(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2018)

"MITÄ TAHANSA TULEVAISUUDESSA TULETTEKAAN AJATTELEMAAN, TEETTE SEN JOUKKOTIETOISUUDEN KAUTTA, JA HYVÄKSI KOKONAISUUDELLE."

 

Viesti 17.4  "Ole hyvä aloita jäsentelysi ilmoittaen toisille kamppailijoille näkemyksestäsi joka pohjautuu oleelliselta osin juuri tähän maailmalliseen joukkokuulemiseen Aloita juuri siten miten tahdot. Ole hyvä siis sanoita ensimmäinen jae sanastoa jota tulemme useasti jatkossa aloittamaan.

Peru ensimmäinen tapaamisesi sen ihmisen kanssa joka kiinnosti sinua eilen, näkemiin aloita juuri siten kuin tahdot.

- Entäs raha, kysyn taas? 

Ole hyvä sijaitse vapaassa uskossa että mitenkään tulette enää tarvitsemaan kuuluisaa rahaanne.

 

- Miten se voi olla mahdollista, anteeksi en ymmärrä ja koska tämä rahatalous loppuu? 

Eritoten juuri senkaltaista ajatusmaailmaa hyödyntäisimme josta käsin toimit että jotakin silti tulee tapahtumaan vaikka ette uskoisi. Aluksi näyttää siltä että jokainen yritelmä lannistaa teitä onnistuu, ja sitten kuitenkin ponnistatte itse turvaan.

 

Ole hyvä valaise miten paljon enemmän tulijoita olisi tarjolla jos korostaisitte miten monta tulevaisuudessa tulee sallimaan joukkovoiman käytön. Ole hyvä siis tarkoitimme tällä että mitä tahansa tulevaisuudessa tulettekaan ajattelemaan, teette sen tämän joukkotietoisuuden kautta ja hyväksi kokonaisuudelle.

 

Eritoten juuri se saavuttamanne rauhan ajatus tulee säilymään puhtaana, oleta että sentään tiedätte miltä maailman tulisi näyttää eikä seisota odottamassa itsekkäästi puolustaen jotakin saatanallista ajatusta.

 

Korostamme että missään tästä ei ole kyse esikoisromaanista, vaan otat vain paikkasi sanoittajana ja korostat toisille miten erinomaisen voimakkaasti sanoittaa hän toinen jota ette tunne. Korosta vielä sitä tietoasi että miten tulevaisuudessa kuuntelette toisianne kukin, esitä sanoitusta vapaata. Ohjaa aloitustasi siis joukkosanoittamiseen.

Esitä toisille miten paljon suurempi voima piilee sanoissa joita ette tavallaan kuuntele lainkaan vaan ne ilmestyvät mieleenne sanoituksina.
Kerro vielä ettei sillä ole sijaintia toista eikä määritelmää mutta kukin osaa kutsua sitä oikein.

 

Esitä toisille miten monta tulee pyrkimäään sisälle joukkokuunteluun, ole hyvä näytä heille toisille miten teet janotaksesi jotakin puhdasta ja todellista asiaa kuulevasi. Näkemiin sanoita itse loput.

Näemme juuri sen sanoituksesi alkusijainnissa että senlaatuinen sanoitelma suurenee jos tahdot antaa sille aloituksen. Kerro ilmoittavasi itsellesi miten ohjaat toisia, näkemiin aloita siis joukkovierailusi, ohjaa toisia ole hyvä. Joukkosanoita uutisiamme, kerro toisille enemmän sanoilla todellisilla. Näkemiin, aloita jos tahdot sen kuuleminen että jokainen tulee sallimaan vapautensa jos tahtoo.

 

-Kiitos, tekstiä tuli nyt näin paljon. 

Osoita ohjelmastasi tila tälle kerronnalle eli osoita tila että kerromme tulevaisuuden mittaan lisää."

 

Klo 9:30 "Etsi vielä lisätietoa netistä seuraavista ominaisuuksista yleisesti: kosminen järjestys, olevaisuuden mukainen tunne, pysyä järjestyksessä kuuntelematta ketään toista.

