Huomenna 6.4 tulossa uusi artikkeli omista kokemuksista, olen pitänyt "somepaastoa" ja tehnyt kaikkea muuta, kuten seikkaillut videokameran kanssa maallisessa sukuhistoriassa. Se oli oikein miellyttävää ajankulua, kuin taianomainen ajanvietto eri aikajanalla. Ajattelisin että 5.4 oli ensimmäinen päivä uudessa elämässä.

Tänään 5.4 aamulla tuli viesti (koko viestin julkaisen 6.4) ja ehdotus että saa esittää kysymyksiä, sillä "uskovaiset" eivät oikein ymmärrä mitä se oikein tavoittelee tämä asia, mutta pian moni intoutuu asiaa tarkastelemaan, jolloin moni innostaa muita mukaan. "Uskonnollinen henkilö ei välttämättä usko meitä.  Ymmärrätte väärin hieman tasanteemme. Kukaan ei oikeastaan ymmärrä sinua mutta älä tee siitä salaisuuttasi kuitenkaan, äläkä toisaalta määräile miten heidän tulee ajatella. " 

"Ole hyvä vastaa jos toivot kysyväsi?". Sanoin "Ok, mietin."... silllä en osannut yhdessä hetkessä kerätä kaikkea yhteen kyssäriin. 

 

2.4 Töiden vuoksi en ole herättänyt itseäni öisin kirjoittamaan viestejä muistiin enkä jaksanut myöskään äänittää niitä pahemmin. Joudun tehdä muutoksia töihin pakoillakseni negatiivista henkilöä joka suorastaan imee kaiken energian mustan syöverin lailla, levittäen myös sitä mustaa ympärilleen. Yritin jo tarpeeksi kauan kestää sitä tilannetta, joten on aika siirtyä kiireesti toisaalle kun näitä suunnanmuutoksen tarpeellisuudesta kertovia tapahtumia alkaa esiintyä. 

Onneksi viikonloppu vapaa niin voi täysin keskittyä siihen massameditaatioon sunnuntaiaamulla. Kannattaa sulkea kaikki laitteet, valot pois, niin on täysin häiriötön tila.

Olen lukenut vähän vuorotellen kirjoista Meedioiden kirjaa sekä Sanansaattajia, kumpi sattuu käsillä olla. Ainakin esimerkiksi jäi mieleen että lapsilla on henkimaailman kokemuksia jotka he pääsääntöisesti aina unohtavat aikuiseksi varttuessaan. Ei siis merkitse mitään vaikkei niitä muistaisi!

Ja niistä monista auttavista henkiveljeskunnista opettajineen on tullut oikein hyvä käsitys, ihan loogisestikin niitä täytyy olla kyllä olemassa. Henkisellä työllä, puhtaalla mielellä pääsee sellaiseen auttajaksi, ensin oppilaaksi.

Myös se tuli selväksi että henkisesti epävakaiden ei tule sekaantua liiaksi henkimaailmaan, siksi olen taas huolestunut millä voisin estää sellaisia henkilöitä lukemasta blogiani... sillä väärinkäsityksiä voi liian hauras mieli tehdä monistakin asioista, vaikka tässä kyse onkin iloisista tulevista tapahtumista. En ole siis salaliittoteoreetikko enkä henkivaltojen vallassa, kuten hauraan pelokkaat, negatiiviset ihmiset ajattelevat vanhalla maailman ajatustavalla, joka onneksi pian katoaa.

Viestissäkin on nyt painotettu että on pyrittävä iloiten lähestymään uutta tulevaisuutta vaikka suoranaisesti ilakointiin emme tällähetkellä vielä kykene.

 

Monet on kertoneet korvien soimisen lisääntyneen tai muuttaneen sävyä korkeammaksi, joku tulkitsi että oikea korva galaktinen ja vasen maapallon sisäinen.

 

Töissä katsoin sivusilmällä TV:n piirrettyä missä oli joku "Superman" joka auttoi pientä tyttöä. Superman istui valtaistuimellaan jossa sarvipäisiä kalloja ja tyttö siinä edessä empi luottaako siihen apuun vai ei, luotti sitten. Oikein aivopesua jo pienille lapsille. "Kiltti saatananpalvoja superman on oikein luotettava ukko, sarvet ja pääkallot on ihan normaalia materiaalia." En ollut uskoa silmiäni. 

 

Luulisin että "palloalus" (25.3) on aurinko, se on nyt viimeisin veikkaus, Michael Love:n 2.4 viestin perusteella tullut oivallus. Sillä viestissä lukee alas maapallolle, ja kuvassani nuoli alaspäin ja ettei se tule valaisemaan YÖtaivastamme. Ahaa! Se loistaa siis päivällä: aurinko.

Taas siis kuvitin Michaelin viestin etukäteen?!

 

"Operaatio Mestariteoksen (uuden 5D maapallon viimeistely) viimeinen vaihe lähestyy. Plejadilaiset käyttävät jupiter/pluto tähtiporttia (5.4 aamuyöllä Suomen aikaa, sama kuin massameditaation aika) ohjatakseen massiivisia määriä 5D gamma-keskusauringonvaloa, joka on jo täysin olemassa auringon pinnalla, alas maapallolle. Ihmiskehoissa se vastaanotetaan, uudelleenkoodataan ja sisällytetään 4,5 biljoonan tähtisiemenen DNA:han, tarkoituksena ilmentää uusi 5D maapallon todellisuus täällä."

"AS THE FINAL STAGE OF OPERATION MASTERPIECE (THE COMPLETION OF 5D NEW EARTH) APPROACHES,, THE PLEIADIANS WILL USE THE 2020 JUPITER/PLUTO STARGATE TO CHANNEL MASSIVE AMOUNTS OF 5D GAMMA, CENTRAL SUNLIGHT, NOW FULLY PRESENT ON THE SURFACE OF THE SUN, ON DOWN TOWARDS EARTH WHERE IT WILL BE RECEIVED, DECODED AND INTEGRATED INTO THE HUMAN BODY VESSEL DNA OF THE 4.5 BILLION STARSEEDS OF EARTH, FOR THE PURPOSE OF FULLY MANIFESTING THE NEW 5D EARTH REALITY HERE!"

 

Viestistäni 28.3, lyhyesti: Nyt perätään yhteenkuuluvaisuuden yrittämistä, moni pääsee syvemmälle itseensä, näiden viestintuojien tasolle. Ennen kylvimme rahassa, maineen kasvattamisessa, pian kylvemme nostavan olemuksemme onnessa. Emme vielä kykene ilakoimaan mutta uuden maiseman tullessa voimme verrata suurta eroa tähän entiseen joka on nyt. Jokin vanha maailma etääntyy kuten on suunniteltu (velkaan perustuva rahatalous, raakuudet, sortaminen) ja jokin lähentyy. On pyrittävä iloiten lähestymään uutta tulevaisuutta sen sijaan että kauhistelisi, maalliset murheet alkavat hävitä.

Aamuisin täytyisi pitää hiljainen mietiskelyhetki/hartaus, meille saapuu turvajoukkoja toisinaan heikosti havaittavana asiana ja toisinaan hyvin iloisena hetkenä. Pian osaamme itse ennustaa säitä, suurenmoisia kasvavia asioita. Salaisuus tulee julki jollaista emme osanneet arvata olleen meidän kanssamme. Öisin saattaa esiintyä yksinäisiä olemuksia joihin ei saa turvata, pian katselemme korkeammalta osataksemme erotella heidät turvallisista olemuksista.

