaksesi enemmän." Mutta tiede on kumonnut tämän väittämän. Ihmisten puhelimet vievät heidän varansa. Voit leikkiä puhelimellasi tai voit valita olla legendaarinen historian tekijä. Et voi olla kumpaakin. Kun näette Nelson Mandelan tai Oprah Winfreyn, sanotte "he onnistuivat". Mutta he tavalliset ihmiset ajattelivat eri tavalla, tunsivat eri tavalla ja tekivät eri asioita. Siten heistä tuli mitä tuli. Jos he kykenivät siihen, kaikki kykenevät.

Ihmisaivoilla on ilmiö jota kutsutaan väliaikaiseksi hypofrontaalisuudeksi (transient hypofrontality). Aivojen kuoriosa sanoo olevansa ajattelun lähde. Se on pulinakeskus joka pulputtaa "et voi tehdä sitä, ei tätä, mitä he sanoisivat, mitä jos epäonnistun". Siinä ei ole älykköä.

Kun poistumme kaikesta häiriöympäristöstä, eksymme. Aivokuori lopettaa toimintansa. Siksi tilaa kutsutaan väliaikaiseksi hypofrontaalisuudeksi. Lyhyeksi aikaa kerrallaan ajattelumme loppuu. Siirrymme beta-aalloista alaspäin alfa, theta, ehkä jopa delta-tasolle. Lopetamme ajattelun ja siirrymme flow-tilaan. Maailman älyköt kuten Galileo, DaVinci, Steve Jobs, eivät työskennelleet aivokuorellaan. He erottautuivat omaan rauhaan ympäröivästä maailmasta hetkittäin, joka salli heidän saavuttaa ihmiskyky joka kaikilla on: päästä flow-tilaan ja saada näkemyksiä joita he sitten toteuttivat. Jos on johtaja, ei ole seurailija. Jos et ole seurailija, et osta jotain mitä yhteiskunta sinulle myy, pukeudut miten haluat. Jos ihmiset kritisoivat sinua... no he kritisoivat aina suuria henkilöitä. 

 

Herätä viideltä aamulla, miksi ei nukkua? Johtajien on oltava halukkaita olla johtaja, ei seurailija. Kaikki alkaa siitä mitä sinä olet, sillä et kohoa ylemmäs kuin mitä itsessäsi tapahtuu. Ennen auringon nousua on vähiten häiriötä, löydät päivääsi yksityisyyttä ja virtausta minkä haluat kuvastavan päivääsi. Varhaisina aamun tunteina voit tehdä syvää sisäistä työtä. Se sallii sinun lähteä maailmaan ja esittää parhaintasi. 

20/20/20 järjestelmässä on kolme aikataskua. Ensimmäinen niistä on: liiku. Aikaväli on 5.00-5.20. Siirryt hikiliikuntaan, se vapauttaa hermoston välittäjäaineita jotka vähentävät kortisolia, lisäävät metabolisuutta joka antaa enemmän energiaa. 

Nyt kello on siis 5:20. Tunnet perustavanlaatuisesti itsesi paremmaksi, sinulla on energiaa, tasosi on voimakas, sinulla on kipinää ja olet lisännyt keskittymistäsi.

5:20-5:40 on toinen aikatasku: pohdiskele. Elämme maailmassa jossa ihmisillä on kiire olla kiireisiä. Miksi kiirehtiä väärää Mount Everestin rinnettä kiivetessään? Selkeys on mestarillisuutta. Menestyneet ihmiset keskittyvät muutamiin tarpeellisiin asioihin. Kirjoita päiväkirjaasi, meditoi, visualisoi, tee kauniin päivän suunnitelma. Tai vain istut ja ajattelet, pyörittelet asioita.

Viimeinen aikatasku on 5:40-6.00. Tämä on voiton hetki: kasva. Yksi avaimista eeppiseen toimintaan on sitkeä sitoutuminen päivittäiseen kasvuun. Kun aloitat päivääsi, rakennat jo käsin loppupäiväsi. Ja jos sinulla on jatkuvasti erinomaisia päiviä, ne muuttuvat jatkuviksi erinomaisiksi viikoiksi, vuosiksi, elämäksi. Päiväsi ovat siis elämä minikoossa, joten aamusi täytyy saada kalibroitua jos todella tahdot voittaa. 

