(Uudelleenjulkaisu, eli nosto artikkeleista ylös.) 

Olen ollut älyttömän väsynyt joten henkinen työ on jäänyt maallisen jalkoihin alkukuusta. 

 

5.9 Aamulla heräsin tietoisena että unessa on sovittu perus asioista. Yritin muistella unta ja tajusin että sitä ei ole muistissa. Mistä perusasioista sitten oli sovittu ja miten? Miksi uni oli hävinnyt?

Varmistuin miksi en useinkaan saa nimiä, on vain "sieluryhmä". Se selveni tästä Justin Deschampsin esitelmästä. "Suojelija -ryhmät ovat saavuttaneet sosiaalisen harmonian tilan joten kun puhutaan jollekin tietylle Suojelijalle, on sama kuin puhuttaisiin koko rodulle. Suojelijaryhmät työskentelevät suoraan Lähteen kanssa, Jumaluuksien kautta.(Blue Avians on esimerkiksi tällainen suojelijaryhmä. On siis olemassa hierarkiat Lähde > Jumaluus > Suojelijat > Auttajat). 

6.9 Susi uni taas! Kävelin töihin ja kuulin suden ulvovan, mietin mahtaako se olla siltikin koira ja jatkoin eteenpäin. Näin sen vaanivan lehmiä selin minuun niiden omassa haassa eikä se nähnyt minua, mietin että sillä on omat suuremmat kiinnostukset siellä. Kiirehdin silti takaisin kotiin. Jättääkö susi nyt minut rauhaan, mielenkiintoista. Edustavatko lehmät heräämättömiä ihmisiä, "karjaa" jota on helppo ohjailla?

7.9 Palasi toivo ja riemu jostakin syystä, ainakin työputki on takana.

8.9 Viesti: "Haastamme tänään jokaisen kannustamaan ajatuksiaan innokkaasti enemmän sisäiseen ajatelmaan, aloita itsekin kannustamalla näennäisen hitaasti aloittaen vaan sitten nopeasti edeten. Aloita siis jotakin uudentasoista kannustavaa asiaa jota pian käsittelette useakin eri tavoin. Kerro heille toisille kannustavasi heitä tavoitteissaan.

Voit sanoa heille toisille kannustavan lauseen siten että jokainen osallistuu kuitenkin, vaikka näyttäisi toiselta. Kerran lähdette yhdessä matkaan uuteen tavoitteeseen eikä se samalanlainen (vanha) taso pysy lujana kuten odotatte, eli hän toinen osaa ja uskaltaa kyllä katsella toisin käsin. Kerro heille ilmaisesta tavasta jakaa omaisuutta ympärilleen.

Miten aloitan?

Aloita siis siten että jatkat vain jokaista tavoitelmaasi kuten olet ymmärtänyt. Kannustamme näin tavoitellen jokaista saapumaan luokseen eikä havaita kenenkään ajatuksiaan hävittävän.

Aloita itse saavuttamalla tänään jotakin uutta, eli komenna itsesi liikkeeseen. Näytä itsellesi maailma joka seisoo itse maailmassanne, eli jokaisen tavalla näette eri tavoin tämän lisätyn erikoisuuden mutta kerro toisille vielä hieman lisää aiemmasta tavoitteesta jonka läpikävitte.

Aloita siis siten että katselet vaikka maailmaasi ikkunasta käsin, eikä havaita siinä paljoakaan muutosta käyneen vaikka ilmoitat pian havainneesi jotakin uudenlaista ajatelmaa. Näkemiin. Aloita itse pian, aloita siis tänään.

Kiitos."

 

Tänään tajusin tarvitsevani piirtopöydän että saan luotua digitaalisia kuvia unistani ja näyistä. Sain aikaiseksi yhden uuden harjoitusvideon telepatiasta, massaheräämisestä, unelmista, elämän pyörteestä.

Seuraavaksi äänitän viestin 14.7.2016. 

9.9 Näin unen jossa nukuin yön parkkipaikalla isossa pakettiautossa joka oli täynnä rakennustyökaluja. Heräsin kun toista samanlaista pakettiautoa rosvottiin. Näin sen isojen ikkunoiden läpi että se oli täynnä arvokasta lasitavaraa jotka olivat pinoina, ilman mitään suojapakkauksia. Harmittelin mielessäni että siinä saattaa mennä jonkun kirpputorimyyjän tai muun keräilijän omaisuus, mutta että ei sillä väliä jos se ei kosketa minua. Sain jatkaa unia. Mietin taas unta pitkään ja vasta pari päivää myöhemmin keksin selityksen, miettikääs itse, kerron myöhemmin oman tulkintani :)

Ja se tulkintani: olemme tavallaan pakettiautoja, maallisia kulkuvälineitä täynnä arvokasta sisäistä omaisuutta jota jotkut yrittävät varastaa, emmekä tee sille mitään ellei se kosketa meitä itseämme. Ehkä mulla oli rakennustarvikkeita että rakennan jotain uutta...

Jonakin päivänä jo viime viikolla oli mielessä vahvasti että edesmennyt mummoni ei ole lainkaan pahoillaan mistään enää elämän kovuudesta  (jota surkuttelin, kuten nälkää, kovaa työtä, että en viettänyt hänen kanssaan aikaa nuorena, jne). Että itsekään en ole pahoillani aikojen kuluttua mistään vastoinkäymisistä. Olin jotenkin siinä onnessa päiväunien yhteydessä ja tiesin että sitä ei mikään häiritse, se korvaa kaiken, maagisesti. Pyörittelin sitä kuin purkkaa mielessäni taas monta päivää ja lopulta ymmärsin että niin on suhtauduttava arkeen... tai ainakin yritettävä.