Ei saa ajatella maallista rahaa, vaan ajatella yksinkertaisemmin, näennäisen pian eteemme turvaksemme aukeavaa maisemapolkua. Epäluulo karisee edetessämme.

 

Koko viesti:

"Perää heiltä muilta yhteenkuuluvaisuuden ominaisuuksia että he toisinaan edes yrittäisivät jonkinlaista kanssakäymistä vaikka ette tuoksinassanne kuitenkaan lisää mitään jakeitanne että toisianne kasvattaisitte. Mutta pian te moni sukellatte enemmän syvemmälle näköiseemme turvaan, pian moni siis aloittaa matkansa.

Ajoittakaa matkanne etenkin juuri siten että normaalisti kun kylvette rahassanne, turvaatte enemmänkin kasoihin maineen mutta pian normaalisti kun kylvette onnessa, turvaatte kasoihin nostavan olemuksen. Peräänkuulutamme tänään yhteisöllisyyttänne turvaksenne joihinkin maisemiin otettaviin tapahtumiin jolloin lisäätte maisemissanne normaaleja elinolosuhteitanne. Mutta pyrkikää aina asioissanne vakuuttumaan todennäköisen helpoista aseista että monikaan tuskin kykenee vielä ilakoimaan mutta merkitkää jakeeseenne muistiin että millaiselta se todellinen maisema näytti. Huomatkaa millaisen eron muutoksen vaihtuessaan se uusi maisema tuokaan, viimeksi oleilleen tilalle. Näin te helpotatte maisemajuoksuanne että monikaan tuskin kykenee vielä aloittamaan polkuaan yksin, mutta nähkää monien seura vakavasti otettavana jakeena, jolloin moni uskaltautuu aloittamaan pyynnöittänne.

Osoita heille jae seuraavanlaatuinen: Turvaatte moni tunnollisempiin olemuksiin jolloin ettette suorastaan kyllä mitenkään muuta käsityksiänne vaan maisemassanne sijaitsee jokin entisestään laantuva tasanne. Että jokin siis etääntyy, kuten on tavoiteltu aikojen kuluessa. Jolloin jokin taso lähentyy. Perääntykää jos toivon mukaan ette osaa katsella oikeaa tasannetta mutta pyrkikää aina silti iloiten lähestymään jaettanne, osoittakaa jatkuvuutta maisemassanne. Pyrkikää siis iloitsemaan ettekä vaikutelmissanne turvaudu enää maallisiin murheisiin vaan osaatte jakaa niitä suosiollisia turvavesistöjänne.

Nopeammin saavumme mekin teidän turvaksenne, osoittakaa jae aamullinen aina meidän suuntaamme että osallistuisimme heikentyneenä jakeena joskus, mutta toisinaan taas iloiten te maisemassanne katselette suuntaamme. Näkemiin. Pyri aina iloitsemaan ennemmin kuin että kauhistelet tai kurvaat jonnekin maisemaan sivuun. Ette siis jaa näitä mediassanne suosiollisemmin mutta pian nousemme mekin yrittämään jaetta, jolloin te suorastaan osaatte itse ennustaa säitä, kasvavia suurenmoisia asioita.

-Ai ennustaa säätä ja mitä muuta? Näitä juuri meidän mainitsemiamme asioita kunnes se salaisuus pyrkii tuomiolauselmalle jollaista ette osanneet arvata oleilleen kanssanne, sijallanne.

Älä missään nimessä turvaa heihin yksinäisiin olemuksiin joita esiintyy luonanne öisin, näkemiin. 

-Mitä ne ovat? Että siis turvaa heihin toisenlaisiin olentoihin joita lähentyy toisinaan öisin, turvatkaa heihin suosiollisempiin. 

-Mistä erotamme ne olennot toisistaan? Ette te osaa maisemassanne sijaita ylhäällä nähdäksenne heitä suosiollisemmin mutta korvaatte ne asujaimenne piankin ettekä suosiollisemmin enää heitä katsele. 

-Ok, oliko muuta? Harjoita lauselmiasi kyvykkäämmin jatkuvasti, osoita lauselmajae millaisen tahdot osoittaa turvaksenne, toimi harkiten. Älä tee maallisia mammona-ajatelmia vaan ajattele aina yksinkertaisemmin, vain näennäisen pian kunnostautuvaa maisemapolkua joka aukeaa eteenne turvaksenne.

Karista epäluulo sijaintinne mukaisesti.

Näkemiin."

 

 

29.3 Eilen äänitin viestin, en ole sitä vielä kuunnellut tarkemmin.

Unissa oli ehkä 4 eri aihealuetta. Oli jotain katselua eteen, sivuille. Oli kaksi naista jotka tulivat uteliaisuuksissaan kurkkimaan kotini ikkunoista, avasin ikkunan ja kysyin mikä hätänä. (Ehkä joku siis on kiinnostumassa henkisen kehityksen elämäntapahtumista ja on ihan ihmeissään vasta kurkkimassa puolisalaa).

Olin myös jossain rakennuksen toisessa kerroksessa töissä, oli oikein työvuorolista, teimme ruokaa.

Muut yksityiskohdat ovat unohtuneet, tai tulevat mieleen jostakin virikkeestä. Oli jotain muutakin muttakun ei vain muista.

Eilen aamulla muuten heräsin hienoiseen auringonsäteeseen joka olevinaan paistoi huoneessa vaikkei sellaista ollutkaan. Päivälevolla oli mielenkiintoinen todella syvä rauhan tunne, uudenlainen sekin.

Mielessä on ollut jonkinlaisen päivittäisen videohetken pitäminen, sillä katsoessa TV:tä ohimennen tuleeko mitään, kaipaa aina jotain rauhallisempaa, tunneälykästä tuokiota kohelluksen sijaan.

Koostan omista loppuvuoden 2019 kokemuksista videota, ennusteista jotka liittyvät näihin aikoihin, niistä jotka piti tulla kirjaan mutta jota en nyt suuritöisyyden vuoksi kaiketi ole tekemässä. Joudun selvyyden vuoksi kirjoittamaan ne käsin, niin pääsen niihin kiinni paremmin.

20200329_152420.jpg

 

28.3 Hyvää harjoittelua oli kokeilla videokameraa, mutta eihän tietenkään mitään erikoista näkynyt ja aloinkin miettiessäni tulla päätelmään että ehkä maisema on siis taas joku sielunmaisema jossa ympyrä näkyy. "Se ei tule valaisemaan yötaivastanne". Ajattelin ettei se olisi yhtä kirkas kuin täysikuu, mutta ehkä se siis ei ole lainkaan taivaalla.

Ehkä jopa itse sielu on se "tähtienvälinen luotain", "lentolaite", kun aina kaikki on niin vertauskuvallista että itse opiskelisimme. Ja viesteissäni on toisaalta myös ollut ettemme tule näkemään avaruusaluksia lentämässä vapaasti taivaallamme näkyvissä, joinakin arkipäiväisinä asioina. Tämä pallojuttu on joku toinen juttu...

