17.4 "Tänä tuntemattomana muutosaikana eripuraisuus on huipussaan. Kommentit jopa henkisten ihmisten kesken ovat yllättävästi vajonneet henkilökohtaisten loukkausten tasolle. Tunnen tämän olevan laukaisevaa aikaa kollektiiviselle sisäiselle Rankaisijalle/Kriitikolle. Se on usein jumittuneena tuomitsemisen energiaan ilman rakkautta.

Sisäinen Rankaisija on eloojäämis- ja puolustusstrategia 3D maailmassa. Meidät on ohjelmoitu tuomitsemaan itsemme ja toisemme jo nuoresta saakka. Kun osa itsestämme tuomitsee meitä itseämme tai toisia, taajuutemme laskee välittömästi.

Sisäisen Rankaisijan energia kyetään muuttamaan myötätuntoiseksi harkinnaksi. Todellinen jumalallinen olemus ei tuomitse tai rankaise, etenkin jumalallinen äitiolemus sisältää paljon rakkautta ihmisille kulkiessamme prosessissamme kuoleman laakson varjojen läpi, selviytyen valoon.

Olkaa yhteydessä jumalallisiin energioihin jotka tuntuvat rakastavilta ja myötätuntoisilta, nämä voivat aloittaa sisäisen anteeksiantamisen prosessin ja sisäisen tiedon aktivoinnin jotka auttavat sisäistä Rankaisijaa parantumaan."

https://www.facebook.com/jelelleawen/posts/1027017721032161

 

16.4 Yön nukuin kuin tukki, ei unia, ei lauseita, ei viestejä. Eilisen viestin kuuntelin uudelleen ja voisin sieltä laittaa vielä pari lausetta. Vaikuttaa siltä että koska yhä on niin paljon vastahankaisia ihmisiä, en kirjoita enää ennenkuin muutkin ovat kokeneet tulevan uuden maiseman.

Sen kyllä huomaa miten "valotyöntekijät" hyökkäävät toistensa kimppuun netissä. Asiallinenkin keskustelu saattaa kääntyä ihme raiteille, tuo nyt yksi esimerkki mikä osunut silmiin.

Mutta tämä tauko oli yllättävä tieto sillä olin juuri koostamassa uutta videota kun korva soi, ja kiellettiin toistamiseen olla julkaisematta nyt mitään. Mutta hyvä näinkin, voin keskittyä välillä muuhunkin ja pääasiahan on että jotain positiivista on tulossa mitä kukaan ei voi enää kieltäytyä uskomasta.

 

"Jaa tämä mediassanne vasta jälkeenpäin, kun olet ymmärtänyt uuden tason, sammuneen tason tilalla. Tekisimme lauselmia vasta jonkin maiseman, ajanjakson jälkeen. Moni vaikuttaa kykenevän edelleen ilmoittajaksi että sinä lausut surmaavia sanontoja, jolloin et kansoita heidän innokkuuttaan. Pyri innostamaan toisia vasta jakson jälkeen, älä tee mainintoja aikaisemmin. Jaa mediassanne kun näet toisten kavunneen samaan piiriin katselemaan kuten toivoit aikaisemmin tapahtuvankin kun etenit mielestäsi liikaa muiden edellä."

 

Sillävälin kannattaa lukea tämä Luxoniasta ja perään suomentamani Sophian kanavointi samasta aiheesta. Nämä pimeät maapallon voimat täytyy nyt nähdä ja sanoa sellaiselle ei enää, ja sittenkin sanoa että rakastan sinua. Kuulostaakin fiksummalta kuin toisten arvostelu...

Minä palaan sitten joskus, nyt ajattelin nauttia ulkoilmasta ja keväästä. Mikä tulee, on tullakseen :)

 

P.S Braco on esiintynyt nyt useammin koronan vuoksi: https://braco-tv.me/livestream.jsp

 

15.4 Sain tänään viestin jonka tietoa en saa vielä jakaa, sillä nyt on muiden vuoro kokea!

Aloitin eilen hakemaan yhtäläisyyksiä musiikkimaun ja entisten elämien suhteen, miettiessäni olenko indigo, mutta ehkä selkeintä pysyä vain nyt kokemuksissa ja unissa. Muuten asia rönsyilee liikaa.

Yöllä oli kovasti autopainotteisia unia. Ensimmäiseen heräsin klo 2:50. Lapset leikkivät autojen alla katkoen vahingossa letkuja ja putkia, ja sen jälkeen sotkin vaatteeni autosta levinneeseen öljyyn, oli jopa jotenkin uudet vaatteetkin vielä päällä. Auto ei mielestäni ollut omani sillä paikalla oli muutakin porukkaa. Hetkeä myöhemmin joku ajoi autonsa eteemme ja tuli ulos keskustelemaan jotain, huomasimme että samalla tavoin alkoi öljy levitä auton alta. Se levisi niin nopeasti vihreänä vaahtona että kissa sai sitä turkkinsa täyteen, yritti puhdistaa naamaansa pyyhkimällä sitä maahan... jossa oli vain lisää öljyvaahtoa, jolloin päästi valittavan äänen kuin lapsi, kun silmiä kirveli. Katselin kauhistuneena niitä vaahdon peittämiä silmiä ja vein sitä kiireesti pesulle sisään kun heräsin.

Jotain siis on tapahtunut haitallista vahingossa, se leviää niin nopeasti ettemme ehdi tehdä juuri mitään. En nyt osaa selittää mikä olisi tarkempi määritelmä... joku tietämätön vahinko on aiheuttanut auton pysähtymisen, joka vaikuttaa haitallisesti uusiin vaatteisiimme...ja myöhemmin johonkin... mikä olisi kissan määritelmä, en tiedä... ehkä joku vaalittu ja kasvatettu asia ei enää näe ympärilleen.

