(Uudelleenjulkaisu piilotetusta artikkelista julkiseksi, alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2014)

 

"If you have wanted to change residence and move for some time and have not yet done so, there was an opportunity in 2013 but many of those doors were closed because the places you needed to move to were not yet ready for you, and your own healing and transformation were not yet complete. 2014 opens new opportunities for this to happen, be sure that you are focused on the kind of life and lifestyle you want to experience, the kind of friends, community, social network and experience you want to have in your new place. That is what will determine where you move to."

Okei.

Tein tänään ekan päivän harjoituksen Grigorin kirjasta. Tuntuu hiukan hölmöltä mutta hei, jos se mentalisti näki viat lentokoneissa, mäkin pystyn pian mihin vain.

Eka oli helppo, olen selvästi yhteydessä maahan oikean jalan kautta. Näin myös ajatuksissa että kävelin sitä kesämökkiäni kohti, olin yhteydessä siihen paikkaan. Toinen numeroharjoitus oli vähän vaikeampi hahmottaa, kuvittelin 7 numeroa taivaankannelle ja se miellyttävin yhdistyi kesämökkiini pallon sisällä. 9-numeroiset katsoin vain rivinä näytöllä ja poimin siitä sopivimman pitkän pohdinnan jälkeen. Tuntui että oikein mikään numero ei erottunut muista. Yhdistin sen tälläkertaa erääseen toiseen haaveeseen joka liittyy fyysiseen itseeni, ei kai ole määritelty montako haavetta saa olla? En oikein osaa päättää mihin eniten keskittyisin joten katsotaan tuleeko joku tärkeimmäksi ajan kuluessa.

Kolmas harjoituskin oli todella helppo, olin osa televisiota, sen takana olevan lampun valonsädettä, kellon viisareita, koneistoa, ikkunan lasia, tuulta, puun havuja, mahlaa, multaa, kukkia, siitepölyä, perhosia...

Muuten mitään suurempaa rakkaustunnetta ei ole sattunut, hajanaisia kokemuksia, harjoitus näkemisiä, unia:

- eräällä tutullani on migreeni ja säteilevä kipu ruumiissa: murha (käsitin inkarnaatioksi josta heijastuma ruumiilliseen kipuun)

- tiesin että kissa on huoneessa yöllä, heräsin ja tarkistin asian niin olevan. Heräsin myös aamulla aika varhain ja mieleeni tuli sukunimi joka saattoi laittaa sähköpostia. Se oli laittanut aamulla.

- äidilleni viesti hänen kuolleelta isältään: suru (itkin meditoidessa kyseltyäni hänelle viestiä, spontaanisti ilman omaa tunnesiirtymää). Näin myös miten pitelin oikealla kädellä sylissäni vauvaa (se isä siis katseli lastaan). En onnistunut saamaan mitään muuta viestiä.

- käsiäni ei enää ravistella sillä vamma on hieman parantunut, nykyään hoito on venyttelyä meditoidessa

- mua ei ole enää herätetty yöllä sen jälkeen kun säikähdin ja kielsin. Nyt olen yrittänyt viestiä ymmärtäväni tarkoituksen, mutta saan vain normaalia rakkauden tunnetta, enää ei tunnu mitään "virtausta"

- sydän-olkapää napautus tarkoittaa rakas-ystävä. Keskustelen kaiketi lähinnä korkeamman oman yli-itseni kanssa joka mua myös hoitaa aina. Se tervehtii silmäniskulla olevansa paikalla (oikea silmäluomeni nykii) ja sormeni liikkuvat tahattomasti.

Uuden vuoden aatto oli aika hirveä, ihan hirveä oikeastaan vaikka en missään ollutkaan. Epäonnea, surullinen ja kiukkuinen fiilis. Onneksi se on ohi. Joku muutos on tulossa, kyllä. Harmi etten tajunnut lähteä kotiseudulle uutta vuotta viettämään niin kuin olisin halunnut, koska opin ajattelemaan MYÖS itseäni välillä?!

"Vuodenvaihteen lataus katkoo selkiä
Vuosi lähestyy loppuaan, mutta astrologiset lataukset sen kun kovenevat. Joulun ja Uudenvuoden välinen aika tulee olemaan äärimmäisen jännitteinen Auringon, Merkuriuksen ja Marsin osuessa viikon sisällä tarkkaan T-Ristiin Uranuksen ja Pluton kanssa. Tämä voima purkautuu vastustamattomasti tavalla tai toisella ja jokaisen on päätettävä, miten siihen omassa elämässään suhtautuu.
Voit lähestyä tätä jaksoa kahdesta toisistaan täysin poikkeavassa energiatilassa, kuten kaikki muutkin ihmiset.
1. Latautuneena käyttämään kaikki mahdolliset henkiset kykysi ja lahjasi omalla polullasi pysymiseen ja tarvittavien päivittäisten ratkaisujen tekemiseen. Ratkaisujen, joista jokainen vaatii itsetietoisuutta ja ehdotonta itsenäisyyttä.
2. Hermostuneena ja ahdistuneena pyörimään omassa liemessäsi koko ajan kasvavassa paineessa olosuhteita ja läheisiäsi syytellen. Tuloksena armoton väsymys ja terveydelliset seuraamukset." Lähde:Astro