Suomessa kanavoijana ei ole hyväksyttyä avautua kokemuksistaan, saati julkaista tekstejään. Ei saa minkäänlaista kannustusta viesteilleen joiden sanoma on: olkaa ystävällisiä toisillenne, kannustakaa toisianne, siten nousette suostanne. Ei saa, koska ei ole kalastanut suosiota, eli väännellyt viestit "enkeliviesteiksi" jotka ainoastaan ovat suomessa hyväksyttyjä. Sitten tuhansien ihmisten seuraama rajatieto-kanava suoltaa tällaista mielipidettä:

 

"Monesti on nähnyt tavallaan sen että henkisessäkin ihmisessä se, että jos ihminen kokee että nyt hän on saanut yhteyden oppaaseen, enkeliin, henkeen, avaruusolentoon tai mihin tahansa. Niin hyvin helposti lähdetään pitämään sitä tietoa mikä sieltä tulee, absoluuttisena totuutena huolimatta siitä mitä oli ajatellut itse ja minkälaista maailmankuvaa on rakentanut itse. Sitten lähdetään liian sokeasti luottamaan siihen että tämä on just se absoluuttinen tieto. Ja sitten helposti lähdetään persoonan tapaan pyörittämään asiaa, eli nostaa se asia jalustalle ja pönkittää se totuudeksi ja alkaa jakamaan sitä kaikkialle muuallekin.

Eli esimerkiksi se, että monet henget jotka täältä ovat lähteneet kuoleman kautta pois, niin ei ne siellä toisella puolella ole yhtään sen valaistuneempia kuin täälläkään. Että aina kannattaa pohtia sitä että kannattaako näitä asioita nyt sitten ottaa niin kirjaimellisesti ja niin totuutena. Vai sen olennon sanoina ja ajatuksina, joka vaatii sen dialogin ja kommunikaation välillä, eikä sokean hyväksynnän asioille ja totuudelle. Totuus vaatii sen että sitä pitää koetella."

 

Kohdassa 2:42:37 löytyy tämä, Rajatieto TV:n yölähetyksen jaksosta 6.9.2020.

https://youtu.be/FOKPfAgdtnw

 

Tämä asenne vähättelee kyllä suuresti kaikkia, joilla on ollut ilo ja onni saada sanojaan paperille tai lauluiksi tai miten vain! Niistä ei siis saisi iloita, koska sinua on huijattu, eikä se ilo ole totta mitä niistä koet!?

Olisi mielenkiintoista tietää, millaisiin henkien viestiin tässä nyt vihjataan. 

Jokainen joka on näitä sisäisiä ajatuksiaan onnistunut kirjoittamaan, on kyllä itse takuuvarmasti läpikäynyt sen epäilyksen ja terveen järjen käyttämisen. Tai tulee läpikäymään sen myöhemmin. 

 

Päinvastoin epäilemme liikaakin itseämme ja näistä omista riimittelyistä TÄYTYISI PUHUA, TÄYTYISI LEVITTÄÄ JOKA PUOLELLE. Ne ovat kokijalleen erittäin tärkeitä asioita ja suuria kasvuhyppyjä, auttavat toisiakin pääsemään samaan yhteyteen oman intuitionsa kanssa. Se on päinvastoin juuri se järjen ääni, joka ei huijaa. Kunhan pääsee oman egonsa yli, joka saattaa aluksi tuottaa pelkopohjaisia viestejä.

Mutta se juuri on ihmisen oma pakollinen polku, eikä niihin alkuviesteihin kannata jäädä kiinni. Saati että niiden pohjalta muut saisivat tuomita koko ihmisen. Kaikille täytyy antaa oma tilansa kasvaa. Jos opettelee kävelemään, tuetaan eikä tönäistä maahan! 

Älä tuomitse, ettei sinua tuomittaisi.