Toisessa unessa muutama tunti myöhemmin pakkasin kovasti. Tarkasteltiin konepellin uutta maalipintaa, "se on viimeinkin nyt niin valmis että pääsen lähtemään." En nähnyt koko autoa, vain valkoisen kiiltävän konepellin tapaisen molemmilta puolilta, joten ehkä se ei ollut auto. Miksi autot ensin hajoaisivat ja sitten olisi uusi kiiltäväpintainen kulkuväline... ahaa, hämärästi pääsee kärryille mutta onpa taas vertauskuvallista.

 

Cobra kertoi massameditaation olleen valtava menestys. Artikelissa myös kuva plejadilaisesta pääalus laivueesta joka onnistui päästä sisempään aurinkokuntaamme täydessä toimintavalmiudessa. Ei ihan pyöreä mutta kananmunan muotoinen jossa kuvassa kolme pienempää moduulia edessä...

"Kun massapidätykset todella tapahtuvat, niistä kerrotaan valtamedioissa."

 

Magenta Pixie kertoo uudella videolla unistaan lisää. En jaksa suomentaa koko videota joten hieman sekaisesti palasia:

Hän kertoo mm. muinaisesta planeetta Tiamat:ista joka liittyy ihan jokaiseen tähtisiemeneen, excalibur miekasta, ja että WHO (maailman terveysjärjestö) tulee toivon mukaan kaatumaan, joka olisi suuri askel Cabalin kaatumiseen.

Hän kertoo myös Laura Eisenhowerin videosta. Hän kehottaa sen tapaisen julistuksen kaikkien valotyöntekijöiden tekevän (yksinään kotona tai julkisesti). Kolme askelmaisen "tähtiportin ylösnousun prosessin", julistuksen jossa ensin ymmärretään kaikki maailmassa tapahtuva vääryys (orjuuttaminen, hyväksikäyttö, pakkorokotukset, mielenhallinta, massamanipulaatio, ym), sitten julistetaan ettei enää salli sellaista tapahtuvan ja kolmanneksi kerrotaan rakastavansa näitä vääryyksien tekijöitä (sillä olemme kaikki yksi, he ovat me). Mitään näistä kolmesta ei voi tehdä yksinään ilman näitä kahta muuta, se ei toimi.

Julistus voi olla tämäntyyppinen: "Julistan yksilönvapauteni (suvereenisuuteni, täysivaltaisuuteni, yksinvaltiuteni), julistan valtuuden omaan mieleeni, kehooni ja sieluuni kaikissa ajoissa, paikoissa, tasoissa ja todellisuuksissa. Olen voimaantunut, teen omat päätökseni, pysyn totuudessani. En salli mitään häiritseviä energioita, ajatusmalleja, ohjelmointeja. Julistan oman mielenrauhani, ja mielenrauhan kaikelle ihmiskunnalle. Niin olkoon."

Kohdassa 1:01:20 hän kertoo mielenkiintoisesta hänelle näytetystä lohikäärmeen analogiasta joka on tärkeä tähtiportin symboli. Lohikäärme on osa tätä koko rakennelmaa, lohikäärmeen energia on tämän kolme askelmaisen julistuksen sisällä. Osa kaksi on leijona, voima. Kaikki yhdessä on siis lohikäärme, joka poistettiin fyysisessä muodossaan aikoinaan maapallolta mutta sen energia on jäljellä ja saattaa olla aikalinja jolloin lohikäärmeet palaavat.

"Jos olet ylöskohoamisen opettaja, vaikka opetat vain naapuriasi tai muutamaa ihmistä, olet lohikäärmeellä ratsastaja. Istut lohikäärmeen selässä pidellen ohjia, ohjaat sitä, olette yhtä, kundalinienergia, DNA, työskentelette telepaattisesti yhdessä. Takanasi on ihmisiä istumassa valtavan lohikäärmeen selässä myös, kannat toisia, opetat heitä. Lohikäärmeitä on monia valittavaksi, voi luoda oman. Lohikäärmeen ratsastajat lataavat tietoa. Lohikäärmeen kyyti on tasaista, kuljetaan tämän matkan halki pehmeästi, tähtiportin läpi, ylösnousuun, uuteen maahan."

 

14.4 Ulkomaisissa tähtisiemen -ryhmissä kerrotaan viikonloppuna olleen jonkin tason pimeyttä, siis kokemuksia jo käsitellyistä peloista, väsymyksestä, päänsäryistä, yksinäisyydestä, ym. Voi kyllä samaistua, ei mitään etenemistä vaan ikivanhan kertausta, surumielisyyttä enemmänkin kuin kevään iloa...

Monet kertoivat heräilevänsä kolmen maissa yöllä. Jossain ryhmässä kerrottin orbien ilmestyneen.

Löysin Magenta Pixien videon eilen, 13. päivä ja juurikin kyseisenä päivänä oivalsin mitä siemeniä olin itse kylvänyt. Hän nimitti tätä alkukuuta kolmen päivän pimeydeksi.

Kylvin itse niitä siemeniä kai ainakin ihan suunnittelematta lähipiirin jäsenelle joka ei ole "hereillä" juurikaan, suomennoksessa siitä miten ongelmallista tämä on. Helposti menee liikaa tunteisiin molemmilla osapuolilla... "Sinähän olet hullu..."

Suomennos siis artikkelissa "Suomennoksia".

En ole seurannut Magentaa aikaisemmin paria videota lukuunottamatta joskus aikoinaan joten en tiedä mikä opasryhmä tämä Nine on... Nyt kun laitoin kanavan seurantaan, huomasin että häneltä oli tullut uusikin video niistä unistaan: 

https://youtu.be/k37JUccSdvo

Ja nyt kun katsoin sen, hän kertoi unestaan jossa taivaasta laskeutui valkoisia itiöitä joissa pieni olento sisällä, tämä itiö oli olennon kehon osa, meduusamainen pallo. (Kommenteissa monet ihmiset kertovat nähneensä samanlaisia aluksia.)

