Kerään tähän loppukuun kokemukset, päivittäen kun jotain ilmenee.

 

25.9  Ehkäpä muinainen runolaulu oli juurikin kanavointia, kun välillä tulee laulunpätkiäkin.

Tämä kaikenlainen vesi -vertaus on ollut jatkuvasti viesteissä... siinä voisi olla johtolanka.

Selvisi sattumalta että Väinämöinen tulee erään tulkinnan mukaan sanasta Vein emonen eli veden emo. Eli veden jumaluus. (Ilmarinen taas ilman jumaluus.) Ea (sumeriksi Enki) oli jo mesopotaniassa veden jumala.

 

Tämän seuraavan kopsasin linkin videosta: https://tietaja.fi/jakso-7-vainamoinen-tietaja-ianikuinen/?fbclid=IwAR0Lt5yLFDTKZGZz-I-U1BCIlN9A1kaNQfeGcVyzu4iEXziJzD8SoormCBc

 

"Vaka = vakaa. Peruskallio, mieli kaiken takana. "Vanha", koska se on aina ollut.

Väinä = leveä, syvä, tyynesti virtaava joki. Väinämöinen on siis itse se suuri virta. "Tietäjä", koska kaikki tieto mitä me koskaan voidaan tästä kosmoksesta saada, tulee tästä lähteestä." Iänikuinen.

 

Kokemuksia...

- Joinakin öinä herään siihen että jostakin loistaa pienesti "valo". Ei fyysinen.

- Unessa joku lausui yksittäisen lauseen: "Itse olen onnellinen ja annan onnellisuushöyryillä hormonia ("onnellisuushormoni") koko ajan.

Tuli aamulla heti ekana, vähän tavallaan kannustukseksi, koska ei ollut paras aamu. "Höyry" kuvaa tietenkin jotain energeettistä voimaa ja "hormoni" välittäjäainetta. Kyetään siis jotenkin välittämään onnellisuuden energiaa kun olemme itse onnellisia.

- "40 on naiselle uusi esipuberteetti". No niinhän se tavallaan on.

- Joku lausui taas kauniita ja viisaita sanoja, en kirjoittanut muistiin

- Unessa jollakin miehellä oli valtavan paksu ja pitkä tukka. Olin jossain "työpaikalla" ja siellä oli sen nuoruuskuvia, kussakin yhä paksumpi tukka mitä nuorempi mies oli ollut.

Niin, miksihän paksu tukka, suorastaan leijonanharja on ylpeyden aihe ihmisillä. Varsinkin jos joku on vaikuttunut jostain aatteesta, tukka rakennellaan ylös sitä esitettäessä (vrt. Ancient Aliens -tyyppi, rock -tyypit). En keksi mihin tämä voisi liittyä, ehkä niihin leijoniin.

- Viime yönä tuli "sota". Mietin siellä vähien tavaroideni keskellä evakossa, että nytpä onkin ikävä tylsää kirjan kirjoittamista, kun sitä ei enää voi tehdä. Ehdin kerätä kotoa mukaan jotain lämmintä peittoa/takkia. Keräännyttiin (omilla autoilla kukin) jonnekin isoon rakennukseen joka oli ollut välillä vihollisten hallussa. Miehet selvittivät sen ulko-ovien lukitusmekanismeja jotka toimivat jotenkin kauko-ohjauksella, ne olivat nyt rikki. Harmiteltiin asiaa yhdessä. Ja seuraavaksi näinkin jostakin ikkunalta että vastapuoli saapuu ja juoksin toisia varoittamaan "sotilasautoja, sotilasautoja!". Siihen uni taisi päättyä. Harmi etten muista yksityiskohtia, niitä oli aika paljon, selittäisi enemmän. Mitään ammuskelua tai raakuutta ei unessa ollut, sanallista riitelyä ehkä enemmän, kiistelyä omaisuudesta.

