Päivitys: Vetäydyn nettitauolle kirjoittamaan kirjaa ja viettämään muuta elämää, kehittymään lisää kaikessa rauhassa. Somemaailma ei ole se missä viihdyn joten ehkä tämä jopa riittää enkä tee enempää päivityksiä minnekään. 

*

Jouduin eilen ostamaan oman e-kirjani kakkos osan että saan selville mihin asti julkaisin viestejä, BoD ei niitä luonnoksia säilytä. Neljä vuotta kului tässä välissä kun jatkan nyt koostamaan e-kirjaa 3, siitä mihin osa 2 jäi.

Se nähtävästi oli hyvä juttu, sillä luin myös tämän kakkos kirjani ihan eri valossa nyt ja yllätyin että se koski jo tätä aikaamme! 

Luulin aina että muutosten aika olisi jossakin kaukana mutta se tuli tässä neljässä vuodessa! Sitä paitsi luin jostain vanhasta viestistäni että ensimmäisen huonon ajan jälkeen tulee toinen, ja siitä tiedämme että se on viimeinen (mutta todellisuudessa ilouutinen). Tästä korona-ajasta ei siis palata enää takaisin siihen "normaaliin" mikä oli. Onneksi.

 

Tämä kirjan osa 2 vaikutti olevan kyllä oikein hyvä pohja kaikelle, jos ei ymmärrä mistä oikein on kyse näissä viesteissäni. Eli sieltä löytyy vastauksia hintaan 3,90 €. Saan siitä itse muistaakseni 1,70 €, joten huipputuloille ei tässä työssä pääse... ja itsehän olen kirjat hinnoitellut edulliseksi ihan tarkoituksella.

Lukulaitteesta riippuen sivuja on noin 78. Kieliasu on ihan selkokielistä ja ymmärrettävää, ei sellaisia vertauksia joita nykyään on paljon ollut viesteissäni, jotka ovat sen vuoksi että ajattelisimme itse. Sitähän ihmiset eivät siedä että joutuvat tekemään ajatustyötä, kaiken pitäisi olla nykyään niin valmiiksi pureskeltua. En ymmärrä miksi ei jakseta enää tutkia ja mietiskellä.

Sillä meidän ON nyt ajateltava itse, laitettava aivot täysteholle toimimaan uudella tavoin, laajennettava ja käännettävä ajatusmaailmamme ulospäin avaruuteen, sitä haetaan monitasoisilla vertauskuvilla nykyään, se ei ole kiusantekoa lukijaa kohtaan...

Kerään nämä kolme e-kirjaa yhteen tavalliseksi kirjaksi myös sillä huomasin että e-kirjan lukeminenkin oli aika hankalaa. Adlibriksesta ainakin tarvitsi lukuohjelman joka sekin englanniksi, tämän artikkelin lopussa ohjeet miten e-kirjan ostaminen ja lukeminen sieltä kautta tapahtuu, jos lukee enemmänkin ja ymmärtää englantia. 

 

Elisa -kirja olisi suomenkielinen mutta siellä vain kirjani ykkös osa: https://kirja.elisa.fi/ekirja/opastavia-viesteja-1-kanavointeja

 

En ole koostanut omista viesteistäni vieläkään sitä lyhennettyä versiota joka auttaisi itseäni myös kertaamaan ja sisäistämään niitä. Tein lyhyen sellaisen nyt tähän.

Eli seuraavia kohtia käsittelee e-kirjani osa 2 ja seuraaviin kysymyksiin löytyy sieltä vastauksia tai viitteitä mihin suuntaan ajatuksia suunnata, lisäksi viesti laulamisesta kokonaisuudessaan ja mielikuvaharjoitus miten lähdetään matkaan aavalle merelle rakkautta kohti eikä tulla takaisin. Se harjoitus on youtubevideollakin

 

LÄHIMMÄISENRAKKAUS

- Miten käyttäydytään kanssaihmisiä kohtaan, miksi hyvää käytöstä täytyy ihan harjoitella jos se ei tule luonnostaan. Mitä saamme yhden päivän hyvien tekojen harjoittelusta palkaksi?

- Maahanmuuttajat, heidän kokemuksensa elämästä ja miksi on hyvä asia että he tulevat maahamme? Miten heidät täytyisi ottaa vastaan?

- Auttamisverkosto, kestityksen varaaminen toisille hyvästä sydämestään ja miten ruoka taianomaisesti silloin riittää kaikille?

