1.10 Koska olen niin uupunut, on kirjoittaminenkin vaikeaa... en oikein ymmärrä tekstiä. Mutta sain suunniteltua työn vaihdoksen ja olin toiveikas tulevaisuuden suhteen tänään.

Päivän viestissä oli kyse tulevaisuudesta ja kehotus miettiä millaisena kohtaa tulevaisuuden maailman.  "Aloita siten että koostat viimeaikaisia katkelmia janostasi tulevaisuudeksi, jolloin osaatte katsoa millaisena maailmanne näyttäytyy pian. Jatkaaksenne tulee jokaisen uudistaa sopimustaan kärsivällisemmäksi ajatelmiltaan joten korjatkaa aina jos korjaatte siten väärin että jokin tulevaisuutenne väistyy matkassaan. Sillä jokainen tulevaisuus saapuu juuri siten että vältytte kultaisen ajan tuholta ja torjutuksi tulemiselta vain jos vastaatte oikein kutsuumme sisäiseen. Korjaa itsekin vaistonneesi paraikaa tapahtuvan paljon silmillesi. Vuorovaikutuksesi muuttuu pian, sillä jokin tulevaisuus sallii kaiken karata pois menneisyyden vuoksi. Näkemiin osoita siis lahjakkuutta valikoimalla jäsentelyssäsi vielä jotakin uutta, näkemiin aloita siis heti."

Kysyin kävisinkö jonkin näkijän luona, auttaisiko se minua näkemään itse laajemmin.

Vastaus: "Olisimme vastanneet jäsentelyysi että ota huomioon miten monella eri tavoin kohtaatte jäseniänne joten ehkä hän ei osaa vastata kokonaisuuteesi mitään. Lisäätte vain tuskaanne jos alatte muodostamaan jäseniä maallisia kurinpitolautakunniksi joiden armoilla olette. Koostakaa aina omia jäsenyyksiänne. Ehkä lisäisimme miten herkäksi vaikutatte kääntyvän jos oletatte hänen toisen alokkaan suorittavan puolestanne muutoksen osuutta. Näe ja salli kuunnella itse, näe kuulemasi totena. Salli kaiken pulpahtaa suoraan laveammalle jakeelle. Sanoita itse ole hyvä."

 

2.10 Kummallinen todella energiaa imevä päivä. En kirjoittanut, vaan olo oli niin tyhjä että sain idean lähteä ajelemaan piristyäkseni. Arvaan että se oli kehotus eikä oma ideani... se tuli sillätavalla vahvana päätöksenä että oli ihan selvä. 

Suuntasin siis maisemaan jossa ajelin muunmuassa silloin kun mummoni oli juuri kuollut ja josta sain lohtua. Mietinkin että siinä paikassa täytyy olla jotain maagista, voimapaikka. Niin oli nytkin. Ihailin maisemaa ja näin kauempana isohkojen eläinten ylittävän tien, ajettuani lähemmäksi paljastuvat kauris emoksi ja kahdeksi vasaksi. Toivotin niille turvallista matkaa mielessäni ja ajoin hiljaa eteenpäin etteivät säikähdä... mutta ne jäivätkin tuijottamaan ja varmistamaan kaiketi että varmasti en lähde niiden perään. Oli kaunis näky, kaikki sulavalinjaiset sirot bambit siinä yhdessä kasassa toisistaan turvaa hakien. Niin kaunis että itku tuli yllättäin. Mietin käynkö lainkaan suunnittelemallani ostosreissulla, mutta kävin kuitenkin ja palasin takaisin samaa reittiä. Muistelin mistä suunnittelin vuokraavani asunnon ja miten jälkikäteen ajateltuna sain paljon paremman paikan, täysin itselleni sopivan. Ajelin sen paikan ohi jossa mummon kuoltua näin sen hassun eläimen joka sai minut nauramaan... nyt asun sen naapurissa, en olisi ikinä uskonut. Niin hassua on elämä. Joudun varmaan miettiä pidempään mikä merkitys näillä kauriilla oli, oliko se se paikka ja vai jokin muu vihje. Se ei kuitenkaan ollut sattumaa, niin lähellä ne ylittivät "polkuni" ja jäivät ihan lähelle katselemaan... samoin oli se komea sarvipää hirvi kerran kun yöllä ajoin ylös korkeaa mäkeä eräällä historiallisella paikalla, se vain seisoi tienvarressa rauhallisesti katsellen suuntaani kuin sanoen "tässä olen" ja kääntyi majesteetillisen rauhallisesti.

