(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018)

Näin kerran erään unen jonka käsitän tulevaisuudeksi: Olin eräässä rakennuksessa opiskelemassa, lähdin sieltä kuitenkin ulos koska olin mielestäni opiskellut huonosti. Otin liukuportaat mutta ne lähtivätkin kovaa vauhtia alas ja ehdin vain viimetingassa potkaista alhaalla olevan portin auki. Tulin ulos jossa ihmiset juoksivat kauhuissaan kuka minnekin, jotkut siihen rakennukseen josta tulin. En oikein nähnyt mikä oli vialla. Eli ehkä tarkoittaa henkistä kaaosta ja olisi vain kannattanut opiskella, tässä "rakennuksessa" missä nyt kuvaannollisesti olen.

Olen myös nähnyt toisen unen rakennuksesta jota tuuli riepotteli, olen sen tänne joskus kirjoittanut. Siinä oli jollakin tavoin joustavat seinät ja pysyimme turvassa.

Sitten korvassa soi...

 

Viesti 30.5.  Olisimme mielissämme jos päättäisit aloittaa virallisen osuuden kaikesta sävelmästämme, ole hyvä sanoita tänään jos otat vastaan?  Kyllä, kiitos.

Ole hyvä sanoita siis että miten tarkkaan kuulette jotakin uudenlaista toivottua lausejakoa vai olisitteko mieluiten ottamassa vastaan toivotunlaista muuta asiaa. Osoitamme näin uudistavamme kyselyämme. Ole hyvä vastaa miten itse tahtoisit sanoittaa? Pidän kyllä kirjoittamisesta mutta myös maalaamisesta, olisivatko kuvat hyvä idea?

Olisimme viivästyttäneet hieman sitä aloitustasi sen maalauksen suhteen, aloita toki jos itse tahdot mutta oleta pysyväsi varjossa. Korosta vielä itsellesi lisääntyväsi kaipuusi määrässä, pysy siis jatkossa matkassa, ole hyvä näkemiin. Ok.

Tarkoittaako virallinen osuus sävelmästä mitä? Ole hyvä vain, valitse miten tahdot esiintyä, pakko ei ole tehdä mitään mitä et toivo osaksesi. Näkemiin.

Voinko ajatella olevani kontaktihenkilö? Ole hyvä, esiinnyt miten toivot.

Mutta mitä te toivotte? Ole hyvä valikoi millaisen toivomuksen esittäisit meidän suuntaamme, näkemiin.

Toivon kyllä että voisin toimia virallisena kontaktihenkilönä. Ole hyvä esitit toiveesi ja se tulee toteutumaan, näkemiin.