Aamulla varhain näin unen jossa oli esitelmä. Siinä taulussa oli silmämunan poikkileikkaus ja vieressä tekstiä. Muistan vain "Tämä on nätty jäänne kaukaisesta näkökyvystä." ( nätty= kätevä )

Eli ihmisellä on siis ollut monitasoisempikin näkökyky kuten kaikki jo tiedetäänkin ja siitä meillä on joku jäänne jolla vielä näemme jotain, ilmeisesti tällaisen pallonmuotoisen jutun, mitä se sitten kuvaakin... mutta se näkyy kaiketi vain henkisellä silmällä.

No eipä huolta, tämäkin, kuten muutkin, varmaan ratkeaa tulevaisuudessa.

*

 

20200328_153832.jpg

Selitys hukkuvalle hevoselle! Jopa 24 tunnin aikamääre sopii täydellisesti sillä näin uneni klo 4:40 tienoilla.

Ehkä minä päivittelen jatkossa pelkästään yhdellä kuvalla jonka olen unessa saanut ja Michael ym. kanavoijat kertovat siitä monisanaisesti :) 

 

Michael Love 28.3:

"Uusi maapallon vauraus -järjestelmä on paikoillaan! Ihmiskunta on elänyt taloudellisessa lieassa 350 000 vuotta.

24 tuntia sitten pimeä jakso on viimeinkin päättynyt!

Operaatio Maapallon Vapautuksessa "Valon johtajat ja valkohatut" ("white hats" kuvaa hyväntahtoista joukkiota) ovat saaneet täyden otteen vanhasta cabal-keskuspankki -järjestelmästä. Valojoukot uudelleenmuokkaavat täysin tätä vanhentunutta ja haitallista 3D matrix -järjestelmää, ja uutta järjestelmää käytetään nyt täysin palvelemaan planeetan asukkaita. Uusi järjestelmä eliminoi velan ja taloudellisen kärsimyksen.

Tämä on vasta alku suurelle mullistukselle tietoisuudessa. Kaikki protokollat Tapahtumalle 2020 ovat nyt täysillä etenemässä ympäri maailmaa, joka sivilisaation alueella. "

*

 

Osa 1: Koronaviruksesta, viruksen alkuperästä, yhteydestä 5g:hen, ym. 

https://youtu.be/jFvCwdfoiH8

 

*

27.3 Päivitys 3: Ja edelleen nyt päivän mittaan tulee näitä ennustuksia pimennosta:

Galaktinen neuvosto: "Meidän tarvitsee ehkä toteuttaa pimeyden aika, tarkoitamme täydellinen internetin, TV:n, median poisto. Jos teemme tämän, se on Cabalin estämiseksi levittämästä lisää massapelkoa kun liikumme eteenpäin heidän pidättämisessään. Pysykää kotona ja käyttäkää tämä aika ymmärtääksenne että olette kaikki yksi. Mikä vaikuttaa yhteen, vaikuttaa toiseen. Tulee olemaan monia paljastuksia pidätyksistä, ET-olennoista ja piilotetusta teknologiasta sitten kun myrsky on ohi. 5g verkko ei enää toimi, sen luoneet ihmettelevät miksi, mutta sitä ei enää sallita planeetallanne. Virustilanne ei tule enää huonontumaan."

Lähde Era of Light: Galactic Update; 5D Gammawaves, julkaistu 27.3. Hyvä sivusto seurata uusimpia kanavointeja ja miettiä mikä uutinen olisi tulevaisuutta...

 

Päivitys 2: Huomasin juuri että Jelelle Awen kirjoitti facebookissa:

"Näen jatkuvasti toisissa paikoissa ja kuulen ohjausta itsekin että on mahdollisesti kymmenen päivän "blackout" kuten Q on sitä kutsunut, sunnuntaista lähtien tai hieman myöhemmin, 1.4 alkava. Blackout tarkoittaisi tässä tapauksessa ettei internetiin pääse eivätkä puhelut toimi (ainoastaan hätäpuhelut, puhelimiin saattaa myös tulla jokin hätätiedotusjärjestelmä jonka avulla saamme tietoa tapahtumista). Sähköä ja vettä riittää. Minusta näyttää ja kuulen että tämä olisi maailmanlaajuinen. Tämä on vain yksi mahdollinen aikalinja joten en sano että se varmasti tapahtuu, sillä niin monia aikalinjoja näyttää toteutuvan kerralla juuri nyt.

Kuten monet muutkin, teimme livestriimin siitä että virusta käytetään peitetarinana, suojana pitää kaikki turvassa kodeissamme, poissa kaduilta sillävälin kun massapidätykset (joita on tapahtunut raporttien mukaan Italiassa ja Meksikossa) ovat käynnissä. Monet Cabalin jäsenet (mukaanlukien kuuluisuuksia, julkkiksia) ovat saaneet viruksen ja ovat karanteenissa joka on todellisuudessa kotipidätys. Monet yritysten toimitusjohtajat ovat ottaneet lopputilin. Näiden tapahtumien syvemmät asteet tapahtuvat mahdollisesti blackoutin aikana. 

Toiveikasta on että tämä kaikki puhdistus olisi ohi pääsiäisen aikoihin, sunnuntaina 12.4. niin että olisi mahdollisimman vähän harmia elämänrakenteisiimme ja järjestelmiimme. Tämä olisi täydellinen uudelleensyntyminen meille kaikille, ilman aikaisempaa hallintaa elämässämme. "

 

Todella omituista sillä itsekin ihmettelin omassa viestissäni ollutta nimenomaista päivää "sunnuntai", jolloin "parantelisin itseäni taakastani", sillä yleensä esim. aikamääre "tänään" ei ole tänään vaan pian, ja nyt sitten on tuo tietty päivä!?

Täytyy ehkä siis varautua ruoalla lisää, olen ostanut hieman pakastimeen ja kaappiin sekä varannut käteistä... en tosin ole vielä viesteissä sellaista kehotusta saanut suoraan.

Tarkasti näin oli itselläni:

"Ette turvaa kehenkään lautasmallin jakeeseen tulevaisuudessa vaan se jae esiintyy enemmänkin juuri lentoaluksen muotoisena tähdistöjen välisenä avaruusluotaimena. Näennäisen pian se malli tulee esiintymään teidän maisemissanne. Odota jatkokauttanne. Usko jakeisiin joita lähetämme jolloin et oleile väärällä puolelle, näkemiin. Alusta jakeesi näin että millaisen vuoroveden tulevaisuus sallii. Näkemiin.

Minä: -Piirretäänkö alus? Yhteistyön jakamiseksi emme maalaa uhkakuvia vaan sijoitamme sen sunnuntain yhteyteen jolloin parantelet itseäsi taakastasi. Yhteyttämme tullaan muodostamaan useammin joten aloita maiseman jakautumisen valvonta."

Mutta siis oman viestini mukaan tämä olisi tosiaan itsemme parantamista, ei syytä huoleen. 

Ja se viimeyön uneni että puhelin oli rikkoutunut! Ehkä kyse ei ollut mistään kommunikointivälineestä vaan juurikin että puhelimella ei sitten minnekään pääse.

 

Ja nyt vielä luin Jelellen kommenteissa: 

"Q has talked about 10 days of darkness. I Am hearing national emergency broadcasting system that was tested by POTUS 2 years ago for this very reason. I Am also hearing April Fools Day. Love Love Love"

Eli "Q on puhunut kymmenestä pimeyden päivästä. Olen kuullut kansainvälisestä hätäilmoitusjärjestelmästä jota testattiin amerikan presidentin puolesta kaksi vuotta sitten juuri tämän syyn vuoksi. Kuulin myös aprillipäivästä."