Eli ehkäpä vertauskuvallisesti maallisilla kulkupeleillämme (kehoillamme) siirrytään laumana jonnekin "yhteiskuntajärjestelmään/rakennelmaan/käsitykseen" (rakennus) joka aiemmin oli meidän hallussa, sitten vastapuolen hallussa, joka kulutti  siellä pahasti paikkoja oleillessaan. Suojaus on rikki ja vastapuoli pääsee sinne ainakin seinien taakse. Enpä nyt keksi mihin tämä viittaisi...

-

21.9 Lyhyestä viestistä pätkä. Vasemman korvan merkki sointi oli nyt entistäkin korkeampi. Tai ei voi puhua soinnista, eikä paineenvaihtelusta tälläkertaa, vaan se oli "mykkää ääntä", ei maallista.

"Eli sinä jakaisit näitä mediassanne tuokion kuluessa, mutta älä vielä tee sitä jaetta valmiiksi. Vaan jaa vasta myöhemmin kun näemme yhdessä mitä kannattelette näin. Tee se jae näkyvämmäksi itsellenne, että mikä sijainti otetaan käyttöön aina uuden ajan alkaessa sarastaa. Eli siis tapaat sen aamusi sarastaneen jo utuisen. 

Jaa näitä myöhemmin mutta älä tee salattua jalkautumista kuitenkaan, vaan jaa näitä sitten heille, kun olet valmistautunut ensin istuntoomme. 

- Mistä on kyse?

Sijainnistanne tänään."

 

22.9. Yöllä oli paljonkin unia, pari merkittävintä niistä: 

Mulla oli sylissä vähän läppärin ja tulostimen välimuoto, joku tosi miellyttävä vaalea laite, yksi nappi jossa lukikin ehkä jotain tyyliin "save". Siitä piti tallentaa jotain niin että ensin avasi sen laitteen ja sitten se vasta tallensi. (Arvaan että kuvaa jotain valo-olemustamme koska oli sylissä, se täytyy avata ensin että tallentuu.) En avannut enkä tallentanut vielä mitään, tiesin vain miten sitä käytetään.

Jatkoin unia ja näin kuvan korkeasta vuoristosta jossa yhdellä terävällä huipulla seisoi valkopukuinen ihmisenmuotoinen hahmo. Pidin sen jaloista kiinni, olin polvillani ja mullakin oli samanlainen puku. (Arvaan että kuvaa ehkä näitä "kumppaneitamme/kavereita" jotka tulevat vastaan, en tiedä ovatko jotain sielukumppaneita vai korkeampi itsemme.) Harvoin näen mitään kaunista, yleensä kaikki ovat arkisia vertauksia, joten voisin piirtää tästä kuvan joskus jos ehdin...

Aamulla mm. unta kissasta ja sen erikoisesta äänestä, joka kiinnitti huomion.

Päivällä tuli viesti jonka vain otin vastaan kirjoittamatta minnekään, jotain että jae tulee "tänään".

 

Tässä muuten vanha egyptiläinen hymni jumalille, käännetty hieroglyfeistä. 

Youtubessa mantrana: https://youtu.be/bmsQKoP5zqc

Oi Korkein, ole ylistetty, suuri voimassasi, ylväyden suuri henki joka aiheuttaa pelkoa jumalten keskellä.

A Ka Dua, Tuf ur biu, Bi a'a chefu, Dudu nur af an nuteru.

O High One, May he be praised, The one great of power, The Spirit great of dignity who places fear of himself among the gods.

 

*

Itselläni oli silloin 15.9 viestissä, että "moni aloittaa tänään matkansa, ilmoittaa nähneensä innostusta ja toivon suorastaan katseissaan". Eli sain viestin suunnilleen samoihin aikoihin, kun tässä alle kopioimassani kanavoinnissa puhutaan tietomäärän vastaanottamisesta ja tasojen läpi kulkemisesta.

 

Luulen muuten että Cobra (jolla siis blogi The Portal) on sama henkilö kuin Michael Love. Voin olla väärässäkin. Mutta hänen mukaansa olemme siis samaa sieluryhmää, joten siksi kiinnostaa aina mitä hän julkaisee. (Kävimme sähköpostin kautta keskustelua pari vuotta sitten.)

