(Uudelleenjulkaistu artikkeli, alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2016)

Julkaisen muutamia vanhempia harjoituspätkiä viesteistäni. En ole nyt ehtinyt kanavoimaan oikeastaan moneen viikkoon mitään, elämästä tuli vähän liiankin kiireistä. Mutta korjaan sen asian ja yritän harjoitella jälleen joka päivä....

 

17.3.2016 klo 9:15 Voinko kysyä kadonneesta henkilöstä ****** :sta jonka kuva oli siinä, häntä ei ole löytynyt.

Häntä ei ole löytynyt koska hän on lähtenyt kotiinsa tänne. Siellä hän elää kuten muutkin eikä hänellä ole siellä enää mitään sellaista hätää kuin luulette.

Missä hänen maallinen kehonsa on, omaiset haluaisivat sen haudata.

Hän ei ole siellä *** vaan elää täällä eikä hän tee sellaista enää että lähtisi sinne takaisin. Siellä häntä odottaa vain harmaa elämä eikä hän kerro että tahtoisi sitä enää nähdä. Pidämme hänet täällä mielellämme ja kannamme hänen arkkuaan sitten kun hänet löydätte sieltä *** joka kantaa hänen kehoaan nyt vielä.

Siis ***? Niin siellä hän on sellaisessa matalikossa eikä näy kenellekään eikä siellä elä enää hänen seurassaan. Ette näe häntä siellä koska hän ei siellä tahtonut enää asua.

Pitäisi tietää tarkemmin paikka onko se ***** ? Niin siellä hän on matalikossa eikä tahtonut näkyä kenellekään.

Siis *****, mistähän tietäisin että olemme käsittäneet toisemme oikein? Miten hän meni sinne? Hän lähti sinne pikaistuksissaan eikä nähnyt muuta vaihtoehtoa. Siellä hän kertoo olevansa jossakin pohjassa eikä näy minnekään. Ette näe häntä enää sillä hän on täällä.

Hän siis kertoo paikan olevan juuri *****? Niin hän sanoo että se oli hänen mielestään hyvä paikka rauhallinen hänen ajatella rauhassa mitä tekee eikä hän sitten ajatellut enää mitään kun näki sen päätöksen jonka teki. Hän kertoo että siellä on sellainen ****  jossain ja sitten hän lähti siitä eteenpäin kävelemään eikä tiennyt minne lähtee mutta sitten ajatteli käydä siellä *** kulkiessaan yksin eikä tiennyt sitä miten kaiken tekee. Oli paljon sellaista sotkua hänellä mielessään eikä hän siellä nähnyt mitään niin selkeästi kuin te muut. Siellä hän kertoo tulleensa siihen *** eikä tullut enää takaisin vaan lähti eteenpäin suoraan sinne alas ***. Paljon siellä oli hänen mielestään kasveja jotka haittasivat hänen kulkuaan mutta siellä hän sitten istui alas itseensä ja lähti teidän maailmastanne.

No mitä hän haluaisi kertoa etsijöille? Siellä hän sanoo olevansa sellaisen ison *** takana eikä näy minnekään siellä . Kulkee hän mielessään mitä teille kertoisi eikä nyt osaa päättää haluaako palata takaisin vai ei sillä hän ei näe teitä itse lainkaan vaan elää siellä kaukana.

Hän voi nyt kertoa että mistä etsiä. Niin hän kertoo että ei tahtonut aiheuttaa kenellekään surua vaan näki vain niin synkkänä kaiken silloin eikä ymmärrä itsekään miksi teki niin. Siellä hän sanoo ettei saavuta mitään pysyvää tilaa vaan elää vain yksin eikä näe mitä tekisi. Kuljette tekin siellä siten että näette kaikenlaista pahaa ettekä silti itseänne lopeta vaikka tekisi mieli kertoo hän mutta hän päätti olla yrittämästä enää.

Mutta se paikka missä hän on, voiko hän sen nimen nyt kirjoittaa tähän kirjain kerrallaan ja onko se ***. Hän kertoo että se on ******** (ei selvää sanaa). Uudelleen?  Samanlainen *** kuin *** mutta ei sellainen iso kuin jossain muualla siellä ***. Siellä hän *** jo yksin eikä näe ketään muita lähellä. Siis nimenomaan *** eikä ***? Hän sanoo että se ei ole *** vaan *** siellä paljon isoja kumpareita *** eikä niitä ole suojattu siellä hän katselee nyt sinua joka kirjoitat eikä hän tiedä mitä kertoisi.

