(Palautettu artikkeli piilotetusta julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2013)

Ääk, en pysty olemaan kirjoittamatta toistakin postausta tänään sillä olen niin innoissani. Mitä maailmassa tapahtuu???? 5D-taso?! Itseeni ainakin osuu täydellisesti kanavointien sanomat, mut pysäytettiin totaalisesti, aloin syventyä itseeni ja löysin ihan ihmeellisen maailman. Kaikki tämä kahdessa kuukaudessa. Mitä vielä tapahtuukaan?!

"Itse asiassa olette jo saaneet aikaan hyvin paljon - ilma on kirjaimellisesti riittävän puhdasta alkaaksenne kukoistaa vain vetämällä syvään, syvään henkeä. Ja nyt teillä on vain lyhyt mutta melko intensiivinen tie kuljettavana, ennen kuin ilman lisäksi myös olemuksenne tuntuu puhtaalta ja valoisalta kuin ensilumi. Niinpä taaskin sanomme, että tietäkää kaiken olevan hyvin, älkääkä unohtako lähestyä toisianne saadaksenne tukea. Älkää koskaan ujostelko pyytää apua ja muistakaa, ettei apua voi antaa, ellette pyydä sitä itse. Muistakaa siis, että ympärillänne on monia - sekä ihmisiä että muita - jotka ovat valmiita ja innokkaita tulemaan tueksenne yötä päivää, 24/7.
Pysykää siis valppaana kaikille merkeille siitä, että sulkeudutte tältä avulta. On todella välttämätöntä, että te ette mene pensaan alle piiloon kuin haavoittunut eläin, jos tunnette tämän vapautumisprosessin viimeisen vaiheen olevan kerta kaikkiaan liian paljon. Mitä enemmän pystytte avautumaan ja myöntämään, että kamppailette, sitä enemmän valoa pääsee tulemaan avuksenne."

Kanavointeja löytyy täältä:   http://www.adonai.fi/