(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018)

Hohhoijaa taas että selvisi viikon eteenpäin. On selvästi meneillään suunniteltua suunnanmuutoksen ohjausta, kaikki työelämään liittyvä yritelmä on systemaattisesti sulkeutunut nenän edessä ilman omaa vaikutusta asioiden kulkuun.

Viestissä onkin tästä, että jokin "laite" pitäisi nyt säätää toimintaan jolla saavuttaa jalansija uudenlainen joka mahdollistaisi työpaikasta luopumisen tulevaisuudessa. En kyllä ymmärrä miten tämä rahataloudesta poistuminen tapahtuisi... kirpaisevasti säästöillä mennään mutta miten pitkästi.

En ole ollut lainkaan henkisessä mielentilassa näiden stressaavien asioiden vuoksi, eli en todellakaan oleillut millään auvoisella tasanteella. Mutta tuntuu hieman helpottavan, tänään sen tajusin: "jonkin uuden synnytys supistuksia ja puristuksia". Niin just. Se on taas itkulla aloitettava uusi maailma ennenkuin voi avata silmät.

 

 

8.3  Ehdottaisimme kirjaavanne jotakin uudenlaista korvaavaa tavoitetta että miten tahtoisitte valaista uudelleen suunnan tulevan. Eli jotakin siis liittyy uudelleen kuvastamaan onnellisuuttanne, mutta oletteko useinkaan hyväksyneet mitään sellaista että hän kertoisi toinen miten teidän tulisi menetellä missäkin tilanteessa.

Oletatte ettei hän toinen osaa neuvoa ja katselette miten muut tekevät.

 

Korjaatte myöhemmin valaisujanne, annatte tavallaan piankin periksi ettekä valaise vielä miten se saattaa olla mahdollista mutta pian oleilette lisääntyneessä kyvyssä kulkea massojen vaihtelevissa säkeissä.

 

Ehdotamme vielä jotakin ilmaista tavaraa katselevanne, sillä jokin tasanne kulkeutuu eteenne ollen se vielä hieman pitkän matkan päässä, mutta pian näette ettei sillä toisella tasanteella oleilu ole mitenkään vaikeaa tai vaarallista.

 

Kerro toisille miten itse oleilet, joten lisäät matkaansa oikeaan suuntaan. Kerro vielä ettei heillä tule olemaan pelastajia ulkopuolisia eikä kenenkään matkaa käännytetä väkivalloin ettekä koskaan tule olemaan vallassamme.

 

Kerromme siis miten kohtaatte jotakin toisenlaista ajatelmaa, kuunnelmaa. Kestätte enemmän kohtaloanne jos kerromme näin tulevamme pian osakkaaksenne, eikä kenelläkään tule olemaan puutetta turvata lauseisiinsa omiin.

 

Kerro vielä itsellesi miten suuntaa vaihtamalla käännätte sen kelkkanne kulkeutumaan oikealle suuntaa ettekä sulaudu joukkoon harmaaseen, vaan otatte kääntöpisteellä oikean tasanteen ja jatkatte oikeutetusti oikeaan suuntaan.

 

Nähdäksemme olette jo hieman yrittäneetkin jäljestää suuntaa ja silloin olitte oikeassa kun käänsitte katsomaan enemmänkin missä olette aikaisemmin lähteneet matkaan, jolloin korjaatte oikeaan.

 

Kerro itsellesi miten jokin tasanne esiintyy siis edukseen pian, ettekä osaa varautua sen olemassaoloon. Kuuntelette usein jatkossa vain tuulen huminaa terveisten muodossa, jolloin osaatte katsella kukin toistenne suuntaan. Miten kohtasitte toisianne, tulee siis kuulumaan myös jakeissanne tulevissa.

 

Korjaamme vielä hieman vaellustanne ettei kukaan kaatuisi maahan ja ottaisi liikaa jakeitaan odotettuja esiin. Kertaamme hieman varovaisesti mutta pian saatatte nähdä ja kuulla maisemanne todellisena.

Kerro toisille mitä kautta tulee katsella toisia kuvailuja ja korostatte kumppaneillenne otatteko esille herjaavia mietelauseita vai otatteko oikeita tahtonne mukaisia. Kertaatte siis alkujäsenyyttänne aikojen alusta.

 

Kohtaa itse se sellainen kohouma mielessäsi että millaisena tahtoisittekaan aloittaa matkaanne, tulette pian näkemään erilaisen tasanteen edessänne. Tulkaa silloin luoksemme jakautumaan piireiksi ja ryhmiksi, olkaa hyvä.

Pyyntömme laantuu tänään ehkä hieman jolloin osaatte katsella suuntaan uuteen.

 

Korostamme ettei kenelläkään sammu mikään eikä jaloitella uudessa alueessa jos odotuksenne on väärä sellaisesta alueesta. Tutkikaa ensin ajatuksianne, jota kautta useasti saavutatte oikean jakson.

 

Aloita itse sellaisesta vaarallisesta alueesta että miten teitä hahmotellaan pitämään kiinni ansainta mahdollisuuksistanne eli työpaikastanne. Aloita itse säätäen sen laitteen toimintaansa että aloitat itse saavuttaen jalansijan uudenlaisen, etsimättä liikaa ajatuksiasi uudelle jaksolle.

