(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2017)

Olen kirjoitellut muutamia viestejäkin mutta en ole ehtinyt niitä puhtaaksikirjoittaa enkä julkaista. Olen yrittänyt sisäistää uuden informaation andromedalaisista, suunnitella nettisivujen pohjaa ja jotain logoa. Haluaisin niissä esiintyvän samanlaiset hopeiset tähdet jotka olen nähnyt silmissäni pari kertaa mutta ei ehkä onnistu ilman hienoja ohjelmistoja. Videoeditorilla sain sentään harjoiteltua liikkuvan pohjan videoita varten jos joskus saan niitä tehtyä. Ei vain riitä aika ihan kaikkeen ja kuitenkin haluaisin ne itse tehdä...

Mutta kuvan selitys nyt siis. Kuvaan muodostui ensin alle suora viiva- kiemura viiva viereen, niitä pari kerrosta. Sitten keskelle ketju ja siniset pisteet. Maalailen toki useammin jatkossa, tämä on taas vain näitä yksinkertaisia kuvaannollisia piirroksia ja haluaisin kyllä jotain konkreettistakin jo esille kuten esimerkiksi mikä on "enkeli" ...

 

Mitä maalauksessani kuvattiin tänään?  Esitimme siinä puhtaita näkemyksiä olemuksenne satumaisista luonteista, vaan siinä esiintyi myös sellainen kierouttava aspekti jotain sekannnusta jota te osaatte kyllä sekoittaa aina mukaan jokaiseen asiaan ja silloin näkemyksenne syntyy olemaan liian monimukainen ettekä milloinkaan saavuta sellaista rauhaa mieleenne kuten luonteenne mukaisesti kykenisitte.

Sillä ensin teille syntyy mielikuvia uusia joita sovitatte ensin vanhoihin kuviinne ja sitten oikaisette uusia tapahtumia jotenkin selviämään, jolloin esiinnytte jälleen onnistuneesti suoraviivaisesti kunnioittaen kuitenkin aina aikaisempia tapahtumianne ettekä valaise mitään sellaista uudenlaista käsityskykyä vielä, vaan sellaisen omistatte tulevaisuudessa voimme näin paljastaa tapahtuman.

Esitimme niillä lukituilla jaokkeilla esiintullutta pyrkimystä esiintyä edukseen yksin ryhmässä ja silloin näette todellisena sen joukko voimanne joka teitä kaikkia yhdistää, ettekä valaise siitäkään vielä mitään vaan ensin teille syntyy se käsitys luoksenne yksin ja otatte osaa kaikkeen entistä kauniimmin.

Yhdistytte uusiksi jäseniksi taivaankannen ettekä epäile enää muualta saamaanne näkemystä, sillä ensin korvanne epäilevät kaikkea vaan sitten voitte hengähtää ja sitten jatkattekin samaa matkaa.

 

saijankirjatM.jpg