(Tämä on lyhennelmäkooste viikon viesteistä, lopussa linkki kokonaisiin viesteihin.)

Su 18.8 Uusi tasanne on tänään ensi kertaa maailmassamme niin kevyesti ettemme huomaa ellemme pyri tarttumaan siihen kiinni, voimme ottaa siitä tukea ja turvaa. Tämä taso tulee yllättämään meidät iloisesti. Saamme itse aikaan "jyrinän", jolloin tämä uusi taso on vielä varovaisesti läsnä mutta sitten Tapahtuma tulee rysäyksenä suorastaan. (Eli ajattelisin että kerromme yhä enemmän kokemuksistamme, ihmiset alkavat ymmärtää ja sitten saamme sen koko kuvan eteemme galaktisista kansoista joita on ihan järjetön määrä >>> *RYSKIS*. Ja mun mielestä hyvä niin, on jo aika!)

On pyrittävä ulos kaikesta tavanomaisuudesta, "puhaltaa" ne asiat pois joista ei enää välitä. Saamme avuksemme uusia kykyjä joiden avulla pääsemme eteenpäin, voimme käydä aluksi vain kurkkaamassa tällä uudella tasanteella ja palata takaisinpäin jos siltä tuntuu. Voimme pyytää itse tapahtumia joita toivoisimme, joiden avulla haluaisimme edetä ja toivoa suuriakin asioita. Olevaisuus on tosin välissä joten aina emme saa kaikkea, mutta matkaamme silti eteenpäin.

Meidän käsityksiämme avaruusolennoista korjataan joten meidän on sallittava uudet kokemukset. Matkaamme piankin uutta asiaa kohti uudella tuulella ja hyvillä mielin emmekä väkisin.

"Kurvatkaa siis matkaan onnelliseen, näkemiin."

 

La 17.8 Meditoin illalla (tämä vaati kokonaisen tunnin) ja onnistuin näkemään hieman enemmän verhon taa. Jälkeenpäin sain tietää että tarkalleen näin 6 muuta ryhmän jäsentä ja vaikka kokemus oli vain pieni siirtymä eteenpäin polullani, näiden on tarkoituskin kuormittaa mahdollisimman vähän "järjestelmäämme". Kerään näitä pieniä kokemuksia/"tavaroita". Näin toisetkin tulevat tekemään.

Oleileva tasomme säilyy pitkään ellemme ota sitä pois paikoiltaan, "vieden sen säilöön muistimme perukoille", korjaamme sen siten että unohdamme koko asian. (Esimerkiksi vastentahtoisesta työelämästä jos tahtoo pois >>  aloittaa jotain vaihtoehtoista mistä pitää/ omat kyvyt soveltuvat paremmin ja kokonaan unohtaa että olisi mitään pakkoa elämässä. On tietenkin selvää että tämä ei käy hetkessä, mutta monien mutkien kautta.) Näin kannustaen pyritään siihen että alkaisimme toimia itse voimassamme.

Jonkinlainen uusi raportti on tulossa. Ja se tuli illalla: "pimeät voimat ovat aloittaneet vastavedon joten korottakaa tuskin havaittavaa pimeää tasannetta, pian se häipyy pois iankaikkiseksi. Haitallinen tasanne/hallintavoima siis poistuu luotanne ennenpitkää mutta vielä se oleilee hetkisen. Huomaamme tällaisen hallintavoiman saapuvan luoksemme innottomana, kannustaen muita mukaansa. Jotkut eivät viitsi aloittaa sitä työtä joka kukistaisi tämän tason joten heidän puolestaan on toisten tehtävä työtä.

Nyt itselläni kaikki asiat alkavat loogisesti loksahdella paikoilleen, sen ymmärrätte sitten kun sitä alkaa esiintyä. Sain tietää yöllä kotiplaneettani, Lyyran tähdistön josta tämä sfinks/leijona/kissa/feline -rotu on peräisin ja heitä on erittäin monen näköistä olentoa, osa hybridejä, emme kykene ymmärtämään vielä sitä erikoislaatuisuutta.

