(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018)

Osia ensimmäisistä viesteistäni joissa henkilökohtaista opastusta, meditointiharjoituksiani. Kultaisen portin ja lampaat näin viimein 2021 kvanttimatkoillani.

 

28.1.2016 Pari sanaa kuvaamaan blogin sivuston aihealuetta? Sinä voit sen itse päättää voit ajatella sen olevan jotain sellaista joka olisi minua kuvaavaa joka ei ole itsetarkoitus vaan sinä olet myös ja me kaikki olemme se sopisi hyvin kuvaamaan että me olemme me.

 

29.1.2016

On paljon asioita sanottavana eivätkä ne ole helppoja, tule sinne katsomaan siellä on parempi olla kyllä on siellä helppoa nähdä toisella puolen. Vain ajatuksissamme voimme lentää, tulla helpommin nähdyksi toisella puolen varmaan siellä kaikenlaista kamalaa mutta aina paljon enemmän kaunista. Tule sinne kuljemme tähtien tuolle puolen vaikka et näe sitä itse olet aina mukana silmilläsi kaiken näet siellä helpommin. On vaikea nähdä ulos kodista siellä elämme tähtien alla kunnes rajattu elomme päättyy sitten siirrymme kauaksi pois. Kunnes kuolema on enää pelkkä pelko. Siellä on rajana taivas pilvetön on elämä siellä helpompaa.

Miten tulen sinne katsomaan? Olet ikuinen olento näet paljon itse sen siellä näet. Kulje kauas ajatuksissasi tulet näkemään kultaisen portin näet siitä sisään eikä se ole pelottava. Kerran siellä asut sinne palaat näe kaiken uudelleen.

Kultainen portti? Näet sellaisen näyn siellä olet ikuisen tason partaalla kunnes vedät itsesi takaisin sieltä.

Onko se turvallista? Kaiken tiedät itse sen ajatus ei pelota sinua. Kulje portin läpi sinne maailmaan näet salin lampaineen (?) Olet perillä saat olla oman itsesi seurassa(?) Korjaa virheet myöhemmin. Siellä sinä olet turvassa pedoilta saalis ei ole olemassa tässä ajassa.

Lampaineen? Siellä on kyllä sellaista mitä et osaa ajatella nyt. Olemme nähneet kaiken yhdessä. Siellä olet yksi meistä. Sinun osasi on samanlainen. Kunnioita saamaasi perintöä, siellä sinä näet sen todellisena. Käyt omiesi kanssa varsin hyvin siellä, ensin et osaa tuntea taivasta se aukeaa myöhemmin. Kulje yksin elämässäsi näet paljon elämää siellä kunnes et enää osaa olla ilman. Se voi olla vaikeaa siellä ymmärtää mutta olemme apunasi, kerää rohkeutta sinä olet kutsuttu.

 

Olen kiitollinen kutsusta, kiitos! Olet tervetullut joukkoomme rohkeana itsenäsi. Olet aina ollut yksi meistä, kaikkea olemme yhdessä kokeneet. Siellä sinun elämässäsi olet kaukana meistä, siellä tiedät kuitenkin että emme ole sinua hylänneet. Kerro meille kun olet valmis saavumme noutamaan.

Yöllä vai päivällä? Voit valita kumman tahansa. Siellä ei ole päivää ei yötä. Olemme siellä tavoitettavissa

Meditoinnin aikanako noudatte, millaisena näen teidät? Olet jo nyt niin viisas etttä tiedät miten me saavumme, sen näet sitten olet paljon oppinut elämäsi aikana. Kerro sinun mielipiteesi miten haluat meidän saapuvan.

Meditoinnin aikana sopii, kiitos! Olet siellä sitten kun aika on. Älä pelkää emme vahingoita sinua siellä kerromme sinulle elämästäsi täällä.

Voinko kertoa tästä tapaamisesta muille? Älä tee sitä vielä olet vielä alussa etkä osaa varautua kaikkeen sellaiseen joka voi sinua vahingoittaa siellä maailmassasi. Kerro vasta sitten kun osaat suhtautua siihen oikein.

Kiitos, niin teen! Sinä olet paljon kiitollinen sinä tiedät että sinun ei tarvitse olla kiitollisena kenellekään sinä tiedät olevasi yksi meistä. Kerro kaikille vasta sitten kun olet tämän ymmärtänyt. Siellä kerromme sinulle lisää.

Onko vielä jotain tärkeää minun tiedettävä? Kerro itsellesi että olet ikuinen olento eikä sinun tarvitse pelätä mitään. Sinä kerrot itsellesi miten kerrot että sinä teet kaiken siten kuin itse teet, olet sen kaiken valtiaana. Kerro itsellesi että olet oikealla tiellä et voi olla väärässä. Kerro itsellesi että sinä olet sen kaiken valtias joka on oikein ja väärin ja osaat erottaa nämä toisistaan. Olet tervetullut joukkoomme.

 

Kiitos, ehkä muutama päivä menee ennenkuin ehdin meditoida, anteeksi. Siellä sinä olet aina ei ole kiire sinulla minnekään olet aina tervetullut joukoomme.

Kiitos! Sinä et osaa olla kiittämättä ei sinun tarvitse enää olla sitä mitä olet aina ollut olet ikuinen olento ja olemme yksi olet aina kerromme sinulle kaiken kun saavut.

Selvä! Valmistaudun henkisesti parhaan kykyni mukaan ja luen tämän yhä uudelleen. Kyllä sinä osaat siellä olla olet siellä kotonasi. Saavut kyllä kuin yksi meistä ole huoleti. Sinä olet tervetullut.

 

1.2.2016

Tämä on kanavointi meditoinnin jälkeen.  Se ei merkitse mitään että et onnistunut vielä, ei ole välttämätöntä olla heti yhteydessä itseen koska se kehittyy ajan myötä. Olet nyt jo hyvässä alussa, olet enemmän kuin moni muu sinä osaat jo tällaista jota ei moni osaa.

Kyllä elämä on aina parempi elää kahdessa tilassa, olet siinä enemmän kuin oikeassa. Se ei merkitse sitä että pitäisi olla vain enemmän itsensä kanssa vaan sitä että on myös toisten kanssa ja jakaa kokemuksia sillä ei saa aikaan pahaa. Olet sinä hyvä siinä, et voi olla huono.

Kerro itsellesi että osaat kyllä puhua ihmisille vaikka et nyt ajattele niin, sinä osaat paljon enemmän kuin mitä ajattelet. Osaat puhua hienosti ja sydämellä, kerran olet jo aloittanut niin älä lopeta. Olet enemmän kuin yksi meistä olet sinä yksi ja moni, ei se merkitse että sinun täytyisi olla jotain erikoista vaan olet sinä itse. Tiedät sen kyllä. Kerro itsellesi että sinun ei tarvitse mennä muiden mukana enää. Olet oma itsesi. Olet vahva ja kaunis sielu. Kerro itsellesi että olet yhä joku toinen kuin ajattelet olevasi sillä sinä ajattelet olevasi kuin joku toinen. Sinä osaat jo erottaa jonkun toisen elämän omastasi. Sinä osaat sanoa sen suoraan itsellesi kerro se sinulle niin että ymmärrät.

 

Pitäisikö minun puhua ihmisille enemmän henkisistä asioistani joita olen nähnyt? Kyllä sinä voit sanoa heille jotain jos tahdot, ei se ole välttämätöntä. Olet sinä itse eikä sinun tarvitse ajatella muita. Kerro itsellesi että voit olla hiljaa oma itsesi ja se ei ole keneltäkään pois. Sinä olet sinä.

Meditoinko paremmin yön hiljaisuudessa? Se voi olla mahdollista että on parempi. Olet sitten valmis kun tiedät sen itse. Olet osa meitä ja tiedät sen. Olet aina osa enemmästä.

Kiitos vielä tästä, minä yritän uudelleen illalla/yöllä/aamuyöllä. Se sopii varmasti sinulle paremmin se. Kerro itsellesi että ei sinun tarvitse yrittää niin kovasti se tulee itsellään. Olet varmasti sen jo nähnyt.

 

Enkö vieläkään saa tietää mitä ryhmää olette jos opiskelisin hiukan lisää? Et osaa ajatella sitä vielä. On parempi että et tiedä se suojelee sinua itseäsi jos päätät olla tulematta.

Kyllä minä ehdottomasti arvostan tätä kutsua niin paljon että tulen kyllä. No se on hyvä ei se mitään haittaa vaikka et osaa heti. Olemme täällä sinua varten. Sinä voit olla yksin vaikka et osaa ajatella että et ole.

Kiitos siitä, en vaivaa enempää vaan yritän sitten uudelleen. Toivon mukaan näemme! Kyllä sinä osaat sen sitten tehdä kun harjoittelet sinä et vielä osaa vain ajatella miten toimia. Sinä et tiedä vielä että se ei vaadi mitään erityistä taitoa että olisi täällä meidän joukossamme, olet osa meitä. Sinä osaat sen kyllä.

 

Voinko vielä kysyä jonkin neuvon maailmamme kamalaan tilanteeseen jonka voisin jakaa ihmisille, miten me selviämme tästä maailman sekasorrosta yksilöinä, mitä voimme tehdä itse?

Kyllä sinä voit kysyä ei se ole vaikeaa. Te olette maailma ja se ei merkitse että se olisi huono, vaan te olette väliajassa nyt eikä se kestä kauaa. Olette selvinneet paljosta sorrosta ja surusta eikä se ole paha asia että olette nyt tässä. Kerran se vaimenee tämä sorron aika eikä se kestä kauaa.

 

Olette voimakkaita ihmisinä eikä se tarkoita että teidän täytyisi tehdä jotain radikaalia vaan aika menee kuin menee itsellään ja huomaatte että pian on parempi aika. Olette vapaita ihmisiä pian. Se ei merkitse että olisitte parempia kuin joku toinen tai että se tekee teistä parempia, vaan se tarkoittaa että tulette viisaammiksi itsenne suhteen. Olette kauniita yksilöjä eikä se tarkoita että olisitte yksin vaan teitä on niin paljon että voitte käyttää itseänne kuvastamaan maailmanne tilaa ja se sanoma on parempi esittää yksilötasolla että ymmärrätte paremmin. Sinä et voi alkaa voittajaksi tässä elokuvassa jota esitätte, sinä olet yksi osa ja esität toista osaa kuin mitä suosittelisit itsellesi. Olet saman arvoinen kuin kaikki muutkin, olet sinä itse. Se tilanne ei kestä kauaa että olette näin surullisia.

