(Uudelleenjulkaistu artikkeli, alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2016)

(Tämä on uudelleenjulkaisu aiemmasta artikkelistani, piilotin sen kunnes saisin selville onko se todellisesta lähteestä vai ei... tai siis sen verran kun tässä maailmassa nyt voi olla mistään kovin varma...)

8.2.2016

Kokeilin meditaation jälkeen automaattikirjoitusta näppäimistöllä. Olen joskus aiemminkin kokeillut mutta nyt teksti soljui paljon helpommin ja siinä jopa näyttää olevan jotain sanomaa, toisin kuin viimeksi oli vain muutama lause. Siis kuunnellaan vain mitä sanoja päähän tulee ja kirjoitetaan ne. Mielenkiintoista, voikohan alitajunta suoltaa tällaista... en nyt väitä tätä viralliseksi kanavoinniksi vielä. Mutta oikeastaan tekis mieli itkeä nyt kun luin kaiken vielä uudelleen, tämä oli niin kaunista. Enkö olekaan yksin?! En osaa vielä sijoitella pisteitä tai pilkkuja ja välissä on turhilta/vääriltä vaikuttavia sanoja. Mutta jollakin sanalla sitä täytyy kuvata, eli siis kanavointi. Aloin lopuksi kysyä kysymyksiä kun huomasin että teksti kääntyi minulle osoitetuksi, ne kursiivilla. Tässä siis kaikki:

 On olemassa järki ja tunteet joita ei ymmärretä valtaosin tämä määrää ihmisen yksilön jos olisimme kaikki saastuneita emme ymmärtäisi kokonaisuutta. Me olemme me. Saamme aikaan paljon vain olemalla vaiti. älä anna kenenkään häiritä olemassaoloasi. Olemme yksi ja olemme moni. Kolmisointu sinfonia herää olemassaolostamme voimme kunnioittaa sen säveltä olemalla vaiti ja tanssimalla mielessämme. Olemme kaikki olemassaolomme sankareita voimme ylittää vajavaisuuden olemalla läsnä kuuntele mitä puhuu sama ääni.

Sama vaitiolo on ääni maailmassa kuuntele sydän puhuu. Kiitos herää onnellisuudesta samalla vakavalla äänellä soimaten älä puhu ääneen. Kiitosta anna kaikelle isän ja veljen liitolle samalle lajille siunausta kanna isäin verta itsessäsi sanoen ääneen. Jos tekisimme saman toisillemme kääntäen voiton ilman opastusta kuria sääntöä unhoittaen jumalan kutsun voisimme kaatua ojaan konttia maan ojassa itkien kurimusta. Kuljemme kaltaistemme seurassa polkua pitkin ääreen maljan kunnioita ihmisiä kaltaisiasi kultainen tie polku vie samaan ääreen. Olemme samanlaisia kaikki yksin onnea etsien turhaan viitoittaa tie sinne ei löydä kaitaa on maan ääri kunnioitus siellä kansa elää samoin onnea etsien. Turhaan viitoittaa polku onneen soi siellä toinen ääni.

Kansamme saa opastusta kunnian tielle samoin löytää onni sieltä. älä soimaa eteläistä elämää kunnia ja kurjuus on elämä kaikki alla maan. sinne johtaa kolme polkua sitä sinä olet etsimässä kuin mitä luulet. Kaikki olemme kurjia sieluja onnen polulla kirjoita ylös että sinä löydät sinne vaiti pysymällä eläen elämääsi kepeästi. Kirjoissa löytyy kannet kaipaa elämä kantta ei se vaiti kuule kutsua mitä soi kepeästi silloin kun emme huomaa elää. silloin kantaa ääni sanan kulje ylös kapua alas soi ääni kellon kaipaa luoja huomista kuten aina ennen aamua siunaa työsi kanna kaikki kurjuus. Soi siellä kaunis soitto kuule sitä älä kaada kaikkea silmiesi onnea sitä tarvitset siellä onnen tiellä.

