Päivitys 27.6:

Okei, nyt alkaa tapahtua jotain etenemistä vahvistuneen intuition osalta.

24.6 huomasin kaksi ampiaista kuistin sisäpuolella ikkunalla töihin lähtiessä. Niilläkin on pesä valitettavasti portaiden alla. Jätin oven raolleen että pääsevät ulos. Olivatkin kadoneet sitten. Laitoin epäilevästi kuistilta sandaaleja jalkaan, miettien että niitä saattaa kyllä olla vaikka kengissä. Ekassa ei ollut ja mietinkin sitten että mitä ne nyt kengissä tekisivät, kaikkea sitä tulee mieleen. Mutta kas, toisessa oli. Kuollut ampiainen. En keksinyt mitä olisi voinut sattua sille. Ohitin tämän ennakoaavistuksen sattumana.

25.6 illalla olin juuri vaipumassa uneen, kun lähipiirini jäsen näytti käteensä saamaa haavaa. Olin pahoillani että "voiettä" ja mietin että tiedänkin missä sen varmaan oli saanut. Tämä ei ollut uni ja kykenin miettimään reaalimaailman asioita sen yhteydessä, kuten päättelemään missä sen oli saanut. Kuva oli siis tavallaan mielikuva, vaikea selittää, vähän hämyinen mutta selkeästi ymmärrettävissä. Haavaa en oikeastaan nähnyt, se oli vain tieto. Mutta perheenjäsenen hahmo, ei keskustelua kuitenkaan vaan se tieto tuli vain hänen suunnastaan kuvana.

27.6 kuulin että kyseinen perheenjäsen oli mennyt sinä iltana samoihin aikoihin sänkyyn huonovointisena, sillä oli saanut auringonpistoksen! Paikka missä tämä oli tapahtunut, oli se sama missä arvelinkin itsensä loukanneen.

 

Nyt kiinnostaa toimiiko tämä "hätäviesti" vain lähipiirin tiedonjakona vai ulottuuko se muihinkin ihmisiin...

 

Viestin äänitin eilen koska vasen korva pitkästä aikaa sinnikkäästi (no kahdesti ja pienesti) soi. Soi kyllä aiemmin töissäkin.

"Moni etsiytyy katselemaan tasoa, moni itkee itsensä unille katseltuaan toisten menestystä ja pyyhkivät sitten itkunsa pois silmistään. Etkä sinä Saija voi opettaa heitä montaakaan lausetta katsomaan tunnetta sisällään mutta moni silti pyrkii osaksenne. Ettekä suvaitse laatia heille ennustamiamme pysähdysmerkkejä. Että moni siis laatii vain ennakonmukaisesti matkaa.

Et sinä jaa meidän tekstejämme turvallisemmin vaan jaat niitä vain etsimänlaatuisemmin, ettet siis nosta niitä esille toisille hyväksyttäväksi jakeeksi kansanosalle.

(Kirjaa en valmistellut pariin päivään joten saattoi olla moite siitä.. otin ylimääräisen työvuoron vaikka olisi ollut vapaapäivä tehdä kirjaa...)

Nopeammin toivot edistyneesi sen kustantamasi asian kanssa (olen jopa miettinyt etsisinkö kirjalle kustantajaa...) mutta et vain osu siihen hakukenttään jolla turvaisit sen lukemistosi laajenevan, jolloin et ilmoita meille mukanaolijoillemme että  mitä se turvallisuukenttä ---

- Olen nyt vähän väsynyt. Olen kyllä pitänyt kaikkia viestejä ihan julkisesti luettavana mutta eivätpä ne ketään kiinnostaneet silloin.

Turvaa jakeeseen, näkemiin. Näytä meille merkki kunnolla, kun osut  ke--- ke---"

(luovutin)

 

Aamulla oli kaksikin unta aiheesta "vaatteiden pukeminen", "samanlaiset vaatteet", "vaatteet joita jotkut haukkuvat". Siis kannustavia unia että on muitakin, ei tarvitse välittää kenenkään puheista.

Ekassa puettiin jotain urheiluvaatteita toisen naisen kanssa, mulla oli vaatteet jo päällä ja se vasta pukiessaan huomasi että "ai meillä on samanlaiset housut". Sillä legginsien päälle puettiin pyllybikinihousut ja meillä tämä oli joku urheilusuoritusvaatetus siis, valmistauduttiin johonkin suoritukseen.

