(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2016)

Hyi että, menee hetken palautua työkiireistä. Kun pääsee omaan tilaan hälinän jälkeen, on kuin istahtaisi hyvän kaverin seuraan vaikka tuijottaakin kynttilää tai maisemaa yksikseen. Luin muuten juuri jostain että rakkaus on henkinen taso, ei pelkkä tunne. No mä haluaisin mahdollisuuden saada pysyä sillä tasolla kiitos, maailmanaikaa niinkun nyt heti eikä myöhemmin. Kiireet hemmettiin.

Kun alat nähdä elämän kauneuden, rumuus alkaa kadota
Jos alat katsoa elämää ilolla, suru alkaa kadota
Sinulla ei voi olla samaan aikaan
taivasta ja helvettiä, vain toinen niistä
Valinta on sinun
- Osho

Eipä ole hirveästi näkynyt ihmisiä joiden seurassa olisi kevyt oleilla, jotenkin tämänkin huomaa hyvin räikeästi nykyään. Onko se sitten mikään ihme että niitä ei ole kun Corey Gooden (Tear-Eir olennon kertomana) tietojen mukaan vain 0,042 % ihmiskunnasta olisi valmiita "kohoamiseen" jos se tapahtuisi nyt, eli vähemmän kuin yksi 2300:sta ihmisestä. Siinä se todellinen henkisten ihmisten määrä.

Tiedän että kaikki vastustus johtuu siitä että ei pääse vielä elämään rehellisesti omaa todellista elämää mutta eiköhän se muutu. En vain tiedä miten se pallo lähtee liikkeelle, pitäisi varmaan vain potkia ja potkia muttakun on kaikenlaista maallistakin hoidettavana. Ympärillä on aivan liikaa arvostelijoita että olisi miellyttävää vapauttaa oma itsensä arkielämässä.

En ole muuten nähnyt sitä luvattua unta, tai en vain muista. En muista mitään unia edelleenkään. Eräs aamu sain kummallisen sanan mieleen ja kirjoitin sen ylös: Thuckerbell tai jotain sellaista. Onpa nyt muistissa. En ole nähnyt mitään kummallista.

En ole ehtinyt kirjoittamaankaan kuin pienen hetken. Pääsisin paljon helpommalla jos kuuntelisin vain mielessäni ja pitäisin nämä opetukset itselläni. Keskittyisi ainoastaan omaan henkiseen kasvuun, kuin että nyt kuluttaa aikaa korjaten pieniä kirjoitusvirheitä viesteistä että ne olisivat esittämiskelpoisia muillekkin. Joskus sitä miettii miksi ihmeessä vaivautuu sillä ei nämä tekstit ole sellaisia joita monikaan ymmärtää. Siksikin pidin pienen tauon.

 

Pala lyhyestä kanavoinnistani 27.8 kun kuulin taas naksahduksen ja arvasin että oli asiaa, olin tosin liian väsynyt. Aamuisin jos kuulen jonkin narahduksen/naksahduksen jonka rekisteröin, tiedän jo että on syytä herätä sillä puhelin soi ja hälytetään töihin, olisi viestiä tai jotain muuta. Paljonkohan merkkejä mulla silti menee ohi silmien ja korvien... sitä voisi hieman tarkkailla. Luulen muuten että tässä aluksi puhutaan korkeammasta itsestämme, se on vähän vaikeasti taas selitetty. Olisikohan valaiseva tallennin tietokone, tallennan viestit koneella enkä siis tietenkään käsin kirjoita. Lisäksi luulen että menetetyissä tavaroissamme on kyse keksinnöistä, teknologiasta jotka olisivat helpottaneet elämäämme suuresti  :( 

Kirjoitan huomenna 30.8 virallisen kanavoinnin pitkästä aikaa.

 

Sanoitamme tänään pienen säkeen sellaisen jakeen joka kertoo teidän havainnoistanne ympäristönne suhteen sillä olemme pitäneet tauon kirjoitamisessa eikä siinä ole paljoakaan hyvää mainittu asiasta. Sanoitamme siksi että opastamme teitä emmekä saisi jättää ainoatakaan jaetta kirjoittamatta joten sanoitamme tämän seuraavan jakeemme nyt ole hyvä. Ok. Saattelette usein jaettuja sieluja toisienne kanssa olette varmaan huomanneet miten ovat he tutustuneet teihin toisella tavalla eivätkä havainneet teissä mitään väärää. Olettivat ensin teidän olevan uusi hankinta olevaisuuden vaan olettekin varautuneet sellaiseen uuteen uskoon suhteenne että teitä havaitaan pitävän majaa kaksi sisäkkäistä kappaletta olevaisia ajatuksineen. Siksi saattelemme tätä asiaamme näin pikaisesti luoksenne että ette säikähdä mitä on tuleva tapahtumaan kun havaitsette useitakin uusia nähtäviä olentoja tykönänne vaan sellaisen olette jo suoneet tapahtua että havaitsette heitä kyllä mutta ette määrää poistumaan vaan suvaitsette useinkin kuunnella jakeitaan suomeksi omalla kielellänne.