 

3.10 Viesti: "Sanoittaisimme sinulle lisää onnellisuudesta, ole hyvä vuorosanoin kerro toisille kaltaisillesi miten onnekkaasti osaatte katsella toistenne suuntaan katsein tulevaisuudessa. Komenna toisia katsomaan samalla tavoin, osoita siis halusi katsella enemmänkin osoittaaksesi yhteisöllisyyttä.

Kommunikoimme vierailla kielillä vaikka itseasiassa etsitte vastauksia juuri koostetusta laveammasta käsitteestä eli jatkokatselmuksesta onnen asian. Kerro toisille vastaavan tilanteen jossa itsekin katselit onneasi tyytyen vain havaitsemaan miten kohteliaasti he toiset järjestäytyivät katselemaan suuntaasi. (kauriit?)

Näkemiin, aloita siis ajanjaksosi todellinen ja jaa toisille kertomuksia todellisia. Osoita ensin yhteisöllisyyttä siten kuulostellen oletatko jonkun havaitsevan puutoksia ymmärryksessään. Uudista sinun puoleltasi uutta havainnointia, sillä jokainen lause sisältää tuhatmäärin energiaa ja uutta tietoa. Selitä miten kohtaat aavistuksiasi, näkemiin. Osoita siis näkemyksesi kasvaneen huimasti.

Olisiko vielä lisää onnesta? Osoittaisimme sinulle tehtävän saapuvan pian käsitteille, ole hyvä vapauta se jae ensin jonka aioit näkemiin." (tämän blogin päivittämistä suunnittelin...)

 

Odotan ensiviikon lomaa NIIN paljon, on saatava tämä stessi pois.

 

6.10 Aamulla näin unta että olin jossakin merkillisessä paikassa jossa oli hälinää monenlaista, ihmisiä, eläimiä. Miehiä katosi sieltä kuulusteluihin, jotkut palasivat takaisin ja joku nainen huoli eräästä miehestä suruissaan että hän ei ole palannut. Olin työparina naisen kanssa joka sanoi että meillä on haastattelu. Yritin väittää vastaan että en ole lainkaan harjoitellut mitä sanoa mutta hän oli sinnikäs että voin olla vain seurana. Unen päättyessä seisoimme vierekkäin kun eteemme viriteltiin TV-kameraa ja äänityslaitteistoa.

Ei mitään erikoisempaa viestiä... "Olisimme kerranneet teille jokaiselle sisältävän lauseen tutusta hymnistänne mutta korottakaa vielä lisää itse ja laulakaa kuuluville jotakin uudenlaista maisemaa. Eli ottakaa usea lause toinen jatkoon ja korottakaa niistä tulevaisuutenne laulu. Eli sellainen juuri ettei mikään haittaa enää kulkuanne vaan muodostatte uusia käsityksiä uudistettuja. Näkemiin aloita siis sanoittamisesi tänään oleillen ensin kevyessä mielentilassa, vaan iloiten pian jatkossa. Kerro itsellesi mukaansatempaavin lausahdus jonka saat esille, aloita siis että korjaat vanhoja lauseita. Korostakaa toisillenne tulevaisuutta uutta esitelmöimällä juuri senkaltaista uudistettua musiikkia että kenellekään ei enää synny jatkolauseitaan vääriä käsitykiä. Sisältää se lausemuodostuksenne uusia sävelmiä kokonaan eli ottakaa vain lause sanoittamanne ja kävelkää sen muodostamaa lausepolkua pitkin luoksemme."