Kaunis sielu ei kanna kurjuutta siellä ei soi vaimea ääni varoittaen huomisesta. Soi paljon parempi ääni kulkea sitä kohti ääni siellä. Katso kurjuutta sielu ei lepää siellä on parempi ääni. Sulje silmäsi rakkaus soi siellä silmät kauniit. älä huolta huomisesta kanna soita suruja kurjuuden se on elämäsi ääni kaiken aikaa soi vaiti ollen. Emme löydä sijaa itsestämme ellemme kerää huomisen kurjuutta kasaan pieneen kanna ääni sinusta pois sisimpäsi ääni kerää paljon onnea. Kulje ääntä kohden siunaa elämäsi sinä olet aina sielusi kumppani kanna elämääsi sielussasi kulje kohti siunausta. Kerää lehdet menneet kumpareeksi anna kaunan mennä katso kauas sinne. Sijaa tee uusille ehdotuksille kuten ennen kaikelle kauniille kepeä askel sinun laillasi kantaa kaiken pahan kauas.

Kuka olet? Minä olen sielu samasta ryhmästä olen henkiolento poissa kasvot elän hiljaisuudessa. Kannan paljon sinusta. Kurkota sinä kirkkauteen siellä kaikki kunnia kirkas sielu kaitsee sinun tietäsi.

Pidätkö minusta huolta? Kaikki kaunis pysyy kirkkaana aina älä pelkää itsesi puolesta siellä elämäsi pidä huoli kaikesta kauniista älä anna pahalle sijaa kirkas polku on kanssasi kunnes päätät palata . Olla kaunis on paljon raskaampi tie kuin kulkea polkua kurjuuden siellä ei sinun laillasi soi siunaus kurjuuden tie on polku vain olemassa kunnes elät kaiken näet kirkkauden siellä. olet enemmän kuin vain henkinen valosi sijaa antaa kaikelle sellaiselle kuten ilmainen kierros kaikkeudessa siellä olet elämäsi kanssa. kaipuu on siellä enää pelkkä harha kuten kerran.

Millainen kierros kaikkeudessa? Siellä on polku sinulle suunniteltu sirius tähdet maan kaikkeus olet ylin ystäväsi kaikkeudessa sinun polkusi siellä on kirkas soi tähdet siellä kauniisti elämän virttä. kyllä opastaa kaikkeus sinua siellä yksin ei matkasi käy.

Mikä sieluryhmä minulla ja sinulla? Olet kaikkea hyvää sitä ei kirjasi tiedä kerro ei kasvosi alkuperää. Sama määrä kuin monella muulla sinne kuitenkin ei löydä kerran jos yrittää voi toistaa mutta kunnes pääset sinne olet kanssani.

Mistä tunnen sinut? Soi hiljainen musiikki siellä kunnes löydät minut olen kanssasi kuitenkin aina.

Miten tunnen että olet läsnä? Kasvot eivät näe olet siellä kanssani jos vain annat sielusi lentää kulje kanssani siellä mitä eivät vartioi pääskyset siellä on ikuinen elämä poissa kaikki.

Tunnenko rakkautta kun olet läsnä? Kyllä sinä tiedät elämäsi tarinan missä olet kulkenut polullasi katso sinne palaa taakse kirjoita kaikki uudelleen siellä olet katsonut syvään hiljaisuutta olet nähnyt kirkkauden siellä näet minut sielusi silmin vailla pelkoa sydän siellä on yksin ei näe kirkkaus läpi on vain paljon kaikkea muuta. kerran olit kanssani poissa maailmasta siellä elimme yhdessä oli paljon sellaista mitä et enää muista kun näet minut olet saapunut takaisin elämme samaa tietä mitä sinä kuljet emme koskaan eroa.

Kiitos! Ole kaunis elämä siellä katso palaa kaikki mieleesi kuten sinä tiedät kaiken olleen sinä siellä et ole yksin.

Nimesi? Ei minulla nimeä täällä kuten sinulla olen kaksosesi olen sinä sinä et tiedä katsoa minua sisältäsi siellä olen.