Minähän olin puhelimessa ulkona kotona kun kuulimme molemmat osapuolet miten puhelimessa yhtäkkiä puhui kuin joku avaruuskieltä. Kuuntelin sitä ihmeissäni että jokin häiriö, mutta kun tosiaan se toinenkin osapuoli kuuli saman.

Siinä aiemmin oli ollut viestissä "testaamme sitä laitettasi". Se on omissa kokemuksissa ehkä yli vuosi sitten, etsin myöhemmin tähän.

Toki ensimmäisenä hätäilmoitusjärjestelmästä tuli mieleen joku joukkotekstiviesti -järjestelmä, joten en nyt väitä että kaikkien puhelimessa alkaisi kuulua avaruuskieltä ja taivaalla lennellä palloja... mutta nyt kun oikein alkaa kuvittelemaan mitä tulevaisuus saattaisikaan olla, vain mielikuvitus on rajana :D

 

Kello 4:40 unessa pyöräilin erään talon ohi, perheen iso lemmikkihevonen oli irti pihassa. Ihmettelin miten se pysyy itsekseen tontilla eikä lähde minnekään. Perheen äiti toisteli iloisesti sen nimeä. Sitten huomasinkin että hevonen oli lähtenyt perääni ilman että perhe huomasi. Se alkoi piehtaroida edessäni hiekassa ja ensin nauroin, kunnes se kierähtikin tosi syvään veteen. Kuulin sen haukkovan sieraimillaan vettä keuhkoihinsa eikä se edes yrittänyt nostaa päätään veden yläpuolelle. Katselin kauhistuneena taakse, huutaisinko perheelle, mutta välimatkaa oli liikaa, yritin etsiä puhelintani mutta muistinkin että saman hevosen vuoksihan se hajosi hieman aiemmin enkä ollut muistanut ilmoittaa perheelle ja kysyä vahingonkorvauksia. Katselin rannalta jotain millä voisin sen pelastaa yksin.

Hevonen kierähti vielä syvempään osaan jossa oli kova pyörre, tiesin että peli oli menetetty enkä voisi mitenkään sitä pelastaa.

Olen siis ajatellut että hevonen on jokin ikivanha tapamme edetä, jokin vanhanaikainen elämänkäsitys. No se on nyt sitten ainakin tullut loppunsa päähän, mikä lie ollutkin. Sitä on siis vaalittu perheissä myös. Se ikivanha toimintatapa on rikkonut kommunikointivälineeni... eli ehkä telepaattisen yhteyden taidon. Ja vesihän on korkeampi tieto, se hukuttaa hevosen voimakkaaseen pyörteeseen.

Ehkä hevosen määritelmä tarkentuu vielä, mitä se tarkalleen ottaen kuvaa. Edellisessä unessa kun hillitsin sitä, se ei lähtenytkään enää vauhtiin niin helposti... eli ehkä ajattelutapani oli muuttunut vanhasta uudempaan enemmän mutta yritin kuitenkin yhä vielä vanhaa etenemistapaa kannustaa liikenteeseen.

 

Muistelin että Cobran sivuston kommenteissa keskusteltiin joskus voiko komentoja kääntää omalle kielelleen, tarkkaa vastausta en muista, mielestäni niitä sai hieman hioa käsitettävämmäksi. Täytyy katsoa löydänkö vielä. 

Esko Jalkanen käytti näitä hokema -komentoja monipuolisesti ainakin myös, joten varmaan ei ole turhaa lausua itsekseen "poista koronavirus, poista koronavirus, poista koronavirus".

Plejadilaisten komennossa kuitenkin myös aina se Stardust (tähtipöly) loppuosa, joten ehkä selvin käyttää ihan kokonaan sitä hokemaa RCV Stardust jos nimenomaan haluaa heidän käyttävän teknologioitaan sen poistamiseksi...

 

Esko Jalkasesta artikkelissani täällä, siinä oli lisäksi tästä Atlantis-commandista suomennos: 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2019/04/ii-63

Miten suomalaisten kalevalainen kansa on yhteydessä Atlantikseen (Esko Jalkanen): 

https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2014/05/ii-14

 

26.3 Kovasti herätellään nyt tosi varhain, kolmen maissa, mutta ei onnistu kun töissäkin täytyisi yrittää olla. Korvan sointi on muuten nyt tosi korkea ja pieni, ehkä kuvaa jotain korkeampaa värähtelytaajuutta. Unia oli mutta unohdin.

Mietin miksi aluksesta lähtee alaspäin jotain, onko se nuoli eli suunta, vai valo... Sain aluksesta toisenkin kuvan ennen tuota pelkistettyä versiota ja siinä oli kiemuraista koristekuviota kylki täynnä, ei mitään alaspäin.

Palautin näkyviin vuoden 2019 kokemuksiani "sivut" palkissa... sillä en tiedä jaksanko koota niitä kokonaiseksi kirjaksi. Yritin alkua ja se tuntuu aika valtavalta työltä. Luultavasti kokoan vain jonkin ilmaisversion missä järjestyksessä kaikki on tapahtunut.

Huomenna tulen kotiin puolenyön kieppeissä, yritän pysähtyä kuvaamaan jotain tähtitaivasta umpimähkään. Ehkä homma ei toimi niin, vaan tapahtumalle on jokin muu aika, mutta kokeilen jos ilman jalustaa saisin autoon nojaamalla tärinätöntä videota...

 

25.3 Ajattelin vain ohimennen kokeilla piirtää, kun en ole pitkään aikaan tehnyt automaattipiirroksia. Nyt täytyy ilmeisesti pitää videokamera mukana.

Ensin joitakin suppiloita ja pyöreä juttu, sitten pitemmin tekstiä josta lyhennelmä:

Turhaan monikin pelkää että muukalaiset olisivat jotakin turmiollista, se aiheuttaa toisille turvattomuuden lisääntymistä. Eikä kyse ole mistään lautasmallista tulevaisuudessa vaan enemmänkin lentoaluksen muotoinen tähdistöjen välinen avaruusluotain. Näennäisen pian se malli tulee esiintymään maisemissanne. Usko jakeisiin joita lähetämme jolloin et oleile väärällä puolella.

Kysyin piirretäänkö kuva, vastauksena jotain että sijoittavat sen sunnuntain yhteyteen jolloin "parantelen itseäni taakastani". Yhteyttä tullaan muodostamaan useammin.

Mutta sitten tuli tämä. Näin siinä eräässä unessa myös pallonmuotoisen aluksen, taisi olla sininen.. siellä sisällä oli hymyilevä kuski. En kyllä ajatellut ET aluksia pallonmuotoisiksi oikeastaan... tai nämä ovat sitten jotain maanpäällisiä pienemmän tason, yhden henkilön lentojuttuja.

