(Palautus piilotetusta artikkelista julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2013).

Oli mahtava täysikuu, harmi että en ole valokuvaustaitoinen. Joulukuusi olisi täytynyt siis jo noutaa nousevan kuun aikana, laskevalla kuulla katkaistuna se varistaa neulaset. Ajattelin aattona ajella pidemmän kaavan kautta viemään kynttilöitä sillekkin haudalle joka on ollut pimeänä ja kukatta jo vuosikausia, mikä häpeä. Tiedän että joka ikinen jouluaatto se isä joka nyt makaa siellä haudassa, toi pojalleen siihen kynttilän. Tänä jouluna siellä on valo, lupaan sen. Mun maallisella polulla se on pieni lenkki.

Kävin katsomassa mummoa. Hän oli kuullut kaunista soittoa ja laulua, ehkä ollut jossain tajunnan rajamailla taivaallisessa konsertissa. Söimme (syötin hänet) ja lueskelin vanhoja muistoja joita löysin netin syövereistä hänen kotipaikkakunnastaan. Muisti kaikki henkilöt ajalta ennen sotia. Aika tuntuu jakautuneen aikaan ennen ja jälkeen sotien, vuosista viis.

Olen lykännyt epämiellyttäviä päätöksiä ja asioita loppuviikkoon, nyt se on otettava taas asiat hallintaan. Tehtävä päätöksiä, vain siten elämä taas menee eteenpäin. Pelkää niin tekevänsä vääriä ratkaisuja että ei halua tehdä mitään. Taas se pelko. Kyllä se jotenkin aina suttaantuu, kaiken ei tarvi olla täydellistä, kunhan teen niin kuin itsestä tuntuu, en muiden parhaaksi niissä asioissa jotka ovat omiani.

"Hengellisissä" tutkimuksisani olen edennyt automaattikirjoituksen piiriin. Huomasin että se sama energia joka liikuttaa mua kun meditoin, liikuttaa myös aika siististi kynää. Pidän siis vain kyynärpään ilmassa ja annan sen kynän kulkea. Useimmat muodot ovat niitä samoja eli O ja I miten päin milloinkin. Eilen sain aikaan juurikin niitä, vaikka yritin kysyä mielessäni nimeä. Onko joku henkioppaani vai millä nimellä kutsun jotain "Jumalaa" josta en oikein tiedä mitään. Tänään muodostui peräkanaa kirjaimet J, O, O, D ja sen perään 4 ja 0 tai O. En käsittänyt mitään. Kunnes katsoin googlen kuvahaulla:

jood2-normal.jpg

"Jood means generosity in the Arabic language. It's a girl name." (generosity=anteliaisuus). Ja yhtenä merkityksenä tietysti Juutalainen, Juuda (Abrahamin pojanpojanpoika)... en tiedä mitä tämä tarkoittaa? Israelia? Mun henkiopas on Juuda?

Tässä piirrokseni, seassa on alkuvaiheessa tulleita ympyröitä mutta kauniin pikkuympyräkoristeisen J: jälkeen tulivat peräjälkeen siis O, O, D (kumossa koska paperi loppui, harvinaista oli tuo puoliympyrä joten tajusin sen selvästi D:ksi)  ja 4 ja O. Ehkä 4 on vain tähden sakara ja niitä olisi tullut lisää mutta käteni väsyi ja lopetin tuohon. Eipä tämä ole uskon asia, intuitiolla mennään ja odotan kyllä lisää merkkejä ennenkuin tunnustan itselleni tässä olevan jotain.

jood-normal.jpg

"Ainoa todella arvokas asia elämässä on intuitio" - Albert Einstein

No eipä kauas kyllä heittäisi, olen aina pitänyt arabialaisvaikutteisesta musiikista, sulttaanitarinoista, itämaista...

http://www.youtube.com/watch?v=4j9zX2GRA9M