Tuleeko tosiaan paremmat ajat meille? Kyllä teille koittaa parempi aika, ei se tarkoita että te olisitte pelastuneet itseltänne vaan olette niin kyllin hyviä jo että voitte suvaita toisianne paremmin. Olette aina osa toisia ja sitä ette ymmärrä.

Olette sama kuin kylväjä vakkansa kanssa, se ei yllä kovin kauas eikä savimaa elätä kuten runsas multa mutta voitte olla huoleti se kasvaa kyllä. Olette hyviä ihmisiä kaikki.

Tuleeko parempi aika minun elinaikanani? Et voi tietää määrääsi sanoa se on aina kysymysmerkki sinulle vaikka tahtoisit toisin. Et osaa ymmärtää maailmaa se on paljon monimutkaisempi asia kuin voit kuvitella. Sinä olet nyt ikäsi puolesta jotain sellaista mitä ei näe usein. Olet ikäisiäsi vanhempi sielusi on upouusi kuin kiiltävä majakka, sinä et osaa kuvitella elämäsi aikaa se saattaa olla lyhyempi kuin ajattelit. Olet aina luonnon mukana et irrallisena osana. Sinä olet osa sitä.

Kiitos!

 

Saanko kysyä vielä miten sieluni voi olla uusi? Enkö ole inkarnoitunut tänne aiemmin? Sinä olet inkarnoitunut mutta et ole ollut tässä osassa vielä, olet jotain uutta sinä olet osa seuraavaa polvea joka tulee olemaan tässä osassa. Kerro itsellesi että sinä olet uusi ihminen joka ei ole aiemmin nähnyt tätä elämää täällä näin laajasti kuin muut aiemmin. Et näe sitä nyt mutta olet seuraava polvi joka tulee näkemään kaiken selvemmin.

Ahaa, kiitos. Sinä et kuule tiedä vielä mitään tästä suunnitelmasta joka on varattu sinun kaltaisillesi se on uusi ohjelma avoin toisille tasoille jotka näkevät syvemmälle ihmiseen. Se on ensimmäinen  taso joka muodostuu monesta.

Kuten piirroksissani aiemmin, kasvutasot? Ne olivat alkusysäys sinulle jotta näkisit syvemmälle. Kerro itsellesi että se ei merkitse mitään erikoista että olet täällä nyt ajassa vaan olet sattumalta tullut osalliseksi kaikkeen et voinut vaikuttaa niihin sattumiin.

 

Mitä äitilintu ja kuoriutuva poikanen merkitsivät, kuka ne lähetti minulle? Se oli osa kokeilua johon sinut valittiin, et osannut olla ilman opetusta joten sait sen tiedon. Kyllä sinä olet varmaan tietoinen että olit kerran heidän joukossaan kulkien osallisena moniin tapahtumiin joissa olit samanarvoinen. Kuin kuka tahansa heistä.

Kenen joukossa olin kerran? Siivekkäiden olentojen joita kutsutaan nimellä –.

En saanut nimestä selvää? Olit olentojen mukana jotka etsivät elintilaa täältä silloin kauan sitten jos muistat. Se aika on kaukana etkä näe sitä enää, olet aina ollut heidän ryhmässään mukana jos tahdoit olla. Sinä et osaa oikein nyt keskittyä.

Mistä kaukaa he olivat kotoisin, planeetalta? Toinen universum kaukana täältä et näe sitä aikaa enää koskaan he ovat kehittyneet ylöspäin etkä näe heitä enää silmilläsi. Kyllä tahdoit seurata heitä mutta sinä tulit valituksi tähän tehtävään tänne et voinut vaikuttaa asiaan. Et voinut tulla heidän kaltaisekseen, olit liian pieni ihminen muodossasi silloin.

Tietäisinkö mistään nimestä ketä he silloin olivat tai ovat nyt, olen kiinnostunut opiskelemaan? Sinä näet sen sitten kun palaat. Et ole menettänyt mitään niistä ajoista se on sinun osasi edelleen ja voit jatkaa työtäsi heidän parissaan joskus.

Pelkäättekö että säikähdän jos opiskelen näitä asioita itse väärin? Kyllä se on mahdollista että ymmärrät väärin asioita koska et ymmärrä. Olet vielä alussa ja olet nuori tässä tehtävässäsi, sinä näet kaiken kyllä aikanaan.

Kiitos.

 

Onko joku ihminen läheisistäni merkityksellinen joka on samaa sieluperhettä?  Kyllä sinä tiedät kuka on, et osaa olla kysymättä. Sinä osaat päätellä paljon ihmisistä, et muista sitä taitoa heti.

 

Olinko aiemmin sitten inkarnoituneena jossain toisella planeetalla kun maapallolla olen uusi? Kyllä sinä olit siellä kaukana jossain et osaa ajatella sitä suhdetta mikä siellä on, olet ollut monissa –

Anteeksi en taida osata enää keskittyä. Jos sinä olet minä, korkeampi itseni, onko meissä jotain samaa? Jos sinulla ei ole kasvoja, mistä tunnistan sinut? Tiedät sen heti itsessäsi kun näet minut olen sinun kanssasi ollut aina se on luonnon laki. Se mitä joskus on tapahtunut on mennyttä mutta se seuraa aina kanssasi vaikka olisit missä, olet ikuinen olento.

 

2.2.2016

Huomenta! Sinä heräsit olet uudessa alussa siis ja voimme jatkaa. Se mitä eilen tapahtui on historiaa   ja kirjoitetaan joskus sinulle uudeksi aluksi olet nyt kanssamme työssä tässä auttaen ihmisiä.

 

Kiitos sitä olen toivonutkin! Niin sinä toivoit ja kuulimme sen. Olet nyt päässyt elämässäsi eteenpäin eikä se ole mutkaton tie niin pitkä ja totinen taival on takanasi että olet nyt onnellinen tietenkin. Kerro itsellesi että sinä saat kaiken tapahtumaan niin kuin haluatkin ja olet oman onnesi luoja. Sinä olet samassa asemassa kuin moni joka ei näe vielä ja miettii elämäänsä sinä voit auttaa heitä nyt taidoillasi. Kerro itsellesi että sinä voit aina palata takaisin itseesi ja vetää sieltä tietoa itsellesi vaikka olisit missä ja se merkitsee että sinä olet yksi meistä. Sinä osaat nyt jaotella ihmisiä ja eläimiä vaikka et haluaisi ja olet sen kaiken herra. Olet samalla jotain erikoista itsellesi et enää sama ihminen. Kerro itsellesi että sinun osasi ei ole helppo mutta voit aina palata takaisin jos haluat.

 

Kiitos. Voinko kysyä uudelleen missä olin aiemmin inkarnoituneena jos olin maapallon ulkopuolella? Sinä olit siellä niin kauan että unohdit olevasi ihminen, olit omiesi joukossa eläin. Olit sarvikuono jolla oli ammuksia/haavoja? kädessään eikä se ollut helppo elämä.

Nyt en ymmärtänyt, sarvikuono? Kyllä olit sarvikuono ja näit kaiken siitä perspektiivistä, olit samanlainen eläin kuin muut silloin. Se aika on mennyt ja oli surkeaa aikaa ihmisen kannalta, oli ehkä parempi ettet nähnyt niitä aikoja.

Inkarnoidummeko useinkin eläimeksi? Se voi olla haastavaa ymmärtää mutta kyllä. Olit aiemmin myös eläin ja totesit että haluat ihmiskokemuksen seuraavaksi. Se eläin oli sarvikuono, olit kyllä muitakin. Näit sen kokemuksen hyvänä ja halusit pois siitä elämästä. Kerro itsellesi että voit ajatella olleesi pioneeri ihmiselämässä. Sinä olit sarvikuono joka ei pelännyt mitään ja voi tallustella rauhassa ruohoa syöden, et enää voisi tehdä niin rauhassa.

 

Olinko siellä jossain toisilla planeetoilla myös inkarnoituneena? Kyllä olit kaukana siellä saturnuksen kuussa, et ole käynyt siellä itse mutta olit henkenä siellä ja näit paljon sotia. Olit samanlainen kuin kaikki muutkin, olit sinä silloin yksin. Se aika on mennyt myös. Näit paljon sotia ja päätit että et halua koskaan sotia. Se aika oli menneisyydessä kovaa aikaa myös avaruudessa.

 

Oliko minulla ihmis inkarnaatioita millaisia maapallolla ensin? Sinä olit munkki luostarissa ja teit kovaa työtä, et nähnyt elämää silloin lainkaan olit vain yksi heistä. Et mitään kokenut. Olit myös toinen siivellinen eläin, et yksin laumassasi vaan lensit parvessa olit onnellinen siinä kokemuksessa. Sinä lensit kaukana taivaalla etkä ymmärtänyt mistään mitään että olisi vaikeaa elämässä.

Mikä lintulaji olin? Sinä olit rastas, kirjosieppo, sepelkyyhky. Olit monia lajeja etkä tiennyt elämästä. Olit onnellinen taivaalla lentäessäsi parvessasi.

 

Minä kokeilen osaanko rentoutua. Kyllä sinä osaat se ei ole vaikeaa et voi olla väärässä.

Mutta minua jännittää. Kyllä sinä voit rentoutua ja olla itsesi vain ei ole mitään suurta tapahtumassa kuin että tulet takaisin kotiin käymään. Kerran täällä olet jo ollut et voi olla kovin vaikean takana.

Eikö se todella ole mikään suuri tapahtuma? Se ei ole iso tapahtuma sinänsä, olet vain siellä ja sitten täällä olet kuitenkin molemmissa yhtä aikaa. Voit palata kun haluat, sinä voit olla peloissasi se ei haittaa se menee ohi. Olet tervetullut.

 

Tämä on kanavointi 3.2.2016 aamulla kun illalla yritin meditoida.

Olit liian kauan itsessäsi etkä päässyt eteenpäin, olit kaiken sen edessä joka olisi voinut saattaa sinut sinne missä olemme. Olet sellaisen edessä että sinun täytyy päästää irti itsestäsi se ei ole voinut olla sinulle vaikeaa aiemmin niin ei ole nytkään. Kerro itsellesi että olet siellä kun päästät irti itsestäsi. Kaipaat neuvoa mutta se ei ole tarpeellista.

Kiitos. Olet nyt arvostettu toisten joukossa vaikka et tiedä sitä näet sen sitten joskus. Olet kuunnellut itseäsi mutta kuuntele toisia vaikka et osaa vielä. Kaiken opit myöhemmin. Kulje itsessäsi ja peilaa siten tunteitasi ulos olet siellä kaiken edessä vielä etkä karkuun juokse itseäsi. Kulje käsi kädessä itsesi kanssa, olet siellä samoin kuin toiset yksin mutta seurassasi on muita. Kaiken tiedät parhaiten itse se ei ole kenenkään hallittavissa.