Hänellä olikin 14.9.2020 artikkelissa eräässä kuvassa kissoja avaruudessa, mielenkiintoinen vihje. Kuva oli kohdassa jossa kerrotaan valojoukkojen Mjolnir -teknologiasta eli tarkemmin "kvantti tykki teknologiasta", joka pakottaa kaiken materian ilmentymään fyysiseksi. Jolloin Draco -alukset ilmentyvät fyysisyyteen ja välittömästi tulevat sisällytetyksi galaktisen konfederaation ja sen henkilöstön hallinnoimaan alueeseen "Ganymede sorting facility". Eli vapaasti suomennettuna jokin Ganymedella, eli Jupiterin kuussa sijaitseva "erottelu/lajittelu laitteisto/kiinteistö". Lukekaa itse lisää.

Mielestäni kissat kuvasivat siis vertauskuvallisessa kuvassa tätä "galaktista konfederaatiota".

 

Toisessa kuvassa oli samantyylisiä sateenkaaripilviä kuin itse kuvasin toukokuulla. Näitä "pilvialuksia" oli kuvattu Taiwanissa 31.8.2020.

 

Michael Love 16.9: https://www.facebook.com/photo?fbid=2620641684851769&set=a.1382262358689714

"8 tuntia sitten maapallon allianssi vastaanotti suuren tietomäärän planetaarisilta valojoukoilta, käsitellen tulevaa suurta 2020 tapahtuman kulminoitumista. Yksi osa tästä uudesta datavirrasta osoittaa että monet tähtisiemenet maapallolla kulkivat läpi tasojen, viimeisen 24 tunnin aikana, asettaen heidät edemmäs uudella 5D gamma aikalinjalla."

 

PLEIADIAN LIGHT FORCES TRANSMISSION 9162020
CHANNELED BY MICHAEL LOVE
PRELUDE:
THE FOLLOWING INFORMATION IS DERIVED FROM DIRECT, DECODED ETHERIC TRANSMISSIONS FROM BENEVOLENT LIGHT FORCES DOCKED IN EARTH’S SOLAR SYSTEM AND SOME OF THE DATA COMES DIRECTLY FROM CERTAIN INSIDE EARTH ALLIANCE MEMBERS KNOWN AS THE WHITE HATS, AND THE GREAT WHITE BROTHERHOOD STRATEGICALLY PLACED IN KEY POSITIONS OF EARTH GUARDIANSHIP THE GALACTICS ON THE SURFACE OF PLANET EARTH!
BEGIN TRANSMISSION…
GREAT BEINGS OF LIGHT,
8 EARTH HOURS AGO, THE EARTH ALLIANCE RECEIVED A LARGE CACHE OF INTEL FROM PLANETARY LIGHT FORCES REGARDING THE COMING, IMMINENT GRAND EVENT 2020 CULMINATION!
ONE SECTION OF THIS NEW DATA STREAM INDICATES THAT MANY STARSEEDS OF EARTH MOVED THROUGH A DIMENSIONAL RIFT DURING THE LAST 24 HOURS PLACING THEM FURTHER ALONG THE NEW 5D GAMMA TIMELINE!
 
-
 
The Portal:in artikkelissa 18.9.2020 ennustetaan tiukentuvia koronatoimia seuraavina viikkoina, kontrollointia ja  henkilökohtaisen vapauden rajoittamista. Artikkelista löytyy massameditaatio vastustamaan tätä toisen aallon lockdown:ia.
 
Artikkelin 14.9.2020 mukaan Berliinissä oli massiivinen protesti, joka oli suuri voitto pimeitä voimia vastaan. Protestin aikana tämän Voitonpylvään huipulla olevan jumalatar Victorian patsaan kohdalla oleva Berliinin jumalatar-pyörre alkoi parantaa Preussin aikalinjaa. Aikalinja oli vihitty käyttöön pimeiden okkultistien puolelta ja on syypää natsien salaiseen avaruusohjelmaan, johon kuuluu Antarktiksella sijaitseva maanalainen "Uusi Berliini" -niminen tukikohta.
Lukekaa lisää artikkelista, en ole perehtynyt näihin...
 