Valitettavasti iloitseminen omista viestienkirjoittamisen kyvyistään loukkaa suuresti heitä, jotka eivät kanavointiin kykene. Ja Suomessa, kiusaajien otollisessa maassa, tähän ei varmaan helpolla tule parannusta. Kun ensinnäkään kukaan ei jaksa tarpeeksi sinnikkäästi yrittää itse.

Ei jaksa korjata ajatuksiaan pois tuomitsemisesta, eikä kirjoittaa tai piirtää omia sisäisiä säveliään.

Ihmetyttää, miksi näin laajan katselijakunnan omaava taho kuin Rajatieto TV haluaa manipuloida ihmisten mieliä. Sillä tämähän on suorastaan manipulointia, kiusaamisen muoto, jota kutsutaan gaslighting -nimityksellä. Olen huomannut että eräs toinenkin suosittu suomalainen "valon kanava" Youtubessa käyttää samaa metodia, lähes jokaisessa videossaan hän kylvää jonkinnäköisen epäilyksen siemenen vaivihkaa.

 

https://mielenihmeet.fi/gaslighting-hienovaraisin-ja-pistavin-kaltoinkohtelun-muoto/

 

"Onko kukaan koskaan saanut sinua uskomaan, että olet sekaisin? Että se mitä sanoit, ei koskaan tapahtunutkaan? Kun joku saa sinut epäilemään harkintakykyäsi tai kyseenalaistamaan tapahtuneen asian, tunnet olosi hämmentyneeksi tai jopa masentuneeksi. Tämä on hyvin tehokas manipulointistrategia, jota ihmiset käyttävät hyötyäkseen toisesta ja saadakseen heidät kärsimään. Puhumme gaslightingista, hienovaraisimmasta ja pistävimmästä kaltoinkohtelun muodosta.

Termi “gaslighting” ei ole sattumaa (suomeksi käytetään joskus termiä “kaasuvalotus”). Se on peräisin elokuvasta nimeltä Gas light, jossa päähenkilö saa vaimonsa uskomaan että hän on sekoamassa, ja että hänen pitäisi käydä psykologilla. Manipuloinnilla on tarkoitus: varastaa vaimon omaisuus. Gaslighting on todellista kidutusta kenelle tahansa, joka joutuu tämän julman huijauksen kohteeksi.

Gaslighting on psykologisen kaltoinkohtelun muoto.

Gaslighting, ase manipulointiin

Vaikka emme olekaan kovin tietoisia termistä, gaslightingia käytetään useammin kuin uskommekaan. Se on ase manipuloijalle Sen avulla he saavat uhrinsa sekoamaan ja alistumaan tahtoonsa. Tarvitsetko esimerkkejä? Nämä saattavat kuulostaa tutulta:

Kuvittele, että joku sanoo kumppanilleen tunteneensa olonsa satutetuksi tietyn keskustelun aikana. Toinen henkilö sanoo, ettei muista koko keskustelua, että hän vain keksi sen, ja ettei tämä koskaan sanoisi niin. Vaikka hän voisi kyseenalaistaa sanotun, manipuloija istutti mieleen jotain tärkeää: epäilyksen siemenen.

Tämän jälkeen seuraa sarja tapahtumia, jotka muistuttavat uhria siitä hetkestä, jolloin hänen kumppaninsa kertoi etteivät asiat olleetkaan niinkuin hän luuli. Missä tahansa samanlaisessa tilanteessa manipuloija voi sanoa että hän liioittelee, valehtelee, hänen herkkyytensä aiheuttaa ongelmia, jne. Tämä siemen itää ja alkaa kasvamaan. Pikkuhiljaa toinen henkilö alkaa ajattelemaan, että ehkä hän sitten suurenteleekin asioita.

Jos alat valehtelemaan välttääksesi kyselyt tai haasteet, tai jatkuvasti kyseenalaistat ideasi ja tekosi, saatat olla manipuloinnin uhri.