13.9 Yövuoroviikko, unipätkiä olen silti nähnyt päivisinkin mutta en muista niitä enää. Yhdessä oli taas kyse autosta, eli maallisesta kulkuvälineestä. Rakkaustunne on ehkä ollut vahvemmin läsnä tälläviikolla ja ymmärsin että "meditointini" on enemmänkin epävirallista "tulen ääressä istuskelua". Siinä lämmössä on mukava olla, kun se leviää rintakehästä. Ajatuksetkin välillä harhailevat mutta se ei haittaa, ne järjestyvät kyllä hetkisen kuluttua taas...

Lyhyt viesti, en tiedä mikä testi, mikä "kone", mitä katselisin.

"Osoittaaksemme yhteistyötä jälleen teemme pienen testin sillä koneellasi, osoita hetkisen kuluttua miten ymmärrät sen tapahtuneen. Osoita siis pian jälleen jotakin uutta asiaa katselevasi. Kerro heille toisille miten ilmennät tämän kaiken. Kerro heille ensi kerralla mutta jälleen aloita itse ensin. Kerro vielä vastustuksesta jota havaitsimme luonanne katselevan aikaisemmin, mutta sitä asiaa ei sallita enää olevan olemassa. Kerromme siis viivästyttäneemme jotakin uudentasoista ajatelmaa, vaikka ilman sellaista saattaisitte kohota ylemmäs vaan sitä tärkeää asiaa tarvitsette kuitenkin jatkossa. Aloita siis katselemalla ensin esiin ilmestyvää asiaa, ymmärrä se kuten tahdot ja aloita nyt. Minne katselen? Kerro heille toisille vasta huomenna vaikka ja kerro vähitellen katselevasi uudelleen. Selitämme myöhemmin mistä jäsenestä riippuu kaikki, ole hyvä katsele nyt."

 

Juuri näitä kokemuksia on:

http://www.luxonia.com/viestit/140-kim-semetis/7081-552018-merkkejae-kvanttiseksi-tulemisesta

 

15.9 Mietin chakroja, muistan miten vuonna 2014 rintakehässä oli hyrinän tunne, kuin jokin pyörä olisi alkanut pyöriä  (jossakin täällä on se artikkeli tallella..). Nyt tosiaan selvästi rintakehässä on se lämmin läikkymisen tunne, ja tänään oli pieni häivähdys lisääntyneestä tunteesta vatsan alueella joka on taas vähän erilainen, kutittava sisäinen tunne vatsassa, eikä sitä esiinny usein. Tänään olin siinä yhteydessä hyvin onnellinen, ajelin autolla kiireettömästi katsellen maisemia, kunnes yhtäkkiä huomioin sen pienenä tunteena mutta kuitenkin havaittavana.

Toinen juttu sattui puhelinkeskustelun aikana, tuttu kertoi erikoisesta tapahtumastaan jota oli kutsunut erään henkilön arvioimaan. Tajusin vasta siinä keskustelun aikana että näin tästä henkilöstä unta juuri aamupäivällä, uni ei jäänyt mieleen, vaan vasta kun kuulin kerrottavan, muistin sen. Ällistyin miten nämä unet näin nopeasti alkavat ennustaa tapahtumia.

Ja kolmas juttu vielä tämän saman puhelinkeskustelun aikana, yhtäkkiä kuulin elektronista puhesekamelskaa, ihan kuin radiokanava olisi ollut hieman väärällä kohtaa ja se puhe on sellaista bittiavaruuden särinää josta ei saa selvää, mutta vähän puheelta kuulostavaa. Jokin outo avaruuskieli tuli todella mieleeni. Kuunneltuani aikani, eikä linja selvinnyt, katkaisin puhelun. Oletin että toisessa päässä puhuja olisi käynyt jossain sähkölaitteen vieressä tai muuta vastaavaa, vaan ei. Hulluinta oli että hän kertoi kuulleensa saman, harvemmin niin käy. Saatoimme jatkaa puhelua normaalisti sillä toisella kertaa. Todella erikoista, ehkä jokin operaattorin vika. 

Muistan että olin todella innokas ja kärsimätön tekemään videota kaksi vuotta sitten sen viestin saatuani jossa niin kehotettiin tekemäänkin. Ei vain ollut välineistöä ja jos yritinkin, lannistuin eri ongelmiin kuten moninaisiin äänimuodon muunteluihin, videoeditoreihin joista en jotenkin saanut tolkkua. Nyt kun yritin jälleen (ostettuani uuden kannettavan ja sattumalta uusittuani myös puhelimeni...) huomasin että kaikki sujuu yllättävänkin helposti. En ollut uskoa silmiäni että äänitiedoston siirto olisi niin helppoa laitteesta toiseen, että löysin omalta koneeltani mahtavan videoeditorin jota en tiennyt edes olevan olemassa... Kaikella on siis aikansa ja paikkansa, ei voi mitään. Vastaan on turha pullikoida. Huomaan että nyt olen paljon valmiimpi tekemään videoita kun ymmärrykseni on kasvanut. Ja videoihinkin olen kerännyt valokuvia tietämättäni jo monta vuotta... on jotenkin täysin selvää mikä kuva tulee mihinkin videoon. Tulossa on talven mittaan takkavalkea -video ainakin, sen arvaan sillä se on ollut mielessä jo pitkään. Katsotaan koska sytytetään tuli ja laitetaan tarina vireille peräkammarin hämärään syksyn pimeitä lohduttamaan...