Meidät on rakennettu kehittymään, ihmisaivot kaipaavat uusia asioita. Olemme eniten elossa, meillä on eniten energiaa, tutustumme parhaaseen puoleemme kun kehitymme kohti suurta tehtäväämme.

Kaikki puhuvat ajattelutavasta. Se on vain uskomusjärjestelmäsi, psykologiasi, hyvin tärkeää mutta vain 25 % henkilökohtaisesta mestariyhtälöstä.

Toinen osa on sydämesi. Kun puhdistat sydämesi, se on tunteellisuuttasi, ei vain psykologiaa. Et tee koskaan historiaa, hallitse tai rakenna omin käsin maailmanluokan elämääsi jos sinulla on hyvä psykologia mutta kannat tuskaa ja surua, pettymystä, menneisyyden traumaa. Älä kuole. Jos tahdot muuttaa maailmaa, kuolleet eivät sitä tee.

 

Siis terveys, biohakkerointi! Seuraava osa, sieluasetuksesi ei liity uskontoon, se on työskentelemistä luonteesi kanssa, saavutat jälleen ylväytesi, urhoollisuutesi, autenttisuutesi, säädyllisyytesi. Löydät aatteen joka on suurempi kuin elämäsi. Joten kun lähdet maailmaan joka aamu, ihmiset saattavat pilkata sinua, koska jokaista neroa pilkataan ennen kunnioittamista. Sinua saatetaan kivittää mutta käytä niitä rakentaaksesi mestarillisia monumentteja. Ihmiset eivät ehkä ymmärrä sinua koska jokainen toisin tekevä "häirikkö" ymmärretään väärin. Vaikka olisit yhden miehen armeija, "Galileo", "Steve Jobs", jatkat mistä hinnasta tahansa.

Mielestäni planeetalla tapahtuu juuri nyt suurta houkuttelua ja aivopesua. Kun olemme lapsia, haluamme. Haluamme olla astronautteja, biljonäärejä, historiantekijöitä. Olemme täynnä uteliaisuutta, rakastamme, olemme tulisia, voimakkaita, emme pelkää olla omia itsejämme. Kun jätämme lapsuuden täydellisyyden, hypnoosi ja aivopesu alkaa. Hyvää tarkoittavat vanhemmat sanovat "Tahdot olla astronautti, haluat maalata kuin mestari? Ole nyt vähän järkevämpi."

George Bernard Shaw sanoi: "Järkevä ihminen sopeuttaa itsensä maailmaan, järjenvastainen jatkaa maailman sopeuttamista itseensä. Siksi kaikki kehitys riippuu järjenvastaisesta ihmisestä." Vanhempamme antavat meille rajoituksia perustuen omiin tunnejärjestelmiinsä joita oppivat omilta vanhemmiltaan. Menemme kouluun, olemme laatikossa, ajattelemme kuin toiset, pukeudumme kuten toiset. Älä laula liian kovaan ääneen, älä unelmoi liian isoja, älä ole liian kiihkeä. Sitten ikätoverimme tekevät meille samoin. Ja yhteiskunta sanoo "Voi, älykkyys riippuu geeneistä, sitä ei ole kaikilla." Tämäkin on jo kumottu tieteellisesti.

Elämme maailmassa jonka mielestä ovi menestykseen aukeaa ulospäin. Jos rakennat yrityksen, ostat lentokoneen, jos saat rahaa, jos saat autoja, kauniin puolison. Olet onnellinen. Tiedän ajattelujärjestelmät, rituaalit ja rutiinit, systeemit, eikä se ole vain että "mene ja elä unelmaasi, ole onnellinen, onnellinen, onnellinen". On nämä säännöt 90/90, 20/20/20 joita olen opettanut asiakkailleni." (video päättyy)

 

https://www.jussivenalainen.fi/flow-friday-6-mita-flow-tilassa-tapahtuu-aivoissa/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Biohakkerointi

 

*

 

https://sananda.website/ashtar-via-beatrice-madsen-august-1st-2019/

Ashtaria kanavoinut Beatrice Madsen 1.8.2019. (viesti oli kopioitu Cobran sivuille, linkissä maksumuurin takana...) Lyhyesti suomensin:

"Olette tehneet mahtavaa työtä, sitkeää sisäistä työtä ja tahdotte kehittyä. Sen pimeyden puhdistaminen joka on orjuuttanut ikiaikoja lähde-energiaanne, on tehty. Teillä on tietenkin vielä taakkaa kannettavana jonka kanssa työskentelette yhä, mutta nyt seisotte vakaammin omassa valossanne kuin koskaan aikaisemmin. Iloitsemme kanssanne. Teillä on valo jolla on kyky muuttaa energiaanne kun ette enää pelkää, näette niiden kylmäsydämisten läpi jotka tekevät kaikkensa pitääkseen teidät pelkoperustaisessa ajattelumallissa.

