Lyhyesti:

Murheiden saapuminen on ikivanhojen käsitystemme pois karistamista, menneitä ei saa enää muistella. Kirjoitan näitä viestejä että näkisimme maapallon tapahtumiamme ulkopuolisen silmin. Nyt ei ole kyse enää notkumisesta vaan etenemme rauhallisesti joskin nopeasti, jolloin kyseessä on myös hallittu kaaos. On ymmärrettävä tilanne sen taustalla.

Nousussamme on kyse: 

Mistä tulemme? Kuka olemme? Millaisena koemme ympäröivän elämämme? 

Innostumme laajakatseisesta näkemyksestä, emme turvaa kehenkään ulkopuoliseen vaan ainoastaan itseemme. En lausu yksin sanoja vaan muut liittyvät mukaan, yhteenkuuluvaisuuden mukaisesti.

Koska näin sen mielikuvan sohvasta joka oli viety ulos rajoittavien seinien sisältä, siinä istui ihmisiä ja oli sana "heinäkuu", veikkaisin että heinäkuulla olemme erittäin tietoisia ET olentojen olemassaolosta. (Ja tarkennuksena: siinä samalla selviää korkeamman itsemme salaisuus...)

Enää yksi rämpiminen keväisessä mutavellissä, kesän puhkeaminen ja sitten! 

 

Koko viesti:

"Asia eteni juuri sen mitan verran mitä äsken ymmärsit katsoa kamerastasi. (tämä mustavalkoinen diasarja -kuvajoukko keskiyöllä 10.3...) 

Pyri hidastamaan matkaasi äläkä katsele taakse, jaat näitä mediassanne kunnes nousette nopeasti ylös tasanteelle. Kerää huomiota joukollesi, asia saattaa olla tänään ratkeamassa suvantoon.

Pyri melkoisen rauhallisesti etenemään. Pyri siis nopeasti nousuun mutta pyri rauhallisesti etenemiseen. Näin me etenemme molemmat, pyyhkien vain hiekkaa jaloistamme. Pyri muodostamaan lausenäkemyksiä jatkoon, osoita heille murheita saapuneeksi jolloin puhdistatte käsityksiänne jaloistanne.

 

-Anteeksi kuinka? Puhdistatte muunmuassa ne iänikuiset käsityksenne pois jaloistanne. Pyri muodostajaksi näkemyksien, asia etenee juuri turvallisemmin mutta älä nojaa sellaiseen asetelmaan että sinä olet turvassa, vaan kykene myös hääräämään enemmän asemassa jossa olet vaarallisessa yhteiskunnassa.

Näkemyksemme on opiksenne.

 

Usea, moni suorittaa juuri kykyjen mittaista maisemaa. Tuomiota ei lausuta jos se vinoon matkaa, eli määräätte vain toisillenne turhaan kaikkea taakkaa lisäksi jatkoon.

(ketään ei arvostella jos epäonnistuu yrittämisessään, arvosteleminen on toisen taakan lisäämistä turhaan...)

 

Ehkä sinä voisit aloittaa maiseman vaihtamisen mutta aloita pian nopeammin etenemisen äläkä katsele taakse vuosia menneitä.

Osoita jae toisille, muille, jaa mediassanne, tee useammin, nopeammin päätöksiä maisemassasi. Tarvitset apua meidän kannaltamme, muodostamme apua tarvitseville jakeen muotoisen lauselman että siinä voit selvittää mitä havaintoja maisemastanne voisi tehdä ulkopuolisena.

Osoita se jae heille suoraan tänään juuri, hiekkaisen polkunne aluksi, mutkikasta on alkupolku, näkemiin. 

 

-Ok, oliko muuta?

Usea, moni suvaitsee jakaa maisemanäkyä, laittakaa vain jae tuleille ja keittäkää nopeammin teevettänne, näkemiin.

(Eli uneni teeveden keittämisestä oli tosiaan vertauskuva henkisestä kasvamisesta/ymmärryksestä... ja vesihän kuvaa aina korkeampaa ymmärrystä...)

-Ok, kiitos. Näkemiin, ole hyvä, vaikuta vain nopeasti etenevän ettekä nouse milloinkaan turhaan aamuisin enää vaan nousette ilakoiden etsiessänne turvaajia jakeistanne.

Nopeammin etenemme näin sijasta että nousette vain notkuen jollekin hyllylle muodostamaan maisemaa.

 

Ehkä sinä nopeammin jaat näitä jos me yritämme tehdä sinun lähellesi sellaisen innokkuuden, mutta älä turvaa vielä jokaiseen yritelmään vaan nouse pian yhdistelemään nämä kaikki yhteen, muodostaen näkemystenne turvaverkon omaisen jakeen.