 

16.9 Jossakin puolihorroksessa unessa näin kultaiset kipinät jälleen. Katselin innokkaasti kauniita kipinöitä kunnes alkoi muodostua kuva jostakin huoneesta ehkä. Sitten näin kiiltävän neliömäisen kivipaaden jossa oli kirjoitusta. Luin sanat (ehkä viisi sanaa) sujuvasti ja ajattelin että kirjoitan ne muistiin. Vaivuin kuitenkin uneen ennen kuin ehdin. Harmittelin asiaa myöhemmin ja pyysin saada nähdä kuvan uudelleen. Yllätyksekseni näinkin yhden sanan, mutta jälleen ehdin vaipua uneen. Ei niissä ensimmäisissäkään sanoissa oikein ollut mitään mitä olisin ymmärtänyt, ehkä siksi eivät jääneetkään muistiin. Nyt on taas muistivihko yöpöydällä kuitenkin varalta.

 

Viesti tänään, korvassa soi.

"Olisimme kertoneet hyväksyttävän määrän jalostettua asiaa, eli osoita jälleen yhteistyötä ja aloita kertomus. Kerromme siis jotakin uudenlaisesta tapahtumasta, lisää se jaottelu ensin mieleesi että miten kohtaatte näitä asioita pian määritellen normaaleiksi mielessänne. Korostakaa kuitenkin aina yhä enemmän sitä henkistä asiaa, sillä jokin tasanne oleileva tulee saapumaan nyt heti. Nyt hetikö? (olin vähän kahden vaiheilla oliko sana pian vain heti...)  Eli osoittaisimme vielä innokkuutta aloittaa se tasanne, joten kerro heille muille miten kohtaavat sen totuuden siemenen saapumisen.

Näkemiin, aloita itse siten että korjaat tehtäväsi liittyvän suoraan suureen asiaan. Eli mihin asiaan? Kerromme vielä jotakin tulevasta tavoitteestanne. Näkemiin, aloita siten että korjaat ensin jotakin näkökantaasi, sillä jokin tasanne ei säily jos korjaat väärin. Osoita siis jotakin uudenlaista tasoa tulevaksi. Näkemiin, aloita siis jotakin uudenlaista ole hyvä.

Selvitä ensin mieleesi miten tulee käsitellä uusia jäseniä, ole hyvä aloita heti. Eli muita olentojako? Osoittaisimme sen tehtävän kantautuvan pian kuuluvillesi siten että korjaat käsityksesi. Näkemiin aloita pian."

 

18.9 Olen melko varma nyt mietittyäni, että näkemäni kiiltävä kivipaasi jossa kirjoitusta, liittyi sukututkimukseen ja erääseen hautaan jossa kiiltavä kivi mutta ei niin pitkä kuin unessa. Ja unessa siinä oli jotain muuta yleisluontoista tekstiä eli ei mitään päivämääriä ja nimiä. Aika näyttää onko tämä hauta siis oikea etsimämme henkilö.

Puhelinkeskustelun aikana kuulemamme "avaruuspuhe" ei sittenkään taida olla operaattorin tekosia, vaan aika mielenkiintoista että tämänpäiväisessä viestissä puhutaan puhelinkeskustelusta. Ja ilmeisesti viittaa jo vihje "teemme pienen testin sillä koneellasi". Sen puhelinlinjaan viestimisen merkitys saattaa olla "olemme todellakin täällä, emme vain telepatian langan varassa...". 

Asetin illalla toivomukseksi kuulla unessa lisää siitä, mikä on "suuri asia". Yöllä havahduin siihen että korvassa kuuluu jatkuva pieni merkkiääni. Puhuin sitten ääneen viestin. 

Lyhyesti: Jos oletan joutuvani tekemään arkisin "turhia askelluksia" (väsyttäviä töitä, turhia pakkopuuhia... kai tarkoitettiin) niin voin toivoa (ja asia muuttuu). He ovat jumaliamme (eli se suuri asia johon tehtävä liittyy, kuten edellisessä viestissä oli). 

Mietin aamulla että en tahtoisi käyttää Jumala -sanaa, sillä se on niin ongelmallinen käsittää. Kirjoitin kokeeksi viestin ja vastattiinkin: 

"Olisimme viljelleet sellaista viranomaista tahoa joka tunnustaa teille olevansa syytön jossakin suhteessa siihen asiaan, millä tavoin te kunnostatte kaikkea jumalienne kutsumista. Näkemyksemme on teidän ohella sama, että olemme kunnioitettavia olemuksia joita kunnioititte aikoinaan jumalina. Näennäisen hyväksytysti se tunnustetaan edelleen joukossamme.

Aloita siten että korjaat sen käsityksesi näennäisen ihmeellisen, oletat siis että olemme jotenkin liitettynä verkostoon suureen, vaikka emme todellisuudessa kuitenkaan pysyttele yhdessä. Olemme siis yhteydessä ainoastaan vain jollakin tavoin kuten ymmärrätte että ollaan puhelinkeskustelussa.

Näennäisen varomattomasti käsittelette usea sellaista asiaa jota tulisi kannustaa tavoilleen liikenteeseen, sillä jokin tasanne tai hyväksytty liitos tulee sammumaan ellette osaa järjestellä mielikuvitustanne oikealle sivulle. Eli siis osoita miten ymmärrät sen asian miten jollakin suhteella on kevyt olo, eikä ole sidoksissa aikaan eikä tulevaisuuteen, vaan on vain kevyesti läsnä jokaisen maailmassa.

Aloita siis siten että korjaat myös jotakin uudenlaista käsitystä. Ole hyvä valaise miten se korjaus tulee käsittelemään jotakin tasoanne kohoavaa. Näennäisen pian liikutte vaivalloisesti vaan kivuten kuitenkin. Osoitatte usein pysyvänne yksin kaikessa näkemyksessänne, kuunnelkaa oletatteko pysyvänne vai otatteko usea jäseneksenne uudenlaisen tavan pysyä yhdessä. Aloita siis jotakin tavallaan järkevää ole hyvä.