- Tehdä toisille kuin tekisi itselleen, eli auttamisen aloittaminen, hyvien tekojen harjoittelu ensin samanhenkisten ryhmässä vaihdellen hyviä tekoja pienen piirin kesken (sillä yksin nääntyy töykeään vastaanottoon kun monikaan "nukkuva" ei palauta hyvää tekoa takaisin)

- Median luoma maailma on täysin harhaanjohtava. Sulkekaa TV:nne, radionne, kuunnelkaa itseänne.

 

ILOISEMMAT LAULUT, SURULLISTEN VIRSIEN UNOHTAMINEN

- Uskomme erotteleviin, ulkokultaisiin uskontoihin tulee rapautumaan, tilalle uusi ykseyskäsitys, Kristus tietoisuus

- Iloisemmat virret ja rukoukset, ilosta laulaminen, laulaminen vapauttaa äänemme ja voimamme, tulemme kuulluksi koko kosmisella alueella kun ilmoitamme näin olevamme iloisia ja palaamme alkujuurillemme laulamiseen

 

SIELURYHMÄ, VELJEYS

- Olemme taivaallista alkuperää emmekä maan kansalaisia, meillä on siis taivaalliset isät.

- "Palaamme muistoihinne kyllä aikojen kuluttua kun olette selvinneet merestänne kuivalle maalle emmekä sitten enää vaikuta silmillenne ihmeellisiltä kuten nyt vielä. Elämme samaa elämää tavallaan, vaikka eri paikoissa. Olemme kehittyneet pidemmän ajan kuin te. Siirrämme teitä oikealle tielle, karaisemme teitä valitsemalla tiellenne osuuksia tapahtumiin joista ette pidä, mutta valitsette ne kuitenkin osaksenne. Silloin olemme tyytyväisiä että olitte niin viisaita kulkeaksenne vaikeamman polun kuin mitä olisitte voineet tehdä. Sellaista työtä me teemme jota ette näe ettekä usko mutta tulette näkemään kaiken vielä totena kun on tullut aika ottaa salaisuuden verho silmiltänne."

- Miten kukka kuvaa taivaallista yhteyttämme? Miksi ajatuksiamme ja uniamme pyyhitään?

- Mitä kirjojeni kirjoittamisesta ohjeistettiin? "Kirjoitamme ja kirjoitamme, voit olla voipunut mutta siinä annamme sinulle palkkion sitten kun olet valmis sen kirjasi kanssa että saat siitä kertyvän tuoton itsellesi lyhentämättömänä ja se on aikamoinen potti sinun elämässäsi vaikka olet vielä tietämätön sen määrästä."

- Suomalaiset ovat johtotähtenä tälle kaikelle taivaalliselle tapahtumalle (muiden kansojen kanssa yhdessä mutta kuitenkin esikuvana). "Sisukkuutenne ja periksiantamattomuutenne, pysytte totuudessa niin pitkään kuin se teille on mahdollista. Etsimme aina sellaisia ihmisiä esikuvaksi."

- Ketä nämä viestintuojat (sieluryhmä) ovat ja millaista fyysistä hahmoa he yleisimmin käyttävät? Miksi linnun kaltainen olento on meille tuttu monistakin yhteyksistä (esim. maailman synty sotkan munasta, Egyptin Thoth, Corey Gooden Blue Avians -lintuolennot, intiaanien lintulegendat)? Miksi viestintuojina ihmisille käytetään monenlaisia olentoja?

Miten voidaan vastaanottaa tietoa korkean tason hengiltä jotka ovat niin vanhoja että ovat entisaikojemme jumaluuksia? Siten että henkimaailmassa kaikki toimii yhteistyöllä, eri henget välittävät myös toistensa viestejä alemmalle tasolle, olemme kaikki yhtä, joten ryhmätietoisuuden kautta tieto on saatavilla kaikille.

- Jälleensyntyminen päättyy, tämä elämämme on viimeinen

- Mitä kaikkea uudistui maapallollamme ihmiskunnan vuonna 100 ja 120, miksi rakennettiin erikoisia olentoja kivestä Egyptissä, miksi menemme vain yhä huonompaan suuntaan ihmiskuntana ja miksi nyt palaamme sen vuoksi alkuun, alkuasetuksiimme, uudeksi ihmiseksi, paremmaksi versioksi itsestämme? Mitä meidän suunniteltiin alunperin olevan?

Tämäkin löytyy youtubesta.

- Egypti, Theba. "Silloin kuljimme mekin siellä kuin ihmiset konsanaan, esittelimme toisillemme miten kauniita olitte ympärillämme rakentaen kukoistavia temppeleitä ja marmoripatsaita joita esittelette vielä toisillenne kukoistuksen ajan raunioina. Siitä teidän pitäisi ymmärtää että se aika todella joskus oli olemassa."