Äärimmäisissä tapauksissa henkilö joka suorittaa tämänlaista kaltoinkohtelua, piilottaa esineitä ja jatkuvasti saa toisen ihmisen ajattelemaan että tämä on väärässä ja että tämän muistoihin ei voi luottaa. Motiivi tämän takana saattaa olla toisen ihmisen kontrollointi, vallantunne, harmin aiheuttaminen tai tietyn tarkoituksen täyttäminen, kuten elokuvassa Gas Light. Tämä on selkeä esimerkki myrkyllisestä suhteesta. Tämänkaltaisessa suhteessa uhrista tulee todella epävarma, hän epäilee jatkuvasti mikä on totta ja mikä ei, ja hänestä tulee todella riippuvainen muiden mielipiteiden suhteen.

 

Jos toinen ihminen huutaa meille, jos hän käyttää loukkaavia sanoja tai huomaamme hänen käyttävän meitä hyväkseen, meidän tulee sanoa jotain eikä vain päästää häntä pälkähästä. Emme voi antaa jonkun ylittää rajojamme, tai vahvistamme hänen mielikuvaansa siitä, että hän voi jatkossakin tehdä niin. Rajojemme tulee olla ylittämättömät. Kun kerran päästämme jonkun ylittämään ne, siitä ei ole paluuta ja manipuloija ottaa kaiken hyödyn irti tilanteesta.

Saatamme epäillä itseämme, mutta siinä tapauksessa on paras idea etsiä todisteita itsenäisesti.

Gaslighting on strategia, joka ruokkii uskomusta siitä että koemme todellisuuden eri tavoin kuin mitä objektiivinen tarkastelija saattaisi nähdä. Siten ajatuksistamme tulee pakkomielteisiä, mikä vahvistaa tätä ideaa.

 

Itsemme etäännyttäminen ihmisistä jotka saavat meidät voimaan huonosti, on tärkeää. Etäisyyden avulla voimme analysoida tilannetta uudesta perspektiivistä, kaukana manipuloinnista. Kun olet samaa mieltä henkilön kanssa joka saa sinut epäilemään itseäsi, antaa se hänelle vallan tuhota sinut."

 

Ja mitä tulee tuohon väitteeseen että hengen kehityskulku päättyisi muka jotenkin mystisesti tyystin tuonpuoleisessa, ettei siellä edistyttäisi enää lainkaan, vaan ollaan yhtä valaistumattomia kuin täällä maan päällä... 

Ei tarvitsisi kuin vähän lukea, ymmärtääkseen laajemmin. Esimerkiksi olen lukenut ainakin itse näistä, kirjasta Sanantuojat (Chico Xavier). 

https://cdon.fi/kirjat/andre-luizin/sanantuojat-33455292

 

"Tämä kirja kertoo siitä, että fyysisen kehon kuolema paljastaa jatkuvasti kehittyvän henkielämän. Kirja sisältää viisikymmentäyksi kappaletta erilaisia kuvauksia ja kertomuksia siitä, kuinka henget jälleensyntymistään varten suunnittelevat tapahtumat etukäteen, jotta heidän oma henkisyytensä kehittyisi.
Lisäksi se kertoo evankeliumin kotijumalanpalveluksesta, hyvän harjoittamisen hyödyista, kunkin vastuusta omasta henkisestä kehityksestään ja kuoleman pelosta.
Henkikirjailija keskittyy meedioiden palvelumahdollisuuksiin muistuttaen heitä heidän oppiensa harjoittamisen tärkeydestä henkilökohtaisella tasolla, jotta he välttyisivät palaamasta henkimaailmaan niiden velvollisuuksien jäätyä täyttämättä, jotka he ottivat vastaan ennen jälleensyntymänsä."

 

https://askelterveyteen.com/ala-tuomitse-kavellyt-kengissani/

"Et ole pelkkä kuva peilissä. Sinua ei voi lokeroida sen perusteella, mihin pukeudut, mitä sanot tai mitä teet muiden ihmisten eteen.