Kiitos, oliko vielä jotain? Olisimme pysytelleet ensinnäkin suojassa sen vuoksi että osaisitte katsoa enemmän asiaanne tunnustavaa, kuin että ihmettelette meidän omaisuuksiamme pysyviä. Näennäisen pian vuorovaikutuksenne laukkaa yhteen kasaan, eli osallistutte kukin katselijoina. Ole hyvä näkemiin.

 

19.9 Yöllä mielessä oli nerokas sanaleikki jolle nauroin, ajattelin että kyllä sen muistan ilman kirjoittamista... enpä muista sanaakaan. Mietin illalla että "Jumala" saattaa tietenkin olla hierarkioista "Jumaluus", ja Suojelijathan työskentelivät Jumaluuksien kautta jotenkin...

Viesti:  "Olisimme kertoneet vapauttavamme jälleen jakeen uuden. Osoita siten rakkautta, kunnioitusta. Olisimme siis siivonneet vielä jotakin ajatuksistanne ylemmäksi kohti autuutta. Sellaista uudenlaista tasoa kuvailemme jolle kipuatte näännyksissä vaan odottamatta kuitenkaan palkintoa, sellaista innokkuutta ajatellen ettei kenelläkään tulevaisuudessa puutu jakeitaan. Näennäisen pian jokainen edistää turvaselustaansa. Sellaista ilman voisitte pyrkiä ylemmäs katselemaan, vaan olisitte suojattomia sellaiselta joka odottaa kuitenkin jossakin kohtaa matkaanne. Sellaista tasoa kohti kuljette jolla on uusia ajatuksia ja edistyksellisiä keksintöjä odottamassa jokaista. Sellaista tasoa kapuatte nyt, joka uudistaa jokaista sisältäpäin ettekä suvaitse ketään katsella alempiarvoisena. Näennäisen innottomasti etenette vielä, vaan jokainen osallistuu kuten tahtoo, jolloin jokainen kuitenkin saapuu ajallaan pisteeseenne. Sellaista tasoa odotamme itsekin teidän saavuttavan joten odottakaa kunnes olette valmiita ja nousette kukin kohti jalkautuvaa asiaa. Sellaista ilman siis voisitte elää ja olla, mutta onnistumisen kannalta jokaisen tulee sallia tämä jae tulevaisuuden, jollaista tulette arvostamaan myöhemmässä vaiheessa kun olette syvällä vielä enemmän. Näennäisen pian jokainen uudistautuu sisältäkäsin. Odottakaa ohjeitamme siis jaettavan, olkaa hyvä näkemiin."

 

20.9 Viesti, täsmälleen kello 00 tähtitaivasta ja kuuta katsellessani meni korva "kuuroksi" joten kirjoitin vihkoon. Luulen että "joukkoviestimemme" joka tulevaisuudessa on kaunis asia, tarkoittaa ryhmätietoisuutta tai vastaavaa. En ansaitse mainetta ja rahaa näillä viesteilläni vaan jotenkin muulla tavoin voin vaikuttaa maalliseen maisemaani eli työhöni kaiketi.

 

"Olisimme virranneet vielä hetkisen jotakin toista asiaa, sillä suunnittelemamme asia ei onnistu jatkossa jos vain oletat olevasi piilossa. Osallistu siis enemmänkin jokaisen henkilön opastamiseen, eli ota vain jotakin uudenlaista alulle. Ensinnä turhaa on se valmistautuminen, vaan osaat jo kaikkea. Esittäisimme sinut ensin joukkoviestimessämme, joka tulevaisuudessa on kaunis asia. Suvaitse sitä katsella vielä hetkisen, vaikka etsit jo toista pääsyä. Näkemiin, aloita pian/heti. (kumpikin sana tuli...) Sanoita vielä, ole hyvä, että suvaitset pian saatella toista aluetta, eli et osallistu näkemiseen vaan otat ohjaksesi tästä suvainnista, eli alat kuunnella.

Ok, kosminen kuunteluoppilas? Eli juuri siten. Ole hyvä, näennäisen pian saavut luoksemme, uskomme teidän tulevan luoksemme turvaan. Eli saattelemme teidän ansioitanne ensin valveille, vaan ota sinä vastuun jakamisen haltuusi.

Näennäisen pian hallitset kaikkea ympärilläsi. Ensin syntyy näkemys, jolloin osut oikeaan. Pysähdy miettimään ennen aikeitasi. Saat siis arvon kirjoittaa, mutta ota huomioon ettei saavuta sillä mitään maallista menestystä, vaan otat suojasi esiin jatkaaksesi maisemasi vaihtamista jos tahdot ottaa muuta matkaasi. Eli osoita pian jotakin toista asiaa huolehtivasi, sillä eilisen tarinoita ette enää salli kuunnella. Sallikaa pian yhteisen tasanteen olla yhteiskunnallisesti parempi, eli ottakaa toisia huomioon."

 

21.9 Ymmärsin vielä lisää siitä pakettiauto -unesta aamulla herätessäni: Meillä vallitsee tällähetkellä yö, minä olen "herännyt" mutta en ole reagoinut vaikka toisten arvokkaita sisäisiä omaisuuksia "varastetaan". Ehkä itse olen jo saanut muutettua nämä omaisuudet rakennustarpeiksi, tai sitten ne ovat yhtä ja samaa, sekä arvokasta omaisuutta että tulevaisuuden rakennustarpeita.

Seuraava oivallus tänä aamuna olikin: Jumala/Jumaluus on ajatustemme keskellä. 

Tunsin muuten jonakin alkuiltana nukkuessa omituista keveyttä.