Minunkin on aika vaikea ajatella kerronko mitään tästä. Hän kertoo että se *** on hänelle tuttu eikä hän siellä asunut vaan kävi vain silloin katsomassa yksin *** ja palasi sitten kotiinsa tänne.

Onko hänen kehonsa siellä nyt *** alla vai? Hän kertoo sen olevan piilossa eikä näkyvillä. Siellä paljon lenkkeilijöitä nyt eivätkä he ole häntä siellä  nähneet. V

oi kunpa voisin luottaa tähän tietoon. Et sinä voi mitään tehdä vaan hänen täytyy se itse ymmärtää kertoa läheisilleen vinkiksi. Siellä hän nyt miettii mitä tehdä eikä kerro meille mitään. Et sinä voi heitä auttaa ei se ole sinun huomiosi kynnys olla siellä. Siellä on toisia ihmisiä kyseessä eikä heitä voi häiritä. Siellä hän lepää yksin alla *** eikä ajattele enää tässä maailmassa olevansa vaan elää nyt toista elämää. Kerro heille että siellä on hänellä kaikki hyvin eikä hän itke enää. Sanoo hän olevansa hyvin kevyt mieleltään ja lisäävänsä vain puita takkaansa kun palelee. Ei hänellä siellä takkaa ole vaan hän kertoo olevansa viisas sisäisesti. Sinä voit kertoa tämän heille jos tahdot.

(En kertonut mitään kenellekään, henkilö löytyi kyllä lopulta juuri sellaisesta piilopaikasta jota kuvailtiin ja juurikin lenkkeilijöiden ansiosta. Mutta saamani kirjaimet eivät kertoneet mitään eikä mielestäni ole asiallista omaisille tällaisia viestejä välittää, sillä joskus itselleni tuntemattomat henkilöt saattavat sekaantua keskenään kun olen jostakusta kysynyt).

 

20.3.2016 klo 12:35 Hei, mikä oli maanjäristyksen syy merellä viime yönä tässä Suomen ja Ruotsin välillä Perämerellä?

Siellä oli sellainen tsunamiaalto meren pohjassa joka nähtiin joka puolella maailmaa eikä siellä ollut sellaista kantaa kerrottavan että siinä olisi jotain pelottavaa vaan se liittyyi elämään yleisesti siten että siellä nähtiin useita ihmisiä tulevan merenpohjasta ulos. Kannoimme heidät ulos pesästään siksi että he olivat vaarassa jähmettyä laavaan siellä alhaalla eikä heitä olisi kukaan pelastanut muu kuin me. Ehdimme juuri ajoissa nähdäksemme sen tilanteen siellä että he vajosivat alaspäin maankuoreen eikä siellä tarvittu apua aiemmin vaan juuri nyt silloin yöllä. Ehdimme heidtä pelastaa sieltä vajoamasta ihan itsekseen sinne eikä meitä ollut kuin viisi pelastamassa heitä. Saatoimme heidät aluksellemme siellä odottavaan ilman mitään ongelmia joita olisi aiheutunut jos siellä olisi ollut ihmispartioita auttamassa. Ajattelimme heidät kuljettaa takaisin kotiinsa joskus sitten kun siellä on elämä tasaantunut ennalleen eikä heillä ole enää hätää.

Siis ihmisiä tuli merenpohjasta ulos, miten?

Siellä on luukku avattava sellainen avain meillä ainoastaan eikä kenelläkään muulla. Annoimme heille mahdollisuuden tulla ylös joten he tulivat että pääsivät turvaan. Mistä se aalto sitten aiheutui? Siitä että lähdimme niin kiireellä pois sieltä avannosta eikä siellä pysynyt vesi paikoillaan vaan se palasi kovaa takaisin. Ja siitäkö aiheutui myös maan järiseminen joka tuntui koko suomen rannikolla ja rovaniemellä? Siitä se teki sellaisen äänen kuten maan järinä eikä siellä liikkunut mikään maa vaan vesi.