Olet jatkuvasti työn alla, kehittymässä ja kerryttämässä kokemuksia. Muodostat jalustaa sille, kuka olet, ja muutut jatkuvasti. Sisälläsi myllää voimia, joista muut eivät tiedä.

Miksi tuomitaan toista?

  • Sellaiset yksilöt, jotka ovat tottuneet tuomitsemaan muita, ovat yleensä turhautuneita omaan elämäänsä.
  • Onnettomat ja itseensä tyytymättömät ihmiset projisoivat oman kontrollintarpeensa muiden ihmisten elämiin.
  • Perheen sisäinen tuomitseminen on yleistä; vanhemmat, isovanhemmat, serkut tai sisarukset voivat tuomita toisiaan nopeasti ja estoitta: “Olet liian itsevarma, sen takia sinulle tapahtuu inhottavia asioita,” tai “Aloitat kaikki asiat ihan väärin, luulet, että voit tehdä mitä vain, mutta se ei ole totta.”
  • Perheenjäsenet saattavat tuomita, koska uskovat olevansa avuliaita tai tarjoavansa sinulle neuvoja. Joskus he kuvittelevat antavansa sinulle tärkeän opetuksen elämästä. Joskus sanojen ja tuominnan takana on halu kontrolloida elämääsi ja varmistaa, että noudatat heidän toiveitaan, sääntöjään ja tapaansa elää.
  • Joskus joku voi tuomita elämäntapaasi vain voidakseen oikeuttaa oman, sinusta poikkeavan elämäntyylinsä. He etsivät vahvistusta omille valinnoilleen arvostelemalla muita. Tämä on yleinen ilmiö."

 

*

 

Väinämöinen tulee erään tulkinnan mukaan sanasta Vein emonen eli veden emo. Eli veden jumaluus. (Ilmarinen taas ilman jumaluus.) Ea (sumeriksi Enki) oli jo mesopotaniassa veden jumala.

https://tietaja.fi/jakso-7-vainamoinen-tietaja-ianikuinen/?fbclid=IwAR0Lt5yLFDTKZGZz-I-U1BCIlN9A1kaNQfeGcVyzu4iEXziJzD8SoormCBc

 

"Vaka = vakaa. Peruskallio, mieli kaiken takana. "Vanha", koska se on aina ollut.

Väinä = leveä, syvä, tyynesti virtaava joki. Väinämöinen on siis itse se suuri virta. "Tietäjä", koska kaikki tieto mitä me koskaan voidaan tästä kosmoksesta saada, tulee tästä lähteestä." Iänikuinen.

 

*

 

Eräs ennenuni. 

"Raija Pellin unessa tuttu hahmo kääntyi lavalla kohti yleisöään. Taustalla soi Häipyy etäisyys, jonka Kikka ja Kari Tapio aikoinaan duetoivat yhdessä. Yleisö hiljeni nähdessään hahmon päässä olevan hatun lierin alle.

– Hänellä ei ollut lainkaan kasvoja. Kauniiden piirteiden paikalla oli sysimusta aukko. Hämmentyneiden kuulijoiden seuratessa kasvoton hahmo muuttui hiljalleen läpinäkyväksi, hehkuvan vaaleaksi olennoksi, kirjoittaa Raija Pelli elämäkertakirjassa Kikka – Mä haluun viihdyttää (Docendo 2020).

Uni, jonka Pelli näki berliiniläisessä hotellissa vuonna 2005 joulukuun 3. päivän vastaisena yönä konkretisoitui seuraavana aamuna. Pelli sai soiton, että hänen ystävänsä Kirsi Sirén, suomalaisten Kikkana tuntema tähtiartisti oli kuollut kotonaan yöllä.

Ruumiinavauksessa selvisi, että Kikka kuoli arviolta samaan aikaan kun Pelli oli herännyt keskellä yötä oudosta unestaan."