 

"Tiesin että he olivat ET olentoja ja tulleet puhumaan kanssamme, rakastavia, puhtaita, viattomia. He kertoivat että ovat partioivia olentoja koska ovat niin pieniä ja että Dracot suunnittelevat tulevansa takaisin maapallolle ihmisten avaaman pelkoportaalin (koronapelko) kautta, avustamaan itseään palvelevia pimeyden jäseniä. Mutta nämä itiöolennot ovat todellisuudessa suuri laivue, liitto, valo-olentoja eri tiheyksistä ja planeettajärjestelmistä. Jotkut suuria palloaluksia kuten joista Corey Goode puhui, jotkut palloista olivat pinkkejä, jotkut valkoisia. Osa olennoista oli orbien sisällä. He eivät salli Dracojen palaavan, rikkovan sopimusta. Nine kertoi että uni oli sekä vertauskuvallinen että todellinen, mutta mikään paha ei kuitenkaan uhkaa vaikka Dracot olivat suunnitelleet niin. Ihmisten täytyy kuitenkin tehdä itse työtä."

 

Mietin suomentaessani yhteneväisyyksiä, itselläni oli niitä automaattipiirroksia "kylvetty siemen", kasvutasot, rikkavoimista. Unia ikivanhojen rakenteiden sortumisesta, yleensä ne kyllä syttyivät palamaan ja ihmiset katselivat kauhistuneena, jne.

 

http://www.luxonia.com/viestit/130-jenny-schiltz/8098-1142020-viesti-hengeltae

 

11.4 Unessa olin kaupassa, hyllyt olivat lähes tyhjät, varsinkin kylmäkaappi maitotuotteiden osalta. Kassajonossa yskin vahingossa erään mummon niskaan, oli ollut kuivaa yskää. Sitten vasta huomasin että turvaväli. Kassamyyjä nosti hintaa ylöspäin ja vielä kun olin jo maksanut, alkoi laskea uudelleen ja kinuta vielä euroa. Piti kuittia tiukasti nyrkissään, kun olisin vihaisena halunnut tarkistaa hinnan, vaikka arvasinkin että hän kaupan omistajana tarvitsi kaiken rahan minkä kykenisi saamaan.

Ehkä siis viestinä esim. että antaa euron heille joilta alkaa elinkeino loppua.

Olen jatkanut laulamista, lyhyitä muutamien sanojen kertaavia säkeistöjä pelkästään, ne vain tulevat jostain. Joskus laulan auringonpaisteesta, mistä vain. 

"Egyptiläistä temppelimusiikkia ohjasi Thoth sekä hänen rakas Maat, totuuden jumalatar. He opettivat että jatkuvalla harmonisen kertosäkeen laulamisella ihmiset kasvoivat pitämään jumalista. Myös kun laulamme metsässä, puut lisäävät voimakenttäänsä."

 

https://youtu.be/nQ83XWLKz7c

Hermetic Sound Science - Egyptian roots of modern sound healing

 

https://yle.fi/uutiset/3-11279053

"Epidemia on siis viimeinen ratsastaja ja sen jälkeen loppuu nykyisenkaltainen maailma ja alkaa Jumalan tuhatvuotinen valtakunta.

Mutta kuinka lähellä loppu on?

– Me uskomme, että elämme hyvin kriittistä aikaa. Olemme hyvin lähellä sitä. Emme voi sanoa kuinka monta vuotta siihen on, mutta uskomme, että elämme niitä hetkiä, joista Raamattu puhuu viimeisinä päivinä, sanoo Palonen.

– Se ei tarkoita maapallon eikä ihmiskunnan loppua, vaan sitä, että nykyinen systeemi korvataan paremmalla systeemillä. Ja se ei tapahdu ihmisten, vaan Luojan toimesta."

 

10.4 Ymmärsin että koska en tee meedion töitä, tarkoitus ei ollut välittää mitään viestiä vaan esittivät jälleen edesmenneiden olevan kyllä hyvin kuulolla ja liittyvän tähän tulevaisuuteemme, kuten onkin monesti vihjattu (edesmenneet valmistautuvat "juhliin" kuten mekin, jne...). Edesmenneet eivät ole vain maallista perhettämme vaan eri puolilla maailmaa asuneita sieluperheen jäseniä jotka ovat kuitenkin saattaneet linkittyä elämäämme jotain kaukaista sidettä kautta.

"Te molemmat" tarkoittaa siis korkeampaa itseämme jonka tulemme tapaamaan myös, katselemaan itseämme kasvotusten, jumaluudessa, ykseydessä.

Yöllä unessa ratkoimme jotain tehtäviä ja se onnistui. Milloinkahan se alkaa ilmentyä...

 

Viesti klo 6.25, korva ei soinut mutta ajattelin kysyä:

 

"-Niin miten ne edesmenneet liittyvät teidän asiaan, että tapaammeko ensin edesmenneitä ja sitten teidät vai miten hierarkiset järjestelmät menee?

Toteaisimme maiseman muutoksen surkastuvan ajan myötä jolloin ette tapaa fyysisesti heitä edesmenneitä vaan hieman vinoon menneen tapahtuman vuoksi te molemmat näette ja koette asioita yhdessä.

Näin moni siis virkaintoisena astuu maisemaan, paratiisiin suorastaan, jonka kykenette kasvattamaan surkastamalla sitä edellistä peliänne mitä olette pelanneet vuosikymmeniä maisemassanne. Näin monet uskaltautuvat yritteliääksi astelijaksi mutta pidä maisemassasi hyvä mieli yllä ettet vain korota väärää tasoa jolloin ette kukista olevaisuutenne mätiä omenoita vaan yritätte kasvattaa juuri sitä häntää siihen käärmeen viralliseen olomuotoon.

(ilmeisesti ei mitään rahan ajattelua, omistamisen ajattelua...)