Sillä aiemmin viikolla klikkasin auki erään IL artikkelin jossa perheenäitiä oli haukuttu rannalla pyllybikineistä (hän oli selittänyt lapsilleen että haukkujalla varmaan tosi paha olla itsellään). Halusin tietää mitkä ihmeet ovat pyllybikinit joten tuli luettua sekin juttu, joka nyt unessa taitavasti solmittiin valovaatteiden kanssa yhteen :D

Toisessa unessa heti tämän jälkeen oli sama aihe, eri vertaukset. Ja aamulla oli taas erikoinen rauhan aalto, jossa velloin hetkisen. Yöllä taas oli tunne että olin nolannut jonkun, tai jotain sellaista, ehkä siellä jossain henkitason töissä taas mokasin.

 

Päivitys 26.6, uusimpia viljapeltokuvioita: 

https://youtu.be/qzU8uk1e5HA

https://youtu.be/qzU8uk1e5HA

 

Päivitys 24.6, unohtamani linkit.

Julkaistu kirja Jaakko Närvä ja Jussi Sohlberg Arvoituksia avaruudesta – Näkökulmia ufouskomuksiin. 

 https://yle.fi/uutiset/3-11409954

"1900-luvun alkupuolella ufoja kuvattiin lentokonemaisiksi. Vuonna 1946 Euroopassa puhuttiin jo aaveraketeista ja lentävän lautasen käsite eli flying saucer lanseerattiin seuraavana vuonna Yhdysvalloissa.

– Kuvaukset vaihtelevat kunkin aikakauden lentoteknologian mukaan, mutta niissä on säilynyt sama piirre: ufot lentävät sen hetkisen tunnetun aerodynamiikan vastaisin kyvyin, Jaakko Närvä toteaa. 

Arvoituksia avaruudesta -kirjan mukaan ufokokemuksissa ja ufologiassa yleensäkin on samanlaisia piirteitä kuin esoteriassa, kristinuskossa, kansanperinteessä ja samanismissa. Humanoidit ovat yliluonnollisia olentoja, joita löytyy runsaasti myös Raamatusta vaikkapa enkelten hahmoissa. Ufoihin siepattuja henkilöitä voidaan pitää profeettoina, joille humanoidit jakavat salattua tietoa. New age- ja ufoajattelussa ollaan usein menossa kohti Vesimiehen aikaa, joka vertautuu kristilliseen pelastusoppiin.

Esimerkiksi Hesekielin kirjassa kuvaillaan yksityiskohtaisesti profeetan kohtaamaa näkyä: “Kun olennot liikkuivat, liikkuivat pyörätkin niiden vierellä, ja kun ne kohosivat maasta, kohosivat pyörät niiden mukana.”

Jussi Sohlbergin mukaan Hesekielin näky, jossa tuntemattomat olennot välkehtivät kuin kiiltävä pronssi, on new agen ja ufologian kentällä tunnettu teema, johon törmää varsin usein."

 

Ja tämä negatiivinen uutinen taas katoliseen kirkkoon liittyen:

"Vähintään kolme tuhatta lasta on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi Ranskan katolisessa kirkossa vuoden 1950 jälkeen, asiaa tutkinut komissio kertoi keskiviikkona AFP:n mukaan. Luku saattaa komission mukaan olla vielä paljon suurempi.

Komission johtaja, virkamies Jean-Marc Sauve sanoo, että alustavien tietojen mukaan hyväksikäyttöön on syyllistynyt 1 500 papistoon ja muuhun kirkon henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä."

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0b5cac58-5edd-4d93-b2bb-5ec40b14de5d

 

"Annetaan ekosysteemien elpyä. Laitetaan loppu tälle eläinten hillittömälle tappamiselle ja elinympäristöjen hävitykselle. Sillä sinä päivänä kun päätämme tehdä niin, eläimet tulevat takaisin. Ne laittavat ekosysteemit rullaamaan, ja tämä mukiloitu maapallo alkaa vähä vähältä parantua siitä tuhotyöstä, jonka olemme saaneet aikaan."  -Jani Kaaro

https://yle.fi/uutiset/3-11373037

 

*

 

Olen koostanut videota väripilvistä, eläimistä, luonnosta, mutta aina joku keskeyttää sen viimeistelyn joten ilmeisesti siihen vielä tulee lisäystä. Jos joku asia aina vastustaa, on tarkoitus odottaa.