 

*

Vähän siitä henkilöpalvomisen, fanittamisen haitallisesta mallista vielä oiva esimerkki. Kunpa jo luovuttaisiin tosiaankin "julkkiksista".  Lähde

"Kukaan ei ymmärrä, miltä tuntuu olla paras ja aivan huipulla. Ei ole ketään, jonka kanssa jakaa tunteitaan, kukaan ei ymmärtäisi. Kun seison lavalla, olen täysin yksin, jätetty parrasvalojen loisteeseen, irrotettu todellisuudesta. On vain minä ja ääneni. Minä laulan ja annan yleisölle kaikkeni ja samalla tyhjennän elinvoimani, Hammar kirjoittaa Olavi Virran selittäneen vaimolleen. Monet esiintyvät taiteilijat ovat kertoneet kamppailevansa keikanjälkeisen apatian kanssa. Kun valot sammuvat ja esirippu sulkeutuu, jää artisti yksin ajatustensa kanssa. Näin kävi myös Olavi Virralle, joka kertoi vaimolleen vain alkoholin auttavan hänet pois pohjattomasta synkkyydestä.
– Kun keikka on ohi ja parrasvalot sammutettu, tunnen pohjatonta tyhjyyttä ja yksinäisyyttä. Tai sitten käyn kierroksilla, olen niin riehakas, etten tiedä minne mennä. Pulssi hakkaa, sydän jyskyttää, hiki virtaa ja kädet tärisevät. Niinä hetkinä vain alkoholi voi auttaa minua laskeutumaan maan pinnalle ja olemaan taas tavallinen ihminen.

60-luvulla oli selvää, että suosio oli vienyt Virran terveyden ja hajottanut hänen perheensä."

*

Vasemman korvan soimisesta löysin tietoa... hienoa! Outoa se, että kuulen kyllä äänimerkit vasemmalla, aivojen miespuolisella energiapuolella.

Paul Myers: "Kehon vasen puoli naisella on energian vastaanottopuoli, oikean puolen kautta ulos. Aivojen oikea puoli (naispuolinen) kontrolloi vasenta (naispuolinen) kehon puolta. Aivojen vasen puoli (miespuolinen)  kontrolloi kehon oikeaa puolta (miespuolista, ulostulo).  Nämä ovat tavallaan vaihtovirtatermejä, eivät liity seksuaalisuuteen, ihmiskehon sisäistä energiavirtaa hengittämisen ja parantavan energian kautta. Energiavirran risteyskohta kehossa on käpyrauhanen. Oma kokemukseni vasemman korvan kommunikaatiosta alkoi lukemalla Ruth Montgomeryn kirjoja joissa kerrottiin että korvan pistelytunne oli merkki hengen kommunikoinnista kanssasi. Kuten kuiskaus joka kutittaa korvaa, mutta kuunnellaan ajatuksia jotka liitetään tähän korvan pistelyyn. Koin tällaisen kun äitini kuoli, hyvin intensiivistä, henkilökohtaista kommukaatiota jota kävin hänen kanssaan 3 kuukautta kuolemansa jälkeen. Se loppui, kunnes alkoi jälleen kaksi vuotta myöhemmin veljeni hautajaisissa. Äitini kommunikoi siis kanssani korvan pistelytunteen ajatusten kautta, veljeni hautajaispäivänä istuin kirkossa kun vasen korvani alkoi pistellä. Sanoin tällöin siskolleni että luulen äidin olevan läsnä. Siskoni oli jotenkin yllättynyt ja kertoi myöhemmin että samalla hetkellä hän oli nähnyt äitimme ja veljemme suoraan edessämme, pidellen käsistä toisiaan ja hymyillen. "

*

 

22.9 Vähän osin vaikeaselkoinen viesti, erikoista että sain nyt välillä katsella ulos ikkunasta ja päätellä jotain. Hämmentävää, mutta toisaalta pidän näistä erilaisista tehtävistä kuten piirtäminen ja päätteleminen... 

 

"Olisimme vapauttaneet vielä hieman toista asiaa liitettäväksi edelliseen jakeeseemme näkemiin oleta kirjoittavasi.

Selvennä siis käsityksiänne vielä jostakin sellaisesta helpommasta käsityksestä sillä sellaisen vuoksi tulevaisuutenne sallitaan pysyttelevän kaukana jos päätätte sallia sen olemassa säilymisen. Sallikaa ensin jokaisen taholla tulla oikeutetuksi yhteiskuntanne jäsenyydeksi, oleta siis sallivasi itsekin kuunnella kuitenkin kaikkia toisia, kuten tahdotte usea saavuttaa luoksenne oikean käsityksen. Sellaisen ilmoitamme täten havaitun, sillä kukin osakkaanne sammuttaa parhaillaan valoaan jos oletatte tien kääntyvän kohti iltaa ja sekaannutte kukin kohtalokkaaksi kääntyvään jakeeseen joka kohtaa joitakin matkalaisianne. Sallimme siis kohottavan jakeen kerrata, että jokainen tulee näkeväksi jos tahtoo jonkinlaisen tahdon korottaa matkaansa.

Esitämme että sinä teet jakeen sellaisesta luvusta ymmärtämisen, toteamalla että sinä luit kaiken kirjoistasi esikuvallisesti vaan sitten korotit panoksiasi ja ylenit seuraavaan kaavaan että luit suoraan jumalan huulilta jokaisen sanan uudelleen kirjoitetun. Kirjoitinko oikein että jumalan huulilta? Jokaisen irtoavan lausekappaleen olet saanut suoraan itseltäsi kyllä, mutta innokkaasti kuunnellen olet samalla kaavoittanut luoksesi saapuvaksi jokaisen ihmeen. Sillä jokainen sallii käydä luonasi kuuntelemassa jakeitasi, jolloin osaatte katsella eteenpäin hiekkatiellänne, sallien jonkin kavuta korkeammalle näköalapaikalle.

Sallikaa edelleen, sillä jokin tasanne kohoaa ylväänä, ja haaraisena polku kulkee ylös. Vaan kapuatte ja ymmärrätte kilvoitella samalla, sillä jokainen tasanne ylenevä johtaa kuitenkin lopulta ennenaikaiseen sammumiseen, eli otatte samalla joitakin sammuttamianne asioita matkaan.

