(Palautettu luonnoksesta julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018)

 

https://youtu.be/6P6hYtasjyw

En eilen osannut päättää minkä tekstipätkän valitsisi videolle, kysyin sitä tänään viestissä ja tämä tuli valituksi. Nyt kun olen käsittänyt tämän hierarkia -systeemin oikein, kyseessä on siis "suojelusenkelit" jotka eivät ole sulkapukuisia olentoja vaan tavallaan siskojamme ja veljiämme. Heidän henkiolento -olemuksensa selviää meille tulevaisuudessa, mutta jos tahdomme nähdä nyt vilauksen heistä, videolla vihje mistä voimme päätellä heidän olevan ympäristössämme, jne.

 

Korvassa soi kun muokkasin videota vielä lopuksi: "Olisimme lisänneet siihen videoesittelyysi havainnon vaikuttavasta asiasta onnettoman tilanteenne.

Pysyttele vielä toisaalla hetkisen, aloita siis vasta kun näet sen kajastavan. Missä toisaalla? Pysy edistyksellisyydessä, osoita se heille kuvaannollisesti keräämällä tietojasi ympäristöltäsi.

Niin minkä havainnon lisätään videolle? Eli ottaisitte silmän käteenne ja kertoisitte itsellenne ettei tällainen maailma tule kuvastamaan ketään. Sen paremmin emme kuvaile tänään.

Eli eripuraisuus, syyttely, eristyneisyys maailmassamme nyt? Eli siitä syystä emmekään laita siihen enempää asioita, sillä toisinaan vain jäätte kuvailemaan niitä ajatuksianne. Korjatkaa useammin heitä toisia jäseniä kuvailemaan parempia ajatelmia.

Kiitos, ymmärsin! Ei siis kannata velloa huonoissa uutisissa ja ihmisten pahoissa tekemisissä vaan kääntää katse parempaan, yksinkertaista!