Kirja on nyt tilattavissa. Itse saan tilaamani kappaleet vasta 22.12, koska ...

"Painamme kirjoja tällä hetkellä kellon ympäri, seitsemänä päivänä viikossa. Vaikka teemme parhaamme, jotta saisit kirjasi mahdollisimman nopeasti, joulusesonki aiheuttaa kuitenkin niin paljon ruuhkaa, ettemme valitettavasti voi enää taata, että pienen painoksen tilaukset (omatilaukset) ehtivät jouluksi perille. " (Books on Demand)

 

Joudun siis odotella että pääsen näkemään onnistuiko kaikki sisällönmuokkaus ja kansi. Ja ilmaisten kappaleiden saajat eivät ehdi saada niitä jouluksi, harmi. Ehkä välipäiviksi jos postitan heti 22.12.

Mutta kirja löytyy siis nähtävästi ensin seuraavista paikoista ja ilmestyy myös e-kirjana ja lainauspalvelussa kun ehtii.

Sivuja 652, ovh 38,50 €. E-kirja 16,90 €, myös e-kirjalainauspalveluun tulee (en tiedä vielä miten se toimii).

Kanteen valikoitui pitkän veivaamisen ja asetteluyritysten jälkeen sattumalta kansioissa vastaan tullut kuva leppälinnusta joka pesii joka kesä pihassani. Kaunein laulaja se onkin, joten vertauskuvallisesti sopii aiheeseen. Vaikka kuva ei niin tarkka olekaan eikä kauniin taiteellinen. Loput piirsin puhelimeni Penup -ohjelmalla.

Ja vielä yksi hassu juttu linnuista. Sillä kokeillessani osaanko "puhua kielillä", en osannut muodostaa sanoja, vaan kaikki oli riimittäin ja linnunlaulun rytmissä. Testasin monesti ja testasin myös mikä tunne liittyy siihen laulamiseen: säkeistöt muuttuivat hellyyden ääneksi. Ehkä linnutkin siis laulavat hellittely riimejä.... rakkauden kieltä kauniista tulevaisuudesta poikasten kanssa.

 

https://www.bod.fi/kirjakauppa/catalogsearch/result/?q=saijankirjat

https://www.adlibris.com/fi/kirja/opastavia-viesteja-3-9789528036524

 

20201204_094903.jpg