Teksti: "Piirsit tässä meidän lentolauksemme, oleta sen olevan muodostunut ensinnäkin pallomaisesta muodostelmasta mutta ilmoitamme ensinnäkin ettei se salli minkään valaisevan yötaivastanne vaan päättää lyhyesti vierailla maisemissanne. Osoita ettet pelkää, jolloin etsiydyt oikealle tasolle elämässänne. Näkemiin. Ohjaa nopeutta että suoritat pian näyttävän jakeen mutta turvaa ensin tuomion päätelmään jostakin palloaluksesta joka lensi tänään maailmassanne. Että suvaitkaa ilmoittaa lauselmin jos koitte sellaisen ilmiön. Osoittakaa lause sellainen ettei se satuttanut ketään vaan oitis lähti vastakkaiselle puolelle. Näkemiin. Aloita matkasi kastelemalla jakeesi..."

20200325_163814.jpg

24.3 Näin unen jossa sain kasan tosi isoja ruskeakuorisia munia, joku sanoi että nythän mulla on vaikka miten paljon. Vastasin etten voi niitä yksin pitää, kun ne kuuluvat monille muillekin. Laitoin ne pesualtaaseen veteen puhdistumaan. 

On ollut unia joita en muista, ei mitään muuta erikoista. Lueskelin vanhoja viestejäni ja onhan siellä ennustettu nämä ajat. 

Löytyisi varmaan lisääkin enteitä jos keräisi kaikki, katsotaan jaksanko koostaa...

Kertasin viestejäni jotka vielä näkyvät bloggerissa (minne aioin muuttaa tämän Vuodatuksen blogin koska pakoilin erään henkilön "pahaa silmää" täältä moneenkin eri paikkaan mutta ei se blogger tuntunut omalta paikalta sittenkään, joten unohtui...) ja huomasin että juuri vuosi sitten kevätpäiväntasauksen aikoihin oli myös ainakin itselläni tilanne että tapahtui näennäisen negatiivista jonka arvelin olevan jonkin positiivisemman alku.

"Älä pelkää tai kamppaile turhaan vastaan jotakin uudistusta, sillä jokainen tasanne keventyy kyllä matkatessasi eteenpäin."

Tammikuussa 2019 olin vielä "vauva-George" jolle puhuttiin georgishia. Henkisesti olen siis edennyt teini-ikään maallisen elämänkierron YHDESSÄ vuodessa!

Eli nämä kopsasin oheisen bloggerin tammi-helmikuun viesteistä 2019:

4.2 Ajoin unessa linja-autoa, juna tuli, ja olin onnellinen kun jarrut toimi lopulta, sillä oli vaikeuksia pysähtyä. Päästiin perille hotellille, ostin juhlavaatteita ja skumppapullon. Edellinen naisasukas oli vielä huoneessani ja hän halusi vaihtaa multa isomman setelin, sain itse kolikoita.
(Ehkä kuvaa tätä henkistä matkaa, lopulta pääsemme perille ja voimme juhlia, rahataloudessa on jokin muutos...)

22.2 klo 3:30-5.00 välillä näin unen että oltiin jossakin virastotyyppisessä isossa talossa, joku mies sai huonoja uutisia ja lähti hevosellaan ajamaan ulos. Jostakin syystä hevosilla oli talli siellä sisätiloissa myös. Luulisin että mies jäi asunnottomaksi, ehkä juuri siitä talosta koska lähti kaikkineen. Tarjosin sille huonetta ensialuksi mutta ei halunnut, en itse asunut kyseisessä talossa. Lähdettiin ulos tästä talosta naisryhmän kanssa, heti ovella huomasimme että viereinen todella iso vanha, kivinen ehkä "nuorisotalo" oli täysin tulessa. Ihmiset hämmästyivät miten vakava tilanne olikaan, juoksivat kauhuissaan että nyt on paha, nyt on paha. Huomasin että omankin "virastotalomme" katto oli pahasti tulessa, levinnyt tästä toisesta talosta.
Lähdimme juoksemaan ja kokoonnuimme kauemmas katselemaan, hevoset jäivät rakennuksen sisään.
(Samantyyppinen uni jota olen nähnyt monesti aiemminkin, että lähdetään "isosta rakennuksesta" eli ehkä yhteiskunnan rakenne sortuu, joskus ohjaamassa oli palomiehiä, pelastettiin ne eläimet talosta, nyt ne jäivät liekkeihin kaiketi … Eli selityksenä siis: jokin vanha yhteiskuntarakenne syttyy tuleen, miehet jäävät kodittomiksi, naiset kerääntyvät yhteen, hevoset kuvaavat jotain ikivanhaa tapaa toimia/mennä eteenpäin.)

 

Eli ne uneni rakennuksista (=elämän raameista, ympäristöstämme) joita evakuoidaan sopivat nyt tähän aikaan. Ainakin siinä yhdessä unessa oli oikeinkin neuvokkaita palomiehiä jotka opastivat meitä ulos kerrostalosta. Eli apua tulemme saamaan.

Nyt olisi niin paljon asiaa koottavana mutta ne kaikki ovat levällään piirroksissa, unissa, teksteissä...

 

2.8.2017 viestistä "Korjaava pyörre saapuu":

"Valtuutamme teidät olemaan valmiustilassa sen tulevaisuutenne suhteen. Korjaamme teidän käsityksiänne, sillä jokin ennalta arvaamaton tilanne saattaa kärjistää kaiken yhtäkkisesti, eikä silloin enää ehdi kukaan miettiä syntyjä syviä onnen jakamisesta. Jokin kannaltanne muodokas pyörre saapuu luomakuntaanne, sillä jokin asia korjaantuu sen ohella.

Että sinullakin siinä ohjautuu uusi työpaikka luoksesi suoraan eikä korjata sen avulla toisia jäseniä, vaan ottavat sinut mukaansa kaipaamaan jäseniä luokseen. Jokin ennalta määrittelemätön asia kulkeutuu luoksenne, eikä sallita kenenkään olla painuksissa alaspäin. Joten ottakaa kasvonne, kääntäkää ne sallimukseen ja kokeilkaa miten helppoa se onkaan valaista asuaan uudella tavoin. Kertaatte itsekin sen jälkeen miten jokainen kannustaa luottamaan ja uudistamaan toisiaan, ja näin tehden saavutatte paljon enemmän kuin mitä kohtaisitte yksin kavutessanne, saavuttaen ainoastaan merkityksettömiä etappeja nousunne aikana.

Jokin sisäinen asia korvaa pian ne menetetyt, arvokkaat asujaimenne, kuten asumistyyli ja kuka omistaa mitäkin. Mitään ette sinänsä kadota, vaan otatte lisää asujaimianne mukaan ja kohtaatte enemmän katseellenne kuin olisitte voineet ajatella mahdolliseksi. Katselkaa kaikkea laajasta perspektiivistä, älkääkä ainoastaan oman katseenne mukaisesti."

 

12.1.2017 "Saapuvat pyörteet, tietoisuuden laajeneminen": https://youtu.be/yf49U4BQV88

Tapahtuu ennenkokematon tietoisuuden laajentuminen. Näemme jotain omin silmin, huomaamme näiden olentojen saapuneen jotka viestejäni kirjoittavat. Ajattelemme heidän olevan korkeammalla tietoisuuden tasolla vaikka kykenemme itsekin saavuttamaan saman. Sitten ylösnousseet henget opastavat meitä tapahtumissamme. Ajattelemme saavuttaneemme kuolemattomuuden kuunnellessamme heitä, vaikka kuolemattomuuteen emme vielä yksin kykene tällä tasollamme.

19.5.2018: Kysyin: Mistä se yltäkylläisyys sitten ilmestyy?