 

Ja vielä illalla olin kuulevinani korvan soinnin. Tulkitsisin viestin niin että pian kuulemme jotakin Isoja Uutisia joista aiheutuu kiinnostus tätä aihepiiriä kohtaan ja jokainen joutuu "juoksukisaan" jossa yrittää saada asiasta selkoa...

"Olisimme kerranneet vielä hieman edellisestä läksyosasta, aloita liikuttamalla nähtäville jotakin uudenlaista eli otat osaa pian jalkautuvaan liikkeeseen, lajiin että jokainen osallistuu pian juoksukisaan. Piakkoin näette mistä siinä on kyse. Aloita siten että suojaat sen pikataipaleesi näkyviltä aloittaen että sinä jaat näitä sosiaaliseen mediaan. Ole hyvä, näennäisen pian jokainen osuu lukijaksi, jolloin kokoat heitä yhteen. Eli innosta lukijoita kohtaamaan jae toinen tuleva, pian tulee hän toinen osakas ja kertoo lisää."

8.10 Vielä kaksi päivää töitä ja sitten loppuviikoksi laitan puhelimen kiinni ja keskityn vastailemaan vain toisenlaisiin yhteydenottoihin ja hiljentymään syyslomalle...

"Olisimmme vihdoin virranneet enemmän jakeitasi, aloita jos toivot tehdä niin. Kyllä. Eli jatkaisimme nähdäksemme hieman enemmän vaiheitanne. Aloita siten että kohtaat sen kauhistuksen että hän toinen osakas saapuu luoksesi. Eli ota vain rento ote virtaukseen ja anna kaiken sallia tapahtua. Aloita siten että kohtaat hänet vailla ennakkoluuloja ole hyvä. Virtaa enemmänkin lisää sitten jakeitasi. Kiitos, tunnenkin että on aika. Ole hyvä vapauta mielesi, ohjaa vain kaiken kaltaista että sellaista on tyhjä elämä jos ei ota vastaan jalokiviä. Nopeuta siis jatkoasi näkemiin."

9.10 Yöllä tajusin saavani opetusta, mutta ei toivoakaan kirjoittaa niitä ylös siinä horroksessa. Samaa on ollut edellisinä öinä, tuntuu että jotain olen nähnyt mutta ei mitään muistikuvaa.

 

10.10 Olipa muuten mahtavia revontulia yhtenä iltana! Aina sattumalta osun ikkunaan ja huomaan joko sateenkaaren, kirkkaan tähtitaivaan, kauniin kuun, auringonlaskun tms. taivaanmerkkejä... mikä on kivaa, sillä edellisissä asunnoissa en nähnyt taivalle juuri lainkaan. Ehkä olen tullut siinäkin mielessä "kotiin".

Kerran näin pilven joka oli kuin ihmisen kasvot jotka matkasivat sivuttain, tuli mieleen tapahtumasarja välittömästi jossa kuollut ihminen vilkuttaa ja hymyilee, matkaa pilven keveydellä. Yhä edelleen haluaisin perustaa sen hautaustoimiston kirkkoon kuulumattomille, siellä ei mustaa ja multaa olisi missään vaan iloa, lämmintä muistelua ja jälleennäkemisen toivotuksia, ehkä viestivälittäjä joka antaisi edesmenneen saada äänensä kuuluville eikä sitä pilkattaisi lainkaan. Kuolemaa ei eristettäisi pelokkaasti vaan suhtauduttaisiin siihen luonnollisesti kuten se onkin. Tähän kuuluisi myös arvokas saattohoito ammattihenkilöstöineen, joten ehkä sitten sitä lottovoittoa odotellessa...

