Tämä liittyy kokemiini käsimerkkeihin (ei siihen kansainväliseen, heh) ja niiden opiskeluun, en tiedä miten muutenkaan niitä kutsuisi joten ne on sellaisia sitten. Kirjaan näitä vain muistiin itselleni jos saan joskus lisää samanlaisia kokemuksia. Ei siis mitään tarkempaa porautumista egyptin pyramideihin. Toki nekin nyt kovasti kiinnostais tutkimusmatkakohteina.

Näyttäisi että intiaanit istuivat useimmiten kämmenet alaspäin ja vasta ensimmäisen viitteen samanlaisesta kokemastani nyrkkiasennosta löysin King Kafren veistoksesta. Eli mentiin egyptin kuninkaisiin. Mutta ei heistäkään kukaan istu kummatkin nyrkit jalkojen päällä pidellen niissä jotain... tosin eikai veistokset kuvaa kaikkia mahdollisia variaatioita joita egyptiläisillä oli.

King-Tut-Khafre-normal.jpg

Osiris kuvattiin usein kaksi sauvaa kädessään mutta ei ne nojanneet jalkoihin vaan on aina kuvattu rinnan päällä...

osiris_thumb-normal.jpg

Käsieleitä muinaisesta egyptistä! Ei ihan se asento joka itselleni tuli eli kädet otsalla mutta siis tiettyjä eleitä heillä oli! Ajatukset he käsittivät sydämen kohdalle joten onkohan otsalla jokin muu merkitys... täytyy tutkia sitä joskus.

Terre_cuite_pleureuse_Louvre_E27247_-nor 

Rare sample of Egyptian terra cotta sculpture, could be Isis mourning Osiris, (raising her right arm over her head, a typical mourning sign). Musée du Louvre, Paris.

Miksi ihmeessä imitoin kenties muinaisten egyptiläisten jumalien käsimerkkejä? Ehkä niillä on niin selvä symboliikka: "anna ajatuksia, sopimus, valta/valtaistuin, ajatella tarkasti/keskittyä" niinkuin viimeisimmässä. Harmi vain että näitä "yhteyksiä" on niin harvoin etten saa vastausta ihan piakkoin.

Tässä ensimmäinen käsimerkki kokemus ja se oli myös 19.12 eli tasan kuukausi sitten tästä viimeisimmästä. Kättä hoidettiin, opin eleet "saada", "siunaus":

http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/viela-kummallisempaa-arkea

20.12 hoitokerta ja "rakkaus", "rakas ystävä" (=siunausmerkki Isän Pojan ja Pyhän Hengen tapaan):

http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/4-yota-jouluun-2

21.12 hoitokerta, jolloin opin "kättelyn/sopimuksen" ja kädet kohotettiin ylös saamaan jotain:

http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/samaa-kummallista-arkea

22.12 hoitokerran jälkeinen "herätys":

http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2013/12/rakkautta-vessassa

19.1 tämä viimeisin hoitokerta eli ehkä "antaa", "ajatus", "hyväksytty sopimus", "valtaistuin, valta", "keskittyä?" :

http://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/01/omat-kokemukset-1

Joka tapauksessa näyttäisi siltä että mulla siis ei ole henkiopasta eikä tämä "neuvoja/hoitaja" ole erillinen jumala, vaan minä itse (yliminä, korkein itse, mikälie). En näe koskaan enkeleitäkään. Päättelen että kaikilla on tämä viisaampi yliminä joka ottaa ohjat kun sille antaa aikaa ja kuuntelee? Ehkä ajan mittaan näitä tapauksia alkaa tulla enemmänkin, ainakin siltä näyttäisi kun lukee kanavointeja. Kuka haluaa herättää oman itsensä ja kuka ei.

Jatkan pohdintoja kun asiat taas joskus menevät eteenpäin...

-----------------

Lisäys: Koska olen vähän huolissanikin, olen selannut sivupersoona- ja tautikuvauksia läpi. Parkinsonin tauti saattaa alkaa juurikin esim. peukalon vapinana. Mutta ei mulla tokikaan ole muita oireita: "Jos potilaalla on kaksi kolmesta pääoireesta (lepovapina, liikkeiden hidastuminen ja lihasjäykkyys), Parkinsonin tauti on todennäköinen."

----------------

Lisäys: Sittenkin tänä aamuna viimein löysin vastauksen! Eli kysymys on "kriyasta" joka liittyy meditoinnin huojuntaankin, se sama liike voi liikuttaa käsiä! Videoita löytyi samasta aiheesta jossa tyypit ojentelivat käsiään. Sitä en sitten osaa selittää miten niihin liikkeisiin tuntuu liittyvän älyä, mutta tässä siis selkeä määritelmä kriyalle:

http://www.youtube.com/watch?v=Q0qj5oh5EK8