 

Näin te moni ymmärrätte kukin että mikä taso etenee ylläpideltäväksi jolloin ette suorastaan itse enää katsele meitä maisemassanne vaan tunnette ja hyökytte etenkin juuri sitä rakkauden maisemaa.

Ettekä sisäänostaessanne meitä tule perinteikkäästi enää maisemissanne huolehtimaan mistään, jolloin ette myöskään tasonne matkassa sairasta ettekä vajoa alaspäin menneisyyteen muisteluihin. Näin moni etenee pian purjehtimalla syvänteeseen jonka olemme luoneet teitä odottamaan.

Maiseman vaihtamiseen tulee kyvykkäämmillä sallia tulevaisuuden mittaan jakeen että moni siis myöhästyy lennoltaan, sairastaa, ottaa etäisyyttä jolloin ette suorastaan enää lauselmin etene.

Pyri metsästäjäksi suuren onnen maiseman, katsele maisemaa arvostaen, kyvyttömästi aluksi vielä matkassanne.

(Tähän viittasi siis unessani ollut metsästystä harrastava kyläilijä, isoine koirineen vai olivatko jopa leijonia...).

 

Älä kuitenkaan istu käsiesi päällä suorastaan vaan tee jotain sanoin kuvaamattoman arvokasta työtä itsesi suhteen jolloin moni pinnallisempi asia unohtuu maisemastanne.

Etene jatkoksi vain hieman jaloistanne käärien mutapaakkuja pois, jolloin etenet kevyemmin katsoen etenkin sivuillesi, eteen, jolloin et enää maisemissasi ymmyrkäisenä oleile. Vaan sinä pyrit kääntymään uskossanne.

Et siis osu aluksi mihinkään erikoisempaan jakeeseemme, vaan te tyyräätte moni usea kuitenkin perinteikkäästi, jolloin ette itse osaa asioita kääntää laineeksi vaan se jae tulee vasta silloin kun jokin mahti osoittaa kasvaneen voiman. Että siis moni etsii tällähetkellä kykyä toteuttaa kaiken maisemassaan, mutta se tunnelma latistuu entisestään ellette maisemassanne pyri kääntämään eteenpäin menoanne.

Etene ensin matkassa suoraan jakeeseemme jolloin etsiydyt seuraavalle tasanteelle jolloin jokainen tuokiossaan kuvailee millaisen voiman sai omistaa, jolloin etsitte jälleen seuraavaa askelporrasta.

 

Pyri maisemassanne etenijäksi etenkin juuri maiseman muodon vuoksi kyvykkäämmin että se mäki tulisi saavutetuksi, laki, harjanne. Etene vielä hetkisen matkaa kunnes nojaat suorastaan portaaseen onnen, jolloin et itsekään osaa ajatella kaikesta oikein.

Mutta älä musiikkia pidättele, jolloin se jokin sattuma, voima, taantuu jälleen matkassaan korostaen muille jotakin myönteistä asiaa.

Jolloin moni siis aloittaa vain matkansa, polkunsa ylöspäin korkeuksiin, mäen haltijaksi. Etenemme näin haltuunottaen enemmän tehtäviänne jolloin musiikki sallii kaiken toteuttaa edetessänne, että se tarpeellinen matkasoittimenne siis tuokion mitan verran oleilee kerallanne.

Mutta älä musiikkisoitinta ajattele olevan fyysisenä vaan se sattuma korjaa kaiken tuokionne musiikiksi jolloin alkaa se harmonisempi osuus matkastanne.

Näin edeten istutte suorastaan pian mäen nokassa, harjanteella katselemassa alas laaksoon, syvään jokeen, jollaista tarvotte tällähetkellä etsiessänne maisemapolkua uutta.

 

Nouse pian katselemaan eteenpäin, nouse ensinnä voiman tarpeen vuoksi jolloin et muista enää maisemassasi oleilleen ketään vuorovaikutteisempaa olemusta vaan se moni, usea, sallii matkan tehdyksi.

(meitä ohjataan tällätavoin kädestä pitäen opastaen vain alkumatkan, loput osaamme yksin...)

 

- Ok, miten ne edesmenneet liittyivät siis tähän? 

Innosta maisemassasi muita katselijoiksi näkemään tasomme laajan, myötäeläen jossakin tasanteessa jonka voimalla moni muukin hyökyvoima matkaa. Jolloin moni osuu katselemaan tasoa matkassaan että moni siis kurvaa suorastaan esille itse hyötyen monesta seikasta maisemassa, jolloin ette itse hyökyaallon matkassanne tee mitään varomattomia jatkeita mutta moni osuu kuitenkin katselijaksi toiveikkuuden.

Jolloin ette siis myöhästele ettekä vitkastele matkassanne vaan miellyttävästi keinuen kuljette kunnes nopeampi tasanne tavoittaa matkanne, jolloin osuttekin siihen ytimeen suorastaan jollaiseen toivomusten tasolla eläydytte, jollaista toivotte.

(miellyttävästi keinuen on siitä unestani jossa laukkasin pörröharjaisella ponilla... tai aloin miettiä oliko se jopa leijona sillä sehän kävi kissaeläimen tavoin hiekkalaatikolla siellä taukopaikassa, kun taas hevonen on aina kuvannut ikivanhaa tapaa edetä...)

 

Mutta älä sinä vitkastele vielä matkassasi vaan tee se salaisuus kevyemmäksi kunnostamme, että moniko maisemassanne kykenee samaan muunnokseen jolloin osut ymmärtäjäksi että mitassanne kuljetatte monia muita uskomattomia jäsenyyksiä.

Pyri siis etsiytymään seuraavalle tasolle, älä tee vitkastelua mutta kuljeta se perille saakka, jolloin etsiydyt innokkaasti maisemaan. 