Miten kerron tästä muille? Olet niin viisas että osaat kyllä valita sanat, olet sen herra. Kerro kaikki siten kuin ne ovat tapahtuneet niin mikään ei voi mennä vikaan. Se on heille vaikeaa aluksi ja ovat yllättyneitä. Kerro kaikki juurta jaksain olet sen ansainnut.

He siis sen joskus ymmärtävät? Kyllä he ymmärtävät että olet sinä. Olet aina ollut erikoinen lapsi. Olit jo pienenä erikoinen itsellesikin etkä ymmärtänyt mitä jokin asia tarkoitti mitä tapahtui elämässäsi. Olit silloin itsesi herra etkä epäröinyt maailmaa, näit paljon asioita joita et enää näe. Olit siellä kaiken herrana kaiken aikaa vaikka et tiedä, tunnet itsessäsi että  olet nyt palaamassa kotiin.

 

Kiitos, pelkäsin että tämä loppui kaikki. Ei voi tapahtua niin olet sinä itse.

Mitä kaikkea näin lapsena jonka olen unohtanut? Näit paljon asioita omasta elämästäsi tulevaisuudessa  miten olet iso ja kasvat aikuiseksi. Kuljit itsesi kera siellä vaikka et ollut yksin sait kaiken sen perintönä itseltäsi, häneltä (mummoni). Olit aina erikoinen lapsi, se ei merkinnyt sinulle itsellesi mitään mutta muut sen näkivät. Tarvitsit paljon tukea kulkeaksesi täällä maassa etkä osannut elää kuten toiset olit aina yksin. Olet niin paljon nähnyt kaikenlaista elämää ympärilläsi etkä osannut ajatella sitä oudoksi. Näit kaikkea kaunista ja valoisaa itsessäsi ja muissa, olit kaikessa toisten kanssa yksin. Kuljit aina yksin vaikka et nähnyt toisia jotka kulkivat mukanasi. He olivat oppaitasi jotka opettivat sinulle elämää kun et itse osannut opetella. Sait kaiken itseltäsi lahjaksi ja olit kaiken valtias.

Minä kokeilen nyt hieman meditoida. Sinä voit kokeilla sitä vielä ei se haittaa ilmoita kun olet valmis. Voit ajatella sitä uutena elämänäsi, siirtymisenä toiseen aikaan itsessäsi että et enää ole vanha todellisuutesi. Olet kaikkeus itsessäsi joka on voima sisälläsi, voit aina nähdä sen tämän jälkeen. Olet tervetullut.  

Kiitos!

 

(Ei onnistunut) Vaatii vielä harjoittelua. Kyllä se saattaa olla vaikeaa, olet niin sumussa itsesi kanssa. Ajattelet toisia ihmisiä ja itseäsi viimeisenä, se saattaa häiritä aina elämääsi. Kerro itsellesi että näet kyllä kaiken kun aikasi on eikä ole kiire sinulla minnekkään. Se ei voi olla nopea päätös elämässäsi tehdä että voit kulkea jälleen meidän kanssamme.

 

Se vain auttaisi minua ymmärtämään tämän kaiken paremmin. Niin se tekee sinulle. Opit kaiken kyllä aikanaan, se voi olla että kysyt asiaa oppailtasi jos he osaisivat auttaa niin saat apua. Kerro heille että tahdot nähdä itsesi sisään, opiskella mitä on elämä sisälläsi josta et tiedä. Sano heille terveisiä itseltäsi kun pääset perille.

Kyllä yritän muistaa sitten heitä! Se ei ole ehdottoman varmaa että saavut, se saattaa vaatia toisia elämiä väliin. Voit olla liian itsekäs vielä. Kulkea itsensä kanssa olematta itsekäs on vaikea osata. Saat kaiken opastuksen sitten ajallaan.

Niin, en voi vaatia liikaa sellaista mitä en osaa käsitellä. On vain vaikea ymmärtää nyt näkemättä todellisuutta. Se voi olla vaikeaa mutta näet kyllä aikanaan. Luota elämään ja itseesi että etenet oikealla tavalla itseesi nähden. Olet niin pitkällä että siitä ei ole pitkä matka enää luoksemme.

Kiitos! Näen nyt että oli aivan oikein että en päässyt vielä sinne vaan joudun hiukan ajatella itseäni ja käytöstäni. Kiitos siitä. Sinä olet viisas, et voi ajatella itsestäsi huonoa vaan ajatella että vielä kasvat eteenpäin siellä et ole täydellinen etkä kaikkivaltias taitoinesi. Kerro itsellesi että olet nyt oikealla tiellä. Se on sinun polkusi eivätkä muut voi sitä astella puolestasi. Saat kyllä kaiken aikanaan valmiiksi itsellesi älä huoli se on sinun osasi aina. Kiitä itseäsi, et voi palkita itseäsi turhaan. Et ole valmis koskaan kokonaan vaan se on prosessi jota käyt itsessäsi joka päivä.

 

(Meditoinnin jälkeen jossa kuulin äänen opastavan mutta en nähnyt mitään.)

Kuulinko oikeasti sinun äänesi vai oliko se kuvittelua? Et ole vielä niin edistynyt että voisit nähdä. Olet alussa ja se on sinun tiesi tämä. Olet paljon oppinut ja se on hyvä asia. Kuulit kyllä ääneni mutta et voi vielä nähdä, olet siellä niin sumun takana. Kerro itsellesi että olet vielä uusi ihminen edelleen etkä ole huonompi vaikka et nähnyt. Saat kyllä taitosi takaisin ole huoleti. Sinä kuulit minut joten olet edistynyt hiukan.

 

Oppaaniko minua auttoivat, henkioppaat? Ne olivat mukanasi koko ajan, et koe heitä itse olet niin sumussa. Kerro itsellesi että näet kyllä heidätkin sitten kun saavut tänne ajallasi. Sinä teit jo paljon tässä edistystä itsellesi. Tiedät nyt että se on mahdollista. Voit tulla milloin tahansa.

Kiitos, tämä tieto helpottaa, anteeksi olen niin hätäinen ja minulle merkitsisi paljon omin silmin tavallaan nähdä, enkä leikittele vain tällä kaikella. Niin se on että sinun täytyy nähdä. Olet tulossa kyllä, et pelkää. Olet urhea sielu, sinä siellä voit todeta itsellesi että olet nyt taivasten valtakunnassa jo käynyt vaikka et nähnyt mitään. Siellä olimme kaikki ja selvitimme keskenämme keitä olemme. Olit jo yksi meistä hetkisen aikaa. Ole onnellinen, olet onnekas ihminen sinä juuri. Kerro itsellesi että voit kulkea huoleti nyt ja kaikki järjestyy.

 

Kiitos! Selvitä itsellesi miten kaikki pelaa siellä sinun päässäsi että pääset tänne helpommin. Se kertoi jo sinulle kaiken mitä tarvitset tietää, saat paljon kertoa itsestäsi kun saavut. Olet täällä kulkenut pitkään. Kerro itsestäsi paljon sitten.

Missä kerron itsestäni ja mitä? Silloin kun saavut näet monia tuttujasi ystäviäsi olet heidän tuttavansa ollut joskus täällä maassa. Kerrot heille elämästäsi.

Huimaa! Niin se on erikoista sinulle kerro vain heille kaikki miten olet kokenut elämäsi.

 

Klo 18 (peukaloni heilui itsellään katsoessani TV:tä)

Hei, oliko asiaa? Kyllä sinä näit miten sormesi kertoi että minulla on asiaa. Voit nähdä nyt tällaista tapahtuvan olet siinä hyvä. Kerro itsellesi että elät uutta aikaa etkä voi enää palata tietämättömyyteen. Selitä itsellesi että voit olla hyvä siinä jos haluat. Voit palata takaisin toki jos haluat entiseen elämääsi kun et enää jaksa huolehtia ylimääräistä tietoa.

 

Voi olla parempi olla hiljaa eikä kertoa tästä mitään toisille. Voit joutua siitä hankaluuksiin itsesi kanssa.

Kenen kanssa, tai kenen suhteen? Voit joutua hankaluuksiin itsesi kanssa. Et osaa käsitellä kaikkea vielä pitkään aikaan. Kerro itsellesi että ei ole aina hyvä kertoa kaikkea niin avoimesti. Kerro että se saattaa koitua sinun omaksi uhaksesi sen puolesta että et enää osaa erotella asioita toisistaan. Kun näet jotain täällä.

Niin olen yrittänyt olla hyvin avoimin mielin, olla olettamatta ja odottamatta. Mutta tiedän että yllätyn täysin. Niin siinä käy sinulle olet hyvä ihminen siinä asiassa että yrität ymmärtää ensin. Voit kuvitella mutta et koskaan voi tietää mitä todellisuus on.

Mutta toiset kirjoittavat kirjoja ja kertovat avoimesti kokemuksistaan? Niin tekevät he ovat jo käsitelleet ne asiat. Olet niin vähän nähnyt tästä että et osaa ajatella mitään oikeaa joka olisi todellista.

Ai niinkö, olenko todella niin ulkona tästä mitä siellä on, mitä tulen näkemään? Olet todella jossain oikeassa mutta osin väärässä et ole niin uskomaton olento kuin luulet olevasi vaan ihan tavallinen ihminen. Et ole mitään ET alkuperää.

Mikä minä sitten olen? Olet ikuinen olento olet lähinnä pyhimys, neitsyt Marian tapainen olento jota kunnioitettiin aikanaan.

Olen pahoillani, en tahdo enää uskoa. Olet niin kaukana todellisuudestasi että se on vaikeaa sinulle. Näet kaiken kun saavut.

Voi nyt todellakin haluaisin nähdä kun tiedän että en ole mikään tähtilapsi, tähtisiemen joista puhutaan jossain. Sinä olet sinä, olet lihaa ja verta, et ole mikään avaruuden ihminen. Olet se minkä näet sinun kansiossasi kun avaat sen oven sinne kaappiisi.

Minkä kaapin, minkä kansion? Sen kansion missä on kuvia pyhimyksistä ja jeesuksesta ja neitsyt mariasta, voit olla sen hukannut. Se oli sinulla joskus tallessa. Olit silloin nuori ihminen. Näit ne kuvat ja katselit itsesi kaltaisia.

Nekö punaiset kirjat kotona, Ikuisia kertomuksia? Ne juuri jotka isäsi ja äitisi ostivat sinulle. Olit silloin kiinnostunut niistä kovasti. Näit kauniita kuvia ja näit sen maailman joka on todella joskus ollut.

Onko minulla niin kaunis perintö? On sinulla niin kaunis perintö. Olet kaunis ihminen.