Joitakin havaitsemiani viimeaikojen synkronismeja viesteissä. Sophian kanavoinnissa puhuttiin ilman rahallista korvausta työskentelemisestä (olen kyllä pitänyt Trumpia enemmänkin pellenä jonka tarkoitus on aiheuttaa sotkua parhaansa mukaan vieden huomiota pois, kun jotakin muuta tapahtuu toisaalla...) Corey puhui niistä energia-aalloista jotka on tuntenut, haluaisinpa tietää ketä hänen "tiimiinsä" kuuluu ja miten sinne pääsee. Cobra laittoi päivityksenä pelkästään musiikkivideon jossa aluksi Swedish House Mafian kappale "Muistan ajan kun katsoin isäni silmiin, onnellisen kodin, ne päivät ovat poissa --- isäni sanoi: Älä huoli lapsi, taivaalla on sinulle suunnitelma, jne." Toisena kappaleena videolla Aviciin laulu "Tunnustelen tietäni pimeyden läpi, sykkivän sydämen ohjailemana, jne." Juuri sen Aviciin laulun suomensin tänne aikaisemmin: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2018/05/sekalaista-11

Istuin tänä aamuna helpottuneena katsellen ikkunasta ulos, ymmärsin että tämäkin työjakso itselleni sopimattomassa ympäristössä vain tuli kokea kärsivällisesti ja nyt todella alkaa jotain uutta. Jostakin luin että kun tekee arkityönsä huolellisesti kaikesta huolimatta, auttaa henkisessä työssä myös... No se polku on nyt rämmitty, vahvojen vihjeiden kera lopetettu ja aion tehdä mitä itse haluan ja hidastaa elämää niin että työ ei vie siitä parhainta osaa.

Viestinkin mukaan tulisi nyt korostaa sitä asiaa että henkisessä polussa mitään ei vain lävähdä yhtäkkiä esiin kuin raamatullisessa näyssä. Ehkä sitä ihmiset pelkäävätkin? No itse olen ainakin järjissäni yhä. On vain käynyt niin kuten Pete Peterson kertoi Gaian videolla: ihmiset saivat lusikan aluksi taipumaan koska uskoivat siihen, sitten vuosien jälkeen se loppui koska he alkoivat miettiä MISTÄ on oikeastaan kyse, eli epäilivät. (Jehovan todistajat eivät koskaan saaneet lusikkaa taipumaan, yllätys.) Olen vähän tullut samaan polun mutkaan epäilyksineni mutta suoristuu se tästä.

 

Tämänpäivän viesti lyhennettynä: "Kerro jakeessasi uudistetusta näkemyspolusta, ettei sallita uupumisia enempää. Kerro tasollasi enemmänkin janosta oikeasta eli ajattele vapauttasi janoten, ajattele juuri silloin enemmänkin janoa eikä itse vapautta. Näkemyksesi tulee kasvamaan auttamatta. Aloita yhteenveto jaksoistasi, kerro toisille vasta ymmärtäessäsi kaiken. Kerro siten kuvannollisesti että piirrät ensinnäkin polkusi, matkasi tapahtumia jolloin korjaat sen ajatelman että jokin tasanne vain yhtäkkiä levähtää esiin. Kerro toisille vielä hitaammin jaksoistasi uusista, korosta toisille ettei heidän tule sallia joukkokuolemia enää vaan ottavat salaisuuden verhon esillle. Kerro heidän tulevaisuutensa korostuvan kauniisti jos ottavat usea sen verhon esille. Esitämme näin jalostuneen tavoitelman, osoita itse savuavaa kiinnostusta jaloitellen tänään jossakin todellisuudessa, muussa ympäristössä, näkemiin. Aloita tasanteesi matka juuri kipuamalla ja kannustamalla toisia kipuamisessa."

11-17.10 "Maallinen syysloma", ei viestikirjoituksia sillä yhteys on ollut kadoksissa.