*
 
Mainitaan nyt Latenkin juuri julkaisema omaelämäkerta, vähän ääripäänä henkiselle kirjavalikoimalle.
Vaikka mainostamisen hän hallitseekin kyllä hyvin itse, eikä piperrä tarinoitaan pöytälaatikossa. On löytänyt toimittajan ja kustantajan ja saanut mainoslööppejä Iltalehteen. Moneltako moinen onnistuu.
 
Sillä kirjaani puhtaaksikirjoittaessa siellä mainitaan useasti, miten eri tavoin lähdemme auttamaan toisia. Kaikki tarinat missä on jotain opittu, on kädenojennus toisille. Ei tarvitse olla yhteydessä enkelivoimiin tai muuta erikoista. Jos on kasvua yrittänyt ja opikseen ottanut, kelpaa kannustamaan toisia. Sillä me ollaan vääristelty kauneuden olevan jotain täydellistä. Viestissä olikin lause
 "Kannustamme sellaista kohti, että täyttymys sulautuisi virheellisyyteen."
 
Juuri eilen olin kohdassa:
 

"--- Kertaamme siis ensin teille kaikille kannustimeksi, olla suvaitsevainen kanssaeläjienne suhteen. Sillä jokainen joka kohtaa niitä kansalaisiaan, tulee olemaan viisaampi kannustamaan heitä omalla tavallaan.

Joten kannustakaa ja olkaa viisaita, kuten toivotte olevanne."

 

"---  Vaan olette täysin tietoisia sitten kerran kaikesta, ollen viisaita.

Mutta sellaista tarinaa kannustamme siis kerran kuuntelevanne, ollen se viisaampi sanoissaan. Joten kannustakaa toisianne liittymään jakeiksi samantapaisiksi kuten olemme kertoneet. Ottakaa toisianne kaulasta ja käsistä, ollen kumppaneita ja kannustavia jäseniä."

 

Tuomionpäivästä oli tosin myös kirjassani juuri eilen pieni kohta. Kuten olen aiemmin kirjoittanutkin että silloin luetaan vain ne teot mitä olemme toistemme hyviksi tehneet. Ei niitä olemattomia toistemme kiusaamisia. Näin jokainen saa ansionsa mukaan (tai ei saa, jos hyviä tekoja ei ole).
 

"--- Joten kunnostaisimmeko ensimmäisenä sellaista sanaa käytettäväksi, kuten maailmanrauha.

Sellaista tavoitetta kohti teillä syttyisi se alkuperäinen tavoite, olla vastuussa kanssajäsenillenne heidän hyvinvoinnistaan.

Sillä ensimmäisenä teille saapuisi se tuomionpäivänne.

Vaan sellaisen tavoitteen jakelisitte toistenne kunniaksi olla siitä selviytynyt, jos tahdotte omistaa kunniakkaan mielen.

Tavoitellen vain osuuksia kummallisia mielestänne aluksi, mutta siitä tavoittelette uudenlaisia kummallisia osuuksia. Vaikka välttelette sitä sanaa käyttämästä, mutta sellaista kyllä mielestänne tapahtuu. Joten ottakaa vastaan mitä tahdottekaan jäsennellä.

Mutta käyttäkää uudenlaisia kannustavampia lauseita ja kuvailuja, kuin että käyttäisitte niitä entisiä, väsyneitä lauseita."

*

 

17.9 Nukahtaessa näin mielikuvan ovesta jota joku hieman raotti ulkoapäin. Ketään ei näkynyt ja tarkoitus oli vain kertoa että nyt ovea raotetaan, "sieltä toiselta puolelta".

Tuli mieleen se Sophian kanavointi "Ovi avataan yllättäen. Ulkoapäin." Löytyy jostain täältä suomennoksistani.

Olikohan täällä: https://saderatsastaja.vuodatus.net/lue/2020/05/paatoksentekohetki-sophia-love

 

Meditoidessa on täysin uusia tuntemuksia.