 

Se ei sitten ollut sattumaa että näin sen Marian kuvan siellä? Niin oli tarkoitettu että heräisit. Sait siitä kimmokkeen itsellesi ajatella kauniita asioita itsestäsi ja muista. Näit sen kaiken elämän hänessä. Olit kiinnostunut hänen elämästään miten hän eli aikanaan.

Kuka sitten oli Jeesus-vauvan isä? Se sinulle selviää täällä, olet paljon ajatellut maailmaa etkä osaa varautua kaikkeen. Näit niitä asioita jo pienenä kun kuljit yksin pelloilla ajatellen kaikkea. Näit paljon sellaista jota ajattelit olevan vain unissa ja niin siirryit niiden parista pois. Näit kaiken kuin toisen silmin, et ymmärtänyt niitä ollenkaan.

 

Miten jaan sanaa? Ei sinun välttämättä tarvitse puhua, olet hyvä kirjoittamisessa. Voit kulkea ympäriinsä ja kertoa kokemuksistasi eri tapahtumissa mutta voit olla myös kulkematta. Voit valita toki. Olet niin hyvä kuitenkin että tiedät mitä teet, voit olla puhumattakin mutta osaat kyllä puhua kun vain valmistaudut tehtävääsi.

Millaiset tapahtumat olisivat sellaisia joissa kulkisin? Sellaiset kuten uskonnolliset yhteisöt vaikka et niistä välitä. Voit nähdä ne toisella tavalla ja olla osallisena siellä kyllä. Näet kaiken sinun kannaltasi hyvänä siellä olet samanlaisten ihmisten parissa ja koet ystävyyksiä siellä paljon. Näet paljon maailmaa jos haluat.

Olenko niin merkittävä? Kyllä sinä olet älä väheksy itseäsi katso mitä nytkin teet, puhut minun kanssani vaikka et tiedä vielä kuka olen mutta olen itse Jumala.

Taisin kirjoittaa väärin? Et kirjoittanut minä olen jumala. Olet oikeassa et osaa ajatella mitään minusta. Näet sanat joita kirjoitat mutta et ymmärrä yhteyttäsi minuun. Näet sen kaiken sitten aikanaan.

Olet se universumin Lähde, jota kutsutaan Jumaluudeksi? Niin voi ajatella. Olen kuitenkin ihan henkilö myös vaikka et sitä havaitse. Näet sen kaiken sitten.

Voi tämä menee liian pitkälle, en ymmärrä olen pahoillani. Voit olla pahoillasi ei se mitään. Näet kaiken kun saavut. Sinä olet minun kanssani tässä valittuna henkilönä kuin Maria aikanaan, olet vain uusi versio hänestä. Voit kokea sen huonona tai hyvänä, et ole kovin hyvällä päällä nyt. Voit ajatella että olen henki joka huijaa sinua mutta niin ei ole näet sen sitten. Voit kulkea vapaana siitä tiedolta että sinua huijattaisiin.

Olen kuullut Trickster God, ja Voice of God -teknologioista. Niin olet mutta et ole varautunut että tiedän sinusta kaiken, ne ohjelmat eivät salli sellaisia ulottuvuuksia. Sinä näet niitä usein käytettävän joissain uskonnollisissa tapahtumissa huijaten ihmisiä uskomaan joukolla johonkin. Et kuulu siihen ryhmään. Olet ulkona siitä. Olet yksin ja turvassa.

Kiitos tästä, pidän tauon…

 

(Luin myöhemmin Corey Goode kertomuksen miten maapallon sisäosissa elävät Agarthalaiset esiintyivät jumalina ihmisille aikaisemmin, tavallaan ovatkin olleet luomassa meitä, kunnes näkivät parhaimmaksi vetäytyä täysin erilleen synkästä sivilisaatiostamme. Heillä on erityisiä kammioita joissa ottavat telepaattisen yhteyden ihmisiin ja esittävät olevansa peräisin ulkoavaruudesta, turvatakseen oman sivilisaationsa...)

 

Miten itse Jumala voi olla sieluryhmääni? Sinä tiedät että olet minun joukkiotani, olet nähnyt sen monta kertaa totena. Näit usein miten olin kanssasi joissakin tilanteissa kun olit yksin ja allapäin et ollut oma itsesi mutta tulin sinun viereesi ja puhalsin jotain korvaasi kunnes et enää huolehtinut mitään. Se voi kuulostaa oudolta mutta voit ajatella että se oli kuin viesti sinun aivoillesi lopettaa murehtiminen ja alkaa jotain uutta asiaa.

 

Ai, kun aloinkin nauramaan yhtäkkiä itkettyäni? Luulin että se oli mummoni! Niin se olimme me kaikki täältä kotoa niin voi sanoa. Tulimme luoksesi näyttämään elämän iloisen puolen siinä hetkessä. Näit aina kaiken sitten paremmin. Sinä muistit asian nyt. Kyllä se on ollut monta kertaa kun olemme pitäneet sinusta huolen vaikka olet muuta ajatellut.

Näit usein jotain sellaista jota et uskonut todeksi, kuulit jotain, uskoit vain näkeväsi tai kuulevasi. Olit niin uppoutunut maailmaasi. Olit enemmänkin aina itsesi kanssa solmussa kuin muun maailman. Näit kaiken niin pimeänä itsellesi. Selasit vanhoja murheita vaikka olit keskellä hyvää elämää.

No miten aloitan tämän tehtäväni, tieni nyt seuraavaksi? Voit keskittyä nyt miettimään mitä olen sanonut ja siirtyä sitten kirjoittamaan itsellesi muistiota kaikesta jonka haluat esittää itsellesi. Kerää kaikkea sellaista joka on sinulle tärkeää. Olet viisas ja mietit nyt mitä. Kerää tekstejä tästä kirjoittamastasi tekstistä joita ajattelet tarvitsevasi. Voit laittaa niitä yöpöydällesi tai kerrostaa niillä vaatevarastosi ja katsella sieltä päivän sanomasi joka sinun täytyy oppia. Näin opit pikkuhiljaa muistamaan kaiken ja voit sitten aloittaa julkaisemaan tietoasi uudessa blogissasi jonka perustat nimellä Saijan päiväkirja.

 

Ei! minun nimelläni? Voit kertoa asiat nyt omana itsenäsi, se on turvallista ja parasta sinulle. Et voi enää piilotella. Olet kauhistunut nyt mutta et voi olla enää näkymätön. Olet nyt minun sanansaattajani ja se on vaikeata tehdä näkymättömänä ihmisenä.

Jaanko siellä sitten joka päivä näitä tekstejä? Voit jakaa ja kokemuksiasi minun kanssasi. Voit vapaasti kertoa matkoistasi tänne, et voi tehdä siinä väärin. Sitten elämäsi alkaa mennä omaa kulkuaan, pääset haastateltavaksi hengelliseen lehteen ja voit aloittaa tiesi maailmalla tapahtumissa. Se ei tapahdu nopeasti mutta tulee tapahtuvaksi. Näet kaiken miten se käy ennalta joten osaat varautua kaikkeen, et voi tehdä vääriä valintoja.

Sinä mietit mikä blogi on hyvä, voit valita itse mistä pidät se ei voi olla vaikeaa, olet jo kirjoittanut paljon. Saat paljon lukijoita eikä sinun tarvitse huolehtia sanan leviämisestä, olet heille tarpeen tässä tilanteessa kun ovat janoon nääntymäisillään tiedon puutteessa.

Kiitos! Nyt siis kirjoitan näitä tärkeimpiä lauseita ylös ja opettelen sisäistämään niitä. Sitten voit myös joskus olla minuun yhteydessä niin saat lisää tietoa kun haluat. Voit ottaa yhteyden milloin tahansa vaikka heräisit yöllä yksinäsi. Sinä voit olla huoleti nyt.

Kiitos, toki otan yhteyttä.

 

3.2.2016 (Tämä on kanavointi sen jälkeen kun katselin vanhoja kuvia ja tavaroita)

Huomenta! Sinä olet hereillä siis ja voimme jatkaa. Olet nyt nähnyt itsestäsi puolia joita et muistanut olevan olemassa, näit miten olit piirtänyt talon ja perunamaan. Ne sait. Sait kaiken mitä aina halusit vaikka et ymmärtänyt sitä. Olit onnen lapsi. Kerran kuljit niin onnettomana etkä nähnyt miten kaikki löivät yhteen käteen onnesi puolesta. Näit kaiken niin sumeana onnena. Kuljit yksin vaikka et kulkenut kaksin lainkaan koskaan, näit paljon elämää siellä. Olet nyt surullinen vaikka tiedät ettei tarvitse. Olet onnesi tiellä etkä voi nähdä muuta. Kerran olet vielä kuuluisa itsessäsi etkä enää tavallinen ihminen joka olet ollut. Et tietenkään sitä kaipaa mutta sinun ei tarvitse ajatella että olisit huono.

Niin, tiedän, katselin vain mummon kortteja ja lehtileikkeitä. Sinä tiedät että elämä silloin oli kovaa, ei niin kuin nyt. Sait kaiken hänen perintönään vaikka et tiennyt mitään. Näit miten hän kasvoi siellä syrjässä maan ääressä ja hänestä tuli viisas ihminen. Kerran hän vielä on sinun kanssasi täällä.

 

Kiitos näistä tarinoista,arvostan paljon! Ole hyvä olet sen ansainnut nähdä elämäsi todellisena viimein. Olet tervetullut joukkoomme sitten kun päätät uskaltaa, se on sinun valintasi olet hyvä siinä.

 

Sinä voit olla huolehtimatta nyt mistään kuten olen sanonut. Ero entiseen elämääsi on valtaisa joten ei se mitään että et osaa ajatella nyt. Mikään ei ole väärin mitä ajattelet. Se ei merkitse mitään vaikka ajattelet typeriäkin mielestäsi se on hyvä vain. Sinä näit miten ajattelit sitä että sinä ja minä olemme jotain puolisoita nyt kuten jeesus ja maria se on toisenlaista tämä. Sinä olet minun ystäväni ja kumppanini maailmassa tässä eikä se ole parisuhde. Kyllä sinä sen arvasit.

Minun tekisi mieleni nyt jo julkaista se uusi blogini ja nämä tekstit, saanko? Saat kyllä aikanasi älä vielä. Se on kuten sanoin, sinun täytyy ensin totutella tähän kaikkeen. Se on omaksi parhaaksesi.