 

18.10 Pitkästä aikaa korvassa soi ja viestikin oli järkevä:

"Olisimme hieman kerranneet vielä jotakin uudenlaista, ole hyvä. Sammutamme teidän janonne toisinaan, sillä uusi asia vaatii edistymistä omalla tavallaan eli jokainen siirtyy tasollaan toiselle. Eli ottavat he toisinaan vain hienonlaisia askelmia mutta pian lähtevät liikkumaan eri tavalla.

Toisia kansoja saapuu pian näyttämölle, olkaa varovaisia tukiessanne kumppaneihinne. Sillä toisenlaisella tasolla liikkuakseen tulee sallia vielä erilainen tasokin, eli ottakaa ensin vapautenne tulevaisuus vastaan jolloin osallistutte seuraavana pian jokaiselle kuvailtavaan suoritukseen. Sillä tasanne oleileva on pian historiaa, näette pian totena sen kaiken mistä puhumme. Oleile siis enemmänkin juuri sellaisessa, että sinulla riittää vapautta siunata jatkosi. (ehkä että en kasaa liikaa töitä, olenkin ihmetellyt miksi vain kieltäydyn joistakin tarjotuista töistä...)

Näkemiin, ole vapaa ja valloita pian jakeesi. Odota sen kasvamista rauhassa, jolloin osaat valmistautua sen näytökseen, eli ota vastaan pian jokainen tulevaisuuden sävelmä uusi."

 

Kanavointi, (neuvostoa kanavoinut Ron Head). Sopii hyvin siihen tunteeseeni että pian tapahtuu jotain, sekä uneeni jossa minut otettiin "TV-esiintymiseen" vaikka en ollut harjoitellut. En usko koskaan esiintyväni TV:ssä, se oli vain vertaus että kyse on tärkeästä asiasta. En ole vieläkään koostanut viesteistäni lyhennelmää joten voisi olla aika...

"On melko suuri todennäköisyys, että hyvin lähitulevaisuudessanne tapahtuu asioita, jotka tekevät tämän päivän aiheestamme hyvin relevantin, vaikkei siltä ehkä näytä tällä hetkellä. Puhumme suurelle ihmismäärälle ympäri maailmaa. Monet teistä ovat seuranneet viestejämme jo hyvän tovin. Mutta on myös niin, että monet teistä on laitettu alueille, joilla tunnutte olevan yksin tai joilla on ehkä hyvin harvoja teitä, joita ne jotka heräävät, kutsuisivat valotyöntekijöiksi. Tämän syy saattaa tulla pian paljon selvemmäksi.

Olette tuoneet vaihtelevan ajan omaan tietoisuuteenne henkisyyteen perustuvaa informaatiota ja ns. muinaistietoa. Teitä ei ole niinkään opetettu, kuin autettu muistamaan. Ja teillä on todellakin syy olla siellä, missä olette.


Muutosten määrä ja -tyyppi aiheuttaa kohta melko radikaalin muutoksen. Ne muutokset joita ilmenee hyvin pian, ovat niin laajoja, niin tärkeitä ja niin voimakkaita, ettei kukaan missään pääse karkuun niiden vaikutusta. Teitä on miljoonia, jotka tiedätte, mitä tapahtuu ja miksi. Mutta on miljardeja muita, jotka yllättyvät täysin. Tämän pitäisi tehdä melko selväksi, miksi olette siellä, missä olette. 
Kun monet ympärillänne alkavat kysyä asioista, joita he eivät olisi koskaan ennen edes kuunnelleet, olkaa hyvin tarkkana siinä, miten vastaatte. Älkää salliko itsellenne yhtään "minä tiedän, yritin kertoa sinulle", "minähän sanoin". Esitettyihin kysymyksiin vastaaminen riittää, ja varokaa lankeamasta opetusmoodiin. Jos teistä tuntuu, että voitte tarjota jostain ohjeita, joita toiset tulevat hakemaan teiltä, se on toinen asia, ja sanomme "hienoa!" Jos teette sen, varmistakaa, että olette valmistautunut. Teidät kaivetaan esiin.

On aika alkaa ajatella näitä asioita vakavasti."