 

TULEVAISUUS

- "Kerromme uudistetun maailman olevan sellaisen jossa olemme kaikki yhdessä. Suunnistatte tulevaisuuteen joka palvelee teitä joka toivomuksessanne. Siinä ei ole mitään epäselvää miten se toimii joten olkaa vain luottavaisia ja antakaa sille maailmalle mahdollisuus. Uudistamme siten kaikkea että kaikilla on runsaasti eikä hyvinvointia puutu mistään maailmankolkasta enää sitten."

-  Ette näe että autonne ovat niin antiikin aikaisia että pelkäätte niiden kyydissä vieläkin, olisitte ansainneet paljon paremmat välineet osaksenne jo kauan sitten. Saatte sellaisen välineen käyttöönne joka teitä kuljettaa nopeammin paikasta toiseen, sillä olette sen ansainneet. "Uudessa, teiltä aiemmin salatusta, magnetismiin liittyvässä matkustustavassanne on kyse luotaamisesta avaruudellisten energioiden kanssa joka kannattelee teitä kaikkia tavallaan nytkin koko ajan. Matkaatte pian toisilla välineillänne ettekä enää lentokoneillanne"

Vähän lisää tästä välineestä kirjassa, se ei ole "lentävä lautanen" mutta tietenkään ei suoraan vielä paljasteta millainen laite.

- "Olette voiman omistajia, kuten omistatte myös rakkauden voiman joka teitä joskus hallitsee mutta olette niin sokeita niille asioille että annatte mieluiten pahalle vallan ja välttelette kaikkea hyvää. Esitämme teille uuden vaihtoehdon että alkaisitte rakastaa vikojanne ja puutteitanne ettekä varaisi pahaa että olette huono ja arvoton olento ettekä hyvän arvoinen.

Salaatte itseltänne mihin kykenisitte kaikkeen hyvään, ettekä tee sitä sitten koskaan. Ette tahdo ajatella mitään vaikeaa joka tuhoaisi teidän maailmankuvanne. Olette kuin pieniä ankanpoikasia lammessa kiertämässä sen onnenne ympärillä johon ette mitenkään osu vaikka pienillä siivillänne räpyttelisitte epätoivoisina.

Nauratte itsellenne vapautuneesti sitten kun olette kuiville päässeet sieltä allikostanne. Siinä olemme valmiita teitä avustamaan, alamme teitä opettamaan enemmän. Sillä saimme moitteita miten olemme teidät yksin jättäneet suohonne jossa rämmitte ettekä edes pääse siihen allikkoon missä voisitte vapaammin uida. Istumme ja odotamme sinun ja kansalaistesi edistymistä eikä meillä ole teille muuta kehotusta kuin että tulkaa ja ottakaa sanastamme kiinni."

 

KOMMUNIKOINTI

- "Olemme olleet yhteydessä toisiimme aina siten että käynnistämme kommunikaation ollessamme vaiti, kuulemme toisten järkeilyt."

- "Olemme päättäneet näin vahvasti sekaantua ihmisten ajatuksiin tästälähtien ja olemme sen tekemässä väärin perustein mielestämme mutta meillä ei ole vaihtoehtoja enää."

- "Esitämme teille vain yhden kysymyksen ja se kuuluu näin: Olemmeko me tulleet teidän luoksenne liian aikaisin vai olisitteko mieluiten jatkaneet elämäänne vielä hetkisen tällätavoin kuten elätte? Oletteko valmiita hyvään vai oletteko mielellänne sen pahan elämänne vankeja vapaaehtoisesti? Siinä teillä miettimistä sillä emme teitä ohjaa koskaan jos ette ole siihen valmiita."

 

AIKA ON TODELLAKIN NOPEUTUNUT

- "Se maailma jossa elitte 10 vuottakin sitten, on jo muuttunut. Kaikki käy nyt pikavauhtia sillä teillä on uusi asetus kaikilla eikä aikaa ole enää kuten aiemmin jaossa. Teidän täytyy kulkea se tie pikaisesti että lähdette myös sitä aikaisemmin parempaan suuntaan. Olemme sitä aikaa ottaneet teiltä pois ettekä osaa määritellä mikä on vialla, kaikki käy yhä nopeammin ja nopeammin ja pian olette pyörällä päästänne mitä tapahtuu."