Millaisia asioita sammutamme? Esimerkiksi korostuneen lauseen jostakin tavoitteeestanne olla kuunteluoppilaita, vaan sammutatte sen luotanne ja kapuatte ylemmäs, jolloin käsitätte ettei sellaista tasoa suvaita enää olevan olemassa. Näennäisen pian ymmärrätte mitä tämä tarkoittaa.

Asioita salataan siksi teidän silmiltänne että jokainen sallisi kuunnella ja olla tietoinen yrityksestään, sillä jokainen kumpare ylitetty tulee kasvamaan tasollaan jolloin osaatte katsoa oikein kaikkea menettämäänne asiaa. Eli ottakaa usea matkalaukku varalta mukaanne jos päätätte katsoa montakin reittiä ylös.

Olette epärehellisiä jos soitatte vanhoja kappaleitanne, ole hyvä sanoita uusi seuraavasti:

Kerran se sorron aika sortuu itse, olematta juurikaan edes keventynyt painoslastiltaan. Mutta oleta sen sanojen pysyvän kaukana teidän edellisestä maailmastanne, sillä jokin kykenevä asia tulee muuttamaan kaiken täydellisesti. Sillä jokin tasanne pyrkivä katsoo laumaanne sirkoista koostuvaa, sillä katoatte yön pimeyteen jos päätätte katsoa salaisuuksianne useammin kuin toiset.

Eli korostakaa ensin jokaiselle luonaan ettei hän toinen osaa katsoa jos ilkeyttään tulee luoksenne, sillä kovin kummoinen on silloin hänen asiansa ja äärettömyytensä pyyntö. (kummoinen=ei kummoinenkaan, kaiketi...)

Sirkoista koostuva lauma? Eli tasanne jolla kykenette hyppimään kuten lauma sirkkoja.

Mitä salaisuuksia ei saa katsoa usein? Eli korjaamme sen osalta että jokainen sallii katsoa kyllä syvään olemukseensa vaan sitten jokaiselle tulee hätä käteen olla jotakin muuta asiaa ymmärtämässä. Nojatkaa kuitenkin siihen ensimmäiseen asiaanne, näkemiin.

Oleta itse saapuneesi rauhan satamaan, vastikään usea saapunut laumanne jäsen tulee hallitsemaan asioita nyt.

Miten? Eli korostamme ettei sallita kenenkään kadota minnekään asiaanne ymmärtämättömyyttänne, vaan siten korjaatte kukin katsovanne yhä edelleen kunkin kohdalla ettei sallita ymmärryksenne kadota maan uumeniin tai olevan ymmärretty väärin.

Selvitämme vielä oletteko suvainneet jotakin sallimustanne väärin kuvailluksi, joten irrota katseesi hetkeksi siitä koneestasi ja kerro meille mitä havaitset ulkona.

----- Aurinko näkyi myrskypilven raosta juuri? Sensijaan katso ensin vasemmalle näkyykö siellä mitään erikoista mielestäsi.

-----Toisaalla oli kirkas taivas ja toisaalla synkkä? Erityisesti korostamme tätä oleilevaa asiaa, eli ottakaa usea maksaaksenne sen velkanne tavallaan pois, että usein vain ymmärrätte miten vaikea on matkanne. Sensijaan jalostakaa määräämätöntä asiaa sellaista että jotakin kuitenkin aina selkiytyy matkassanne. Selvennämme vielä että osin jokainen tulevaisuudessaan näkee, ymmärtää asioita uusia, joten olettakaa kykenevänne katsomaan useakin vielä eri tavoin matkaanne.

Korostakaa, sillä eniten sorrutte siihen valheelliseen asemanne kukistavaan asiaan joka sallii katsoa usein ainoastaan sormienne välistä tapahtuvaa asiaa, joka sumuttaa katsettanne. Poistukaa usein eriytyäksenne kerran toisista, joten pelkkä katsominen asian, jo auttaa teitä selviytymään murheistanne. Näkemiin.

Ajoita ensi jaksosi siten että korostat kun olet turhaan valveilla. Yöllä? Eli juuri siten, ole hyvä näkemiin. Kiitos!

(korvassa soi uudelleen heti pian). Olisimme korottaneet panoksianne sellaisen yhteisen aatteen vuoksi, sillä jokin tulevaisuutenne panos kovenee kerta kerran jälkeen uudemmaksi että siis siinä on kertakaikkiaan kyse selviytymisestänne hoidokkienne, alokkaiden suhteen ottavatko he jakeenne selvänäköisen otteeseensa vai päästävätkö pois. Korotamme siis panoksiamme huolehtiaksemme kaikista olevaisista jakeista.

Oleta siis päätyväsi pian jakamaan lisäpanoksia otteestamme. Ole hyvä painota siinä asiassa pian jakautuvaisessa että hän toinen sallii ainoastaan painovertauksen matkan mitan verran olla oikeassa. Eli osoitamme teidän matkalaistenne turvallisuuden vuoksi tulevamme näin korotetuksi kuitenkin janossamme että sallimme teidän hankia tietoanne toisaalta näin myönnetyn vastakkaisen asian--  (katkesi kun kiinnitin huomioni maallisiin asioihin..)

 

23-26.9 Jotakin on ehkä selviämässä ja kaikki muuttuu yhä eriskummallisemmaksi!

