Ensi viikko pitäisi kanavointien ja muiden "huuhaatietolähteiden" mukaan olla voimakas energiaviikko jolloin saa sysättyä suuria sisäisiä unelmiaan liikkeelle. Superkuulla eli uusikuulla torstaina 30.1, on vaikutus uusien asioiden eteenpäinviemiselle. Vuoden mittaan tulee lisää tunnevaihteluita magneettikenttien muutosten vuoksi, ainakin itselläni esim. torstaina hyväntuulinen energiapiikki ja perjantaina voimakas turhautuneisuus. Mutta ne ovat normaaleja polariteetin kääntymisen oireita. Tässä meditaatio niitä helpottamaan:

http://www.youtube.com/watch?v=hIFT_z5arc0&feature=youtu.be

 

Ainakin niin toivoisi jo jonkin tien avautuvan mitä tehdä ja minnepäin siirtyä. Eilen meditoin ja sain kummallisia viittomia taas, tässä selvimmät:

Kysyin: mikä tarkoitus täällä maan päällä on? - Käsi sydämelle, rakkaus siis. Selvä.

Kysyin: mistä tiedän mitä tehdä elämälläni? - Käsi nenänpäähäni ja sitten suoraksi eteenpäin. Ihmettelin itsekseni että en ymmärtänyt. Niin sormet palasivat naputtelemaan nenääni ja aloin nauramaan kun tajusin. "Nokka näyttää?", "Vaisto?" Ja käsi suorana sitten on se suunta? Nokka näyttää suunnan?

No rakkaus ei ole tuonut leipää pöytään eikä nenäni ole kyllä näyttänyt vielä oikeaa suuntaa että... ehkä vika on vain minussa. Ei tämä elämä ole ollut sellaista mitä nuorena haaveilin.