Nopeutamme matkaamme kiinnostumalla itse sieluryhmästämme, kotiplaneetastamme eli "kodista", "taivaan kodista", jolloin he tekevät muutoksia (juuri synkronismia, kaiken loksahtamista paikoilleen, tuttuuden tunne, jne) ymmärrykseemme, juuri sellaisia joita tarvitsemme alkaaksemme tajuta. Se on pitkään ollut myös vaiettu asia että joku voisi kertoa meille tarinoita, nyt niitä aletaan jakamaan ympäri maailmaa nopeasti. Sillä meillä on kyllä jokin hyvä syy kiirehtiä jakamaan kokemuksiamme toisille verkossa, jolloin tämä asia tulee esille. Se nopeuttaa matkaamme.

Myös jotain lisää kissoista: "Jokainen kissa surmaa vihollisensa vain päästäkseen ylös taivaaseen."

Täällä maan päällä emme kykene henkisellä tasollamme kuin kävelemään luonnossa pintapuolisesti, mutta korkeammalla tasolla me olemme luonnossa yksinkertaisesti mukana kaikki. 

 

Pe 16.8 Pian tasanteemme lohkeaa kahtia, olemuksemme vapautuu. "Kahtiajakautuminen" tarkoittaa tavallaan kulkemista kahdessa osassa yhtäaikaa, ylimmäinen osamme tulee olemaan korkeammalla joten toisinaan näemme sieluperhettämme ja toisinaan emme sillä he oleilevat korkeammalla tietoisuuden tasolla. Mutta välimatkamme tasoittuu. He toimivat enkelivoimien kanssa yhteistyössä, laajaan yhteisöön kuuluu vaikka minkälaisia olemuksia. Tämä meidän täytyy oppia hyväksymään. 

Tarvitsemme kasvaaksemme sellaista "tavarajaetta" jota he kykenevät tänne meille jakamaan, tästä lisää tulevaisuudessa että millaisesta "tavarasta" on kyse.

Usea aloittaa tällaisen matkansa mutta joillakin se saattaa kestää hieman kauemman, silloin voi hengähtää "katselemalla maisemia" ja jatkaa jälleen myöhemmin. Epäluulo vallitsee vielä, sen kykenen hiljentämään tehden sen epäonnistuneeksi arvosteluksi. Sain luvan nyt toimia kirjurina jakamalla tasaisen kasvavia säkeistöjä, valmiina valmistelemassa ylöskohoamistamme joka tasanteella.

"Kiitos kaikille kaikesta työstänne".

 

Aamuyö klo 3: Rahatalouden romahtaminen on meille katkeransuloista, sillä uusi taso alkaa välittömästi nousta kun tämä oleileva tasomme laskee. Toistaiseksi ei ole tarvetta varata ruokaa tms. sillä tilanne saattaa väreillä pitkään.

Voisimme jo käyttää sen ajan jona murehdimme maallisia murheita, uuteen tasoon keskittymiseen. Sain itse ohjeeksi nousta aamulla varhain että olisi kiireetöntä aikaa, auttaa muita tällätavoin kun nyt teen, ja sitten vain puuhata jotain kotona mistä itse pidän eniten. Näin miellyttäviä asioita tekemällä nostamme värähtelyämme aina pikkuhiljaa. 

 

To 15.8 Iltaviesti: Tasomme ei vaihdu ellemme tee henkistä työtä, ota askeleita kohti uutta suuntaa.

"Voisimme aloittaa siitä tasanteesta oleilevasta että siinä kirjoitit juuri siten kuin arvelitkin että juuri se olevaisuutenne mätä omena putoaa juuri nyt tällähetkellä alas puustaan. Eikä siinä säteillä mitään olevaisuuden ennalta arvaamattomuutta, vaan se on suunniteltu asia ollut pitkään meidän suunnassamme että se suunnitelma siis toteutuu tällä nimenomaisella hetkellä teillä siellä suunnassanne.

Kyllä se varmasti pian näkyy teidän uutisissanne välittömästi kun saavat oikaistua sen asian. Korostakaa usea vain sellaista toivoa ylläpidettävää että toimittakaa toisillenne miten usea mahdollistaa juuri sen verevän näkevyyden (sisäinen näkökyky?). Näin siis etenemme tuskaisaa päätöstä kohti, näkemiin." 

 

Aamuviesti: Markkinatalous alkaa kaatua jos tulkitsin oikein tämänpäiväisen vihjeen siitä että joku henkilö on jo kiivastunut ja vihjattiin jotain "esineemme arvosta". Odottamamme uudistukset alkavat joka tapauksessa pian tulla näkyville. 