Nämä ajatusmallit ovat hyvin syvällä jopa alitajunnassanne. Näistä irrottautuminen onnistuu vain viisaimmilta ja rohkeimmilta, syvällä on se tieto jonka päätitte ottaa tullessanne tähän inkarnaatioon. Olitte erittäin vakuuttuneita että avustaisitte tuomaan julki todellista valoa menemällä syvemmälle itseenne ja siten nostaen valoanne korkeammille tasoille.

Elämme dramaattisia aikoja, jokainen näkee tämän mutta ymmärtäkää että se on pakollista. Nyt on aika suuren paljastuksen. Ryhmänne täytyy seistä vakaana, lähes upottaen jalkanne Äiti Maahan kuten puu, saadaksenne voimaa. Kruununne loistaa ja loistaa ja lähettää oikeanlaista energiaa ympäristöönne. Riittää kun vain olette, mitään erikoisia tekoja ei tarvita. Energianne on niin vahvaa että se vaikuttaa ympäristöönne pelkästään olemassa olollaan. Se riittää. Tunnette että on paljon kertomatta niistä satanistisista voimista jotka suorittivat hirveitä tekoja ihmiskuntaa vastaan, tämä on totta. Te jotka luette tätä, teillä on ollut rohkeutta nähdä se. Te seisotte vakaana muidenkin puolesta. Pidelkää hatuistanne. Syyskuu tulee sisältämään tuskallista paljastusta, seuraava suuri illuusio romahtaa marraskuun lopussa, kulminoituen joulukuuhun. Tietäkää että tämä on hyvä ja valojoukot toimivat näin."

 

*

 

"Heinäkuun 19. päivä 2019, päivää ennen Xico Xavierin profetoinnin toteenkäymistä tutkijat Francisco Arteaga ja Alfred Lambremont Webre keskustelevat Brasilialaisen meedion Xico Xavierin ennustusten päätelmistä. Xico teki 92-vuotisen elämänsä aikana monia tieteellisesti hyväksyttyjä ennustuksia tulevaisuudesta. Hän lahjoitti kirjatuottonsa, 40 miljoonaa maailmanlaajuisesti hyväntekeväisyyteen koska kirjat kirjoittivat hänen henkitasojen väliset olentolähteensä.

Xico ennusti että universaalit korkeammat voimat antoivat 50 vuotta aikaa maapallolle. Aika alkoi 19-20.7.1969. Jos kolmas maailmansota ei alkaisi 19-20.7.2019 mennessä, maapallo liittyisi rauhanomaiseen galaktiseen maailmojen yhteisöön." Lähde (NewsInsideOut.com)

https://youtu.be/z5TQffUkaJ0

 

*

 

8.8. Leijonaportti voimakkaimmillaan:
"Kun olemme keskellä Leijonaportti-portaalia, tilaisuus kvanttihyppyyn on täällä. On valtava tilaisuus tason nostamiseen. Tämä ylösnousemus vaatii puhdasta värähtelyharmoniaa itsemme ja lähteen kanssa. Se vaatii täydellistä irrottautumista kaikesta, mukaan luettuna ympärillämme olevien ihmisten käyttäytymistavat ja päätökset, kaikki mikä ei enää palvele meitä (rajoittavat uskomukset, vanhat haavat ja traumat, tarinat menneisyydestämme) ja tuomitseminen kaikkeen liittyen. Siirry eteenpäin ja päästä irti. Olemme luomassa uutta toimintamallia eikä menneisyydellä ole merkitystä – nuo aikajanat poistetaan niin nopeasti, kuin uusia luodaan. Tämä on uusi olemistapa, ei tekemistapa. Erilainen elämä on vain yhden päätöksen päässä." Lähde (Luxonia)

 

*

 

Uusia ufo- ja pilvihavaintoja, video: https://i-uv.com/man-in-awe-as-he-watches-a-armada-of-lights-fly-through-the-sky-towards-yellowstone/?fbclid=IwAR2aqcguPr5Lt3BpUuHkdovCMj5HB5LHLEGs9gjoz3siaRDYUV89u3jQrZMX