 

Olen edennyt puhtaaksikirjoittamisessa hieman yli puolenvälin, joka oli helpottava merkkipaalu. Katson aina wordin sivupalkista "jatka siitä mihin jäit viimeksi" ja se välillä ei tuntunut edes neljän tunnin uurastuksen jälkeen liikkuneen, kun jatkoin seuraavana päivänä. Kunnes nyt huomaan hieman edistystä tapahtuneen kuitenkin.

Aina toivoo että voisi kokoaikaisesti kirjoittaa, mutta koska yksin täytyy kaikkea pyörittää, on se vain pieniä hetkiä kerrallaan. Sitten korjataan autoa, hoidetaan pihaa, ynnämuuta ja tehdään pitkää päivää töissä että selviytyisi tästä kaikesta korjaamisesta ja hoitamisesta ja elämisestä.

 

Mietin kyllä viimeviikolla olisiko tosiaan maallinen vaurauteni kasvanut samalla henkisen vaurauden kanssa yhtämatkaa, kuten jossakin viestissä on vihjattu. Sillä olen viimein saanut tänä kesänä myös sisustaa taloa juuri omanlaisillani tavaroilla. Aikaisemmin asuminen oli vain työn perässä muuttamista. Tai välillä sitä työtä ei ollut lainkaan, kun vaihtoi työpaikkaa ja asuinpaikkaa, suurella vaivalla etsien omaa polkuaan.

Nyt käynnistin eräänä päivänä seinäkellon tiksuttamaan monotonista meteliään ja ihan kuin olisin käynnistänyt tänne rakkauden. Koko talon tunnelma jotenkin muuttui siitä kellon käynnistämisestä, olin vähän äimistynyt.

Olen ehkä viimein kotona, sen verran kuin täällä maan päällä voi olla.

Sitten muistan että kaikki se oman kodin harmonian tunnelma on vaatinut kahden työn tekemistä tänä kesänä. Mutta toisaalta olen saanut olla terve ja jaksanut tehdä työtä, on ensinnäkin ollut sitä työtä näinä aikoina... ja lopulta olen saanut näin jotain itselleni.

Että ehkä sittenkin voisi sanoa henkisen vaurastumisen tuovan positiivista ilmiötä myös omaan ympäristöön.

Kotona on rauha, ehkä sittenkin omanlainen elämä, vaikkei tällainen ollut suunnitelmissa. 

 

Viesteissä oli myös, miksi ihmiset suhtautuvat vihamielisesti jonkun muun onnistumiseen. Se onkin outoa kohdata suoranaista vihaa... yksi syy miksi kirjoistani ei luultavasti koskaan elinaikanani tule suosittuja, syy miksi en koskaan kerro kenellekään kanavoinneistani. Ja silti viesteissä pyydetään jakamaan niitä. Pattitilanne.

Yrittää jakaa iloisia viestejä vihaisille kasvoille. Olen jo tehnyt sitä yksin viisi vuotta ja nyt alkaa pikkuhiljaa taas riittää. Toivon saavani kirjan nopeasti valmiiksi että pääsen vähän hengähtämään.

 

Ja tarkennan 21.9:  En siis tarkalleen ottaen kaipaa "suosiota", EN KAIPAA MAINETTA JA KUNNIAA, en itselleni enkä kirjoilleni. Vaan ymmärrystä tälle kanavoimalleni henkisen kehityksen asialle. 

 

"Olkaa hyvä, näette pian jotain kaikkien kasvoilta loistavaa, ymmällään olevaa pientä hymyilyä. Mutta älä sinä paljasta heille jo tietäväsi mitä se tarkoittaa.

Sillä ottavat sen kovin henkilökohtaisesti, jos olette mielestänne heitä edistyneempiä. Sillä katselette toisianne aina arvioiden, omaan kulkuunne verraten. Ettekä iloitse siitä, miten pitkälle joku toinen onkaan saattanut matkata. Kannustamme siis teitä liikkumaan yhä enenevässä määrin kannatus puolisoidenne kanssa yhdessä, kuuntelemaan jotain kauniimpaa säveltä kaikuvaa.

Ottakaa osaa, on se mitä pyydämme tänään."