(Uudelleenjulkaisu piilotetusta julkiseksi artikkeliksi, alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2014).

Olen töissä, juuri siellä paikkakunnalla minne olen suunnitellut, uskomatonta :) 

 

"Kun päivä koittaa edessä olevina viikkoina, löydätte itsenne hyvin uudesta tilasta, ja vaikka se ulkoisesti näyttääkin hyvin paljon samalta, kaikki sen sisällä on täysin uutta." (13.3)

"Joka kerta kun teette ystävällisen teon, tunnette iloa nähdessänne vauvan ensihymyn, nautitte auringonlaskun kauneudesta tai pidätte huolta apua tarvitsevasta eläimestä, autatte maapalloa. Tuollaiset tunteet ja teot ovat täynnä valoa, mikä auttaa planeettaa parantumaan vuosituhansien hyväksikäytöstä ja laiminlyönnistä, ja maapallon visualisoiminen kultavalkoisessa valossa on aina upea tapa nostaa värähtelyjä." (3.3)

http://www.luxonia.com/viestit/24-toni-ann-winninger-kysymyksiae-mestareille/4358-432014-kysymyksiae-henkimaailman-mestareille

*

 

Strada perjantaina (yle tv 1) 21.3.2014 klo 21.30! :

"Kristinusko alkoi juurtua Suomeen noin 800-luvulla. Esikristilliset tavat hämärtyivät ja sekoittuivat kristinuskoon: esimerkiksi polttohautaus muuttui kristilliseksi ruumishautaukseksi. 1600-luvulla julistettiin kristinusko ainoaksi lailliseksi uskonnoksi, ja pakanallisina pidettyjä muinaisuskoja jopa vainottiin. Uskonnonvapaus palautettiin vasta 1920-luvulla.

Karhun kansan myötä satoja vuosia hiljaisuudessa toiminut suomenusko on nyt saanut esivallan tunnustuksen."

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/03/14/esivanhempamme-eivat-kirkonpenkkeja-kuluttaneet