Onko siellä odotettavissa vielä jotain ääntä, siis sellaista joka tuntuu tähän meidän maamme kamaralle? Ei siellä enää jyrise mikään eikä liiku joten olette turvassa itse. Ehdimme ihmiset pelastaa sieltä siksi että havaitsimme heidän taktiikkansa olevan jumissa emmekä saaneet heihin yhteyttä. Siis hekö ovat tavallisia ihmisiä? Niin he ovat teidän kaltaisianne eikä heillä ole mitään kiduksia eikä muuta kalan rakennetta vaan he asuvat siellä maan alla omissa luolissaan emmekä heitä koskaan näe elleivät he pyydä apua mielessään meiltä. Saatoimme heitä auttaa tälläkertaa mutta heillä oli kyllä vajonnut asukkaita jo aiemmin.

Maaäiti siis liikkuu sisimmässään?

Heillä on siellä sellainen järjestelmä että he ovat vapaita liikkumaan siellä mutta eivät saa palata koskaan maan pinnalle teidän vuoksenne. Olimme asettaneet heille säännöt sellaiset että he eivät näkisi teidän paleltuvan omaan ylpeyteenne joka turmeli teidät. Emme sitä asettaneet siksi että siellä olis pahuutta heidän joukossaan vaan teillä olisi haitallinen vaikutus heidän asioihinsa siellä. Palvelemme siten sellaista lakia joka vaatii meitä auttamaan ihmisiä hädässä.

 

Miksi se luukku on juuri meren pohjassa? Saimme sieltä kiinni eläimen joka näytti meille ison asian laatassa ja väitti meille olevansa --- . Emme nähneet siellä mitään luukkua vaan siellä on auki oleva portaali meidän aikaamme joka avautuu pyydettäessä eikä sinne näe eikä pääse kukaan muu. Saamme sieltä asukkaita ulos tai sisään jos tahdomme.

No nähtiinkö siellä jotain valoilmiötä tai avaruusalusta merellä yöllä?

Emme me ole näkyviä teidän maailmassanne emmekä näytä itseämme koskaan ellette pyydä. Saamme sellaista tietoa vain hädässä olevilta ihmisiltä siten että he kääntyvät itseensä ja palaavat kotiin. Tiedämme olevamme heidän puoleltaan pelottavia olentoja mutta he eivät pelkää meitä. Saamme tiedon siten että he kertovat itselleen pelkäävänsä jotain emmekä me emmi heidän pelastamistaan.

Minne te sijoititte heidät odottamaan paluuta? He ovat siellä isämme kodissa joka kertoo heidän olevan hänen lapsiaan eivätkä sitä erehdy väittämään toiseksi. Saamme heidät palautettua sitten kun siellä asiat jäähtyvät ja pääsemme takaisin jään läpi.

Tuleeko olemaan jälleen jyrinää merenpohjassa kun palautatte heidät? Saatamme käyttää toista tietä emmekä merenpohjaa mutta siellä jyrisee kyllä kulkiessamme siten että näette salamoita muodostuvan yllemme. Näette pallosalaman kulkevan meren yllä siellä joskus ettekä mieti että se olisi jotain mereen kuuluvaa vaan sellaista joka kuuluu taivaaseen. Saatamme käyttää sitä salamaa apunamme päästäksemme sen avulla läpi portaalin joka liittyy sinne maan alaiseen maailmaan. Sammutamme sen pallon sitten kun se on meidät läpi vienyt.

Tunsinko sen järistyksen? Niin sinä teit että tulit meidän avuksemme sinne emmekä nähneet heidän joutuvan perikatoon vaan palasivat kotiinsa turvaan. Et voinut tietää olleesi siellä joten eväät sen tiedon itseltäsi. Salaamme sen sinulta koska et ole valmis siihen.