 

Tämäkin kanavointi ilosta kannattaa lukea, ainakin itse sattumoisin juuri lomalla yritin kovasti etsiä iloa vanhoista maallisista asioista (kuten ajelu ympäriinsä maisemia katsellen, shoppailu, syöminen, viini... ei onnistunut eli tässä oli joku opetus) .

"ihmisenä en oikeasti ole nauttinut täällä olemisesta. Sen tietäminen, että voin nyt siirtyä eteenpäin ja ymmärtää, että ilo jota etsin ja jota olen kokenut, on ensi-kertaa-ihmismuodossa-tyyppistä iloa, aitoa iloa. Ei vanhan kulutusjärjestelmän keksimää iloa. Itseni ulkopuolisten energioiden kuluttamisen. Se ei ollut aitoa iloa. Kaukana siitä.
Tämä on kaikki uutta. Se tuo kodin tänne. Tarvitsematta kuolla ja sitten palata puhtaan ilon ympäristöön. Nyt kyse on tuon ympäristön tuomisesta tänne, tähän kehoon, tässä elämässä.
Tunnen aistillista iloa. En odottanut sitä. Se on puhdasta, ja se on voimakasta. Se on fyysistä ja samaan aikaan eteeristä. Sitä ympäröi syvä ja myötätuntoinen ehdoton rakkaus. Minulta minulle.
Siis olen tosissani itseni kanssa ja tunnustan, ettei se mitä koin ennen elämässäni ja monissa elämissä, ollut henkeni aitoa iloa. Yritin luoda tuota iloa monin eri tavoin, kuin näyttelijä joka ottaa monia eri rooleja. Mutta nyt tiedän, että vain näyttelin."

 

19.10 "Olisimme valmistautuneet näytökseen, oleile vain sellaisena kuin toivot, ole hyvä. Vaella ehkä hieman sivuun ajatuksistasi. Seisahdu kun huomioit jotakin, ole hyvä. Valaise mitä se lienee olla. Tahdot nähdä, joten oletamme tehdä näin. Teemme sen vuoroviikoin joten emme aina näe edistymistä suunnassanne. Näkemiin, aloita puhuen valaistumisesta kyllä, mutta myös uudistamisen ajasta tulevasta. Ole hyvä."

(Olen nähnyt myös unen missä ajeltiin moottoripyörillä porukalla, välillä pysähdyttiin katselemaan maisemia jalan ja sitten taas puin ajovarusteita matkaa aloittaakseni. Eli viittaa tähän samaan miten edetään välillä ja välillä huilataan...)

 

20.10 Eilen en nähnyt muuta mahdollista näkyä kuin joutsenten lentävän. Söin samalla hedelmää ja mietin miten hienoa olisi läpi vuoden syödä lämpimässä hedelmiä suoraan puusta. Ei ehkä kuitenkaan ollut tämä kyseinen "näky". 

Mutta aamuyöllä näin unen jossa olin entisen kaverin kanssa muuttanut juuri jonnekkin taloon joka paloi. Tulimme autolla lähistölle ja kaveri arvasi savusta että nyt meidän tupa palaa, niin tekikin. Enää savuavat rauniot jäljellä joita katselin melko tyynenä, surin vain perintöhuonekalujani ja kahta tonnia rahaa jotka minulla jäi liekkeihin. Mielessäni oli siinä myös ajatus jonka olen saanut viestissäni "tuli ei koskaan tuhoa vaan uudistaa." Tiesin kykeneväni aloittamaan alusta sillä minulla oli käsilaukussani niin ikään muutama tuhat euroa rahaa. Ihmettelimme miksi kukaan ei ollut soittanut palokuntaa.

Tajusin heti herättyäni että kyse oli entisen elämän tuhoutumisesta, on joku täysin uusi alku ja minulla on siihen aloittamiseen pienet eväät.