Siinä teillä sijaitsee nousussanne nopeammin moni turvallinen eettinen kysymyslauselma että mistä te tulette, kuka te olette ja millaisena koette ympäröivän elämänne. Mutta ettekö vieläkään osaa siitä salaisuutta punoa turvaksenne?

Pian nopeammin katselette alas, ylös, eteen, sivuillenne.

Pian nousemme mekin yrittämään samaa luonanne ettekä maisemassanne korvaa enää muita virikkeitä vaan innostutte asiastamme ymmärtäjänä.

Nopeammin siis tarkoittaa kyseessä olevan erityisen hallittu kaaos, kehottakaa kaikkia ymmärtämään millainen tilanne sallii tämän kaiken olla totta, jolloin esiinnytte vailla määrämittaa vielä, mutta pian te molemmat nousette nopeammin jatkoon, näkemiin. 

Että siis sinä voisit sallia tämän kuvailun nousta jatkoon kentällenne, kerää maisemassasi jakajia onnen kestävän.

Näkemiin. Kiitos kaikesta avustanne, lauselmapäätelmä kuuluu tänään että sinä Saija jaat näitä mediassasi ettekä turvaa kehenkään ulkopuoliseen kyytiin vaan nojaatte ainoastaan itseenne jatkossa osoittaen nopeammin ymmärtävänne kaiken maiseman muutoksen jatkuvan jolloin osaamme mekin ohjailla.

Te molemmat nousitte äsken juuri sijaltanne kurkistaen olevaisuuteemme mutta pian moni yrittää tuskan kautta samaa. Osoita jae muille nopeammin, tee korttilauselma, sinä jaat näitä mediassanne kunnes nousette.

(Korttilauselma on varmaankin videon "kuvakortti", joten seuraavan videon tekeminen alkaa...)

 

Uskalla vain olla oma itsesi tänään, nouse korkeammalle tasanteelle kertojaksi, aseta laulu tuloilleen että nopeammin laulatte säkeistönne maisemaksi.

Kurvaa esiin näennäisen pian että sinä jaat näitä sosiaalisesti jolloin et vain lausu yksin säkeistöjä vaan esillä oleminen tarkoittaa että sijaat muut samaan katsantoon, yritelmään nousta alemmasta ylempään.

Perää heitä yhteenkuuluvaisuutta kunnes jokainen osaa kertoa maiseman kuvailun muuttuvan, muodostakaa aina yhteyksiä toisenlaisia. Muodostakaa jae menneisyyden mutta pian nopeasti etsiydytte uuteen maisemaan kunnes nousette alemmalta tasolta ylemmälle. 

Kiitos lausejaoistanne.

-Kiitos.

*

 

Lause 9.3 viestistä:

"Pian te nousette molemmat istuimellenne, molemmat nousette siis istumaan ylösnousemisen mukaisesti, mutta molemmat yhä istutte nojaten johonkin huomattavan etäiseen arteeseenne, uskomattoman hitaaseen nousuun kylläkin mutta pian nopeammin nousette."

 

Lause 10.3 viestistä:

"Tuskin te monikaan ymmärrätte millaisen pyhän hartauden pidättekään tulevaisuudessanne mutta yhä laajenevalla tasanteella monikin uskoutuu maisemassaan."

*

 

Ennustetun mukaisesti kuten viesteissäni oli (<Vuodatuksen artikkeli) siis jo viime syksynä, rahatalous kaatuu.

Facebookissani myös kyseinen elokuun viesti:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=639072583248312&id=100014367287184

 

"Suomen talouteen on iskenyt merkittävä ja täysin poikkeuksellinen shokki, johon ei ole mitenkään varauduttu.

– Kaikilla työpaikoilla mietitään nyt, pitäisikö jäädä kotiin. Seminaarit perutaan, matkustaminen lopetetaan. Tämä kaikki johtaa talouden äkkipysähdykseen.

– Nythän ollaan kääntymässä sukellukseen. Hysteria ei sinänsä auta, mutta jonkun pitäisi levittää kriisitietoisuutta, että ihmiset oikeasti ymmärtäisivät, kuinka vakavasta asiasta on kysymys.

Kun vedetään hätäjarrusta, talous pysähtyy.

– Milloin se näkyy luvuissa? Joidenkin yritysten kohdalla se näkyy heti, ja nyt kysymys on siitä, mitkä yritykset pysyvät pystyssä, Puttonen sanoo."

(lähde Iltalehti)