 

Väripilvien kirkastamaa taivasta ikkunan läpi katsellessa toukokuulla, tulikin mieleen miten paljon kaipaa maailmaan värejä. Sitten luinkin miten meillä puuttuu jokin tappisolu joka rajoittaa värien näkemistä todellisen laajana spektrinä. Kolibri näkee vaikka mitä: 

https://tekniikanmaailma.fi/tutkimus-kolibrit-pystyvat-nakemaan-sellaisia-vareja-joita-ihmiset-eivat-voi-edes-kuvitella/

 

Jätin pihaa enemmän luonnontilaan tänä kesänä, en häärännyt siinä pörräävillä koneilla ja vähensin joillakin alueilla liikkumisen minimiin. Ja mitä tapahtui? No se ilmeisin. Luonto tuli lähemmäksi.

Jänis (siis rusakko) toi poikaset ruohikkoon piiloon. Peltopyy pariskunta kävi hiekkakylvyissä pihassa, kerran sain katsella toimitusta kolmen metrin päästä hiljaa paikoillani istuen. Rouva kylpi kummatkin kyljet huolellisesti  ja mies katseli mua epäilevästi mutta sallivasti, pitäen pientä mutinaa. Se pallopesue kun tulee joskus koko porukalla syömään hiekkaa pihaan, on kyllä hauska näky. On mulla linnuille vettäkin toki.

Talitintti teki pönttöön taas pesueen. Satakieli viihtyy pellonlaidassa pesimässä ja laulamassa pöheikössä. Varpusia on ollut koko talven ja niillä on pesä takapihan puolella vanhan ilmastointihormin piipussa.

Kaunis leppälintu teki pesän ulkorakennukseen kun jätin ovet raolleen pääskyjä odotellen. Pääskyt ei tänä kesänä pesineet tässä, sillä kyyhkypariskunta ehti aikaisemmin varata paikan, pääskyt käyvät kyllä lennoilla. Västäräkit käy aterioimassa myös, en tiedä missä pesä lienee.

http://www.luontoportti.com/suomi/fi/linnut/leppalintu

http://www.luontoportti.com/suomi/fi/linnut/varpunen

 

Unelmien maatila, dokumenttielokuva 1,5 tuntia:

https://areena.yle.fi/1-50223422

 

Olen siis ollut vähän onneton ilman eläimiä ja nyt eläimet tulikin mun luo. Paitsi huuhkajaa en ole kuullut enkä nähnyt, haukan olen kuullut öisin mutta en nähnyt enää päivystävän missään.

Ja siis elämän yleiskuva on kuitenkin ollut positiivinen ja oikeinkin iloinen toisinaan, keveys on vain lisääntynyt päivä päivältä. Tosin aurinko ja kesä onkin omaa lempiaikaani, helle ei haittaa.

 

17.6 ukkosella oli jonkinlainen energia-aalto. Istuin takapihalla arvuutellen mennäkö sisään suojaan vai ei, kun yhtäkkiä ilmassa tuntui olevan jotain. Näille ei oikein helposti osaa sanoin keksiä vertauskuvaa, mutta JOTAIN TIHEÄÄ, OLEMASSA OLEVAA NÄKYMÄTÖNTÄ OLI SIINÄ ulkona, ilmassa. Ukkonen itse meni nopeasti ohi.

Se JOKIN ei ollut sähköä, ei vetänyt puoleensa eikä herättänyt tavallaan mitään tunnetta, vaan oli niin syvää rauhaa että jäin vain istumaan kuin syvässä meditaatiossa. Se oli siinä jos sen noteerasi ja jos sitä ei huomioinut, sitä ei myös huomannut... vähän "ota tai jätä" -valinta. Valitsin istua ja tutkailla sitä.

Sitten sateen jälkeen kävin kävelyllä ja sitä oli luonnossa. Kaikki oli valtavan trooppisen kosteaa ja lämmintä. Sitä oli vielä autolla myöhään illalla sumun läpi ajaessa, enkä ole koskaan ollut niin luonnossa sisällä, lämpimässä, kosteassa, onnellisessa, turvallisessa paikassa... nyt kun kirjoitin tähän niin tuli mieleen jostain syystä kohtu. Eeden, paratiisi.

Uuden maailman syntyä ehkä siis todella?

Sitä oli vielä seuraavanakin päivänä ja sen jälkeen joka päivä, jos vain ehti olla rauhassa ja katsella ympärille. 