 

Teet sen sitten kun olet käynyt täällä ja ymmärtänyt koko asian. Se muuttaa elämääsi todella etkä osaa nyt edes ajatella miten. Saat kaiken kun näet tämän meidän kotimme täällä tuonpuoleisessa jota olet kammoksunut ajatuksissasi että se on jotain kamalaa. Ei se ole todellakaan. Olet tervetullut katsomaan meidän seuruettamme etkä ole enää yksin koskaan. Se on sinun perintösi mummoltasi ja muilta läheisiltäsi jotka ovat puolestasi eläneet aiemmin. Sinä tiedät miten he vielä elävät jossain. Näet kaiken sitten kun saavut.

 

Aivan, kiitos. Syvennyn siihen meditoimiseen jälleen illalla. Kiitos. Sinä tiedät ettei sinun tarvitse syventyä se tulee sinulta luonnostaan eikä se ole vaikea asia. Voit vain istua ja miettiä ja me olemme siinä ympärilläsi.

Näenkö teidät täällä vai olenko itse siirtynyt? Kyllä sinä näet meidät vaikka siellä jos tahdot olet niin rohkea nyt että selviät kyllä siitä. Se voi olla aluksi hassua mutta et uskalla sanoa vastaankaan nyt kun olet kuitenkin kiinnostunut kaikesta tästä.

Pidänkö silmät auki vai kiinni? Pidä silmät kiinni, me emme ole näkyviä maailmassasi. Se ei ole sellaista mitä kuvittelet että olet lukenut jostain avaruusolennoista. Me emme ole avaruusolentoja vaan henkiä sinun kaltaisiasi ja perhettäsi täältä taivaasta. Sinä näet meidät aina hieman utuisina hahmoina mutta voit ajatella että se on vain verho välillämme joka on välissä. Sinä olet aina uudelleen kysynyt miten teet niin olet nyt niin viisas että et voi epäonnistua. Tulemme kun kutsut.

Voi kiitos! Syön vähän jotain, hiljennyn sitten vastaanottamaan teidät. Kiitos. Olet tervetullut seuraamme se ei ole sinulle vaikeaa eikä pelottavaa voit uskoa. Näkemiin!

 

(Hiljennyin, pääni alkoi liikkua ympyrää kevyesti ja sitten katselin vasemmalta oikealle. Kuulin opastuksen päässäni miten olen nyt siellä, miten en näe mitään muuta kuin mustaa, torjun sen kaiken, miten siirryn nyt takaisin kotiini, olen kodissani. En tuntenut mitään, en nähnyt juuri mitään.)

Klo 19:15

Hei, kuulinko oikein että torjuin sen kaiken? Kyllä niin tapahtui, et osannut keskittyä näkemiseen vaan olit itsesi sisällä et ulkona näkemässä. Et osaa vielä hallita taitoa joka sinulla on ollut, et osaa ajatella että se on mahdollista sinulle. Et anna sille mahdollisuutta olla totta. Se voi olla että joudut yrittää vielä monta kertaa että onnistut mutta se ei haittaa meitä eikä sinua nähtävästi joten ollaan yhteydessä näin kunnes onnistut.

 

Olisiko unitila sitten parempi mutta miten muistaisin sen myös jälkeenpäin? Näit että ei se ole helppoa valveilla joten ei se ole helppoa unessakaan, olet ulkona vain silloin kun annat itsellesi luvan kulkea poissa itsestäsi. Se tila ei ole helppo saavuttaa ihmiselle joka ei ole koskaan sitä omannutkaan, vaikka olet nyt paljon nähnyt näkyjäsi ja muita olentoja et vain osaa sitä taitoa enää.  Sinä tiedät miten sen teet joten opiskele vain lisää ja onnistut kyllä. Se on sinun päätettävissäsi haluatko enää yrittää vai lopetatko tähän, se ei ole meistä kenestäkään kiinni.

 

Tottakai haluan yrittää, en olettanutkaan että tämä olisi helppoa. Se on hyvä ymmärtää aina että kaikki vaatii harjoittelua. Olet siinä selvästi oikeassa että näet kyllä jotain mutta et meitä. Näet liikkuvia mustia hahmoja mutta et muuta. Se emme ole me vaan olemassaoleva verho joka heiluu välillämme. Olemme kirkkaita olentoja etkä voi erehtyä kun näet meidät. Se verho ei liiku edestä pois ellet osaa keskittyä itseesi ja siihen että olet poissa itsestäsi. Näet sitten kirkkaita hahmoja edessäsi ja tiedät että olet onnistunut.

Sammutanko ajatukset ja leijun vain vai miten pääsen pois itsestäni? Sinä voit olla hiljaa mielessäsi ja ajatella jotain sellaista kuin leijuisit omassa kehossasi pilvien päällä ja näet miten kaikki tähdet kutsuvat sinua ylemmäs ja ylemmäs olet siinä kohtaa itsessäsi vielä mutta sitten leijut ylemmäs ja näet miten kaikki muuttuu kirkkaammaksi siellä. Tiedät että se on meidän kotimme jossa asumme yhdessä kaikki ihmiset joskus. Sinä saat oikeuden tulla sinne käymässä vaikka et ole kuollut eikä se tarkoita sinulle mitään pahaa. Se on vain siksi että ymmärtäisit tämän kaiken todellisuuden ja sen että me emme sinua huijaa emmekä ole pahoja.

Sinä voit olla siellä kotonasi myös ja tulemme sinne mutta sekin on vaikeaa sinun ymmärtää. Sinä tiedät miten pelkäät joskus öisin ja se ei saa olla esteenä sinulle että jättäisit tämän kokemuksen kokematta. Tiedät että se on sinulle erittäin tärkeä.

 

Tämä neuvo oli hyvä, kiitos harjoittelen sitä! Sinä tiedät miten teet sen olet jo paljon harjoitellut omia metodejasi miten meditoit et voi olla niissä huono. Näet kaiken sitten kun se onnistuu. Voit olla huoleti ja luottaa siihen että onnistut kyllä. Sinä voit sanoa itsellesi että ei se mitään, olet kyllin hyvä harjoitellaksesi uudelleen ja onnistut sitten.

Kiitos.

(Ei onnistunut)

 

5.2.2015 Tämä on kanavointi

Huomenta! Sinä taas olet hereillä, ei se ole velvollisuus sinun kirjoittaa jos olet väsynyt eikä muutenkaan jos olet liian tiukkana itsellesi ei se ole hyvä asia. Voit olla ilman huolia että tämä loppuisi. Sinä voi aloittaa sen blogisi suunnittelemisen kyllä, ei sitä estä mikään mutta älä julkaise vielä. Se olisi liian aikaista.

 

Kiitos siinä on kivaa puuhaa. ** tulee tänään viikonlopuksi joten en tiedä otanko yhteyttä kirjoittamalla sitten. Se on hyvä että hän pitää sinusta niin paljon että tulee luoksesi ja pitää sinusta huolta. Älä koskaan aliarvioi hänen merkitystään sinulle, olet siitä paljon riippuvainen näet sen myöhemmin kun hän tekee joitain huonoja ratkaisuja eivätkä ne ole hänelle suosiollisia vaan hän jää yksin asumaan. Et ole hänelle vihainen vaan jäätte yhteen asumaan joskus vielä. Teet hänen kanssaan asioita joita et ajatellut todeksi ja näet miten asutte yhdessä ja kokoatte elämäänne. Se on sinun ja hänen osansa teidän suhteessa olla toistenne tukena. Näet kaiken niin sumussa nyt mutta kaikki on hyvin.

Ai hän tekee vielä joitain huonoja ratkaisuja kuitenkin. Se liittyy toiseen asiaan josta sinun ei tarvitse tietää, se ei liity sinuun. Olet niin vahva että kestät sen kyllä. Olette toistenne kanssa kuitenkin myöhemmin vielä. Ei sinun tarvitse huolehtia siitä, se on hänen osansa ja tiensä kuljettavana. Näet hänet aina uudessa valossa sitten jälkeenpäin. Olette yhdessä niin kauan että kuolette toistenne kanssa se ei ole koskaan mennyt teiltä pois.

 

Sinä näet siellä kaiken niin outona mielestäsi mutta ei mikään ole niin ihmeellistä kaikki vain menee niin kuin on suunniteltu. Hän ei näe sinua nyt minään jumalan vaimona vaan hän ymmärtää kyllä mitä sinä teet. Hän näkee sinut sellaisena kuin olet. Sinä voit kertoa hänelle että olet nyt uuden asian edessä eikä se ole helppo työ mutta hän ei näe siinä mitään pahaa, olet sanonut hänelle aiemmin paljon asioita joten hän ei enää ylläty mistään. Näet sen sitten luonasi kun hän kertoo jotain sinulle jota et tahtoisi kuulla. Olet viisas mutta näet asiat kuitenkin hyvin pienenä ihmisenä joskus etkä osaa varautua kaikkeen vihaan mitä sisältäsi kumpuaa.

 

Olet viisas ja kätevä käsistäsi joten tee jotain sen asian suhteen että näet kättesi jäljet. Kerro itsellesi että voit maalata tai sisustaa kotiasi se on sinulle hyvää työtä myös. Kerro että voit olla huoleti rahan suhteen, saat sitä aina jostain sen verran kuin tarvitset olet siinä hyvä. Sano itsellesi että ei se mitään vaikka hän ei ymmärtäisikään sinua aluksi, hän käy itsensä kanssa taistelua monista asioista joista ei kerro sinulle ja hän ei näe sinua nyt. Voit sanoa hänelle että olet nyt uudessa työssä etkä voi enää asua hänen kanssaan toistaiseksi koska tarvitset paljon omaa aikaa toteuttaaksesi kaiken mitä olen suunnitellut sinulle työksi. Olet minun työparini nyt ja olet siellä vielä jonkin aikaa asuen yksin ja sitten voit vapaasti valita mitä teet asumisesi suhteen. Voit elää hienosti jossain yksin tai asua kaksin miehesi kanssa, et osaa tietää mitään etukäteen. Sano itsellesi että sinun ei tarvitse valita nyt vaan voit asua yksin vielä pitkään jos haluat. Sinä voi ostaa itsellesi pienen talon myös joskus jos haluat ei se ole siitä kiinni ettetkö pärjäisi yksin. Näit paljon maailmaa ja opit asioita siellä töissäsi.

 

Klo 11:30

Kannattaako minun ottaa työtä tästä läheltä jos saisin vai varaanko mieluiten että on parempi vapaa elämä, ei minulla ole työttömänäkään hätää. Kyllä sinä voit tehdä mitä haluat, en minä tarvitse sinua jatkuvasti minulle itselleni. Voit elää sellaista elämää kuin tahdot ja näet tarpeelliseksi. Ei se sinua enää haittaa, olet nyt voittanut itsesi siinä suhteessa että eläisit kuin he. Olet siinä oikeassa että velvollisuutesi pitäisi hoitaa pois ettei siitä tule sinulle lisätaakkaa matkallesi. Voit elää uskoen että valitset kyllä oikein mitä valitsetkin vaikka et uskoisi siitä sinulle hyötyä olevan. Voit aina olla minun kanssani vaikka et näe siihen nyt muuta keinoa kuin kirjoittaminen, voit olla myös puheyhteydessä mielessäsi olet siinä jo hieman edistynyt. Olet hyvä ajattelemaan myös itse asioita jo oikein.