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/bef8d9e9-a1eb-44b9-a02c-0adedb98db4b

https://ilkkapohjalainen.fi/tilaajalle/ihmiset-ja-kulttuuri/raija-pelli-kertoo-olevansa-nakija-jo-kolmannessa-polvessa-nyt-poliisi-tv-sta-tuttu-juontaja-kertoo-kyvystaan-jolla-aavisti-iskelmatahti-kikan-traagisen-kohtalon-1.8396374

 

*

 

Rajatiedon Yhteistyön ilmainen verkkolehti Ääretön. Kannattaa lukea, oli mm. Hyperboreasta.

Tässä suora linkki siihen, sivu 24 : https://issuu.com/rajatieto/docs/aareton_3_2020_syyskuu/24

"Hyperborea vaikutti olleen ihmiskunnan kulta-aikaa. Elämään kuuluivat iloiset laulut, tanssi, musiikki ja juhlat. Tarujen mukaan Hyperboreassa Apollo vietti talvet, siellä vierailivat myös Herakles ja Perseus."

 

Tästä muistuikin mieleen, että olen Turkissa käynyt Apollon temppelin raunioilla. Siinä kuvatessani videota, säikähdin kun yhtäkkiä jalkoihini tuli kiehnäämään kissa. Täytyy etsiä se video joskus, jonkin youtube -viestin pohjaksi...

Päivitys: Se on täällä https://youtu.be/yuVNys_1Lx8

 

Grigori Grabovoista olen kirjoittanut vuonna 2014 yhteensä 9 artikkelia, löytyvät tunnistepilvestä "grigori grabovoi", jos haluaa perehtyä päivittäisiin numerosarjoihin joita suomensin osaa. Harjoittelinkin silloin ja vaikutti ihan mielenkiintoiselta.

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/grigori-grabovoi

Toisen päivän harjoitukset:

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/01/linkkeja

 

 

Hänestä oli juttu lehden sivulla 36:

https://issuu.com/rajatieto/docs/aareton_3_2020_syyskuu/36

"Elämämme on täynnä rytmiä. Elävää organismia voidaan verrata orkesteriin. Kappaletta soittaessa yhtenäisesti, orkesteri ei saa olla epävireessä. Kehon eri osasten soinnun tulisi olla harmoninen."

"Jokainen väri vastaa tiettyä värähtelytaajuutta. Myös numeroiden takana on tietty värähtelyrakenne. Numerosarjat toimivat palauttajina, keskittymällä tiettyyn numerosarjaan säädät kehosi takaisin normaalitilaan."

 

*

 

En ole seurannut Q Anon:ia, mutta asiasta oli tehty juttu Iltalehteen...

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f9873714-7102-4dac-88e3-5d89d82500ad

 

*

 

Kalifornia: https://yle.fi/uutiset/3-11537911

 

https://www.twitch.tv/dutchsinseofficial?fbclid=IwAR3OOZd3uWmIsP37lpKp6fTBBbL9Ix8VzppqF3Ji4KzsS0DUDBPHXUnCRRE

Dutchsinseä olen seuraillut, tutkii ja ennustaa maanjäristysten ilmenemistä.  Ylemmässä linkissä maanjäristykset live -tilanteena. Alemmassa linkissä video jonkinlaisesta kohdistetusta energiasäteestä joka yllytti liekkejä.

 

"California directed energy weapon" 9.9.2020:

"Last night people said they could not see the beam. This is a short 45 second long video... thanks to animattronic ... we now have an easy to see enhanced color view of the energy beam emitted from over Oregon (likely from a satellite in space in my opinion) ... the beam going from Oregon into California last night September 8, 2020 directly into a fire. Notice the fire gets excited wherever the beam moves.. The beam has been detected again going to a different location and different fire. This time coming from above the ocean (likely in space) and beaming down into a fire in Oregon."

https://youtu.be/CRPKPJR1k5Q