- "Niin olette sekaantuneet heidän aikomuksiinsa jotka teitä nöyryyttävät että annatte heille vapautenne olla yhdessä, ja sen me aiomme lopettaa kerrassaan, palaatte ryhmiin onnellisiin eikä teiltä mitään puutu." (tämäkin näyttäytyy nyt vuonna 2020 uudessa valossa)

- Mikään tekomme ei ole salainen vaan kiusaamisistamme, toisten nöyryyttämisestä joudumme vastaamaan, ketään ei tuomita roviolle vaan jokainen saa ansionsa mukaan, ansiomme luetaan siitä mitä olemme toisillemme tehneet. "Kaikki mitä teette toisillenne on se mikä teidän osaksenne on tuleva. Olette yksi ja sama olemus kaikki te siellä maan asukkaat, muistakaa se."

- Pelkäämme henkemme puolesta vaikka mikään ei todellisuudessa uhkaa. 

 

SAAVUMME UUDELLE VYÖHYKKEELLE AVARUUDESSA

- Maapallo palaa uuteen alkuun josta tiedotusvälineet kertovat, sillä kaikki kyllä havaitsevat sen ison auringon saapuvan joka sattuu kaikkia silmiin ja tulemme viisaammiksi jo siitä valosta. Säilyykö maapallo vai siirrymmekö toiselle planeetalle?

- Viimeisenä päivänä pamahtaa railakkaasti, sillä olemme silloin tulleet uudelle vyöhykkeelle avaruudessa, saapuneet suuren auringon alle. Mitä sisäistä työtä olisi siis pitänyt ennen sitä tehdä?

- "Lunastatte oman palkintonne sen ajanlaskun alussa joka lähtee käyntiin siinä suuressa pamauksessa jonka kuulette taivaallanne. Ehkä siihen kuluu vielä vuosia, mutta olemme varmoja että se aika tulee hyvin pian, aiemmin kuin kuvittelettekaan." (tämä viesti siis tuli 2016)

- "Esitämme sellaisen pyynnön että katselkaa historiaanne onko siellä asioita muuttunut ja ovatko ne ihmiset joutuneet aloittamaan alusta. Kuullessanne jotain pahaa tapahtuvan olette arvostelevia olentoja siitä, että teillä muka olisi jokin etuoikeus olla siellä maapallollanne turvassa, vaikka ette näe miten teitä pommitetaan jatkuvasti taivaankappaleilla. Osumia tulee niin laivaston tukikohtiin kuin vaarallisempiinkin alueisiin ettekä ole lainkaan tietoisia niistä. Saatoimme nähdä eräänkin laivaston sammuvan vasta kun heidän oli pakko tulla apuun toiselta puolelta maailmaa."

 

LAIVASTO

- Omaa planeettaamme voi verrata huvipuistomaailmaan, rakennamme täällä vuoristoratoja kunnes pääsemme ulos maailmankaikkeuteen ja ymmärrämme miten iso voi olla sellainen maailma josta käytämme tällähetkisen tietomme valossa nimeä "laivasto".

- Kysyin: "Jos olette henkiä, miksi tarvitsette laivaston?" Vastaus: "Sinäkin olet henki, olet vain ottanut ihmismuodon joksika tulit siellä maassasi. Esitämme että valaiset sitten itseäsi lisää ja kerrot miksi sinulla pitäisi olla auto?"

 

.*.

 

Uusi Jerusalem -niminen emoalus josta puhutaan raamatussakin: https://www.cosmicnews.org/2020/05/17/the-new-jerusalem-mothership-ashtar/?fbclid=IwAR1wqylpyA9rJgyUYDwclMlmlRBnRFiEQ38Nxp7o_RzFgVr_sUwXP66x5Ec

 

Adlibris e-kirjojen ostaminen:

https://www.adlibris.com/fi

Klikkaa kirjaa, klikkaa kassalle, luo käyttäjätunnus yksityishenkilölle. Sähköpostisi toimii käyttäjätunnuksena ja saat sähköpostiin verkkokirjakaupan asiakasnumeron. 

Valitse maksutapa. Kirjaudu Adlibrikseen ja ostokset näkyy Oma tilin Digitaalinen kirjasto -palkissa. 

Jos e-kirja on DRM kopiosuojattu, siihen tarvitsee lukuohjelman joka ladataan sivustolta. Ohjelman nimi Windows käyttöjärjestelmälle on Digital Editions (Adobe). Voi ladata myös puhelimeen, en ole kokeillut miten se menee joten tässä vain Windowsin sovellusohjeet jotka on valitettavasti englanniksi.

Klikkaa lataa, avaa, (salli tehdä muutoksia), hyväksy klikkaamalla "I accept" ja muut valinnat saa olla ruksittuina, next, älä asenna Nortonia joten sille ei kiitos. Sulje kun latauspallkit täynnä. Työpöydälle on tullut kuvake.

Lataa kirja Adlibriksen kirjastostasi, se tulee koneelle "ladatut tiedostot" kansioihisi josta kirja avautuu heti luettavaksi.