-Ok, oliko muuta, menin nyt vähän sekaisin... (join vettä ja ajatus katkesi)

Et sinä voiman vuoksi oikein osuu enää kohdalleen jakeeseemme jollaista moni kokee tulevaisuudessa jolloin osaatte katsoa kenen polulle osuittekaan väkevämmin, että moni uskaltautuu kyllä suorittamaan uskomattomia tekojanne. Näkemiin.

Tee vielä taso entinen näkyvämmäksi jolloin moni aloitatte vain sen polkunne mitan väärään tuokion verran.

Että te aloitatte maisemapolkunne edeten taakse kallistuen mäen alkaessa, etenette kuitenkin suoraan ylöspäin vaikka ette enää jaa lauseitanne niin voimallisesti mutta pian te moni uskallatte jakaa maisemaa toisille.

Et sinä jaa näitä suosiollisia lauselmia enää pitkään mutta jaat näitä hetkisen mediassanne. Korosta toisille tarpeellisuuden voiman kääntyä ---. " (lopetin)

(Eli siis nämä lauseet ehtyvät tarkoituksella, liikaa apua ei anneta vaan on itse edettävä. Minä jaan siihen saakka kunnes selviää ketä opastajat ovat, mistä he viestejä lähettävät ja sitten opastusta ei enää tarvitse. Muut aloittavat taas sitten samantapaisen, oman opastetun polkunsa, kunnes olemme kaikki perillä käsityksessä...)

 

8.4 Päivitys 2. Kokosin helmikuu-huhtikuun alun unet ja viestit videolle Youtubeen: https://youtu.be/tuxsFovJmA0

 

Eilinen viesti, mielenkiintoista miten viestien vastaanottaminen on tullut tosi vaikeaksi mutta kun vain puhun vaikka tuntuu etten saa mitään järkevää, on lauseissa kuitenkin sanomaakin...

 

"Muodostaisimme huomattavan laatuisen maisemanmuodon mutta otatteko te muotoisen maiseman vastaan vai ennaltakuuntelijoitako kyselisimme. Sinä voisit aloittaa maiseman muodostamisen mutta moniko pian aloittaa sitä emme kysele vaan tälläerää te tuokiommin teette vain ylimääräistä musiikkia, nuotteja, kunnes moni aloittaa yhteisen määrän mutta pyri itse aloittamaan vain häviävän määrän laatuisemmin ettet liikaa yritä tavoittaa matkaa, määrää. Näin te moni usea kaipuutanne viestitätte mutta ette kuitenkaan osu maisemaan jolloin me näin korjaamme tekemiänne maisemakyytejä. Mutta pian moni usea yrittää kavuta kauniimmin maisemaan, osaatte katsella kaikkea yhteisemmin jolloin ette osu enää kankeasti kinastelemaan. Moni yrittää tosissaan kannustaa muita matkaan ettekä tavoittele vain tasoa lannistavan laatuista. Näin moni erehtyy kuitenkin itse sijassaan maisemassaan kääntymään mutta itse ette osaa sellaista - --.

-En nyt saa tätä viestiä ulos, tämä on todella vaikeaa.

Pyri aina mieluummin vain yrittämään leposijan vuoksi ettet jää taakse kapuamisessanne. Monesti vain yrittäminen riittää kunnes nopeammin osutte kannalle. Merkitse määrä jonka toivot lauseita, ettet liikaa katsele meidän suuntaan mutta pyrimme kuitenkin nopeuttamaan maiseman vaihtumistanne ettekä osu siis lauselmin kannattelemaan - -" (lopetin).

 

Ja tämän päivän vaikeaselkoinen viesti, josta voisi poimia lyhyesti että pian katselemme kasvotusten jotakuta jumaluuden kauneudessa, emme muista mitään siitä kunnes jonkin avaimen tapaisen tapahtuman muistammekin. Voisin hiljalleen avata salaisuutta että mistä avautuneesta paikasta/tilasta nämä viestinkertojat tulevatkaan, jota emme tiedä avautuneeksi, näin maalliset vanhat käsityksemme peruuntuvat samalla. Pian kevennymme katselemaan kaikkeutta, jokin taso edesmenneiden ja meidän elävien välillä kaventuu jonkin määreen täytyttyä kun on turvallista. Emme katsele heitä kuin "filmitähtiä". Heidän tasollaan on turvallisuudentunteen lisäksi hallittu tunnelma.

 

"-Kysyisin nyt sitten Haudelta viestiäkö?

Ehkä sinä voisit lisätä hänen lisäkseen monia muita kysyttäviä jumal-kysymyksiä mutta mikä niistä sinua eniten kissamaisesti kannanottaen eniten mietityttäisi että mikä olisi se suunnitelmallinen pysähtyneisyyden kuvaelma että moniko ihmettelee tätä meidän linjaamme, hierarkista järjestelmäämme ettekä uskalla aloittaa samaa mitä nytkin teet. Mutta pian moni uskaltautuu yrittäjäksi. 

Ehkä siis voisit hiljalleen avata jakoasi jokaiselle että mitä mietit milloinkin mutta ettei se koskaan innostaisi vääriä henkilöitä kuten joitakin, käyttäisimme kuvailuja etääntynyt, kasvonpiirteineen kuroutunut umpeen.

Pian te molemmat kasvotusten katselette toisianne ettekä piirrä muistikuvaa kauneudesta jumaluuden mutta pian molemmat muistatte jonkin säkeistön nähneenne, numeron muististanne osaatte yhdistää avaimeksenne. Pyri aina miellyttämään vain meidän humppayhtyettämme kuten voisimme kuvailla kerran tapahtuneen jonkin maiseman, mutta pian moni uskaltautuu etäännyttämään - -.

Eli voisit hiljalleen avata jaettanne josta käsin katselemme toiset osakkaat että mistä katselemmekaan jota ette osaa arvioida avautuneeksi. Näin te lähdette matkaan innokkaaseen aloittamaan uutta kerrontaa peruuntuneista käsityksistänne maisista.