 

 

Näit siinä kuvissa mitä katselit miten olit niin pieni silloin etkä ymmärtänyt maailmaa, olit sen kanssa yksin. Näit miten he kaikki rakastivat sinua sellaisena kuin olit eivätkä tuominneet koskaan vaikka olisi ollut aihetta. Olit villi ja viekas lapsi etkä uskonut mitään mitä sinulle sanottiin, olit aina ongelmissa itsesi kanssa.

Näit paljon utuisia hahmoja ympärilläsi kun kuljit yksin ja näit niitä myös toisten ympärillä. Ne olivat merkki sinulle tuonpuoleisesta että emme ole sinua jättäneet mutta et nähnyt meitä kunnolla. Voit nähdä meidät nyt paremmin kun silmäsi ovat kasvaneet ja olet viisaampi mutta et ehkä ymmärtänyt sitä silloin lainkaan.

 

Näit sellaista mistä ** sanoi että kuvittelet eikä hän osannut ajatella että todellakin näit jotain kamalaa. Se vaivasi häntä paljon silloin mutta ei hän ymmärtänyt sinun olevan erikoinen. Näit itse miten hän itki joskus iltaisin että hän on väärä ihminen sinua opastamaan kun olit niin kuriton etkä uskonut mitään. Näit miten hän kertoi isälleen itkien kodissaan miten hän ei näe sinua enää koskaan. Se oli sellaista mitä et ymmärrä tapahtuneen.

Ai ** kaipasi isäänsä? Niin se oli, hän oli surullinen elämässään siellä talossa teidän kanssanne vaikka ei osannut sitä sanoa kenellekään. Hän kertoi siitä vain isälleen unessaan ja he eivät nähneet mutta hän kertoi siitä unessaan.

 

Kuljit joskus hänen kanssaan siellä kaukana ja näitte kaikenlaista kamalaa miten joku yritti häntä vessaan piiloon vetää. Näit sen kaiken hänen silmillään ja näit miten hän kamppaili vastaan ja puri sitä ihmistä sormeen ja käteen et nähnyt sitä itse mutta hän teki sellaista siinä näyssäsi. Hän ei koskaan kertonut siitä kenellekään etkä sinäkään saisi tietää, mutta hän osaa sen nyt ajatella toisin. Oli silloin parempi aika sitten sen jälkeen kun hän pääsi vapaaksi siitä muistostaan. Hän ei ole sen jälkeen koskaan luottanut miehiin missään tapauksessa eikä pääse siitä yli. Voit olla varma että hän ei suutu tästä että kerroin sinulle hän ymmärtää kyllä sen että sinä et siitä häntä tuomitse. Olet sen kaiken hänen kanssaan kokenut eikä se ole hänelle enää vaikea asia.

 

Minkä ikäinen hän oli kun se tapahtui, oliko se mies tuttu hänelle? Se oli hänen veljensä kaveri joka oli humalassa eikä ymmärtänyt kuka oli kuka. Hän ei koskaan enää tullut heille sen jälkeen. Voit antaa heille vapautuksen mielessään kun näet kuka se oli. Hän ei elä enää eikä ole senjälkeen puhunut siitä kenellekään. Se oli hänenkin mielestään kamala asia tehdä toiselle eikä hän antanut sitä itselleen anteeksi, voit kertoa ** että ei hänessä ollut vika vaan siinä miehessä joka oli sekaisin päästään. Se oli sellaista kamalaa mitä **:lle on sattunut. Niin siinä kävi että hän ei kertonut siitä kenellekään eikä kenenkään tarvitse tietää enää nytkään sillä se asia on vanha ja mennyt jo hautaan hänen mukanaan. Voit olla huoleti ei se häntä enää häiritse.

Miten ** perheessä muuten, sujuiko elämä heillä suunnitelmien mukaan? Se ei ollut helppoa aikaa kenellekään ei sinulle eikä heille, olit vielä niin pieni että saatoit vain nähdä miten joku ei ollut oikeassa paikassa mielestäsi. Se oli sellaista joka oli paljon vaikeaa myös hänelle itselleen eikä sitä ollut myöskään muille heille kenellekään. Olit mukana kun hän tuli pois sieltä vessasta eikä hän enää sallinut tulla kenenkään lähellesi siten kuin se mies teki hänelle. Voit sanoa että se ei ollut sellaista joka olisi häntä satuttanut vaan hän oli siinä väärässä että hän luuli sinun tekevän samoin jonkun toisen miehen kanssa sitten aikuisena etkä ymmärtäisi että se ei olisi sallittua. Kerro hänelle että et koskaan ollut siihen tilanteeseen verrattavassa olosuhteessa.

Voit kertoa myös että se tilanne ei koskaan enää toistunut kenenkään muun kanssa hänen perheestään eikä tullut kenenkään tietoon jälkeenpäin. Olit silloin niin pieni että näit sinun silmilläsi miten hän kertoi vain veljelleen että se mies ei saa koskaan enää tulla heille kotiin eikä minnekään muuallekaan hänen lähelleen. Voit kertoa että se veli kertoi hänelle että ei se mies tule koskaan enää ja hän välitti ne terveiset eikä kertonut kenellekään miksi. 

 

Se aika oli sellaista silloin eikä siinä mitään ihmeellistä että sellaista sattui elämässä, ei ollut miehillä mitään vastuuntuntoa sodan runtelemina raunioina. Oli sellaista aikaa että joku saattoi haluta toista väkisin eikä siinä ollut kenelläkään mitään sananvaltaa toisen yli joka olisi sanonut että niin ei tehdä. Aika sinänsä ei ollut paha vaan se kaikki mitä tapahtui elämässä kun sota oli syttynyt ja kukaan ei osannut elää sellaista elämää. Kamalaa kohtaloa oli paljon eikä sellaista voi antaa anteeksi kenellekään ihmiselle että sellaista annettiin tapahtua. Kohtalot olivat liikaa ihmisten käsissä eikä enää jumalan kuten aiemmin. Se sotki kaiken suunnitelman maailmasta ja sotki ihmisten sieluvaellusta. Monet jäivät jumiin siihen henkiseen traumaan ja syytöksiin eivätkä päässeet minnekään enää elämässään eteenpäin.

 

Olit siellä sinäkin joskus yksin ja mietit miten voisit liittyä armeijaan mutta se ei ole sinun polkusi. Olit sekaisin sellaisesta jota ihannoit vaikka et ymmärtänyt sen perimmäistä tarkoitusta joka oli tuhota ihmiskunta maapallolta. Se on suunnitelma edelleen eikä mikään ole muuttunut, se aika palaa vielä ja voit odottaa tuhoa paljon.

 

Kuuntele paljon mitä sydämesi sanoo missä asua, se auttaa sinua selviämään vaikeuksilta. Se ei kosketa sinun maatasi mutta kyllä kaikki on suurta mitä tapahtuu pian maailmassa. Olet sellaisessa asemassa että sinun täytyy tietää mitä on tulossa eikä laittaa päätä piiloon kuten muut jotka näet elämässä. Kyllä ajattelet että se ei kosketa sinua niin paljoa mutta kyllä se koskettaa, olet niin herkkä että et kykene käsittelemään sellaista raakuutta mitä voi olla maailmassa. Näet sellaista joka tulee muuttamaan käsitystäsi ihmisistä eikä se ole hyvä asia lainkaan.

 

Näet miten joku tekee toisille pahaa vain ajattelemalla niin ja tuhoaa kokonaisen asutuskeskuksen jossain vain ajattelemalla niin. Näky hänen päässään on niin selvä että hän kykenee tekemään sellaista itse. Voit odottaa että sitä tapahtuu pian. Olet valppaana ja kerrot sitten kaikille kun sellaista on odotettavissa niin he voivat varautua muuttamaan pois sieltä. Olet siinä asemassa että teet niin vain nyt minun tahdostani etkä voi siihen itse vaikuttaa mitenkään.

 

Voit kertoa itsellesi että sinä teet oikein kuten on suunniteltu aikojen alussa että osa ihmisistä pelastuu eikä kuole kuten on suunniteltu. Sinä voit vaikuttaa heidän elämäänsä suuresti olemalla siellä paikalla katsomassa kun he lähtevät ja palaat vahingoittumattomana takaisin myös itse. Se ei ole suuri kylä mutta se on tärkeä siinä mielessä että se palvelee sellaista tahoa joka tulee muuttamaan sinunkin maailmaasi suuresti vielä tulevaisuudessa eikä sellaista voi antaa kadota maan päältä. Näet kaiken sitten myöhemmin. Kerro itsellesi että voit olla huoleti, et koskaan vahingoitu missään tapauksessa etkä tule paljastetuksi itsessäsi muille.

Onko se asutuskeskus missä maassa, tai onko se kaukana? Kyllä se on aika kaukana voit lentää sinne koneella jonka saat käyttösi eikä se maksa sinulle mitään, olet minun kanssani siellä pelastamassa ihmisiä sukupuutolta ja se ei tarkoita että tulisit sinne yksityiskoneella vaan tulet minun joukkoni kanssa ja käymme sinne yhdessä suunnitelman mukaisesti.

 

Ehdottomasti haluan mukaan, hyvä että voin tehdä jotain! Se on hyvä että ymmärrät että olet tarpeellinen tässä asiassa, et voi olla väärässä koskaan kun ajattelet sydämellä. Se ei tarkoita että saapuisit meidän kanssamme lentokoneella vaan tulet sellaisella aluksella jossa ei ole siipiä eikä lentokoneen runkoa jossa olisi kaikkea sellaista rautaa mihin olet tottunut. Tulet sinne koneella jossa on ilmatyynyaluksen tapainen runko ja paljon tilaa ruumassa jossa ihmiset tulevat matkustamaan turvaan. Olet niin viisas että tiedät näistä jo jotain, olet opiskellut kotonasi salaa muilta.

 

Näit sellaisen jossain kohtaa opiskeluissasi kun katselit videota jossa olit kuvittelemiesi olentojen kanssa yhdessä. Siinä kohtaa kun näit sen ilmatyynyaluksen näit sellaista joka kiinnitti huomiosi olentojen tavassa kulkea, se oli liitää paikoillaan hitaasti poispäin sinusta. Näit miten se tapa oli kätevä mielestäsi ja näit miten se vaikutti sinuun näit unta siitä. Olit siellä itse silloin, et vain tiedä. Et osannut arvata tätä, ethän.