Viestipätkä sunnuntaiyöllä klo 1:30: "Ottaisimme esille joitakin yksityiskohtia miksi juuri sinä olet se salainen esittäjä. Ole hyvä, kohtaa se mieleinen totuus että olet itse aiheuttanut viljellyn asiasi. Sammuta tiedonjanosi viisastuttamalla ensinnäkin että miksi olet sinä siinä. Valmistaudu siten että lykkäät tuonpuoleisen verhoa edemmäksi, pois esiltä. Pysyttele hiljaa, näennäisen pian yhdistyt meihin. Eli siten näennäisesti että ilmoitat itse ketä olemme. Saat selvitä sen tiedon kanssa, ole hyvä. Aloita siis siten että kohtaat pian eräänlaisen näyn, eikä se poistu mielestäsi hetkeen.  Mikäli viisaasti ensin ymmärrät syyn tälle asiallemme, voimme jatkaa vastauksia. Kovenna mieltäsi sen suhteen mikä tulee olemaan vaikea ymmärtää. Komenna mielesi aloilleen, jolloin etsiydyt uudelle alueelle kuuntelmisessasi. "

Jonakin yönä puhuin viestin ääneen, se kuului lyhyesti että olen ottanut pieniä askeleita, mutta seuraavaksi edistyn ison mitan verran kunhan ymmärrän kaikesta enemmän.

Viestissä on selvinnyt myös "sirkka" -asia, eli: "Jokin tuleva taso tulee saapumaan, joka sallii teidän matkustaa pois kohteestanne jos olette turvattomia. Eli otatte vain jalkanne matkaan ja alatte luomaan jonkinlaista uutta kävelytapaa jalkautua pois luotanne. Eli kuunnelkaa usea eri reittejä matkaavia tasanteita jotka kylvävät teille uutta tietoa jokaiselle.

Toimiiko tämä muka maassa? Esittelemme tätä uutta tapaa matkata joka vallitsee usealla käytössään vasta uuden ajan kynnyksellä, ole hyvä.

Levitointi? Ehkä kerromme lisää toiste, ole hyvä. Aloita aina viisasti sekä kuunnellen jotakin uutta, ole hyvä näkemiin. Aloita siis aina viisaammin kuin edellisellä jaksollasi."

Jonakin päivänä tunsin rakkautta, joten kirjoitin: "Ole hyvä, valikoi vielä yhdistetyn mielesi voimalla että millaisen tapahtuman sallit silmillesi. Aloita virallinen osuus eli saalista jotakin yön tunteina. Aloita siten että pohjustat koruttomalta näyttävällä asialla jota et osaa ajatella olevan olemassa. Esittelemme usein jokaiselle luonaan saaliitaan, vaan eivät ota tahtoakseen katsoa tarkemmin. Ole hyvä, valloita se vuori jolle olet kiivennyt."

 

Keskiviikkoaamuna näin yhtäkkiä jonkin kuvan alkavan muodostua, katselin innokkaasti tarkemmin ja näin kuvatarinan jostakin talon historiasta, olin todella vaikuttunut, vaivuin takaisin uneen ja unohdin mistä siinä oli tarkemmin kyse.

Mutta näin vielä perään toisenkin kuvatarinan jossa istuin rauhallisen tunnelmallisessa hetkessä sohvalla, en ollut lapsi, vaan jotenkin nykyisen ikäiseni.

Edesmennyt mummoni laittoi korviinsa korvakoruja pienen seinäpeilin edessä. Hänellä oli jo hiukset laitettu kauniisti ylös ja vessasta kuului vesihanan ääni kun paappani valmistautui myös lähtöön hänen kanssaan. Huone ei ollut ihan yksi yhteen todellisen lapsuuden kotini kanssa, värit olivat jotenkin haaleita ja mummonikin oli nuorekas, pitkä ja hoikka. Katselin häntä siinä ihaillen, ja päätin että nyt kyllä sanon hänelle suoraan miten paljon häntä arvostan, kun ei koskaan tule avattua suutaan. Sanoinkin hänelle sitten: "Kiitos mummo että olet olemassa, juuri sellaisena kuin olet." Hän tuli yllättyneenä ja mielissään istumaan oikealle puolelleni, kurottui puoleeni kuin puhuakseen jotakin --- ja silloin näky vaihtui kuin mustavalkoisiksi karttakuviksi, välllä oli kuin jokin manner kartassa etäämpää, sitten se tarkentui kuin neliömäisiksi talon merkeiksi, taloja oli paljon... taas vaihtui kuva etäämmälle, monesti näitä samoja häilyviä heiluvia kuvia, kunnes loppui. 

En tuntenut jälkeenpäin mitään erikoisen suurempaa tunnetta, vain ihmetystä mitä tämä saattoi olla... ja toisaalta kiitin monta kertaa että sain näin mahdollisuuden kiittää, puhua juuri ne sanat jotka jäivät sanomatta. Yritin painaa mieleeni ne mummoni ilahtuneet kasvot vieressäni.

En vieläkään tiedä mitä tapahtui, mutta nyt miettiessäni miksi he laittautuivat kuin juhliin lähteäkseen, muistin aikaisemman viestini siitä että edesmenneet palaavat, kuin eivät poissa olisi olleetkaan ja näyttävät niin elinvoimaisilta että ihmettelemme... jotenkin näin se kuului.

 

28.9 Tiistaina päivällä alkoi niskasta vaeltava päänsärky ja sitä seuraava kuvotus, palelu. Aamulla energia oli täysin kadoksissa ja väsymys oli hirveä. Stressiä olikin, joten nukuin ja nukuin... Tilasin jo ajan migreenitutkimuksiin, kunnes luin tämän: https://onstellar.com/blogs/99773/INTENSE-WAVE-OF-ENERGY-MOVED-THROUGH-9-25-9-26

 

"Mikä intensiivinen energia-aalto viimepäivinä! Schumannin resonanssi näytti isoja piikkejä, lisättynä aurinkotuulilla. TÄMÄ aalto oli tarkoituskin tuntea, ottaaksemme hetkisen rauhoittuaksemme normaalista aktiviteetistamme ja suunnataksemme energiamme uudelleen ja tulevien valokehojemme kanssa. Tällaiset aallot palvelevat muistutuksena lisääntyvästä herkkyydestämme sähkömagnetismille ja fotonivalolle ja sille miten ne palvelevat tietoisuuttamme ja laajentumistamme. Koin itse niska/pää jännitystä ja kipua (sekä koko kehon arkuutta noin vuorokauden ajan. Tunsin latautumisen jopa luissani. Käpyrauhanen sai myös "osumaa" (tunsin kipua aivojen keskellä) kun valokehon keskeinen toimintajärjestelmä jatkaa tulemista "takaisin linjoille". Jotkut teistä kuvailivat tunteneensa kuten porausta päänne sisällä, joka onkin hyvä tapa kuvailla sitä."

