(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupvä 27.2.2018)

Mystisen vastustavaa on elämä toisinaan, tarkasti saa miettiä keneen ihmiseen tai työpaikkaan luottaa. Istuin hämärässä mietiskellen näitä, kun naapurin koira päätti aloittaa yksinäisen ulvonnan. Teki mieli yhtyä mukaan. Ehkä me kaikki täällä ulvomme laumaamme, tietämättä oikein mitä.

dog.jpg  faunaImage.com

 

Näin eräänä aamuna jälkiunihorrosta jatkaessani vielä tunnin verran, "unen" jossa iltataivaalla oli valtava määrä valopisteitä, jokainen liikkui itsenäisesti mutta suurina pyöreinä ryhminä tai ryhmittyivät paikoilleen siinä katsellessani sydämen muotoiseksi ryhmäksi. Eivät siis yksittäin hajallaan olleet kuin tähdet yleensä. Tultiin jonkun porukan kanssa ulos juuri ovesta ja joku ne minulle osoitti että katsoppas nyt. Olin riemuissani että "vihdoinkin!" ja kaikki muutkin olivat ainoastaan rauhallisia ja hyvillään, kaikille oli jotenkin täysin selvää mitä se oli.

 

Ainiin, "taas outo valoilmiö taivaalla, 22.2" :  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802222200765871_u0.shtml

Lukekaa kommentit myös.

Näin itsekin tähdenlennon pari päivää tuota aikaisemmin, se ei kyllä edes yhtään himmennyt lentäessään vaan oli melko kirkas.

 

Kuulin unihorroksessa myös lauseen jossa kerrottiin että saan jatkossa vastaanottaa viestien uuden osan ja julkaista sen maksullisenakin kirjana jos koen sen tarpeelliseksi. Katsotaan koska tämä välitys alkaa, nyt on ollut hyvin niukkasanaista viestiä.

 

Kysyin asiaa :

"Käsitinkö oikein että jatko-osa tulee kirjoituksia? Olisimme vapauttaneet heille jäämistöstään puutteita, illman muuta aloitamme jatkaen kolmannen osan kaikesta, ole valpas ja kirjoita.

Mitä aihetta tulevat käsittelemään? Korjaisimme niitä menetettyjä puutteellisia varusteita matkalaisen, korjaamme siis enemmänkin väsyneeksi kääntynyttä taivallustanne suoremmaksi.

Näettekö milloin pääsen kirjoittamaan rauhassa? Ole hyvä aloita silloin kun tunnet sen suureksi velvollisuudeksesi, ole hyvä jatka iloiten. Olemme vapauttaneet teille uudenlaisen tehokkaan välineen, sen avulla luotte jo uudistuksia. Se on sellainen tarvike jota voitte käyttää kun tarvitsette apua maallista. Kummallista on se vielä, mutta ilman apua olisitte valveilla heille toisille voimille. Usko kaiken tulevan paremmaksi, ole kaunis."

 

Olen kirjoittanut hyvin vähän... niistä vain pätkä:

"Kohta pian tulette näkemään miten kohtalokas tapahtuma sulkee liittolaistenne haltuun ottamat jakeet, jolloin ikään kuin katselette piankin kaikkea ulkopuolisen näkökulmasta vaikka oleilettekin yhä maanpinnalla.

Millainen tapahtuma, mistä tiedämme että se on pian käsillä?  Ehkä ilmoitamme itse sellaisen lähestymisestä, olkaa vajaamietteisiä mutta luottakaa uudistamisen prosessiin."

***

 

https://yle.fi/uutiset/3-10092435

***

 

Pidän nyt taukoa blogissa, ellei muuta ilmene. Heipähei hetkeksi!