(Uudelleenjulkaisu, alkuperäinen julkaisupäivä 18.8.2015)

Hirveän muuttuvat olosuhteet, ei osaa aamulla arvata miten illalla on asiat kääntyneet päälaelleen. Viikko sitten mietin että voi miten itsestä on tullut niin lälly, pitäisi etsiä haarniska ja kypärä ja lähteä taistelemaan niinkuin ennenkin. Pyysin saada miekan avuksi mutta joku kommunikaatio ongelma toi noidannuolen selkään. Nyt on jalkakin kipeä. Mutta olen puolustanut itseäni kuitenkin ja se tapaa yleensä olla aika dramaattinen siirto. Jotain on taas tekeillä.

Piirroksissa ei mitään, paitsi koristeellinen iso H moneen kertaan eli Herra J. ilmeisesti harjoittelee toivotusta.

Heräsin yhtenä yönä kun talon yli lensi lentokone, ikkuna oli auki joten sen kuuli hyvin miten se lensi länsi-itä suuntaan. Paitsi että tajusin kuulleeni vain terävän ilmavirran suhinan, en moottorin ääntä. Vauhti oli tasainen, suhteellisen hidas, mitään valoja en nähnyt verhojen läpi. En noussut katsomaankaan. Minuutin kuluttua ohi meni auto, joten jos jotain kummallista olisi lentänyt, joku olisi sen nähnyt. Oletan että tälle on luonnollinen selitys. Mutta kuuluuko ufon lautasen reunoista ilmavirran suhina vai ei, sitä voikin vähän miettiä. Käsittelin asiaa tietenkin heti vaivuttuani uudelleen uneen, tehtäväni oli kerätä kyseisestä ufosta tietoa eri paikoista. Jossakin talossa keräsin erikoisia kiviä, loput tehtävät vaipuivat unohduksen hämärään. Mutta rannikkokaupunki Kokkolassa oli ihmisiä jotka tiesivät paljon näistä ufoista, se oli varma. (Tämä tehtävä-osio oli siis pelkkä mielikuvitusrikas uni...)

Edellistä ajatusmuoto-artikkeliakin voi vähän miettiä, en osaa sanoa lucifereista mutta ei kaikki tässä maailmassa ihan puhdasta hyvyyttäkään ole ja siihenkin pitäisi varautua. En jaksa suomentaa toista tähän liittyvää juttua, se oli niin pitkä mutta mieltä venyttävä todellakin. Myös Goode (blue avians) viittasi jossain tietoon että ajatus-manipulointia on todellakin olemassa, sillä oli nimi Trickster God, valejumala tai joku vastaava. Ja paranormaalit asiat ovat ihan todellisena pidetty ilmiö niissä piireissä.

On muuten nostettava hattua ihmisille jotka uskaltavat kertoa outoja kokemuksia omalla naamallaan. Minä olen pelkkä kirjuri, en julkisuuden henkilö lainkaan. En voisi koskaan kuvitella esiintyväni missään enkä sulata yleensäkään julkkispalvontaa. Me kaikki ollaan yhtä merkittäviä, miksi siis pitäisi nostaa joku jalustalle. Asiat puhukoon puolestaan, hiljaa ja vaatimattomasti.

https://www.youtube.com/watch?v=oQm35dnLox4

 ------

25.8

Jatkanpa vielä tähän, aloitan suomentamaan Gooden julkaisemia tekstejä ym muitakin juttuja kokonaisuudessaan aihepiireittäin ensiviikolla toivon mukaan joka päivä niin pääsen vähän kirimään asioita kiinni. Katsoin juuri videon nro 9., asiaa sähköisestä auringosta ja jos yhden lauseen voin suomentaa sieltä koska se oli itselleni merkittävä: Nämä kehittyneemmät avaruusolennot viestittävät meille mm. unessa asioita että kehittyisimme henkisessä elämässämme edes hiukkasen koska olemme kuollessamme vasta alkuasteella, elämämme on niin lyhyt (vaikka siitä oli alunperin tarkoitus tulla paljon pidempi). Tämän siis kertoi Goodelle Raw-Teir-Eir... jos nimi tuli oikein, Blue Avians kuitenkin.

Eipä muuten mitään ihmeellistä, työt haittaa harrastuksia. Rakkaustunne on toisinaan tosi vahva ja myös kärsimätön tunne että asioiden täytyisi muuttua nykyisestä. No ne muuttuvat, noidannuoli oli tavallaan se miekka. Sen enempää en tällähetkellä tiedä suunnitelmistani, olen tehnyt toivelistaa eli sitä "aarrekarttaa" mitä haluaisi elämään mutta se muuttuu jatkuvasti. Onni ei taida pysyä mun jäljillä.