 

Mitään sen erikoisempaa ei ole sattunut. Oivaltavia univiestejä on ollut, siitä yksi esimerkki.

Etsin kaapista jotain ja ala-asteen aikainen piirrokseni tuli vastaan. Katsoin sitä vain ohimennen huvittuneena että niin, olin piirtänyt tulevaisuuteni, sillä tuollaisen talon lopulta sain omistaa (jopa väri oli sama.) Paria päivää myöhemmin unessa oli tämä piirrokseni ja lause "Arkkitehtiin verrattava on piirtänyt niin tarkasti kengän kokoiset kuopatkin."

Kirjoitin sen ihmeissäni ylös yöllä. Vasta myöhemmin tajusin miten ihana vertaus: me suunnitellaan elämämme ja talomme kuin arkkitehti ja kenkien mentävillä kuopilla tarkoitetaan kaiketi kommelluksia jotka nekin suunnitellaan.

Koska tämän vaaleanpunaisen talon portailla tuli myös se vahva de ja vu -tunne, tuokin elämänjakso oli suunniteltu, vaikkei niin onnellinen kuitenkaan ollutkaan harmi kyllä. Vaikka ei siis aina onnea olisi, se ei tarkoita että se oli hukkaan heitetty elämänvaihe. Enkä edes ajatellut ettenkö saisi jotain parempaa tilalle, sitten kun aika on. Aika kulkee jaksoissa ja sitten tulee siirtyä suosiolla eikä jäädä vellomaan...

 

20200622_153739.jpg

Olen kirjoittanut viesteistä loppuja siis e-kirjaksi, kalastanut niitä vanhan, hitaan windows 8:n syövereistä ja korjannut kirjoitusvirheitä jälleen kerran, samalla lukien monia unohtamiani juttuja.

Yllätyin miten paljon olenkaan kirjoittanut, se on aivan ällistyttävää. Ja sitten miten siellä oli tulevaisuudesta ennusteita. Autojuttuja, asuminen, ym. Tajusin myös että viestikirjan johon tulee kaikki viestit, täytyy olla saatavilla yhtäaikaa Kokemustenkirjan kanssa, muuten homma ei avaudu. On oikeastaan ihan turha julkaista palasia viesteistä kun koko kuva ei ole esillä. Ja kun koko kuva on esillä, kaikki on täysin kiistämättömän todellista ja johdonmukaista ohjausta. Ei mielisairauden keksimiä tarinoita, vaan rakastavia viestejä henkisen kehityksen tukemiseksi, jollaisia en mitenkään itse yltäisi keksimään.

 

*

 

Tämä näytti osuvan yhteen monien kokemuksieni kanssa joten suomensin. Joka puolella on tosin niin paljon uutta asiaa että suomentamista olisi ollut vaikka miten.

 

"TAPAHTUMA
Ihmiset ovat raportoineet yhä enemmän tästä TAPAHTUMASTA viimeaikoina, ympäri maailmaa. Muutoksesta korkeamman taajuuden maapallon todellisuuteen, 5D:hen tai korkeampaan.
 
Niin kutsuttu heräämisprosessi on ollut paljon odotettua epäonnistuneempi, ihmiset ovat itseasiassa alkaneet taantua tietämyksessä. Luultavasti tämän epäinhimillisen vanki-planeetan kontrolloijien lisääntyneiden vastavoimien vuoksi. Matkapuhelimien, satelliittien ja toisten järjestelmien lisääntyneitä taajuuksia, ruoanlaadun huonontuminen, GMO:n lisääntyminen.

On paljon uutta taajuutta, Schumannin resonanssin kiihtyminen on niistä yksi. Jotkut näistä tulevat auringosta, toiset vielä tuntemattomista lähteistä, aiheuttaen paljon värikästä ilmiötä taivaalla sekä täysin uudenlaisia revontulia napa-alueilla. Kaikki muuttavat asioita. Kun taajuudet muuttuvat, yhä vähemmän ja vähemmän voi olla piilotettua.
 
Kun viimeinen, lopullinen energia- ja informaatiopurkaus tapahtuu, luultavasti aurinkomme kautta, suurin osa maapallon väestöstä on hetkisen aikaa tainnoksissa. Enemmän aluksia on tarvittu tänne.
Sitten ajan kuluessa jokaisen matkaa nopeutetaan, kaikkeen totuuteen liittyen, lähes kaikki tulee olemaan erilaista. 

