(Uudelleenjulkaistu artikkeli piilotetusta julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2014)

"Helmikuu on superkeskittynyt kuukausi, mikä fokusoituu loppuunsaattamiseen, irtipäästämiseen, kurssikorjaukseen ja olemuksemme harmonisoimiseen uudelle tasolle. Tämä valmistelee meitä maaliskuuhun, jolloin hyppäämme vihreän taikahevosemme selkään, vihreät valot syttyvät ja alamme laukata pikaradalla." Lähde: Solara (Luxonia)

Ei ole tullut suruvalitteluja mulle, eikai se ole tapana jos ei tavata henkilökohtaisesti. Huomaa ettei ole ystäviä enää lapsuuden naapurikavereissakaan jotka jo varmasti on kuulleet mummon poismenosta. 

Pääsenköhän hautajaisiin. Olen laittanut kaiken arvokkaamman omaisuuteni myyntiin, autosta lähtien. Kelarahaa en ehdi saada hautajaisiin mennessä ja jos auto menee kaupaksi, ei mulla ole sitten kyytiäkään. En voi ottaa vastaan sitä työpaikkaa jos sen jostain kumman syystä saisin. En voi enää lainata vanhemmilta ja ketään muuta ei ole. Ei kaikilla ole rikasta miestä joka elättää.

Aina uteliaana löysin youtubesta kuolema-meditaation, kuvitellaan koko kehon jäätyvän, olevan kuollut ja samalla se uusiutuu. Olen tunnustellut kuoleman ajatusta nyt hyvin tarkkaan, en koe itseäni masentuneeksi mutta kuolema olisi ystävä itsellenikin tähän ikuiseen rahanperässä juoksemiseen. Toisilla lapsenlapsilla on perheet, lapset, mulla ei ole mitään. En ole saavuttanut mitään, niin se vain on. 

Viime yönä heräsin ja peukalolla oli "asiaa". Tunsin päälaella jonkin painalluksen, en tiedä oliko se mitä, tietenkin havahduin että mummoko kävi. Yritin katsella ympärilleni ja jutella mielessäni mutta en saanut mitään vastausta. Meditoidessa erään kerran kyselin onko mummo täällä, näkeekö hän minua ja käsi meni kolmannen silmän kohdalle silmien keskelle. Näkee intuitiivisesti, korkeammalla tasolla? Lähtemisestä näin unen että oltiin jossain missä lie leirikeskuksessa, joku äiti hyvästeli tyttärensä ja minä aloin keräämään patjaani lattialta. Ei mitään selvää viestiä edelleenkään.

Paras ystäväni lähti nyt sitten, en tule koskaan saamaan toista samanlaista tilalle.