Korosta itse että sellainen tasanne ei saavu jos oletat pysyväsi maallisessa mammonassa kiinni.

Ole hyvä katso alueesi elinkelpoisin alue ja asenna majasi siihen, näkemiin.

 

Kiitos, millätavalla elinkelpoinen määritellään?  Ehkä katselisimme siten että mikä aiheuttaa vilun väreitä enemmän, ole jatkossa siunaava sen alueen kielenkäyttöä, muuten saatatte aiheuttaa vihaa ja hämmennystä.

Ole hyvä, siis sellainen aihepiiri sulloutuu mieleesi piankin.

Pysy valveilla aiheuttamatta häiriöitä itsellesi.

 

Olisimme vapauttaneet lähestyvästä luonnonoikusta lisätietoa, ole hyvä valaise miten se saattaa pyyhkäistä jäljettömiin kokonaisen ihmiskunnan kansoja. Kertaa vielä ettei se liity suoranaisesti tähän aikojen väliseen taisteluun, vaan juuri siten katselette itsekin että sellainen suunnanmuutos saattaa aiheutua.

 

Piirretäänkö miten lähestyvä luonnonoikku pyyhkäisee kansoja?  Lähestymme asiaa toisella tavoin, emme kuvaile mitään sellaista tapahtuvaksi kirjaimellisesti vaan ottaisimme haltuumme toisenlaisen arvokkaan taajuuden. Näkökulmanne saattaa lisääntyä mutta oleilkaa vielä entisessä maailmassanne olkaa hyvä. Etsikää ratkaisuja, kulkekaa väärään mutta olkaa hyvillänne pian.

 

Olisimme vapauttaneet vielä hieman lisää sellaisesta jakeesta että miten korjaatte toisinaan väärää ajatusta suoremmaksi, että siinä tavallaan suoristuu liian vähäisesti jotakin uutta mukaan. Olkaa hyvillänne, osaatte jo matkata uudella tavoin, olkaa jakeittenne perusteella hyväksyttyjä olemuksia.

 

Pysytelkää uskollisena sellaiselle että mitä tahansa käännätte tulevaisuudessa, olette sen kaiken jakeen ansainneet.

 

Luotamme sinun osaavan katsella entistä useammin juuri niitä jakeita että miten kohtaatte ongelmianne ja olitte kuitenkin luottaneet avun saapuvilla olemiseen.

 

Olet itse kirjoittanut paljon ja näet pian mitä se kaikki jae sisältääkään uutta asiaa. Kohtaamme pian oleilussanne, näkemiin.

Aloita itse sanoittamalla lisää, ole kaunis ja hyvä.

Kiitos.

 

7.3   Olemme kertoneet teille uudistetusta maisemastanne, olkaa vaiti vielä vähän aikaa mutta kyllä pian alatte saamaan näkyjä ja visioita. Otaksumme teidän osaavan katsoa niitä asioita oikein, eikä kenelläkään puutu iltapuhteistaan asioita kun hän kertoo toisille kokemuksistaan.

 

Olisimme myös kerranneet miten kohtelette toisianne mutta ilman muuta saatte kohdella kuten tahdotte, vaan sekin jae kertoo kuitenkin liikaa kansalaisten maksukyvyttömyydestä.  (ehkä että rahapula, säästötoimenpiteet työssä, aiheuttaa kiistoja...)

 

Ole hyvä kerro itse miten tahtoisit jatkaa maailmassasi, kirjoitatko vai piirrätkö vai matkaatko enemmänkin haaveilumaailmassa?

Kirjoitetaan vain tai piirretään, ei väliä, kiitos.   Ole hyvä, kohteliaasti ottaen kerromme teille siirtyvämme hieman loitommalle asioistanne vaativaisista mutta eritoten kuitenkin usea kertoo havainneensa ettei ottanut vara-avaintaan matkaan vaan lähti kuitenkin enimmäkseen varovaisena luottaen ettei hän toinen henkilö kulje vikasuuntaan.

 

Ehkä kerrotte toisin mutta yritimme valaista miten luotatte joihinkin matkalaisiinne ja toisiin ette lainkaan. Oletatte heidän kääntyvän vastustajaksenne ollen se väärin hieman vastustajallenne mutta eritoten itsellenne ettette ota heidän taakkaansa kannettavaksenne vaan jätätte heidät oman onnensa nojaan. Eritoten itse välttelette kuitenkin luottamasta keneenkään ettekä sijaitse luottamuksen tasolla oleillen kuitenkaan jatkossa ellette itse siirrä sitä maisemaanne.

 

Kerro olevasi hieman karkuteillä että mitä tahtoisit tehdä jatkossa mutta oleta kertovasi kuitenkin toisille miten jatkat, ole hyvä jatka siis eritoten ettei kukaan toinen astuisi harhaan. Oleta tietäväsi käyttäytymisesi syyt mutta oleta myös pysytteleväsi enemmän vasemmalla liikaa. Kerro ettei toisilla jatkossa ole mitään vaaraa kamppailussaan vaikka siltä toisinaan kuvastaisi, vaan enemmänkin ovat itse sekaisin itsessään.