Muutamat ihmiset kykenevät selviytymään kaikesta yhä planeetalla ollessaan, mutta suurin osa tulee olemaan toisaalta. Jotkut ovat tulleet toisista maailmoista auttaakseen, nyt inkarnoituneina ihmisiksi, ankkuroimaan tämän energian jota ei olisi muuten tapahtunut. Joten parasta mitä voi tehdä, on tulla valmiiksi kaiken tämän suhteen etukäteen.
 
Jakautuminen ei ole vain kaksiosainen asia. Eri ihmiset asetetaan eri todellisuuksiin sen mukaan missä he henkisesti ovat ja miten pitkälle he ovat nyt kehittyneet. Jopa perheiden kesken saatetaan jakautua eri tasoille.
 
Olemme niin paljon enemmän kuin tämä yksi inkarnaatio. Uskomattomia uusia teknologioita ja kykyjä tulee olemaan saatavilla, mukaanlukien pääsy portaaleihin joiden kautta voidaan matkata minne tahansa.
 
On tärkeää huomata että jotkut tulevat pysymään tällä vanhalla maapallolla koska heidän taajuutensa on niin matala. Jotkut ovat tuhoisia universaaleja vankeja, joiden on tarve oppia lisää.
 
Niin kutsuttu "ylösveto" on rajoitettu ajanjakso purkauksen jälkeen. Vanha maapallo luhistuu yhä enemmän, siihen pisteeseen saakka etteivät nämä alukset kykene enää palaamaan, koska taajuudet ovat liian matalat.

Vaikuttaa siltä että ne monet biljoonat kasvit ja elolliset jotka ovat kuolleet hiljattain kaikenlaisissa katastrofeissa, eivät koskaan palaisi tänne, vaan siirrettäisiin uudelle maapallolle.
 
Joten jatkakaa uusien tapahtumien tarkkailua ja sallikaa ja vain katselkaa. Älkää huolehtiko lisääntyneestä kaaoksesta, sillä tämä on väliaikaista ja myös itseasiassa sallii JAKAUTUMISEN.
 
KAIKKI ON NYT VALMIINA JA PAIKOILLAAN.
SE ON LÄHELLÄ."

- Cat Tavares (facebook)
 
*

 

Tätä en jaksanut suomentaa, ylösnousun 12 tasoa.

1. taso: "Kehon kipuja, etenkin niska, olkapää ja selkä. Tämä aiheutuu voimakkaista muutoksista DNA-tasollasi kun "Kristus siemen" herää sisällä. Merkabah, energeettinen kulkuväline -keho on päivitetty ja uudistettu. Ikääntyminen, sairaudet, ja rajoitukset poistuvat.

12. taso: "Planeetta kulkee valoon, muuttaa pois tästä tasosta ja tuodaan monitähti -järjestelmään missä jokainen on valokeho ja seuraa Henkeä täydellisessä mestaruudessa. Kaikki rinnakkaistodellisuudet on uudelleenkudottu ja imetty takaisin Henkeen ja kaikki ovat linjauttaneet tahtonsa Pyhyyteen."

 

12 Stages of Ascension

1. Body aches and pains, especially in the neck, shoulder and back. This is the result of intense changes at your DNA level as the "Christ seed" awakens within. More important, your Merkabah, energetic transportal Body, has/is being upgraded and made new. This will be understood more fully as you progress. Suffice to say, ageing, dis-ease, and limitations are freed with-in this New Experiencing Device.


The below is written by Cedar Rivers


The 12 Levels of Ascension


We are all evolving and absorbing Light at our own pace. Some are consciously working with these changes and so their transmutation is quicker, some are unaware and are absorbing this Light and change in direct relation to planetary change. However, one can classify this creation into levels...


1 FIRST LEVEL
- when the body drops density it commonly displays mutational symptoms of flu, headaches, diarrhoea, rashes, muscle and joint aches. Most flu epidemics are actually Light epidemics! Brain chemistry changes, right and left brain functions blend and the pituitary and pineal glands begin to change in size. The DNA structure and chemical components begin to change and pick up extra hydrogen atoms and chemicals that the cells need to take undifferentiated higher Light and break it down into useable Light encodements for the DNA.