Ymmärrä vielä hetkisen kuluttua kasvaa täyteen mittaan mutta älä tee sitä hätiköityä mainittua lausejakoamme mutkikkaammaksi vaan esitä se sellaisenaan täydellisesti miten se tapahtui jolloin et vääristä kenenkään mielikuvan hahmotusta vaan teet sen vain heleästi asettaen molemmat tarpeet esille kuten että mikä piirtämänne moni kuvaelma tulikaan esiintyneeksi siinä lausejaossanne mainitkaa moni turvaatteko häneen yksinäiseen lausuntaansa vai otatteko matkaanne muuta.

-En nyt käsitä tästä mitään...

Pyrkikää välttelemään maisemanmuutoksessanne että ette hetkittäin käsitä mitään jolloin ette myöskään tule ymmärtämään juurikaan että moniko kuitenkin kapuaa yrittäen vaikka ette esitä toisillenne - -.

-Kertooko Haude mitään uutta viestiä?

Voisimme miellyttää hänen vaimoaan kertomalla hänelle tositarinoita maisemoista uusista joihin liittyy turvallisuuden tunteen lisäksi hallittu tunnelma, mutta pian hän osallistuu katselemaan kunkin tarinan mitan verran keventynyttä maisemaa, jolloin et itse katsele mitään maallista vaan osaat keventyä katsomaan meidän hallitsemaamme kaikkeutta. Jolloin et sinä matkusta mietteissäsi yksin vaan molemmat te kapuatte kauas maisemaanne siellä mitassanne. 

-En tajua vieläkään. Oliko muuta?

Pyri mielihyvin estämään kasvuasi jos toivot niin mutta älä sekaa muiden asiaa jonka vuoksi tätä ymmärrämme. Älä tee siis salatumpaa versiota mistään asiastanne vaan pyri kertomaan heille jäsenille kenen maisemasta kulloinkin on kyse.

-Ok, eli siis Haude kertoo vaimolleen jotain?

Että hän esiintyisi sinun täytyy muistaa lähtökohtaisesti että se lausejakonne kerääntyy vasta jonkin määreen täytyttyä jolloin ette turvallisemmin enää asetu alttiiksi hyökkäyksille maanpäällisille jolloin ette myöskään odota lausuntaanne jolloin osaamme kuvailla sen tapahtuvan esitelmän että hän itse kertaa kenen juttuja toivoo lausua, jolloin et sinä maisemassasi kuuntele filmitähden muotoista asiaa vaan kuvailet vain jonkin kaventuneen tason yhdistyneen mukaan. 

-Ok, katsotaan. Kiitos hei.

Yhdistämme teidät siis toisinaan vain jäsenistöksi maisemiksi mutta älä innosta muita samaan vaan he toivovat lausejakonsa umpeutuneen että tee siis - - -." (lopetin)

 

8.4 Olen vähentänyt somen seuraamista ja kulkenut monena päivänä sen erään sukumme haaran metsiköissä ja pelloilla jota olen havitellut ostaa kymmenisen vuotta (sen mitä siitä on jäljellä, pala pihapiiriä, pala metsää).  Mietin että se olisi sitä todellista vaatimatonta elämää jota kehotettiin viettämään... jopa omavaraista jonkin verran. Mutta ensin se vaatisi sitä mammonaa jonka hankkimiseen ei saisi keskittyä.

DSC00814.jpg

Joutsenet, kurjet, kiurut laulavat, vesi solisee siellä... Otin paljon videopätkiä joita koostan sukuvideoksi, lisään vanhoja kuvia mukaan, ehkä tarinoita. Sekin on sellaista miellyttävää puuhastelua muokata videota että huomaamatta on kulunut tunteja. Yritän keskittyä kaikkeen miellyttävään, maadoittavaan tekemiseen, kuten puuhellalla ruoan keittäminenkin pitkästä aikaa.

Sukutilan pihapiiri ja metsä on kutsunut niin vahvasti joka päivä, että mietin jopa kiedonko sitä nyt elämääni kuin kutoja. Ehkä unelmat täytyy ensin saada kiedottua langaksi kaikki osaset ja kiedottua sitten kerälle ympärilleen ja alettava neulomaan. Kaikki vaatii aina vaivannäköä. Se olisi ihme jos onnistuisin viimein paikan ostamaan, mutta koska sunnuntaina oli päivä 1 ja ihmeet ovat nyt arkipäivää, ei saa olla pessimistinen. Kai se on kudottava hiljaisuuden vallitessa.

Sillä kerran tietämättäni kiedoin erään asuinpaikan elämääni, ensin ulkoilutin siellä koiraa "Oi miten kivaa asuinaluetta..." mietin aina ja lopulta asuin siellä itse mutkien kautta, en ollut ollenkaan sellaista mahdollisuutta ajatellut.

En ole siis suomentanut loppuun Cobran juttua jossa mm. entiteeteistä. Mietin että olin oikeassa että ainoa keino paeta näitä negatiivisen ihmisen entiteettejä on pysytellä poissa sellaisen ihmisen läheisyydestä. 

Eilen tuli kyllä viesti jota en ole kuunnellut, sillä oli todella vaikeaa saada siitä tolkkua.

En muista unia taaskaan, oli joku todella miellyttävä asia ja sitten oli opastusta siitä miten monella eri tavalla ihmiset käsittävät asioita. Minä käsitin jonkin asian yhdellä tavalla ja sitten näytettiin miten monella tavalla muut sen käsittivät.

Kello viideltä tänä aamuna oli lause: Jukan pojan nimi oli Haude. Ei mitään tietoa kuka olisi Jukka, Haude saattaa olla nuorisotyylinen lempinimi sukunimestä, tai pikaisen googlauksen perusteella myös saksalainen sukunimi. Käsitin sen lempinimeksi kyllä heti kun lause tuli, joten veikkaan sitä.