 

Olen tajunnut pienen asian luonteestani, olen hirveän vanhanaikainen, haluaisin nähdä kaunista ympärilläni, kaunista ja kohteliasta käytöstä, arvostamista, yksinkertaista elämää. En ymmärrä nykyaikaa, tunnen olevani kuin ufoalus esplanadilla jos yritän sopeutua joukkoon. (Tästä sain kokea vähän surullisen esimerkin arkielämässä...)

Tämäkin musiikki jotenkin sattuu täysin sydämeen, voi käpertyä hiljaiseen olohuoneen nurkkaan ja antaa vuosikymmenien pölyn leijailla ympärillä... elämä oli silloin rikasta joskin köyhää ja kovaa.

https://www.youtube.com/watch?v=5Upy3V6NZPU

 

30.9 Olen saanut vain henkilökohtaista opastusta sen verran kuin olen ehtinyt kirjoittaa, joten en kopsaa niitä tänne. Unessa kirjasin ranskalaisin viivoin jotain Ranskasta, joten arvaan että tarkoitus on jatkaa näitä lyhyitä kuukausittaisia koosteita. Ohjaus on ollut erittäin selvää vaihtaa työtä, joten se siirtymä menossa. Mitenkähän lie onnistuu. Samoin vanhoja ystäviä poistuu elämänpyörästäni kuin hamsterit juoksupyörästä... jonkin mystisen voiman pakottamina. Itse voi joko pysähtyä elämänpyörässään yläkohtaan ja alkaa vajota takaisin tai ottaa vauhtia ja pyöräyttää se taas liikkeelle, eteenpäin. Niin vaikeaa kuin se vauhdin ottaminen taas onkin. Henkinen kilvoittelu on välillä surullista, masentavaa, välillä sentään iloista, toiveikasta...

 

Satuin monien sivujen kautta osua oheiseen tekstiin, en ole tutustunut sivustoon aikaisemmin... lähde. Mahtava juttu!

(Linkki ei enää toimi)

Kuunnelkaa myös nämä: http://fontoradio.fi/juha-korhonen-osa-1/

"Elämämme uudella korkeampivärähteisellä maapallolla tulee muuttumaan monella tavalla. Esimerkiksi vastavoiman yhä vähetessä, negatiivisten olentojen määrä putoaa radikaalisti ja lopulta ne häviävät. Vastavoimaan liittyviä olentoja ollaan juuri paraikaa siirtämässä Karhun tähdistöön. Toiseksi tietoisuutemme kasvaessa valaistuneiden määrä alkaa monikertaistua. Nyt tässä kirjoittaessani heitä on jo liki 290 miljoonaa, mikä on aivan huikea osa 7,5 miljardista ihmisestä.

Aivan lähellä on se hetki, kun mediassa aletaan puhua avoimemmin valaistuneista ja vihityistä henkilöistä, jotka tulevat julkisuuteen omasta tahdostaan. Aivan lähitulevaisuudessa älyllisten asioiden ja tieteen arvostus vähenee ja rakkauden ja sydämen asioiden arvostus puolestaan kasvaa. Tästä eteenpäin maapallolla alkaa rakkauden ohjaus toimia paljon vahvemmin kuin koskaan historiassamme.

Seuraavilla vuosikymmenillä astuu esiin monia ylösnousseita mestareita, jotka alkavat ihmisen hahmossa ohjata meitä kohti yhä korkeampia tietoisuuden tasoja. Näkijöiden ja tietoisuuden tulkitsijat tulevat lisääntymään radikaalisti  ja heidän arvostuksensa tulee nousemaan muinaiselle tasolleen. Tämä on seurausta miljoonista ihmisistä, jotka eivät enää saa riittävästi apua ja selityksiä monimutkaistuville kokemuksilleen ja sairauksilleen. Tämäkin ajaa meitä etsimään vastausta sekä uusista hoitomuodoista että sisältämme. Samalla opimme kuuntelemaan kehoamme aivan erilailla kuin aiemmin.

Kaikki uudet kokemuksemme johtavat meitä omalta osaltaan itseoivallukseemme ja yhä useammalla alkaa aueta selvänäkökyky ja intuitio. Monilla alkaa herätä myös kyky vaikuttaa fyysisiin tapahtumiin. Lisäksi meille kaikille tulee avautumaan kyky parantaa ihmisiä ja eläimiä. Seurauksena siitä, että maapallon painovoima tulee pienenemään, monet meistä kykenevät levitoimaan entistä vaivattomammin. Moni asia, josta emme ole osanneet unelmoidakaan, muuttuu yhtäkkiä mahdolliseksi.

Älä siis pelkää tätä muutosta vaan ota se vastaan luottavaisin mielin. Ne ihmiset, jotka tahtovat muuttua ja avata sydämensä tälle muutokselle, tulevat nauttimaan maapallon upeista rakastavista energioista, jotka voimme kaikki yhdessä tänne luoda. Tahdo siis olla mukana ja päästä kokemaan aivan uusi upea maapallomme ja sen energiat!"