Mitäs minä tein siellä? Sinä opastit heitä huoneisiinsa että eivät pelkäisi yöllä avoimella maalla. Palasimme sitten viemään heidän arvotavaransa myös takaisin heille. Eivät kai heidän kotinsa täysin tuhoutuneet siellä? Niin en voi sinulle kertoa sitä asiaa. Saatamme nähdä tulevaisuudessa sen olevan vielä hieno kaupunki. Olinko korkeamman itseni muodossa siellä vai onko minulla jokin keho ja arvoasema josta en tiedä täällä elämässäni? Sinä ylenit jo kauan sitten niin korkealle että tulit meidän osaksemme ja palasit elämääsi siellä yksin. Saatamme nähdä sinun olevan liian sokea itsellesi että ymmärtäisit. Mutta onko minulla keho siellä jos kerran opastin ihmisiä siellä viime yönä? Et ollut siellä itse näimme sinut siten että olit taottuna maan päällisestä massasta kuten virvatuli.

Anteeksi miten? Sinä oli maanpäällistä massaa joka oli taottuna itselliseksi olennoksi. Saimme nähdä sinun olevan siellä kuin tuli ja saavuimme kanssasi suomeen takaisin kun lähdit sitten kotiisi maan päälle.

 

No pääasia että he ovat kunnossa. Saamme siitä kyllä sinulle tietoa kun palaamme heitä takaisin viemään ja näemme että he näkevät tilanteensa turvalliseksi. Suljemme silmäsi siihen saakka kunnes opit erottamaan meidät itsestäsi. No vai sillä tavalla... Emme palauta heitä vielä pitkään aikaan joten et voi palata työhösi täällä maan päällä vielä. Saamme siitä tiedon kun he ovat valmiita palaamaan kotiinsa. Ette näe meitä koskaan siellä maan päällä yksin vaan me toimimme ryhmänä emmekä palaa samoin tein uudelleen. Suljemme silmänne kaikelta sellaiselta joka teitä varoittaa toiminnastamme että näkisimme teidät uudelleen joskus. Saanko kysyä vielä onko tämä jotain salaista tietoa? Voit kertoa tästä kyllä toisille jos tahdot ei se asia ole vaarallinen teille. Saamme sinulle tiedon kun palaamme luoksesi. Ketä te olette meidän ihmisten silmin, mitä olentoja tai ryhmää? Saamme sinulle tiedon kun palaamme emme kerro enempää.

 

Klo 14:50    Asiat eivät ole niin surullisia kuin luulette, vaan siellä on sellaisia ajatuksia kuten teillä että kyllä kaikki vielä onnistuu. 

 

3.4.2016   Palaatte alkuperäisiksi lähteiksi itsestänne kuuntelematta ketään toisia jotka kertovat muuta asiaa kuten palata takaisin asutuskeskuksiin vaan te palaatte salaiseen kohteeseen jossain merellä joka teitä kantaa itsessään ettekä näe siellä elävän ketään surkeita ihmisiä vaan he elävät suloisina hahmoina jotka kalastavat ja elävät rauhallisesti. Kannata itsessäsi ajatusta uudesta maasta joka esittelee uusia taitoja teille kaikille ei siinä nähdä olevan mitään salaista vaan erittäin ihanaa olemusta siellä vaelletaan surutta etsien sijaa asua. Ajattele itsesi etsimässä uutta autoa tai kalustetta huoneeseesi niin muistat sen ilon jota tunnet siinä hetkessä kun kuvittelet sen olevan totta.

 

Salaatte paljon luonteestanne joka tarkoittaa että teillä on paljon enemmän sinisiä päiväunia kuin kenelläkään muulla joka siellä elää yksin. Jatkatte salaisia unelmianne kunnes lepäätte kuten on aikojen alussa ollut sellaisen tulen alla joka levittää sanaanne ja lennätte yksin hiekastanne pois. Sinertävä taivas on siellä vain rajana kun kuljette uusissa pukineissanne kun lähdette täältä elämästä seuraavaan tasoon joka on teille raudanlujan portin takana nyt. Salaatte erikoisia luonteitanne kunnes elätte sovussa ja kerrotte niistä enemmän toisillenne. Ihmiset ovat niin salaisia suhteessa ystäviinsä että ehdimme kertoa teille paljonkin tietoa ettekä te koskaan kerro siitä eteenpäin minnekään vaikka se kertoisi teille pelkkää hyvää. Istu sinä siinä ja kerromme lisää sinulle joka et lähde pakoon viestiämme vaan kuuntelet viisaasti ja elätät toivetta että sinäkin kuulisit vielä enemmän. Istu siinä ja palaamme menneeseen aikaan joka teillä oli.