Tämä lause taisi siis tulla joltakin edesmenneeltä, mutta mitähän se tarkoittaa... jäänee myöhemmin ratkaistavaksi jälleen.

-- Päivitys: Ja minähän etsin kunnes löysin sen. TODELLA kummallista! Googlettelin, mietin edesmenneen nimeä, isän nimeä, paikkakuntaa... kunnes pitkän mietinnän jälkeen yhteyden keksin, hänen entinen tyttöystävänsä oli kirjekaverini jostain 80-luvun lopulta. Niin pieni linkki tässä välillä siis on. Täytyy kysyä lisää viestiä, mitä tämä oikein tarkoitti...

Kaksi kertaa on käynyt niin että olen löytänyt unessa saamani nimen perusteella edesmenneen, ensimmäinen ohjasi Slovakiaan ja toinen Amerikkaan. Kuolemista oli pari vuotta muistaakseni aina aikaa siihen kun viestin sain. Onko he siis samaa sieluperhettä myös, ainakin vaikuttivat oikein sydämellisiltä ihmisiltä kuvien perusteella, hmmm.

 

5.4 massameditoinnin loppuhetkillä tuli nostava keveyden tunne. Muuten ei mitään erikoista, ehkä jotenkin luonto oli erikoisen juhlallinen, kuutamo, aurinko.

Viesti:

"Mainitsisimme huolellisemmin että monikaan uskovaisemmista asukkaistanne tuskin hiljentyy katselemaan, kuuntelemaan mitään asiaamme, jolloin kukaan ei pyri kiinnostumaan että mitä se oikein tavoittelee tämä asiamme. Jolloin monikaan välttämättä ei ymmärrä tuokiomme merkityksiä, mutta pian moni intoutuu asiaa tarkastelemaan jolloin moni innostaa muita mukaan. Näin te moni aloitatte matkanne sijaltanne pysyväisemmin luoksemme jolloin monikaan uskovainen enää ei ajattele toisella tavoin.

Monikaan uskonnollinen henkilö siis välttämättä ei usko meitä, että moni siis ymmärtää enemmän tuomiolauselmia kuin että mikä olisi hyvää matkantekemistä. Näin edeten te kasvatte matkaanne. (moni tuomitsee eikä sellainen ole hyvää matkantekemistä)

Teette sellaisen ympyrän käännöksen suorastaan jossa kurvaatte esiin matkanne tavalliseksi poluksi, mutta pian nopeutamme etenemistänne, nopeuta itsekin saamaasi haltuunottoa jolloin etsiydyt oikealle tasolle. Näin ymmärtäen te monet ette vielä osaa ajatella nopeammin vaikka pyynnöstämme yritätte useinkin, mutta pyrkikää aina edeltävään käsitykseen, ettette jää jälkeen monista asioista.

Ymmärrätte moni hieman väärin jonkinlaisen tasanteen mutta älä sinä Saija määrää heille mitä heidän tulisi ajatella kulloinkin, jolloin kukaan ei oikeastaan ymmärrä sinua mutta älä tee siitä salaisuuttasi kuitenkaan. 

Ymmärryksemme mukaan kykenemme lisäämään tätä asiaa. Et sinä Saija siis ymmärrä vielä meidän matkamme määränpäätä itsekään vaikka olisit jo valmis kaiken mielestäsi tietämään mutta älä sinä määrää myöskään muita tekemään sellaista josta et osaa ajatella, jolloin monikaan ei ymmärrä mutkikasta määränpäätänne.

(en ole mielestäni määrännyt vaan arvuutellut viestivihjeitä...)

Näin aloitamme tämän polkumme yhteisvälimatkan kuromisen umpeen, näin te moni aloitatte matkanne tuokion matkan mitan verran väärässä oleillen, vaikkakaan ette usein näe meitä mutta me näemme teidät, jolloin osaamme havaintoja suoristaa.

Tee se jae tänään heille että sinä jaat näitä mediassanne kunnes osutte lopulta oikeaan katsantoon yläpuolellanne sijaitsevasta yhteisöstämme ettekä kukaan lausu enää vaaksan väärää että mistä puhe on.

Tee itsellesi sanoituksia kunnes osut oikeaan mielestänne. Et sinä määrää ketään jakajaksi onnen, et siis tee lauselmia itse vaan jaat näitä meidän suullamme. Korosta meidän osuuttamme matkassasi pyynnöittä, että he ymmärtäisivät katsella toisin sinun kirjoitelmiasi etkä väärää ajatusta lausu.

Näin te moni ette osaa ajatella oikein, ette vielä ymmärrä lauselmiamme mutta pian moni ymmärtää. Pian näette laajemmin.

 

-Mitä se sään ennustaminen oli, miksi meidän tulisi ennustaa säätä?

Teette sellaisen käännöksen jolloin osutte vain katselijaksi toisenlaisen tasanteen, ette tee sitä itse vaan me muodostamme sen teille eteenne kuin vedetyn maton, lakanan suojaksenne. Teemme sen senvuoksi ettette harhaan astelisi matkassanne. Teemme sen ensinnäkin meidän itsemme tasanteeltamme että te nousisitte kukin ylös ettekä jäisi alueenne vangiksi mainiten vain vähäisiä kannanottoja. 

-Ok, ymmärsin mutta miten sää liittyy meidän ylösnousemiseen?

Et sinä mainitunmukaisemmin vielä lauselmin kannattele meitä mutta tee se sijainti tunnetummaksi ylösnousustanne että se majanne matka lähtee ensinnä vasta nousuun kun nousette kyllin korkealle katselemaan ettekä turvaa kehenkään muuhun yhteisöön. Jolloin ette osaa itse yksin taivaltaa muassanne vaan teidän tulee sallia ne meidän ostoksemme lojuvan edessänne jolloin osaatte nousta nopeammin katselemaan nousuanne. 

-Ok mutta tarkoittaako sää siis "sade", "ukkonen", vai jotain muuta?

