Lyhennelmäkooste viikon 32 viesteistä:

11.8 En uskaltanut edetä tulevaisuuden tasanteelle näkemään jotain omin silmin, joten nähtävästi jatkan kirjoittamista. 

"Näennäisen pian se voimakas jyrinä alkaa. Korota aina ensin itsellesi polkua, suuntaa uutta, vaan sitten toisille myös.Välitämme teille hieman erikoisemman viestipyynnön tulevaisuudeksi, ota se jae avuksi toistenne matkaan." Viittaisi siis ehkä ukkoseen, kuvitteelliseen tai ei, mutta se on jokin tapahtuma kyllä. 

8.8: En enää kirjoita, vaan siirryin pöydän ääreen keskustelemaan. Näitä vuoropuheluita alkavat kokea muutkin. Keskustelussa tuli esille mm. että nyt viimein pitkän odotuksen jälkeen alamme saada vastauksia.

Sfinksi -asiassa olen päätynyt mietiskelyissäni johtopäätökseen: leijonavaakuna on peräisin Egyptistä sillä suomalaiset (pohjoismaalaiset) ovat lähtöisin sieltä ja nämä kissaolennot ovat opastajiamme. Viestien mukaan meillä on hieman sopeutumista näihin erikoisiin ulkonäköihin.

 

7.8: Mielenkiintoinen iltapäiväviesti:

"Pian etsiydytte useakin eri suuntaanne, kun valmistelemme teitä lähtöön. Ohjatkaa ensin tulevaisuutta kohti, vaan sitten jaatte näitä sosiaalisessa mediassanne kukin. Vahvistakaa ensin myös sitä satamapaaluanne mille varaatte sen sijaan että koskettaisitte rantaa. Etsiytykää toistenne mukaisesti komplekseihin (ts. kokonaisuus jossa erillisiä itsenäisiä osia) eli korottakaa aina jotakin todistetta toista (eli vertaamme kokemuksia).

Ottakaa vastaan siis tämä jae ilomielellä. Kerätkää joukkojanne valmiiksi satamaan. Näkemiin.
- Mistä on kyse? Eli jatkatte tätä toimintaanne mutta sen sijasta että lausut runoja, lauseita, tämä tarina jatkuu toisella tasanteella tulevaisuuden. Näkemiin.
- Ok, miten valmistaudumme? Näkemiin, jatkamme toisella tasanteella, oleile vain rauhassa."

 

Aamuviesti: Kykenemme kyllä vaihtamaan maisemaamme itse, mutta ilman apua emme osaa aloittaa. Vertauskuva: "Jokin laiva kohtasi samanarvoisen hylyn, otti sen mukaansa, katkaisi kaikki siteet toisistaan ja korjasi katselemaan tulevaisuutta. Kertaamme näin ohjaavamme teidän matkaanne kunnes korjaatte käsityksiänne."
Muukalaisia kohdataan "syrjäteillä". Sieluryhmälläni (kissaeläin/"sfinksi -rotu) on menneisyys suomalaisten parissa. Sain läksyksi pohtia tätä asiaa, sen pitäisi "välähtää mieleeni" ennen pitkää millainen historia liittyy tähän.

 

6.8: Sain nähdä oman sieluryhmäni kasvokuvan ja kuulla että rotu on feline. "Kun kertaat tämän sosiaalisessa mediassasi, näennäisen pian huomaat miten toiset kertovat samaa asiaa. Siinä teillä se uusi jae."

Täältä voi lukea miten yksinkertaisesti tämä tapahtuu.