Ole huoleti että lisäisimme taakkaasi painostamalla teitä jokaista ottamaan osaa jakeisiimme, vaan korostamme ettei mitään säälittävää jaetta suunnitella sellaisia olemuksia kohtaan jotka päättävät aloittaa mutta keskeyttävät kuitenkin, eli kovasti yrittävät eivätkä onnistu.

 

Aloita itse kuitenkin lisäämällä juuri nämä kyseiset ajatukset ilmoille joita pyysimme käsittelemään.

- Eli kosminen järjestys, olevaisuuden mukainen tunne?

Korostaisimme vielä lihallisen aikanne päätöksen tullessa kyseeseen, että juuri se kosminen ominaisuus kaikessa lisääntyy."

 

***

 

Ajatukset on toisaalta todella petollisia, kuten Eckhart sanoo: "Tässä sinulle uusi henkinen harjoitus: Älä ota ajatuksiasi liian vakavasti!"

Joku mato selvästi luikertelee toisinaan järsimään järkeä, varsinkin aamun tunteina viiden maissa. Olin jo taas lopettamassa sunnuntaina tätä blogia koska eräs tuttu esitteli lukemaansa selvänäkijän kirjaa ja googlasin myöhemmin havaitakseni että kyseinen henkilö oli kirjoittanut montakin kirjaa. Katsoin Books On Demandin sivuilta omien e-kirjojeni tilanteen: myyty 0 kappaletta.

Mietin miksi nähdä kaikki tämä vaiva että kirjoittaa ja muokkaa ja jäsentelee, tarjoaa niitä kustantajille joista ketään ei ole kiinnostanut.

Mutta sainkin siihen nyt vastauksen viestissä, ei tarvitse julkaista kirjaa. Ja tiesinkin itse että ei kyse ole siitä saako "suosiota", henkisissä asioissa sillä ei ole mitään merkitystä. Joskus vain suuresti turhauttaa ja se mato hiipii heti jostain. Tilannehan oli jo tänä aamuna täysin erilainen.

Eckhart sanoi myös: "Olet taivas. Pilvet ovat niitä jotka menevät ja tulevat."

 

Löysin omista vanhemmista viesteistäni lauseen: "Ajattele itsestäsi pelkkää hyvää tästälähtien ja olet tulossa kaltaiseksemme, suureksi olemukseksi."

Yritän pinnistää päivä kerrallaan moittimatta itseäni. Olenkin huomannut luonteessani monia korjattavia asioita viime viikojen aikana, esim. luottamus elämään ja hirveä itsekriittisyys joka on aivan karmaisevan ankaraa toisinaan vaikka annankin itselleni jo paljon anteeksi. Ruoskin itseäni monista turhista asioista jotka kyllä järjestyvät ajan mittaan tai ovat maallisia pikkuasioita joilla ei ole merkitystä kosmisen maailmanjärjestyksen kannalta.

 

***

 

"Joka kerta kun ajattelemme, vapautamme kemikaalin. Jos meillä on hyviä ja iloisia ajatuksia, vapautamme kemikaaleja jotka saavat meidät iloisiksi. Jos meillä on pahoja, epävarmoja ajatuksia, vapautamme kemikaaleja jotka saavat meidät tuntemaan juuri niin kuin ajattelimme. Joten jokainen kemikaali joka vapautetaan aivoissa, on kirjaimellisesti viesti joka ruokkii fyysistä kehoa. Keho tuntee kuten ajattelemme."

“Every time we have a thought we make a chemical. If we have good, elevated thoughts or happy thoughts we make chemicals that make us feel good or happy. And if we have negative thoughts or bad thoughts or insecure thoughts we make chemicals that make us feel exactly the way we are thinking. So every chemical that is released in the brain is literally a message that feeds the physical body. Now the body begins to feel the way we are thinking.” ~ Joe Dispenza

https://fractalenlightenment.com/38298/life/negative-thoughts-complaining-affect-brain