 

21-22.10 Palasia viesteistä:

"Olisimme kerranneet miten monitasoisella tavalla voitte jatkaa sitä maisemanne muodonmuutosta. Osoita siis yksi jae kerrallaan vaikka monia lisää saapuu luoksenne. Kertaa se ensinnäkin että miten moni osuu vastakkain ajattelussaan, sillä vasta uusi jae, sävel tuleva kertoo sen mistä on kyse. Samalla te kaikki saatte uudenlaisen matkan aloituksen vauhtiin, jolloin osaatte jatkaa ilman opastusta."


"Olisimme verranneet vielä hetkisen tämänkaltaisesta kommunikoinnista jota teet. Ajattelet sen liittyvän johonkin kaukaiseen ajatelmien vaihtamiseen. Vaikka itse teet siinä työn, on se suuri osa kuitenkin meidän apumme varassa. Eli ottakaa usea jatkaaksenne jotakin uudentapaista ajatelmaa, sillä jokainen joka saapuu luoksemme tätäkautta tulee onnistumaan vaihdossaan ajatusten.

VARASTO

Ajoitamme teidän siirtymisiänne suoraan verrannollisesti siihen varastoon jota teidän käytettävissänne on kullakin, joten mikään entinen ei tähän liity niin sanoaksemme. Sillä jokainen tulevaisuuden jae sentään liittyy kuitenkin jatkossa kaikkeen sellaiseen. Sillä jutellaksemme jokaisen kera, tulee avatuksi suuri salainen porttikäytävä onnellisuuteen jossa teidän maailmassanne tulee onnistuneesti olemaan jatkossa jotakin uudenlaista ajatusta.

Olkaa vielä hieman varovaisia suunnitellessanne matkaanne sillä mitä tahansa ajattelettekaan, tulee varmasti muuttumaan. Kertaamme näin ajatelmiamme teidän suunnillenne ettei sotketa mitään ennakolta. Kertaamme myös vielä senkin vuoksi ettei sallittaisi kenenkään matkalaisen vuoropuhelun päästä liian pitkälle ensimmäisten mukana. Näennäisen hitaasti saavutatte jokainen matkallanne etappinne päätelmän eli pisteen jonne saavuttuanne kasvatte määräänne. Olkoon se etappinne salaisuus vielä hetkisen.

Olkaa vapaita ja onnitelkaa toisianne, näkemiin.

 

Millainen varasto meillä on käytössämme kullakin? Eli ottakaa usein siitä apua jos tarve vaatii, näette miten se vastaa juuri sillä tavoin miten toivoittekin. Arvostakaa tätä varantoanne, sillä tasanne tuleva liittyy siihen suoraan. Korvatkaa jotakin tavoitelmianne suuremmin mietimättä, sillä ensin sallikaa olemuksen muutos vapaammaksi jolloin osaatte arvata mihin kaikki jatkossa liittyy.

Seuraava mieltelmänne kuulostaa usein sellaiselta että mietitte minne hukkasitte ne seuraavan etappinne avaimet mutta salaisuus säilyy ennallaan eikä kenelläkään suvaita olevan salaisuuksia valvoa.

 

Kuka tämän varaston on täyttänyt? Etappinne matkalla otatte varastoonne mukaan jotakin aina, joten se lisääntyy ajan mittaan. Kertaamme miten jokainen osaa varastoida matkallaan jotakin uudenlaista tasoa kuten kuvailujenne mukaisesti jokin tasanne tuleva säilyy.

Näennäisen pian se varastonne mitta täyttyy kukkuroilleen ettekä osaa varautua mitä silloin matkallanne pudottaisitte määrästänne. Ottakaa vain osaa jatkossa, olkaa hyvä.

Lausukaa usein jotakin lausumaanne josta pidätte erityisesti, kuten että miten jatkossa matkaatte. Ottakaa lause matkaanne jolloin se oleilee juuri senlaatuisena kuin toivoitte.