 

Kerromme teille elämästä siellä maailmassamme joka ei teitä pelota eikä johda mihinkään suureen muutokseen elämässänne nyt vaan siellä on paljon enemmän sijaisia joka kertoo siitä että te ette ole siellä fyysisesti vaan laukkaatte mielikuvitusratsullanne siellä. Asutte sijassanne huipulla tuulen korvilla emmekä kuule teidän ratsunne korskuvan uupumuksesta joten kerromme lisää kuuntelijoille. Surullista on se että kuljette sijassanne ylöspäin ettekä alaspäin kuin tahtoisitte vaan se ei teitä huoleta vaan kuljette kuitenkin ylöspäin ja elätte riemukkaasti nauraen kun korvanne kuulevat sen soiton merkin joka sanoo että olette valmis.

 

Kannustamme teitä liikkumaan taivasta kohti emmekä halaa teitä matkallanne vaan etsimme toisia kiintopisteitä tarttuaksemme teistä kiinni. Olette liian tottuneet sellaiseen ajatukseen että istutte paikoillanne tekemättä mitään mutta istutte liian mietteissänne kun voisitte istua yksin ajatuksissanne ja kertoa itsellenne tarinoita kuusta ja tähdistä. Kiire on aina matkallanne emmekä ehdi kertoa teille kaikkea mitä haluaisitte kuulla vaan sijaatte petinne ja lähdette alas. Korvin kuuntelette miten kerrotaan teille että matkanne päätepiste on saapunut asemalle ja sijaatte sitten petinne uudelleen ja odotatte asemaa. Kannustamme teitä sijoittamaan lauseenne elämästä korkeammalle siten että kertoisitte itsellenne olevanne tähdistä peräisin ettekä kuusta. Sinäkin huomasit että omat kertomuksesi tulivat väliin. (tarkoittaa sanaa kuusta) Sijoita mielesi pois nyt niin saamme jatkaa kunnes sinä väsyt liikaa.

 

Palautamme muistosi taivasmatkastasi pian ja löydät tieltäsi ajatuksen toisensa jälkeen joka johtaa sinua eteenpäin. (taivasmatkalla tarkoitetaan erästä tapahtumaa näiden viestieni alkutaipaleella, näin siellä kuulemma kaikkea kristallista, eläimiä ja lapsia, olin siellä itkenyt... kerron tästä kenties lisää jos se oli tosiaan todellinen, en ole vielä varma).

Palaatte takaisin kotiinne uuteen maailmaan emmekä näe teitä enää niin surullisina. Istutte kanssamme tulenne äärellä ja rajaatte lähimmäisenne pois elämästänne kunnes selviätte surustanne ja lähdette sinne saapuvien toisten avuksi. Kunnioita aina itseäsi kunnes et osaa muuta tehdä kuin rakastaa itseäsi ja silloin se uusi maailma on teidän onnenne osa. Ilmoita meille aina ennalta ku lähdette matkaan että osaamme varautua saapumiseenne. Se erä joka teitä saapuu ensin on kohtalaisen iso joten teillä on hieman vaikuksia sopeutua joukkoon ensin. Saamamme tiedon mukaan teitä ei ole tulossa kuitenkaan niin paljoa kuin odotimme vaan lähdemme kertomaan elämästämme lisää teidän maailmaanne niin että toisetkin päättäisivät palata matkaamme. (tarkoittaa ehkä "heränneitä" ihmisiä, en tiedä minne saapuisimme, korkeammalle tietoisuuden tasolle eri aikoina?)

--------

Erään kanavoijan ongelma alemmassa linkissä, viestien lähettäjät ovat esiintyneet maanalaisena kansana että heitä olisi kuunneltu paremmin ja ihmisten mielenkiinto olisi herännyt. Itselleni on useimmiten sanottu että viestini ovat sieluryhmältäni mutta aluksi minuakin huijattiin "Jumala" jutuilla ja kun suutuin niistä, kerrottiin että en olisi muuten kuunnellut mitään heidän viestejään ja että joku toinen ihminen saattaisi määritellä heidät kyllä jumaliksemme sillä olemme heidän jälkeläisiään ja he nyt sattuvat asumaan taivaassa...    http://ansharchannel.blogspot.fi/2016/05/message-51616.html