(Uudelleenjulkaisu piilotetusta artikkelista julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2014)

Voi mikä turhautunut päivä... Meditoin ja sain joukon kummallisia käsiviittomia taas, summaan niitä joskus myöhemmin. Mutta esimerkki:

Kysyin: mikä tarkoitus täällä maan päällä on? - Käsi sydämelle, rakkaus siis. Selvä.

Kysyin: mistä tiedän mikä suunta on oikea / mitä tehdä elämälläni? - Käsi nenänpäähäni ja sitten suoraksi eteenpäin. Ihmettelin itsekseni että en ymmärtänyt. Ja sormet palasivat naputtelemaan nenääni ja aloin nauramaan. "Nokka näyttää?", "Vaisto?" Ja käsi suorana sitten on se suunta? Nokka näyttää suunnan?

Kysyin: onko hoitoala oikea ala minulle? - Käsi siirtyi ohimolleni kämmen ulospäin ja sormet rennosti vähän koukussa, ei siis tiukka armeijan tervehdysmerkki käsi lippaan mutta saman tyylinen. En käsittänyt. Ehkä liiittyy ajatteluun. Täytyy kysyä uudelleen, tai ehkä en voi saadakkaan vastausta tulevaisuutta koskeviin kysymyksiin? En oikein tiennyt edes mitä kysyä kun tilanne tuli niin yllättäin että oikea peukalo alkoi taas liikkua ja sitten sitä mentiin.

Loput olivat vähän sekalaisia koska en tiennyt mitä kysyä, esimerkiksi tulevaisuus oli "jäähyväiset", käsi heilutti jäähyväisiä.