Et sinä mainitunlaisesti siis kykene vielä hallitsemaan näitä sanontojamme, lisäämme sen tarkoittavan vain jonkinlaisen asteen mitan verran kääntynyttä uskallusta että sinä osut katselijaksi jonkin tason jota ette tunnista vielä oleilevaksi ette kysymyksin edes tavoittele sellaista matkassanne.

Mutta nousemme teidän laillanne eteenpäin jolloin ette nouse siis yksin vaan nousemme yhdessä kunnes korotamme teidät ylös maiseen kauneuteen jollaista ette uskoisi todellisuudeksi ellette itse näkisi kaiken sellaisen syventyneen eteenne.

Nouse vain pian nojatuolistasi kävelemään, oleta sen oleilevan ensin vajaamittaisena mutta pian nousevan ylös tasanteelle nopeasti.

Ymmärrä tämä piirileikkimme tänään jolloin et osu niin väsyneesti jakeeseen. Nopeuta matkantekoanne jos toivot, älä tee siitä salaisuutta ympärillenne vaan esittele se muille, nopeuta siis silloin vain etenemistäsi kysymyksin, esitä meille vastauksia jolloin osaamme jatkaa matkaanne.

-Ok, oliko muuta?

Pyri aina ensin nivouttamaan se askelmaleveytenne jolloin et sinä uskaltaudu edes minkäänverran matkan sijaltanne poistujaksi mutta pian nousemme yhdessä kulkien maisemassa. Näkemiin.

Ole hyvä, vastaamme jos toivot kysyväsi?

-Ok, kiitos, minä mietin.

Ole hyvä."

 

6.4 unessa olin ulkorakennuksessani kun pihaan juoksi muutama koira (ehkä taas se luku 3). Piha oli pimeä joten en aluksi nähnyt olivatko ne taas susia, hapuilin kiireesti valoa mutta ne juoksivat leikkisästi luokseni. Isoja koiria, rotua en tiedä, niin tarkasti en niitä nähnyt/muista. Niiden jälkeen tuli naapurista jutellen kolme ehkä keski-ikäistä miestä, pukeutuneina jotenkin vanhanaikaiseen rentoon tapaan ehkä villapaitaan ja väljiin housuihin. Tulivat sisällekin koska he olivat jotain apujoukkoa joka oli luotu yksin asuville ihmisille ja olivat siis jo naapurin hyviä tuttuja. Koirat liittyivät ehkä yhden miehen harrastukseen, se oli jotain metsästystä tai vastaavaa.

Ensin närkästyin avusta ja tungettelusta, etteihän mulla ole mitään hätää, olen tottunut pärjäämään yksin. Mutta heidän hauskoja juttuja kuunneltuani ja käsitettyäni asian, olin muuttanut täysin mielipidettä ja mielestäni se apujoukko oli oikein tarpeellinen keksintö.

Taas yksi heistä puhui eniten mutta en muista kasvoja. Muutenkin niitä ulkomuotoja niin hatarasti etten voi piirtää.

Ehkä ulkomuodoissa ei nyt ollutkaan mitään tarkasteltavaa eikä niihin kannata tarttua niin kirjaimellisesti, vaan unen viesti saattoi olla että olemme yksinäisempiä kuin kuvittelemme ja ihan hauskaa, arkisen rentoa, leppoisaa seuraa olisi tarjolla "yläpuolisesta yhteisöstä" kun vain pääsemme yli jäykkyyksistämme. 

 

Toisessa unipätkässä kirjailija ruttasi tekstejään roskiin kun ne eivät mahtuneet kirjaan. Ihmettelin että täytyykö niitä kuitenkaan roskiin heittää.

Ehkä selvä viesti kirjoittaa kirja kuitenkin vaikka olin jo luopumassa siitä...

 

Viesti klo 7 (oikea korva meni pienesti mykäksi):

"Ilmoittaisimme että mikä oli se määräilmoitus että mitä toivoit kutsuvasi? 

-Ai se kysymyskö?

Niin se ennalta ajattelemattomuuden aiheuttama kysymyksemme.

-En ole vielä ajatellut.

Mitä sinä ajattelit siitä viimeöisestä unesta?

-Oli oikein mukava uni, hieno ajatus.

Moni ymmärtää väärin ettekä osu katselijaksi meidän suuntaamme. Näin tehden ette useinkaan näe meitä. Mutta yleisemmin ottaen kyllä toivomustenne mukaan kuljemme ettekä siis ajattele meitä innoissanne monikaan, mutta moniko kutsuisi meitä kotiinsa käymään iltaisin että saisimme keskustella tuokion.

Näin moni tuskin etenee jolloin emme saa sitä kosketustasoa teihin, jolloin emme myöskään onnistu missään toivomuksissanne. Että moniko siis tohtisi uskaltaa että lähtisi meidän kutsujaksemme, kutsumaan meitä kotiinsa myöhään iltaisin.

Näin moni innokas osoittaa etsineensä vain polkua menneisyyden ettekä uskalla katsella tulevaisuuteen, jolloin moni asia sarastaisi.

-Niin, hieman vaikea kuvitella teitä fyysiseksi, todelliseksi. (vasen korva meni yhtäkkiä mykäksi kun sanoin tämän...)

Et sinä, moni muukaan, uskalla kokea meitä fyysisyydessänne, vaikkakin kutsumme toisinaan etsijöiksemme teitä uusia katselijoita. Ette monikaan uskaltaudu katselemaan meidän syvyyksiimme. Et sinä kykene siihen ettekä moni muu, mutta pian näemme katselijoita lukuisia. Että siis siinä moni innostuu lukemaan määrää monta.

Kysymyksemmme liittyy tähän oppimiseenne että moniko uskaltautuu katselemaan meitä lyhyesti ajan kuluessa.

Innosta asukkaita katselemaan meidän suuntaamme, ole nopeasti etenevä, kyvykäs asukas."