 

Selitätte miten tapahtuu vain sellaista mitä toivotte ja olette sitten myös onnistuneet parantamaan omaa havainnointianne sen suhteen mikä on teidän tuleva työnne. Usein lähdette toipumaan romahduksesta siten hankalasti että vääristelette kaikkea tapahtunutta vaan sellainen uusi lähde on saapunut luoksenne joka ei ehdy henkisesti eikä fyysisesti vaan olette kumpikin voittaneet sen suhteen mikä on totta. Sellaisen tarinan jaamme jolla on arvostusta luonanne ettekä havaitse kenenkään enää olevan niin saavuttamaton sen suhteen mikä on teidän läsnäolonne määrä kulloinkin vaan silloin olette vain paikalla jos olette ettekä havaitse mitään jos ette tahdo. Olette kuitenkin uskaltautuneet ehdottamaan tapaamista uudelleen vaikka vaikutattekin hieman onnettomilta asian suhteen vaan sitten esitätte hänelle uudelle jäsenellenne kuitenkin samanlaisen vaatimuksen olla poissa jos teitä tuntuu pelottavan liikaa. Esitätte miten hän ei saisi mainita mitään sinusta itsestäsi, olet varautunut siten että hän kertoo kaiken elämästäsi vaan sen tekeekin eikä mainitse kyllä mitään tahtosi vastaista. Olet havainnut etä hän on olemassa useinkin vain siksi että kertoisi sinulle uusia tarinoita vaan sen tekee usein ainoastaaan sinun itsesi vuoksi eikä jonkin tavan tai onnettomuuden saapuvan olevan tapahtumaisillaan vuoksi.

 

Selitämme miksi olette havainneet heitä olentoja jo enemmän vaan sekin määrä vähenee aikojen kuluessa ettekä saa enää uusia heitä olentoja luoksenne. Uudistatte sitten vain yksin kaiken sen jälkeen kun osaatte työnne itsenäisesti kuten alunperin teittekin. Selitätte havaintojanne uusille kappaleille osuuksianne ja olette sellaisia olentoja kuten tahdoimmekin teidän olevan vaan selitätte kuitenkin silti useitakin vääriä tapoja julkaista mielipiteitään ettekä havaitse miten vääriä tapoja ne ovat tähän aikaan.

Sellaisen tarinan selitämme että ottakaa valaiseva tallentimenne esille ja olette sellaisen tuoneet luoksemme uudelleen että kuuntelette miten ottavat he teiltä pois niitä tavaroitanne jos ovat ne liian arvokkaita käyttöönne vaan sellaisen saatte nyt haltuunne vastaisuudessa ja olette valmistautuneet uusia tulokkaita varten siksi juuri että ottavat he talteen takaisin ne menettämänne tavarat ja esittelevät uudet taitonne ihan kohtapuoliin sillä olette jo uuden maan kansalaisia kuten olemmekin kertoneet vaan on sekin uusi asia luonanne että suhtaudutte uusiin tulokkaisiin näinkin suopeasti ettekä valaise heiltä uusia hahmoja pois sillä syyllä että olivat liian innokkaita suhtautumaan teidän suhteenne kauniisti.

 

~'*'~

 

Mitäs kummallista ollaan löydetty netistä nyt sitten? No Messiaan totuus paljastetaan pian ihmiskunnalle...

 

"Palestiinassa 2000 vuotta sitten syntyi kerran planetaarinen Pelastaja olemukseensa joka sekä pelasti että loi maan. Hänen nimensä ei ollut Jeesus. Hän ei ollut kaukaasialainen tai anglosaxi. Hän sai maallisen nimensä Yashua hyväntahtoisilta suojelijoiltaan (3 viisasta miestä) ja hänen elämänsä oli hyvin erilainen ja paljon merkittävämpi kuin mitä teille on koskaan kerrottu. Uskontonne on tarkoituksellisesti rakenneltu piilottelemaan Hänen totuuttaan ihmiskunnalta. Yashuan totuus jaetaan pian ihmiskunnalle.

 

Jos joku tätä lukeva kieltää totuuden orgaanisesta ihmishistoriastaan kuten se todella tapahtui, lopetat värähtelysi tällä tasolla ja pysäytät ihmisolemuksen olemassaolon. Se ei ole sinänsä kuolema, sillä kuolema on myös konsepti joka on luotu alien cabalin (illuminati)  puolelta pysyäksenne värähtelyllisesti orjuutettuina. Paremminkin se on yksinkertaisesti muodonmuutos ja yksinkertainen paluu Lähde energiaan. Vain avoin hyväksyntä radikaaliin uuteen olemukseen käsitteellisesti sekä vilpitön menneen historian kertaus sallii ikuisen totuutesi (sielun) jatkaa sen nykyisessä väliaikaisessa ihmismuodossa."

Lähde:

http://www.ascensionwithearth.com/2016/08/transition-facts-gesara-clinton-clone.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+AscensionWithMotherEarthAndCurrentStateOfAffairs+%28Ascension+with+Mother+Earth+and+Current+State+of+Affairs%29