2 SECOND LEVEL
- the etheric blueprint floods with light and releases karmic experiences, individuals may feel disoriented as well as experience of 'bouts of flu'. Many begin to question "why am I here". Light in the etheric blueprint releases 4th dimensional structure and causes spins in the geometries of the emotional, mental and spiritual bodies. Change is rapid and many feel tired.


3 THIRD LEVEL
- physical senses become much stronger. Your bodies not only absorb Light for its own change but also acts as a transducer- decoder of higher light energies to the planet as a whole. The process of the in-breath is now irreversible, like an elastic band that has been stretched to maximum capacity, been let go of and will return to its natural state.


4 FOURTH LEVEL
- major changes are in the brain and its chemistry and electromagnetic energies - symptoms are often headaches, blurry vision, loss of hearing and sometimes chest pains. Crystal regulators in the etheric body keep lines of light within the 5th dimensional blueprint from connecting again until you are ready. Chest pains are due to the expanding energies of the heart as it opens to deeper levels. Vision and hearing are being realigned to function differently.
The mental body begins to wonder if it really is in charge and individuals get strong unexplainable and undeniable urges to follow spirit without hesitation. Individuals may get lashes of telepathy, clairvoyance and nearly all begin to experience empathy. This is a time of feeling, of honouring and accepting and validating the emotional body and learning to control it.


5 FIFTH LEVEL
- the mental body decides to tune to spirit, dreams change and may become more 'lucid', you get feelings of dejà vu. Thought processes become non-linear. Being's oscillate between knowing and doubt. We realise the habitual nature of thinking and behaviour and look at de-programming and re-programming to create the "I" we wish to be, not the "I" we thought we were from our interaction with parents, peers and society etc. Change seems to be constant and we consciously begin to discern from our heart rather than judge from 'conditioned responses'.


6 SIXTH LEVEL
- we draw to us others for mutual support and stimulation of growth. We question what is real, our mental process and how we identify with others and ourselves changes rapidly. Re-evaluation may be uncomfortable but we feel it must be done - we look at our relationships, jobs, home environment, living styles, it is a time of letting go, of moving on. We change our friends, everything feels to be in a state of flux but we feel lighter, vaster, and freer somehow. By this stage the Light quotient in our being is 33% - we feel as though we are opening up our inner senses and clairvoyance, clairaudience etc. seem normal and natural to us.


7 SEVENTH LEVEL
- the heart chakra opens more, we become more 'real' with other emotions, we just have to be ourselves! We release blocks and old patterns - it is a time of great emotional clearing and great intensity as we seek to rid ourselves of emotional baggage. We feel more in tune with each moment, feeling very present and flowing with life.
Often old relationships end or change rapidly as Being's dig deep and honour their feelings - there is simply no room for denial on any level. We begin to lose emotional attachment to others.
Chest pains (angina) are more common as the heart continues to open its energy fields. (Doing the Unified chakra meditation will assist in the heart opening).
Fear at this time is released as the energy fields of all the bodies are realigned through the heart and when aligned, fear drops away. Pressure at the forehead or back or the head is due to the opening of the pituitary and pineal glands as they absorb more light, when these glands are fully open, activated and functioning at the highest level, ageing and death cease. When the pineal gland is fully open we experience multi-dimensionality yet duality seems to increase as we leave it behind.
Some days we feel connected and joyous, others we are in fear and caught up in survival issues. Many wish to 'ascend' and leave the planet as we sense the very real possibility of ascension through our deepening connection with spirit. As we learn to follow our joy, we may then want to 'save the planet' and have everyone follow their joy.
ALL are stages of progression and reflect our changing perception. Dietary wise, you feel to eat less, more light, live food - many at this stage have ceased to eat meat, sugar and drink alcohol as they 'feel' the effects of these substances on the vibrational fields of the body.


8 EIGHTH LEVEL
- we leave the 'saving and rescuing' mode behind. The pineal and pituitary glands change shape, if headaches persist ask the Beings who are working with you to simply 'tone it down' for they don't feel pain, or ask them to release endorphins - the brains natural opiate.
The brain is being activated - particularly the cerebrum, the 'sleeping giant'. Cranial expansion is common; triangular 'seed crystals' in the brow and recorder crystals in the right side of the brain are activated along with the 8th, 9th and 10th chakras. We begin to be hooked into the languages of Light.
The pituitary and pineal glands are opened fully and work together to create the 'Arc of the Covenant', a rainbow light that arcs over the top of the head to the third eye that is a decoding mechanism for higher dimensional language. You may find it hard to find words to express yourself as you may think in geometries and tones. If confused do the unified chakra meditation and ask for messages to be decoded and translated. Again you become much more aware of the vastness and multi-dimensionality of your nature, that you can be anything that you want to be, you cease to operate from obligation and relationships become transpersonal.
You share words from your heart and soul and others may feel disorientated when dealing with you as they no longer have 'hooks' into you to link with. You operate from a deep level of serenity with heightened sensitivity and awareness yet feel grounded and transformed. By this stage, it is possible to be sustained purely by Light and prana, to take no nourishment from the atmospheric realms and to be healthily sustained by the etheric.