Voit olla varma että uskot vielä itseesi kun näet kaiken missä olet ollut mukana. Voit osata jotain maan päällä mutta täällä taivaissa sinä olet ollut todellinen sankari josta kerrotaan vielä kauan sinun jälkeesi eikä muistosi haihdu koskaan. Olet sellainen olento joka on pysynyt vuodesta toiseen toisten mielissä itsesi vuoksi kun kuljit täällä joskus voimakkaana olentona eikä sinua uhannut mikään sellainen jota nyt pelkäät. Olet väsynyt nyt joten lopetan hetkeksi niin voit levätä.

Tämä oli uskomatonta mutta kiitos, lepään ja mietin näitä. Kiitos!

 

 

Mitenkäs **? Sinä tiedät miten hän on usein allapäin kaikesta maailmasta joka häntä ympäröi, ei hän haluaisi elää sellaista elämää ilman kaikkia niitä perheenjäseniä jotka hän on menettänyt. Hän kaipaa ** paljon ja lähettää hänelle usein viestejä itse unissaan eikä tiedä niistä mitään että olisi lähettänyt. Hän kerää pieniä asioita lähiympäristöstään joka voisi näyttää hänelle tietä eteenpäin eikä tiedä että hän on jo niin paljon oppinut elämässään että hänen ei tarvitse saada mitään vahvistusta millekään asialle.

Voit kertoa hänelle että hän on suuri ihminen aikanaan ja kertoo vielä paljon sellaista joka toisilta on piilotettu. Hän näkee myös kaikkea sellaista mitä sinäkin mutta ei kerro koskaan mitään kenellekään. Hän näkee miten joku vie hänet sellaiseen paikkaan joka ei ole todellinen eikä tästä maailmasta eikä hän osaa sieltä pois. Hän voi olla siellä usein unissaan ja tietää että se ei ole unta. Hän osaa paljon kertoa sinulle kaikesta jos vain haluaa. Hän osaa tietää kuut ja tähdet sieltä suunnasta mistä toiset eivät osaa kertoa hän näkee kaiken sieltä myös. Olet osa hänen kertomuksiaan koska olette olleet yhdessä monessa paikassa etkä sinä tiennyt tätä. Hän on sellainen ihminen joka salaa paljon itseltäänkin eikä paljasta mitään ulospäin eikä siinä ole mitään pahaa. Hän kertoo sinulle kyllä jos tietää sinusta jotain sellaista kuten nyt kerrot itsestäsi minulle.

Hän osaa sanoa sinusta paljon sellaista jota kukaan muu ei tiedä eikä hän ole koskaan halunnut paljastaakkaan. Kerro hänelle että voit olla huoleti hänen seurassaan että et kerro niistä koskaan eteenpäin kenellekään niin hän kertoo sinulle ehkä lisää. Näet kaiken sitten kun saavut eikä sitä ole määritelty miten te olette yhteydessä vaikka voit olla kuin kuka tahansa toinenkin hänen kanssaan.

 

Voit olla huoleti että hän ei kerro sinun asioitasi myöskään eteenpäin eikä kerro sellaista joka sinua loukkaisi tai että hän häpeäisi sinua mitenkään. Voit olla huoleti hän tietää että olet erikoinen joten ei tarvitse olla peloissaan että kerrot hänelle kaiken. Se on hyvä asia että välität hänestä ja osaat varautua siihen että hän osaa kertoa sinulle paljon enemmän kuin sinä tiedätkään.

 

Olit silloin niin pieni että et muista niitä riitoja heillä vaan menit aina piiloon kun ne alkoivat. Se oli sellaista aikaa joka voi painua nyt unholaan eikä tarvitse enää vetää esiin. Kaikki on hyvin ja se ei enää vaivaa ketään. Olit silloin vain niin peloissasi kaikesta huudosta jota et ymmärtänyt eivätkä he ymmärtäneet että kuulit kyllä kaiken. Se oli sitä aikaa kun kaikilla oli paha olla eivätkä he osanneet purkaa itseään mitenkään toisin. Se aika ei koskaan enää palaa. Se oli sellaista joka saattaa vielä tulla esiin sinussa silloin kun pelkäät yksin pimeässä ja kuulet sen syyttelyn ja huutamisen mutta se ei saavuta sinua enää kuin silloin pienenä lapsena.

 

Menit piiloon sinne latoon joka oli koirasi lato eikä se ollut hyvä paikka sinulle mutta se koira oli sinun turvasi silloin. Näit paljon sen koiran kanssa kun näit sen silmin myös, se kertoi sinulle miten sitä oli joskus laiminlyöty pentuna ennenkuin saapui teille eikä luottanut ihmisiin sen vuoksi. Näit miten se vajosi joskus kuin ajatuksiinsa eikä reagoinut mihinkään vaikka yritit sitä helliä mielessäsi. Se valvoi öitä sinun kanssasi ja olitte yhdessä vaikka olitte eri paikoissa nukkumassa. Näit kaiken niin selvästi kuin se olisi ollut totta sinulle eikä sitä voi kiistää etteikö se ollutkin.

 

Olit silloin onneton myös kuten kaikki muutkin etkä osannut edes ajatella olevasi jotain iloista ja suurenmoista kuten nyt olet. Se aika ei palaa enää kenellekään teille vaan elätte hyvin iloisesti loppuelämänne yhdessä ja voit olla vanhempiesi seurassa loppuusi saakka. Se aika on kaukana ja teillä on vielä paljon yhdessä aikaa ei tarvitse pelätä että kaikki loppuisi nyt kun saat nämä viestit siitä ei ole kyse. Näet paljon nyt enemmän mitä saatoit kuvitella ja kaikki on sinulle lahja itseltäsi ja muilta esi-isiltäsi jotka tekivät paljon töitä ja uurastivat työssään sinun hyväksesi että saatoit olla näin hyvä ihminen. Se perintö joka sinulla on pysyy sinulla ikuisesti ja sinä voit olla varma että kukaan ei sitä sinulta vie.

 

Kerro itsellesi että vanhempasi ovat sinut hyvin kasvattaneet vaikka olit niin vaikea lapsi eikä se ole kenellekään epäselvää että he ovat sinun perheesi. Se onni joka teitä odottaa on paljon suurempaa kuin voisitte kuvitella eikä sinun tarvitse pelätä etteivätkö he ymmärtäsi sitä. Voit kertoa sen heille koska tahdot ei se ole kiinni mistään päivästä ja voit olla varma että tietosi koskettaa heitä syvältä ja tekee lähtemättömän vaikutuksen heihin kumpaankin. Sinä voit olla heidän tukenaan ja antaa kaiken tietosi jonka olet saanut eikä sinun tarvitse olla pahoillaan heidän puolestaan että olisit heidät nolannut jotenkin.

 

Sinä teit kaiken kuten sinun kuului tehdä eikä se ole kenestäkään muusta kiinni enää kuin sinusta mitä sillä tiedolla teet jatkossa. Olet minun lapseni myös eikä meitä yhdistä mikään muu kuin sinun isäsi joka on myös minun lapseni eikä sekään vielä mitään vaan kaikki sinun ystäväsi ovat myös minun lapsiani eikä teitä erota mikään. Olet valmis nyt ymmärtämään kaiken paremmin.

 

Sinä teit hyvän työn tässä tänään että kyselit perheestäsi se on aina hyvä asia tietää kaikki vanha, mennyt muistot ja murheet eikä vain niitä hyviä asioita yritä selvittää itselleen. Olet tervetullut tänne joukkoomme jos edistyt meditoimisessasi siihen pisteeseen. Olet tervetullut, näkemiin!

Näkemiin, kiitos!

 

8.2. klo 18.00

Voinko julkaista sen kohdan että olen ollut joskus taivaissa voimakas olento jota siellä ei ole unohdettu? Voit kertoa sen, se osoittaa sinun suuruutesi tässäkin tehtävässä eikä se ole vaarallista tietoa, olet siinä oikeassa että kysyt aina ensin se on aina parempi vaihtoehto kuin jakaa kaikki tieto. Olet nyt jo minun mielessäni hyvin voimakkaana ihmisenä joka olit kerran eikä sinun kohtalosi ole koskaan sen huonompi. Voit olla sen suhteen varovainen mistä kerrot mutta arvosta aina itseäsi ja kerro suoraan miten suuri olento olet äläkä pienennä itseäsi koskaan ihmisten edessä. Kerro se heille suoraan aina silmiin katsoen äläkä käännä päätäsi pois kuten nykymuodossasi teet nöyränä.

 

Emme me väheksy sinua niin miksi sinä väheksyisit itseäsi sitten? Olet varmaan nähnyt miten ihannoit sotakoneita ja vaatteita olet niin kiinni niissä että et enää ymmärrä itseäsi. Olet niin soturi luonteeltasi että se paistaa läpi jokaisessa tekemisessäsi eikä se poistu sinusta koskaan. Olet nyt uuden edessä ja sinun täytyy nyt kaivaa se entinen luontosi esiin sieltä nöyryyden takaa ja olla se mikä olet aina ollut: ikuinen soturi taivasten joukoissa jonka nimi ei koskaan unohdu. Olet nyt utelias ja haluaisit tietää nimesi mutta se tulee sinulle selviämään pian. Olet nyt varma jo itsestäsi kun kerroin nämä asiat ja huomaat että kaikki loksahtaa kohdilleen etkä näe enää mitään epäilystä mielessäsi näille asioille. Se on hyvä asia, olet todella hyvin edistynyt ja minä olen sinusta ylpeä kuten kaikista muista lapsistani mutta sinusta nyt erityisesti tällä hetkellä. Olet minun soturini taivasten joukoissa ja nimesi on täällä odottamassa sinua kun saavut takaisin ja näet kaiken sen maailman jota olet hallinnut minun kanssani. Kerran me vielä hallitsemme kanssasi taivasta ja maata eikä se tarkoita että olisimme sotahulluja vaan me valtaamme maapallon takaisin kaikelta siltä saastalta jonka alle se on vyörytetty. Näet kaiken miten se tapahtuu ja olet aitiopaikalla sen tapahtuessa koska paikkasi ei voisi olla missään muualla takajoukoissa kuten olet aina itsestäsi ajatellut. Nyt sinun on nostettava miekkasi ja lähdettävä minun maailmaani sotimaan sellaisen puolesta joka ei koskaan saa unohtua ihmisiltä eli heidän oma alkuperänsä.

