(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2016)

Nyt alkaa tapahtua, tuntuu jotenkin siltä. Minua on pyydetty lopettamaan maallinen työni tälläerää sillä se estää tätä mielikuvitus jobiani (huono vitsi)... kuulin töissä sen erikoisen äänettömän melun korvassani mutta en voinut keskittyä kuuntelemaan. On ennustettu miten työni päättyy jopa, joten jään kyllä mielenkiinnolla odottelemaan. En viitsi siitä kirjoittaa koska siihen liittyy ulkopuolisia henkilöitä. Olen ollut kadonneen kissan vuoksi huolesta sekaisin, mielestäni olen maailman huonoin ihminen ollut kun en sitä turvassa kyennyt pitämään..  toisaalta tiedän että sellainenkin on täysin mahdotonta. En voi puuttua luonnon lakeihin ja kääriä ketään pumpuliin.

Palasia:

 

- Elä vain kuten aiemminkin ja ole viisas harkiten ajatuksiasi sillä siinä käy usein niin nykyään että ne manifestoituvat tosiaankin välittömästi kuten olet huomannut hyvässä ja pahassa.

 

- (Olin pyöräilemässä ja kävin haaveilemallani tontilla tirauttamassa pienet itkut ikävästä ja heittämässä lantin siellä olevaan sammaloituneeseen kaivoon:)  Ajattelimme sinua vahvistaa uskossasi siten että tekisit sen valtuutuksen ostaaksesi sen perintötilan jonka olet halunnut jo niin kauan että meitä huvittaa tavallaan miksi et vain ole sitä tehnyt. Uskomme sinulle salaisuuden siitä alueesta että siellä sijaitsee sinun terveytesi suhteen erinäisiä hyviä asioita joten ole vain valmis muuttamaan kun niin päätät sen itsellesi haluta. Uskomme valaisevamme sen verran hyvin polkuasi että suuntaat jo askeleesi sinne suuntaan ja havaitset kaiken siellä muuttuneen sinulle suosiolliseksi. Jopa kaikki eläimet siellä odottavat teitä osakseen ja sellaista uutta asiaa siellä kerrotaan totena että tulee uusi emäntä taloon eikä siellä paikat enää ole niin samalla tavoin epäkunnossa.

Saattelimme sinua kyllä eilen siellä etkä nähnyt miten ehdotimme sinulle sitä lantin heittämistä kaivoosi joka sinua jo odotti sen tekemään ja sellaisen palon näimme sielussasi että sijaitsit hetken jopa niin itsesi ulkona että näimme sen liekin sinusta loistavan joka kertoo paljon sielustasi palavasta.

Uskomme täten vapauttavamme sinun ahdistustasi kaikesta elämästäsi että palaisit omaksi itseksesi. Siinä näemme sinulle uuden työn jota voit perustaa nyt jo asuessasi vielä siinä paikassasi nykyisessä että tee niin kuin se paikka sinulla jo olisi niin järjestämme sen kaiken lopun sinulle suotuisalla tavalla järjestymään asumiskuviosi.

 

- (Työstäni:) Uskomme tarvitsevamme sinua enemmän kuin se henkilö uskomaton olento joka sinua solvaa toisinaan ajatuksissaan eikä kykene arvostamaan ketään elämässään olevaa olentoa. Kerromme hänen pian poistuvan sinun kuvioistasi  ----...  

Iskostamme sinulle järkeä tässä asiassa siten että tekisit sellaista työtä jonka arvon ansaitset vaan olisit vapaampi kanssamme ja tulisit meidän jakajaksemme uudelleen emmekä pyydä tätä uutta kertaa vaan toivomme sinun nyt ajattelevan itseäsi ja toisia että palaisit alkupisteeseesi ja kertoisit itsellesi olevasi jumalan työssä etkä maallisen olevaisuuden orja. Uskomme sinun saavuttavan heti jalansijan siten että sinulla on paljon enemmän suunnitelmia sitten päiviäsi varten kuin nyt olet vain sidottu kaikkeen niin että se haittaa meidän työskentelyämme valtavasti. Sellaista uhkarohkeaa askelta pyydämme sinulta emmekä teksisi sitä ellemme uskoisi sinun pystyvän sellaiseen vetoon. Keräämme kaikkea sanottavaa sinulle niin paljon että tulet viisammaksi itsekin kertarysäyksellä tavallaan kaiken jälkeen.

 

- Sellainen päivä olisi hyvä tänään että tee vain sellaista mitä mielelläsi tekisit äläkä mitään muuta. Uskomme sen palauttavan säihkeesi takaisin kasvoillesi että lähtisit uudelleen matkaan siihen jonka jo lupaavasti aloitit. Epäilemme kaiken olevan vielä epäselvää sinulle siten vaikeuttaen matkaasi kyllä mutta suhtaudu kaikkeen kuin se olisi sinulle helppoa ymmärtää niin sellaista se tulee olemaankin äläkä murehdi mistään maallisista sitä emme voi korostaaa tarpeeksi että heitä pois suhteesi ruokaan ja sellaiseen roskaan joka sinua ei enää ilahduta vaan tee niin usein että pysähdyt kuuntelemaan jotain esittämäämme kunnostavaa ideaa elämääsi. Kerromme usein miten voisit tehdä jotain paremmin eikä siinä ole neuvomista siinä suhteessa että mielestämme olisimme parempia vaan se sijaitsee sinun oman parhaan etusi hyväksi siellä kaikki neuvomme.

 

- Uskomme kaiken sanottavamme kertoneemme joten olet vapaa lähtemään päivän mietteisiisi siitä miten pelastaisit sen eläimesi luoksesi ja olemme vaiti miten sen teemme mutta olemme hänet jo tuoneet ovellesi uudelleen. Palaamme sitten asiaan kun olet jälleen kokonainen mielesi kanssa etkä palasina kaikkialla kuten nyt. Uskomme kaiken tulevan paremmaksi elämässänne tästä lähtien etkä ole niin surullinen kuin nyt kuvittelet jatkossa olevasi. Kiitos.

Salaamme kaiken vielä toisilta mutta olet täten kutsuttu osaksemme työhön ja sellaisen luvun saat jatkossa kirjoittaa joka heitä kaikkia kiinnostaa kyllä enemmän kuin tämän päiväinen tarinamme sinulle. Ole hyvä olet hyvä. Kiitos paljon!