9 NINTH LEVEL
- decoding geometries and toning is easier, spirit is using the languages of light which shift the 6th dimensional blueprint into a new template for your 5th dimensional Lightbody. Your body may change shape as the energy fields shift. You feel interconnected to all Being's everywhere and less connected to the opinions of others.
You release the desire for and the energy to sustain the 'game of separation and limitation' and feel truly free. The 9th level sees a mass descension of the Lightbody into physical form. As with the 3rd and 6th, this level sees a strong re-evaluation as we begin the final surrender to Spirit and we truly become the Divine instrument. Here Spirit determines our income, our work, other beings in our lives, everything.
This is the dissolution of the ego-self and while ecstatic, it can be most painful. Making the leap can be fearful even though we have evolved through eons of time to reach this point. We may go back and forth, clinging to old comfort zones before completely letting go - there is no turning back and all must be released. 9th level is surrender and then ecstasy; the letting go of the "I" - we realise that while free will is real it is also an illusion as it only there to guide us and to empower us to be One with Spirit.
Survival fears leave - focus in on the Now at one-at-ment. Though fears may surface, they seem unreal and are easily put aside.
We tend to disconnect from consensus reality and our choices and reality seem unreal to others.
From the 7th, 8th and 9th the inner light noticeably radiates out and by now you feel unbelievably grounded, connected, centred, filled with purpose and desiring only to serve. For a while you may slip between the 8th and 9th, from feeling complete at-one-ment to being ' a limited human being' again, this settles down by the end of the 9th level. You then continually feel connected and operate from your Christ level and your intention and motivation is always for the highest, although others, due to their own inner triggers and issues, may not always choose to see that.
The 9th is where we begin to hook up to our I AM.
Know that although our evolutionary process is rapidly accelerating, along with the new higher vibrational energies we have not created Heaven yet. So, thought you may be struggling and confused at this time, Know that your future holds the following in Your Heaven on Earth, maybe even before the final push. Just have Faith: I AM.
The last three levels unify all energy fields, all chakras are unified and you become totally connected to your I AM.


10 TENTH LEVEL
- you are one with Source consciousness and know all is possible. DNA is no longer 2 strand but 12 strand; teleportation, manifestation etc. are instantaneous. The Merkabah (another name for our Lightbody) has been built and allows you to pass through space, time and dimensions complete in your totality. It has its own consciousness to be directed by you.


THE 11th LEVEL
- all levels of the Lightbody have been constructed and activated and are connected to your physical body via 'spin points'. These light matrix's lie along the physical acupuncture meridians and are lines of light intersecting in beautiful geometries - a new 5th dimensional circulatory system of Light. Cellular regeneration has been accomplished.
Time is no longer linear but simultaneous - past, present and future co-exist - all exist in parallels. There is no separation and you will fully manifest your vision of Heaven on Earth and express the ecstasy of Spirit. In this 'frame' of conscious awareness many now access and create new types of Light based technologies, new community living, new systems of government and equitable food and resource distribution systems. All have received specialist training and skills to help create and manifest the New World - the 'Golden Age'.


12. THE 12th LEVEL
- the continuation of the Creation and implementation of the New World systems - hook up with other 12th level initiates who bring into existence new governments, new financial and educational systems, better system of food and resource allocation etc. as all will be redefined in the final stages of Earth's ascension so that all may exist in joy, equality, and harmony. By this time the planet and her inhabitants will have been 'rewoven' into Light to shine in their full glory as the final stages of this Divine Plan unfold.
The planet goes to Light, shifts out of this dimension and is brought into a multi-star system where everyone is a Lightbody and follows Spirit in total Mastery. All parallel realities are rewoven and absorbed back to Spirit and all have aligned their will to the Divine.


- Cedar Rivers