Vastaus: Osoitamme pian muuttavamme järjestelmäänne, osoita itsekin kaipaavasi tasannetta uudenlaista. 

-Kiitos, kyse ei siis olekaan rahasta vaan henkisestä tasanteesta? 

Eli osoitamme tämän jakeen sellaiseen muotoon että jokainen tulee tasoittamaan jakeensa tulevaisuudessa vaikka ilman jokaisen kannalta oleellista turvaa. Mitoitatte lisää jakeitanne siten nähden ettei jokaiselle riitä turvaa mutta yltäkylläisyyttä riittää. Näkemiin.

-Tarkoittiko turva tässä rahaa, jokaiselle ei riitä rahaa mutta yltäkylläisyyttä riittää?

Eli osoitamme siis juuri siten, ole hyvä."

 

23.3 Näin eilen aamulla unen jonka mukava energia kannatteli koko sunnuntaipäivän, pehmeän keinuvasti laukkaavan ponin selässä olin! Matkattiin siis hevosilla, meitä oli 3 matkaajaa, toisilla isommat hevoset. Välillä pidettiin taukoa ja sitten taas lähdettiin. Viimeisin ennen heräämistä, lähtö taukopaikalta oli se minkä tunne jäi koko päiväksi, ponini lähti niin kovaan laukkaan että hiukseni hulmusivat ja vauhdin hurmassa päästeltiin muiden kahden edelle. Jouduin sitten hidastelemaan lopulta etteivät toiset jäisi pahasti jälkeen, mutta se oli virhe. Poni mateli sen jälkeen toisten perässä eikä lähtenyt enää vauhtiin vaikka miten kannustin.. kunnes viimein innostuikin lopulta ja taas lähdettiin. Siihen uni päättyi eli siinä kohtaa kai ollaan nyt.

Majapaikassa pieni poni oli kätevä ja siisti, vaivaton kaveri. Lepäilimme ja söimme, jutellen matkatovereiden kanssa.

Ja muistin jälkeenpäin (nähtyäni kissan hiekkalaatikon varastossa) että poni kävi itse hiekkalaatikolla, mistä syystä sitä kehuimme miten viisas se oli. Ehkä se ei ihan täysin hevonen siis ollutkaan... en nyt keksi miksi toisilla oli isommat täyskokoiset hevoset.

Tästä matkaamisesta olen siis aiemmin nähnyt moottoripyöräporukka -unen joka katseli maisemia matkatessaan, puki välillä vaatteitaan, jne. Ja välillä on matkattu joella, edessä yhtäkkiä koskipaikka johon joku oli jo pudonnutkin ja hämmästellen katseli jalkojaan. Matkaa siis selvästi tehdään! Minähän sain valita etenenkö yksin vai odottelenko muita, en nyt sitten pääse etenemään enää yksin vaikka tietysti sitä laukkaisi täysiä jo eteenpäin.

Varmaankin pieni hullunkurisen näköinen pörröharjainen poni sen vuoksi että joidenkin silmissä etenemiseni saattaa näyttää naurettavalta. Mutta voin vakuuttaa että ponin selässä on hauskaa, katselijoiden arvosteluista viis veisaan :)

 

Olen jatkanut kirjan loppuun (Planetaarinen muunnosvaihe) ja välillä on silmät ällistyksestä levällään kun luen omiin viesteihini sopivia kohtia. Kirjan mukaan hengillä on käytössään mm. eläviä kirjastoja, erityisiä "tietokoneita".

Itselläni oli viesteissä että taivaassa nähdään jotenkin kuvina seinillä henget jotka ovat palaamassa taivaan kotiin, eivät vielä perillä vaan tulossa. Heillä oli siivet merkkinä siitä matkasta, sillä myös sieluilla on "siivet" kun ne matkaavat takaisin, enkelit ovat eri asia. En muista sanatarkasti, täytyy etsiä se viesti... se ei aikanaan mennyt lainkaan ymmärrykseeni että taivaassa olisi jonkinlaiset näytöt seinillä...

Ihmiset toimivat henkimaailman kanssa yhteistyössä sujuvasti unitilan aikana kun oleilevat irti kehostaan. Jotkut pääsevät helpommin henkimaailmaan sisälle, riippuen sisäisen työn määrästä mitä ovat tehneet tässä tai edellisessä elämässä. Jälleensyntyviä lähettiläitä kaukaisilta tähdiltä tulee maapallolle tähdenlentoina, heidän tulevien vanhempien kanssa keskustellaan yhteisissä kokoontumisissa HEIDÄN OMISSA KODEISSAAN sinä aikana kun ihmiset nukkuvat/kulkevat henkipuolella. Muitakin henkimaailman asioita hoidettiin, parannettiin ongelmia ihmisten kodeissa paikan päällä.

Minullahan oli se uni jossa nuorena kättelin keittiössämme "opettajia" joita kunnioitin suuresti siinä unessa. Huhhuh!

Ehdottomasti kannattaa lukea kirja! Aloitan seuraavaa piakkoin.

*

Ultra-lehdestä 3/2020 artikkeli "Henkisen kehityksen koulu":

"Steinerin mukaan henkimaailmassa on Mikaelin koulu, joka on vuosisatoja opettanut sieluja henkimaailmassa. Hän itse yritti tuoda sitä myös maan päälle, mutta 1. maailmansota katkaisi sen alkuunsa."

 

20.3 Koostetta hieman kaikesta, viestipätkistä ja unista. En mielestäni ole saanut viestejä ulos ymmärrettävästi ja siten keskeyttänyt turhautuneena kertaukseen, mutta kun kuuntelen, on siellä kuitenkin uuttakin asiaa siitä miten tilanteemme muuttuu paremmaksi.

Koska ajat ovat erikoisia, myös kokemukset alkavat olla erikoisia. Nämä esimerkkinä mitä on tulossa, niin ei kukaan ajattele olevansa hullu. Tämä entinen määritelmä "hullu", poistuu ja tilalle tulee "normaali".

Pitäisi pysähtyä miettimään millaista muutosta tämä kaikki enteilee, mitä muutosta itse pyrimme ilmentämään.

Minusta uutiset ovat olleet positiivisia esim. Venetsian kanaalien kirkastuminen, kalojen palaaminen sinne. Olen tyytyväinen markkinatalouden kaatumiseen, yhteisöllisyyden lisääntymiseen, hiljentymiseen ja rauhoittumiseen. Läpi aikojen ihmiset ovat joutuneet vaihtamaan työtä/elinkeinoa, muuttamaan ruoan perässä. Tuttua, hetken se kirpaisee etsiä uutta alaa.

 

Uhkakuvat tulevat vähenemään ja se tuntuu meistä miellyttävältä. Lähdemme "hyppyyn" suorastaan. 

Tämä laakso, alkumatka oli meidän vuorovesistössämme turvallisuuden alkujae.

Jotakin uutta ajautuu maisemaamme aamuisin, aamuyöksi. Ilmatilaamme puhdistetaan ylhäältä käsin öisin. Ei vain kuvaannollisesti, vaan tämä tapahtuu kaupunki kerrallaan (se Lakeuden Risti -tyyppinen kuvani jossa oli kaiketi puhdistavaa sumua.)