"Siinä tasanteellanne kiivastui hän edellinen asukas piankin tuoksinassaan joten korjaamme hänen jätteitään, saavutettuaan niin suuren jalansijan teidän esineistössänne. Pian esiintyy se toinen taso tulevaisuuden, taso vaihtuu kaikilla, myös jakotaso. Eli uudista sinäkin itseäsi sen varaisesti mikä tulevaisuus saattaisi olla esineelläsi.

- Millä esineellä? Tavaranne jonka varaan laskette myyntinne arvon."

 

Ke 14.8 Kannustetaan tekemään omia laulusanoituksia (jos pitää laulamisesta) sillä intuitio välittyy siinäkin ja kokeiltuani se oli maagisen helppoa. Laulamisesta on puhuttu viesteissä aiemminkin.

Sain kehotuksen alata valmistelemaan pienen yhteisön perustamista.

Viestin mukaan huomaamme tasomme vaihtuneen usein vasta jälkeenpäin niin että jokin vanha asia saapuu eteemme emmekä reagoikaan enää samalla tavalla, jolloin huomaamme edistyneemme. 

 

Ti 13.8 Päivä: Kahtia jakautuminen ei ollutkaan fyysinen muutto historiassa, vaan uusi ajatusmalli jonka avulla osa "halkesi kahtia", suorastaan pursusi energiaa uutta, aloittaen toiminnan kuten mekin tulemme nyt tekemään eli siirrymme ajasta ulos. Mikään ei siis uhkaa vaan usea omaksuu uuden ajatusmallin.

Tämä taso on NYT näkyvillämme: "Ottakaa vastaan, olkaa hyvä."

 

Ti 13.8 aamu: Nyt pian on maallisen retkemme aika! "Ole varuillasi, kohta lähdemme." Kohdistakaa huomionne sille tasanteelle millä tänään oleilette, se tulee olemaan kaikille paljon kivempi jakso.

Aikaisemmasta oppiläksystämme hieman lisää: Meitä aikaisempina aikoina suojellut hahmo (joka säilyi uskonnossamme) hahmotteli meille menneisyyden että olisimme turvassa.

Huomisen oppiläksymme on: Mikä saarna kuultiin sen jälkeen kun palasivat vuorelta katsellen toisiaan ihmeissään. Etsikää menneisyydestänne niitä suoritelmia joiden vuoksi kansakunta tasaantui jaettavaksi kahteen osaan tulevaisuuden varalle että mikään ei myrkyttäisi heidän matkaansa.

 

Ma 12.8 Henkistä puoltamme korjataan, eli vaurioita sisäisen maailmamme, etenemme tasollamme hitaasti emmekä osaa ennakoida tapahtumia. Näennäisen pian maallinen asiamme mutkistuu, se vaikuttaa hieman mielialaamme mutta turvallisuutemme on taattu. Näennäisen pian tarkoittaa: etsiytykää heti välittömästi luonteenne mukaiselle tasanteelle joka soveltuu kätevimmin itsellenne, kohdelkaa toisia hyvin, kipua aiheuttamatta.

Tapahtuu joukkokuuleminen, juuri oikeanlainen tapaus jokaiselle, eli kaikki osallistuvat. Käännöksen ajan se sattuu meidän sieluumme mutta pian jälleen etenemme, "muutamme" pois maailmastamme joka hieman kirpaisee kaikkia. On keskityttävä mahdollisuuksiin mitä se uusi asia meille tuo.

Pelkäsimme suurien olentojen saapumista maailmassamme, aikaisemmin olimme sitä mieltä että se olisi kyllä ainoastaan kohtuullista. Pian se tasanne tulee näkyville kaikille, arvostamme toisten kokemuksia.

Itsensä korjaamista on jo matkaan lähteminenkin, jolla nostamme mittaamme. "Luottakaa huomiseen, mahdollisuuksien rajoissa se saapuu juuri huomisin jos toivot niin." Sijaitkaa niin korkealla kuin kykenette.

Minä jatkan "satuilujani" mutta pian kyvykkäämmin, useammin ja sitten "ponnistamme lentoon".

 

Koko viestit: https://saderatsastaja.vuodatus.net/sivut/omia-kokemuksia-viesteja