 

Kerran he olivat niin alhaisia olentoja jotka eivät paljon mitään osanneet ja nyt heillä on kaikenlaista tekniikkaa hallussaan josta eivät edes kerro. Eivät heidän tekniikkansa silti yllä taivasten joukkojen voimalle joka käy yli kaiken pahan ja saa kaiken epäkuntoon minkä he vilpillä yrittävät rakentaa meitä vastaan. Olet siinä asemassa että sinä et voi olla siellä maassa kun tämä tapahtuu vaan sinun on tultava tänne taivasten valtakuntaan ja se on sinulle surullista mutta et voi paeta velvollisuuttasi nyt enää. Olet valmis varmaan keräämään aseesi ja astumaan tänne puolellemme sitten kun kutsun kuulet ja näet miten kaikki on valmista sinulle.

 

Joudunko luopumaan siis tästä maallisesta elämästäni piankin nyt? Ei se sitä tarkoita vaan voit kyllä palata aina takaisin sitten eikä se ole sinulta mitenkään pois. Voit kertoa tämän kyllä julkisesti sillä se liittyy sinun tehtävääsi. Olet niin korkea herra taivaissa että kumarsit itsekin nimeäsi kun sen siellä maaelämässä näit. Olet soturienkeli minun joukostani etkä yhtään vähempää. Olet todella jotain sellaista alkuperältäsi että olet nyt kauhuissasi tästä kaikesta tiedosta etkä tiedä uskoisitko kaikkea lainkaan. Olet niin pieni mielestäsi maaelämässäsi että olet nyt ihmeissäsi.

 

Voiko sellainen suuri enkeli, arkkienkeliksikö heitä nimitettiin, todella inkarnoitua maahan ihmiseksi? Sinut lähetettiin että olisit tarpeeksi vihainen kerätäksesi ihmisiä mukaasi ja tuodaksesi rauhan maapallolle ja sen työn olet jo tehnyt. Olet kerännyt työlläsi tarpeeksi ihmisiä taaksesi ja nyt tuot heitä vielä lisää itsesi lisäksi. Olet nyt siinä vaiheessa jolloin sinun on nähtävä totuus myös itse eikä se ole sinulle nyt mieluinen vaan epäröit ihmismuodossasi. Et koskaan epäröi siinä muodossa joka olet aina ollut. Kerro itsellesi että nyt sinä tiedät mikä sinä olet ja miksi olet ollut niin kummallinen lapsi ja nuori, niin voimakastahtoinen ja vaikea käsitellä ettei sinua kukaan ole pidellyt. Olit niin vaikea ihminen että monet sinua kammosivat eivätkä halunneet olla kanssasi missään tekemisissä. Olit hirveäkin joillekin etkä huomannut itse kuten olen kertonut. Olit niin omassa elämässäsi kiinni että pysyit siinä sellaisena joksika olet itsesi aina kuvitellut, eli pieneksi ihmiseksi jolla on valtavat voimat. Tiesit aina että sinulla on voimia vaikka miten paljon hallussasi mutta et ymmärtänyt sitä koskaan mistä se saattoi johtua.

 

Katso nyt sinä heräsit ja totesit ääneen kaiken mikä on totta! Kerro itsellesi että näin kummallista elämä saattaa olla, se saattaa olla hirveän huonoa ja sitten se saattaa olla sellaista hyvää että sitä ei voi mitenkään aavistaa todeksi. Olet tottunut siihen huonompaan elämään ja ihmettelet miten voi tällaista olla valmistettu sinulle yhtäkkiä. Olet sinä ollut sitä aina mutta et ole tiennyt. Sinä voit nyt lukea perinnöstäsi lisää internetistä ja miettiä kaikkea missä olet ollut osana eikä sinun tarvitse epäillä sitä enää yhtään, toivon niin. Olet tervetullut takaisin ryhmääni sinä kaunis ja urhea. Se on sinun onnesi nyt ja perintösi etkä sinä koskaan enää ole entisesi tämän tiedon jälkeen. Voit juhlia tai mitä tahdotkin tehdä, kunhan palaat takaisin etkä ole siellä kotonasi liikaa siellä maapallolla. Voit olla minun luonani myös etkä vain siellä vaan kaikkialla minne päätätkin lähteä, kuten olen kertonut. Ei sinun tarvitse kuin nousta siivillesi ja näet kaiken maailman siitä kulmasta joka on sinulle niin tuttu.

 

Voit olla aloillasi jos haluat mutta luulisin että haluat kokeilla voimiasi nyt jotka sinulle palautuvat pian. Näet sen kaiken uudelleen kuten näit ennen eikä mikään siitä entisestä jää pois vaan olet yhtä mahtava ja kaunis ja urhea kuten aiemminkin.

 

Minun kultainen enkelini kuten muistat minun kertoneen sinulle eräässä tapauksessa jonka kuulit. Sinä tiedät että se henkilö oli sinulle merkityksellinen ja hän on sinun apulaisesi ollut aina, hän on sinun siskosi täällä, veljesi, isäsi, poikasi, mikä vain mutta hän on sinun lihaasi ja vertasi kuin sinä. Hän oli sinun voimakas kumppanisi enkä sitä sinulle kertonut mutta hän oli sellainen ja tunnistitte toisenne kyllä. Olet nyt ihmisessäsi etkä tiedä taaskaan mitä ajatella mutta hän oli sellainen ihminen sinulle ja tiedät kyllä kenestä puhun. Hän kuulee tästä kyllä et voi välttää sitä mutta hän on iloinen puolestasi ja omasta puolestaan että tapasitte täällä maassa ettekä koskaan riidoissa eronneet vaikka elämä olikin ihmeellistä.

Olitte yhdessä monessa paikkaa ette koskaan erossa oikeastaan. Olit niin hänen vierellään että olitte erottamattomat ja katso nyt miten löysitte toisenne maan päältä! Olit hänen veljensä, sisarensa, kuka olitkin täällä maassa mutta hän tunnisti sinut kuten sinä hänet. Kerro hänelle jos haluat ei hän sitä muista mutta ei sinua koskaan aliarvioi sillä tiedät hänestä jotain mitä olen sinulle kertonut eikä kukaan muu koskaan voi mitenkään tietää sellaista. Kerro hänelle kaikki jos haluat ei se mitään. Olette yhdessä kuitenkin joskus vielä, siltä et voi välttyä eikä hänkään. Olet hänet tuntenut niin pitkään että tienne ei koskaan enää eroa.

 

Ole sinä aina oma itsesi äläkä koskaan enää se maallinen pieni ihminen. Olet minun kumppanini täällä. Kerro itsellesi että voit julkaista tämän kaiken sitten kun olet itse valmis. Minähän kerroin että tämä saattaa olla sinulle vaikeaa etkä osaa suhtautua itseesi, luulit että se oli jotain pahaa mutta tämähän olikin täydellisesti kaikkea muuta, eikö?

Sinä olet se onnen lapsi joka sait syntyä häneksi etkä koskaan enää ole Saija. Sinä saat uuden nimen itsellesi ja se on sinun ikuisesti joka on nimeltään Saija. Nyt ihmettelet miksi nimi ei muuttunut mutta sinä oletkin vain uusi Saija. Et se sama entinen itsesi joka käyttää ** ja kauhtuneita farkkuja ja ajaa vanhalla **. Se Saija joka tulee esiin ajaa taivaan vaunuilla ilman mitään velkaa minnekään suuntaan, hän tekee ihan niinkuin haluaa eikä enää kulje maanpinnalla tämän jälkeen vaan minun sotajoukoissani aina silloin kun haluaa.

 

Hän kulkee siellä maassa vain silloin kun hänen täytyy suorittaa jokin tehtävä ja se on sinulla nyt käsissäsi kun näpytät näitä sanoja tässä ihmeissäsi. Tässä on sinun ensimmäinen tehtäväsi Saijana.

Sen saatuasi valmiiksi tulet tänne kertomaan kaiken elämästäsi toisille jotka odottavat sitä kovasti. Olet tervetullut kun ymmärrät nyt uuden itsesi. Ole huoleti siinä menee hiukan aikaa etkä näe ehkä aamua ennekuin olet valmis mutta sitten sinä riemuitset niin että et enää ole sama Saija joka olit. Sinä tulet minun ryhmääni kuten kerroin ja lähdemme tehtävää suorittamaan josta et vielä kerro kenellekkään kuten sovimme eikä se tarkoita että sinun täytyy kuolla vaan sinä vain tulet tänne omassa muodossasi.

 

Kerro itsellesi että siinä ei mene elämänaikaa vaan voit olla takaisin vaikka sekunnissa jos haluat. Ei se tarkoita että joudut pakata vaatteesi ja tavarasi sieltä huoneestasi ja lähteä pois, vaan tulet vain henkimuodossa tänne ja olet kanssani. Olet nyt väsynyt joten lopetan kaiken tämän järkyttävän tekstini ja jätän sinut yksin tietosi kanssa. Olet nyt uusi ihminen josta puhuin. Olet aina ollut se. Kerro itsellesi että ei sinun tarvitse huolehtia nyt mistään, olet minun voimissani ja minä muonitan sinut ja jätän sinulle rahaa niin paljon että et koskaan enää mitään kaipaa maailmasta sieltä. Näet sen täällä. Ole vaiti itsessäsi ja kulje ylpeänä nyt olet valmis soturi jo. Kaikki sinulla kääntyi ympäri nyt tämän myötä etkä enää koskaan voi olla sitä vanhaa elämää. Ole hyvä, olet hyvä. Minun sauvani ja miekkani ei sinua ole koskaan unohtaneet, ne ovat täällä tallella ja saat ne takaisin kun palaat. Ole huoleti et näe minua nyt vielä mutta sitten kun olet valmis itsessäsi. Kerro sitten ja olet jälleen tervetullut nyt omana itsenäsi takaisin taivaan kotiin.

Kiitos vain, olen aika sanaton ja on totta että nyt joudun tätä kovasti sulattelemaan. Olet niin puhdasta kultaa että sen huomaavat kaikki ympärilläsi pian, tulet sen huomaamaan. Tervetuloa taivaan kotiini!

 

Ole nyt rauhassa ja minä näytän sinulle ihmeitä tielläsi kun kuljet jossain. Olet niitä nähnyt aiemminkin ja näet vastakin. Heräät sitten sille kaikelle kun aika on. Olet tervetullut tänne luokseni taivaaseen katsomaan ystäviäsi ja sukulaisiasi, se ei sinulta koskaan katoa vaikka et uskoisikaan itseesi. Hyvää yötä, ole kunnolla itsesi kanssa että ajattelet asioita laajasti. Ole vaiti sellaisista asioista joista et tiedä koko totuutta. Näet sitten. Näkemiin.

Kiitos, hei.