On herätelty varhain, esim. klo 6. Esimerkiksi rapsahdus paperipussissa kahdesti peräkkäin, vanhanaikainen "ovikello" jossa kevyen helähtävä sointu kuin kaksi hienoista kelloa helähtäisi yhteen ja tämä kuului siis oven suunnasta. Ehkä siksi että ilma on siis varhain aamulla puhtaimmillaan, pitäisi herätä myös aiemmin.

Maisemaamme on myös saapunut edesmenneitä eläimiämme selkeämmin, sillä se kuuluu nopeammin etenemiseemme että jotkut asiat etääntyvät ja jotkut tulevat lähemmäs. Unessa jokin mies istui meditaatioasennossa ja kertoi: "mukava että kaikki ovat kotona", samassa jalkopäähäni hyppäsi kissa tai koira.

Se ei tunnu eikä näy fyysessä maailmassa useimmille, selvänäköiset ehkä näkevät, selvätuntoiset tuntevat ja selväkuuloiset kuulevat sen. Minä siis kuulin sen erittäin selvän ja tunnistettavan äänen peitolle hyppäämisestä mutta en tälläkertaa tuntenut sitä. Ehkä tähän liittyi se unenikin jossa kuollut koira palasi ruokakupilleen. Ei nämä ole kammottavia kun ne ymmärtää.

Kello kuusi on herätetty (18.3) myös siten että nenäni sisäpuolella kuului ääni jollainen saattaa kuulua kun nenä on tukossa, "parkaisu" tavallaan, joka olikin niin erikoinen että heti kiinnitin siihen huomion. Se oli enemmänkin tosiaan valittava ihmisääni.

Ensin ajattelin sen olevan samanlainen enne joka edelsi kissani kuolemaa. Eli silloin ensin heräsin siihen "etten saa henkeä". Se tapahtui todellisessa elämässä sitten paria päivää myöhemmin kun kissani oli juuri kuollut, olin itkenyt niin etten saanut henkeä yrittäessäni nukkua, heräsin siihen samanlaiseen hengen haukkomiseen kuten siinä enteessä tapahtui. 

Mutta en usko että nyt saan flunssan ja nenäni menee tukkoon. Luulisin että tämä oli positiivinen enne... muuta en osaa sanoa vielä. Se varmaan selviää.

19.3 ajaessani ja katsellessani taivaanrantaan, huomasin etten tuntenut lainkaan iloa, tulevaisuus oli harmaa. Se muuttui 20.3, riemu palasi.

 

18.3 Kas vain! Cobran artikkelissa 16.3:  heinäkuun 20. päivä FULL ALIEN ET DISCLOSURE, täydellinen ET olentojen olemassaolon julkistaminen. Kyllä kävisi järkeen että poikkeustila olisikin hyvä aika julistaa järkyttäviä uutisia toisensa perään. Ja koska kukaan ei uskonut edes poikkeustilan tulevan, kukaan ei vieläkään usko myöskään mihinkään vielä uskomattomampaan... kunnes istumme siinä sohvallamme.

Artikkelissa kehotetaan myös varaamaan kuukaudeksi ruokaa ja tarvikkeita, ottamaan ylimääräiset rahansa pois pankista.. mutta huom! Vaikka suomentelen näitä pätkiä ulkomaiden jutuista, en seuraa Q:ta enkä osaa sanoa eri USA -ennustusten paikkansa pitävyydestä. Tiedän vain että yhteneväistä se heinäkuu, keskityn omiin viesteihini mutta luen laajakatseisesti myös muita.

Eli itsellänihän oli se kuva jossa talosta oli viety kaikki huonekalut ulos, ihmisiä istui sohvalla  ja oli asettumassa sohvalle kuin katselemaan jotain ulkona, kuvaannollisesti "rajoittavien seinien ulkopuolella" ja samassa yhteydessä oli sana heinäkuu. Täällä artikkelin lopussa, päivitysten 18.2 kohdassa siitä.

 

Alemmasta kuvasta suomennettuna:

yleisten tilaisuuksien peruminen (16.3), USA 3 viikon karanteeniin heti kun poikkeuslaki on julistettu (23.3), USA palaa kultakantaan (30.3), ensimmäiset pidätykset jotka Q ennusti, ihmiset alkavat heräämään, myöhemmin massiivisesti lisää pidätyksiä (12.4), täydellinen ET olemusten olemassaolon paljastaminen (20.7).

 

Timeline.jpg

Olen lukenut alkua Planetaarinen Muunnosvaihe -kirjasta (Divaldo Franco) josta mainitsin edellisessä omien kokemusten artikkelissa 11.3 kohdassa.

Kirjaa lukiessa tuli tunne kuin istuisi turvallisen kuplan sisällä, niin kauniisti se oli kirjoitettu. Halusi vain mukaan siihen henkijoukkoon, pois täältä ymmärtämättömyydestä. Ja ymmärsinkin missä "lennoilla" olen saattanut kulkea tietämättäni unen aikana.

En voi kopioida suoraan esimerkkejä kopiointikiellon vuoksi mutta vertaan taas omiin kokemuksiiini.

Kirjassa mm. siitä mikä on tuhoisien katastrofien aiheuttamien kärsimysten, häiriötilanteiden tavoite: uudistuminen. Oivallinen kirja juuri tähän hetkeen ja laajensi valtavasti käsitystä henkimaailmasta, että tämä keskustelemiseni on täysin normaali juttu. Uskomattoman laaja kirjo henkimaailman auttajia liittyy yhteen katastrofien aikana ja siirtyy jopa suoraan tekemään auttamistyötä katastrofipaikalle sillä he kyllä näkevät kaiken mitä maailmassa tapahtuu, näkevät henkilökohtaiset kokemukset myös kuten sen kokija itse. Näin olemme yhteydessä emmekä yksin koskaan.

Sivulla 29-30 oli kauniisti esitetty miten hitaasti alkaa esiintyä uusia arvoja joiden puolestapuhujat ja niiden toteuttajat, taistelijat, joutuvat toimimaan arvostelun kohteena erilaisuutensa vuoksi, yksin. Apostolisuus palaa takaisin. (Automaattipiirrosteni alussa vuonna 2014 esiintyi sana "apostol" jonka selityksenä oli erityisen säihkyvä kukka, Youtube videoni  kohta 2:03)

On todellakin olemassa monenlaisia pahantahtoisia hyväksikäyttäjä -henkiä, sivulla 46 kuvaillaan laumaa sutta muistuttavia kiiluvasilmäisiä häiriötilan henkiä. Hyi hitto, niitä on siis todellakin olemassa eikä vain omissa painajaisissani (joita ei ole enää kyllä esiintynyt).

Katsotaan mitä muuta mielenkiintoista löydän kirjoista kun ehdin lukea loppuun... sillä niitä on nyt neljä.

kirjat.jpg

 

17.3 klo 4 oli sanat AERIAL CLEANUP. Eli ilmatilaamme puhdistettaisiin. En lähde edes arvuuttelemaan tällä kertaa, ennen lisätietoa. Mutta mielenkiintoista että se oli englanniksi. Sanat kyllä tuli juuri kun olin kovasti illalla miettinyt tätä kuvaani jossa siis oli sumuinen kaupunkimaisema ja rakennelma joita katselin ylhäältä.