Kertaamme vielä ettei se alenna varastonne määrää milloinkaan vaikka tekisitte suhteenne laadun mittaan mitä. Olkaa vaiti vain sellaisesta matkasta joka turmelisi määräänne, olkaa vaiti myös sellaisesta joka satuttaa toisia asukkaita."

 

24.10 Näin maanantai -aamulla unen joka ensimmäisessä jaksossa vertauskuvallisesti kertoi ettei rakkautta voi koskaan piilotella, vaikka me ihmiset toisinaan yritämmekin salailla tunteitamme. Salailin tunteitani erästä henkilöä kohtaan kunnes purskahdin unessa itkuun. 

Uni jatkui heti hieman toisella asetelmalla, kerroin joillekin korkkaavani shampanjapullon heti keisarinleikkaukseni jälkeen. Vastapäätä istuvat naiset hymyilivät ettei sellainen ole ihan mahdollista sairaalassa. Sanoin että me asummekin Hollannissa. En nähnyt asuinpaikkaa mutta tiesin että se oli erikoinen, sellainen missä ei normaalilait päde, joten "Hollanti" on tietenkin meidän suomalaisten mielestä vähän outo maa omine lakeineen... En nähnyt edes vatsaanikaan joten tämä "miellyttävä leikkaustoimenpide" kuten se unessa esitettiin, jäi vähän hämärän peittoon. Mutta sen jälkeen oli aihetta juhlaan, se oli selvää.

En käsittänyt unesta mitään ja kysyin eräältä sopiiko se häneen. Kunnes selailin Sophian sivuja ja löysin häneltä toisenkin blogin Pleiadian Pipeline:n lisäksi, hän kertoo siinä omista kokemuksistaan. Mielenkiintoista! Itselläni on juuri ollut kotiin keskittymisen vaihe, ja yritin tosiaan "paeta" entisiin huvituksiin. 

Mitä veikkaatte mitä meille syntyy? Itse veikkaan sen olevan henki-itsemme jonka näemme ensi kertaa omin silmin, jotain sellaista henkimaailmaan liittyvää. Mutta joudumme itse sen synnyttämään tavallaan näkyväksi.

(Kertauksena viestistäni elokuu2016, ehkäpä se liittyy asiaan: "Teitä havaitaan pitävän majaa kaksi sisäkkäistä kappaletta olevaisia ajatuksineen. Siksi saattelemme tätä asiaa niin pikaisesti luoksenne ettette säikähdä mitä on tuleva tapahtumaan kun havaitsette useitakin uusia nähtäviä olentoja tykönänne.")

 

Hän oli kirjoittanut 18.10 "pesänrakentamisen" tunteestaan joka oli alkanut suunnilleen 15.10.

"Kuin millään muulla ei olisi suurempaa merkitystä kuin valmistautumisella. Tulee olemaan syntymä. Valmistautuminen lähestyvään synnytykseen. Jotain tai joku joka ei ole koskaan ollut täällä, ilmestyy. Kehosi tietää tämän. Kotia valmistellaan, suhteita, taloutta, oikea ruokailu ja liikuntaharjoitukset, meditointi, rakkaimmat ihmiset. On myös pesänrakennuksen vastakohtaa, "pakenemista kun vielä voin". Et suunnittele pesänrakentamista, se vain ilmenee."

https://www.sophialove.org/my-blog/nesting-right-now

 

Lyhyt viestini tänään:

"Jotakin suunnilleen näkyvää alkaa muotoutua eteenne kuvaksi. Koostakaa sen voimasta ajattelutyyliänne juuri siksi että jotakin uudenlaista ajattelutapaa korostuu luoksenne. Selvennämme ettei siinä muodonmuutoksessa tavoitella uudenlaista juoksutyyliä vaan otatte vastaan jokaisen kaipaaman jaloittelukyvyn eli ostatte tavallaan uudet kengät mutta ette valaise niillä astella, vaan otatte käyttöön uudenlaisen tavan juosta. Jokin tuleva näky tulee sallimaan teidän juoksevan ja nostavan toisia mukaanne."