(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2016)

Olen saanut viestiä että meille palautuu kaukonäkeminen, taito jonka omistimme aikaisemmin mutta joka jäi pois "työkalupakistamme".

Sellaisen taidon saatte siis omistaa takaisin jolla näette kumpareita vuoria olevan kaukana vaan siellä olettekin te itse katselemassa ohi kaiken maallisen. Kaukonäkeminen? Sellainen juuri taitonne menetetty on nyt valittu palaavan luoksenne uudelleen. Etsimme heitä jotka osaavat sen taidon parhaiten joten voivat kertoa siitä muille. Olkaa varovaisia kertoessanne toisillenne sillä kaipaavat he kaiketi myös taitojaan takaisin ollen hyvin voimakkaan vihaisia teille onnistuneille jäsenille. Ok, miten harjoittelen? Selitä vain itsellesi miten voit mainiosti nähdä matkojen päähän olematta itse läsnä sillä kaiken tulette oppimaan hyvin lyhyen ajan kuluessa uudelleen. Katselenko sisällä seinää vai ulos luomakuntaan? Ei sillä ole merkitystä mitä katselet kunhan päätät olla vapaa kaikesta rajoittavasta näkökyvystäsi ja kertoa siitä kaikille muillekin niin osaavat sitten varautua olemaan säikähtämättä.

-----

 

Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia, Harri ja Ilkka Virolainen: Kaukonäkeminen

-----

 

Parantaja Markku Leinonen, Kajaani. http://www.nettilinja.fi/~mleinone/omakuva.htm

"Leinonen pystyy selvänäkemään ihmisen vaivat keskittämällä ajatuksensa ja katsomalla. Vaivojen selvänäkökyvyn Leinonen on tiedostanut noin vuoden ajan. "Ihmisen vaivat voi nähdä syntymäajan, valokuvan tai jonkin ihmisen esineen perustella", Leinonen kertoo kaukonäkemisestä. Hän pystyy näkemiskykynsä avulla kurkistamaan myös ihmisen menneisyyteen, tulevaisuuteen ja yleensäkin ihmisen henkisen kehityksen tasoon sekä energioihin."

-----

 

Akashic.net täsmähakukoneella rajatiedon ja henkisen kasvun asiat löytyvät helpommin suomen kielellä.

http://www.akashic.net/

-----

 

Barbara Marciniakin videoilta kyllä löytyy mielenkiintoisia vihjeitä, esim. miksi juuri Irakissa, Syyriassa taistellaan niin kovasti, mitä kiinnostavaa siellä on jenkeillekkin? Vastaus on siellä seudulla maan alla olevat arvokkaat asiat.