(Tarkistin oikein myöhemmin, jos kyseessä Lakeuden Risti, niin Seinäjoella on myös 5g verkko...)

kirjat2.jpg

 

Määritelmät aerial (Sanakirja.org)

Adjektiivit

  1. Living or taking place in the air.

  2. (now literary or historical) Made up of air or gas, gaseous

  3. Positioned high up, elevated

  4.  Ethereal, insubstantial; imaginary

  5. Pertaining to the air or atmosphere; atmospheric

  6. Pertaining to a vehicle which travels through the air; airborne, relating to or conducted by means of aircraft.

 

***

 

Lee Harris 16.3 , "Coronavirus":

"SUURI PALJASTUMINEN JA SUURI MUUTOS TULEE TÄSTÄ
Sen tapahtuminen vie aikaa, mutta 9–12 kuukautta tämän kokemuksen jälkeen kuljetaan monia uusia polkuja, ja se muuttaa kovasti energiaa planeetalla ja sallii enemmän valoa tulla näkyviin."

http://www.luxonia.com/viestit/75-lee-harris/8048-1632020-maaliskuun-puolivaelin-energiapaeivitys-koronavirus

https://youtu.be/OmfremenIoA

 

***

 

UusiSuomen uutisotsikoita etusivulta 16.3 (jollaisia ei koskaan olisi uskonut lukevansa):

- Suurin kriisi lentoliikenteen historiassa (Finnair)

- Kaupunkiamme uhkaa ennennäkemätön uhka (New York)

- Sijoittajat eivät tiedä mitä pitäisi tehdä (Osakemarkkinat)

- Elämä tulee olemaan erilaista kuin se on ollut (USA)

- Viimeinen asia jota maailma tässä katastrofissa tarvitsee (Eurokriisi)

- Hallituksen todellinen testi tulee vasta lähiviikkoina ja -kuukausina (Kansantalous)

- Niiden joilla on parhaat mahdollisuudet selviytyä, on päästävä tehohoitoon (Italia)

- Pulaa voi epidemiatilanteessa tulla sekä sairaalasängyistä että käsipareista (HUS)

- Tänä aamuna tuli hurja luku Kiinasta (Ekonomisti)

- Uusia kriisejä, kovin odottamattomiakin, on luvassa tulevaisuudessa (Sotatieteiden tohtori)

- Nurmijärvi suosittelee pitämään lapset kotona kouluista

- Olen käynnistänyt valmiuslain käyttöönottoasetuksen valmistelun (Sanna Marin)

- Kannustan kaikkia vaikeuksia kohtaavia ottamaan yhteyttä omaan pankkiin ja verohallintoon (Katri Kulmuni yrittäjille) 

 

***

 

Tein vielä lyhyen videon torstain viestistäni ja sitä kirjoittaessani huomasin että oli tietty järjestys suunnissa minne katselemme pian: ensin alas, sitten ylös, eteen, sivuille. (Huomasin ettemme katso taakse ollenkaan.) 

Olisin liittänyt torstaina viestiin jonkin iloisen kukkapiirroksen mutta kun otin piirrosvihon esille, siihen tuli vain teksti että kiidämme ohjelmointimme matkassa emmekä osaa katsella toisten ihmisten kurjuutta heidän näkökulmastaan. Eli että mihinkään riemuun ei ole nyt aihetta vaan ymmärtää mitä kurjuutta monille tulee. Ei nyt sentään velloa kurjuudessa ja pelossa, vaan ymmärtää realistisesti kaiken.

Eli katselemme tällähetkellä alas.

Seuraavaksi tulemmekin katsomaan jo ylös, havaitsemme jotain korkeampaa. Sivuille katsoessamme huomaamme ympäristömme muuttuneen sen jälkeen kun saamme katsella suoraan eteenpäin.

 

On tosiaan suvantovaihe, eli vähemmän etenemistä. Joinakin päivinä/öinä ei ole mitään ja taas 14.3 aamuyöllä klo 4-8 välillä oli viisikin eri vihjettä/unipätkää.

Yhdessä kuvassa oli ainoastaan kissa joka odotti syliinpääsyä. Se oli "mun oma"...

Unessa huomasin etten ollut ruokkinut edesmennyttä koiraani lainkaan, sekin jo valitteli ettei ole saanut pitkiin aikoihin ruokaa. Olin kauhistunut miten olen voinut unohtaa antaa sille ruokaa niin pitkän ajan. Ruokkiessani sitä, eräs toinen henkilö joutui hoitamaan asiani joka olisi juuri pitänyt hoitaa, huokaisin että onneksi sattui olla paikalla...

Olin hotellissa jonka huonevaraus päättyi ennen aikojaan, en saanut sinne jääneitä tavaroitani pois vaan jouduin lähteä etsimään toiselta henkilöltä avainta...

Olin kotona, huomasin että lattiani oli kelluvaa mallia, se keinahteli kuin laituri. Huusin ihmeissäni kaverille että "kelluva lattia!" mutta hän ei ehtinyt kuunnella sillä oli juuri puhelimessa... (Eli viittaa taas veteen, alamme jo keinua vaikka kuvittelimme elämänympäristömme olevan jotenkin vakaalla pohjalla, mutta jotkut eivät siltikään ehdi kuunnella mitä tapahtuu.)

Olin laittanut kirjoittamiani viestejä vessanpyttyyn, ne olivat osaksi pahvipohjalla joten tukkivat pöntön. Ongin niitä yksi kerrallaan takaisin... (Eli olen suhtautunut joihinkin alkuaikojen viesteihini hieman epäillen, "vetänyt ne vessanpöntöstä" ja nyt joudun kalastella niitä takaisin.)

16.3 aamulla oli kaksi unta joissa käytettiin oikeita henkilöitä kuvaannollisissa toimissa. Katselin myös tosi korkealta jotain ristinmuotoista valkoista korkeaa rakennusta, oli hieman kiire, mutta katselin kuitenkin koska maisema oli kaunis, vähän usvainen ja se valkoinen risti yllättäen hohti siinä keskellä... Mielenkiintoinen kuvakulma pilvien tasalta.

 

***

 

Michael Love:lta tulossa "Tärkein viesti josta olemme koskaan puhuneet. Jotakin upeaa tapahtuu ja keskustelemme siitä."

Täällä: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2474248006157805&set=a.1382262358689714&type=3&theater

 

***

 

Maapallo saa hengähtää kun lentokoneet eivät enää lennä, rahaa ei kuluteta, ihmiset pysyvät kotona...

 

"Ja ihmiset pysyivät kotona. Ja lukivat kirjoja ja kuuntelivat, lepäsivät, jumppasivat, tekivät taidetta, pelasivat pelejä, oppivat uusia tapoja vain olla, olivat hiljaisuudessa. Ja kuuntelivat syvemmin. Jotkut meditoivat, jotkut rukoilivat, jotkut tanssivat. Osa kohtasi varjojaan. Ja ihmiset alkoivat ajatella toisin. Ja ihmiset parantuivat. Ja koska ihmiset eivät enää eläneet välinpitämättömillä, vaarallisilla ja sydämettömillä tavoilla, maapallo alkoi parantua. Ja kun vaara oli ohi ja ihmiset jälleen liittyivät yhteen, he surivat menetyksiään, tekivät uusia valintoja, unelmoivat uusia asioita, loivat uusia tapoja elää ja parantaa maapallon täysin, sillä he olivat parantuneet." (Kitty O'meara)

kittyomeara.jpg