(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2016)

E-kirjanihan julkaisin marras-joulukuun vaihteessa 2016, kun niitä vaivalla kokosin...

Olen lykännyt kirjan suunnittelun aloittamista koska se yksinkertaisesti tuntuu pelottavalta ja liian isolta tehtävältä, siis tämän asiasisällön suhteen. "Minäkö kelpaisin tekemään sellaisen...", "Ei sitä kukaan arvosta, käsittävät väärin...", "Ehkä olen itse käsittänyt kaiken väärin...". Olen käynyt läpi tekstejäni ja siellä oli paljon jo unohtamiani asioita, olen istunut vain lukemassa niitä uudelleen kykenemättä tekemään mitään. Sitten on niitä pelottaviakin kohtia lihallisen aikamme päättymisestä pamaukseen mutta siitä pimeästä ajasta ei kerrota useastikaan koska "olet hyvän sanoman lähettiläs etkä tuhon ennustaja". On vaikea keksiä kirjalle kuvaava nimi, on vaikea tiivistää takakannen esittelyteksti, mutta aloitettava on. En edelleenkään koe että minun pitäisi itse olla keulakuvana, on jotenkin täysin selvää että olen vain kasvoton kirjuri. Yksi monista.

 

Kävin läpi erilaisia omistamiani kirjoja keksiäkseni mikä malli olisi sopivin ja selasin erästä kirjaa josta löytyi hieno teksti:

"Jumala", sanoo runoilija, "anna minulle suuria ajatuksia". Tätä rukousta toivoisin kaiken nuorison ja etenkin sivistyneen nuorison hartaasti rukoilevan. Mitä ihminen suurten ajatusten ohjaamana voi vaikuttaa, se elää iankaikkisesti ja kantaa hedelmää, vaikka hänen nimensä olisikin unohdettu.". -  J.V. Snellman

~*~

 

10.11     Viimein sain hahmoteltua kirjan kannet ja esittelytekstin eikä ollut edes vaikeaa, tästä alkaa kerääminen pdf:ksi ensin. En ole päättänyt minkä kautta julkaisen mutta omakustanne siis. Ei ole väliä menestyykö kirja vai ei, tämä oli jotain mystistä elämäntehtävääni liittyvää eikä sen arvo mitenkään riipu menestystekijöistä.

http://hidastaelamaa.fi/2015/05/nain-kirjoitat-kirjan-asiantuntijan-7-vinkkia/

 

~*~

Te jotka luitte viestejäni alusta saakka katsokaapas näitä, häneltä jo kaksi kirjaa saatavilla:

http://www.energiahoitaja.fi/k_2016_11.html#1146